!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κι άλλη δεκαπεντάχρονη.

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Re: Κι άλλη δεκαπεντάχρονη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

@Χαο Μιλάς για βιολογική σεξουαλική ωρίμανση. Το στηρίζεις πού; Ότι ας πούμε μια κοπέλα έχει περίοδο, άρα είναι σε θέση να τεκνοποιήσει και άρα σε θέση να προβεί σε σεξουαλική πράξη ελεύθερα, καθώς έχει την ικανότητα να το κάνει;

Υπάρχουν κορίτσια που αδιαθέτησαν στην ηλικία των 8-9 ετών. Ακριβώς τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι έτοιμα για αχαλίνωτο σεξ;

Παιδόφιλος είναι μεγάλη κατηγορία.

Εμένα μου φαίνεται περίεργο ο μέσος ώριμος ενήλικος (δηλαδή όχι κάτι βλήματα 22 χρονών που δεν ξέρουν πού πάνε τα 4) να θέλει να συνάψει σχέση (όχι απλά σεξ, αλλά και σχέση) με μια κοπέλα 15 ετών. Τα ενδιαφέροντα, η ωριμότητα στην σκέψη, οι ανησυχίες, τα βιώματα, είναι όλα διαφορετικά.

Εν πάση περιπτώσει, ξεφεύγουμε. Εδώ το μεγαλύτερο θέμα έγκειται στην βιντεοσκόπηση και στη διανομή του υλικού, από όσο κατάλαβα.

Τα υπόλοιπα όντως προκαλούν απορίες, αλλά μόνο ηθικολογικά το συζητάμε και τίποτε περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

vagabondo έγραψε: 30 Δεκ 2020, 14:04
Στύγιος έγραψε: 30 Δεκ 2020, 13:43 Να υπενθυμίσω ( ξανά) ότι κλήθηκα ως μάρτυρας κατηγορίας ( κι εγώ και άλλοι συνάδελφοι) πριν αρκετά χρόνια σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 15χρονης μαθήτριας από τον πατέρα της.
Και; Που κατέληξε η δίκη;
Συνέλαβαν τον τύπο για επανάληψη προσωπικών του στοιχείων, σε βαθμό βλαπτικό για το κοινωνικό σύνολο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Βασικά δεν θα έχουν σχέση τότε. θα έχει προηγηθεί (λίγους μήνες μετά από τις πρώτες τους επαφές) το κουτσομπολιό με τους φίλους του αγοριού. Το αίτημα των φίλων του να τους την κάνει πάσα. Κάποιοι τσακωμοί. Κάποια χαμουρέματα με άλλα πρόσωπα. Να μην τα πολυλογούμε, η κοπέλα θα είναι μια καριόλα και πουτάνα για το αγόρι και αυτός ένας μαλάκες και αρχίδι για την κοπέλα και το νέο της αγόρι ο οποίος δεν θα χωνεύει τον παλιό και θα ψάχνει αφορμή για να πλακωθούν κάποια στιγμή.

(και η πιθανή εικόνα που περιγράφω δεν είναι άξια λόγου, μόνο το να βρίσουμε όσο μπορούμε τους μαλάκες που γάμησαν μία ανήλικη (εκλογικά) γιατί έτσι. Γιατί δεν γουστάρουμε να πηδιούνται οι μικροί με τους μεγάλους, αυτούς τους πορνόγερους των 22 ετών :102: )
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Feindflug έγραψε: 30 Δεκ 2020, 14:19
Στύγιος έγραψε: 30 Δεκ 2020, 13:43 Να υπενθυμίσω ( ξανά) ότι κλήθηκα ως μάρτυρας κατηγορίας ( κι εγώ και άλλοι συνάδελφοι) πριν αρκετά χρόνια σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 15χρονης μαθήτριας από τον πατέρα της.
Τύπε, μήπως είσαι και 1,92, έχεις 4 παιδιά, υπέρταση και έβγαζες κάποτε το πρόγραμμα των καθηγητών;
Ναι, κι αν με ξαναπείς "τύπε" θα σε περάσω φάλαγγα :p6:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Feindflug έγραψε: 30 Δεκ 2020, 14:19
Τύπε, μήπως είσαι και 1,92, έχεις 4 παιδιά, υπέρταση και έβγαζες κάποτε το πρόγραμμα των καθηγητών;
:003:
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Χαοτικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 13:49
Gherschaagk έγραψε: 30 Δεκ 2020, 13:38
Χαοτικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 13:31

Για ποιο πράγμα; Προωθούμε παιδική πορνογραφία; Τι δεν καταλαβαίνετε ρε και οι τρεις σας (φορουμίτισσες) και το ρίχνετε στην προσωπική κατηγορία ότι στηρίζω την παιδεραστία;
Αναφέρεσαι και σ' εμένα;

Σ' έχω κατηγορήσει πουθενά και δεν το ξέρω;;

Είμαστε καλά εδώ μέσα;;
όχι μωρέ δεν με κατηγγόρησες. Εντελώς σε ρφιλικό στυλ είπες "μαζέψου ρε μλκ θα μας φέρουν τη ΔΗΕ". ΟΚ λίγο επιτηδευμένη υπερβοη για να μου πεις κάτι όπως θα λέγαμε στο φίλο μας.
....
Δείξε μου σε παρακαλώ που σου έγραψα "ρε μαλάκα σύνελθε, θα μας φέρουν τη ΔΗΕ";
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

stella έγραψε: 30 Δεκ 2020, 14:20 @Χαο Μιλάς για βιολογική σεξουαλική ωρίμανση. Το στηρίζεις πού; Ότι ας πούμε μια κοπέλα έχει περίοδο, άρα είναι σε θέση να τεκνοποιήσει και άρα σε θέση να προβεί σε σεξουαλική πράξη ελεύθερα, καθώς έχει την ικανότητα να το κάνει;

Υπάρχουν κορίτσια που αδιαθέτησαν στην ηλικία των 8-9 ετών. Ακριβώς τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι έτοιμα για αχαλίνωτο σεξ;

Εμένα μου φαίνεται περίεργο ο μέσος ώριμος ενήλικος (δηλαδή όχι κάτι βλήματα 22 χρονών που δεν ξέρουν πού πάνε τα 4) να θέλει να συνάψει σχέση (όχι απλά σεξ, αλλά και σχέση) με μια κοπέλα 15 ετών. Τα ενδιαφέροντα, η ωριμότητα στην σκέψη, οι ανησυχίες, τα βιώματα, είναι όλα διαφορετικά.

Εν πάση περιπτώσει, ξεφεύγουμε. Εδώ το μεγαλύτερο θέμα έγκειται στην βιντεοσκόπηση και στη διανομή του υλικού, από όσο κατάλαβα.

Τα υπόλοιπα όντως προκαλούν απορίες, αλλά μόνο ηθικολογικά το συζητάμε και τίποτε περισσότερο.
Δεν έθεσα την περίοδο ως κριτήριο. Μπορεί να γίνει διείσδυση σε 9χρονη; Μιλάμε για τραυματισμού και νοσοκομείο και πάλι δεν μπορεί να γίνει καλά κάτι τέτοιο. Ούτε ικανοποιητικά. αλλά μία 15χρονη δεν νομίζω να είναι στην ίδια κατηγορία. Βασικά δεν ξέρω για 15χρονες. Για 16χρονη όμως ξέρω σίγουρα.

Ανατομικά λοιπόν το πε σε συνδυασμό και με την επιθυμία του ατόμου. Μπορεί στα 13 να το φοβάται το σεξ και μόνο μέχρι τη μαλακία να φτάνει αλλά στα 15-16 ξέρει σίγουρα ότι θέλει να πηδηχτεί και μια χαρά είναι έτοιμη και σωματικά όπως κι ψυχικά.

Το να θέλει να κάνει σχέση με 15χρονη ποιος; Ο 20χρονος; Το χωράω αυτό. Ο 30χρονος; όχι. κάτι παίζει εδώ. αλλά δεν θα έφτιαχνα κανόνα. Θα ξεχώριζα και θ εξέταζα την ιδιαίτερη περίπτωση. ασφαλώς χωρίς αφοσρισμο εξαρχής μέχρι να δω τι παίζει στο μυαλό (ψυχή) αυτού του 30χρονου.

Παιδόφιλο τώρα λες είναι μεγάλη κατηγορία. Βασικά είναι ψυχιατρικός όρος που έχει να κάνει με την σεξουαλική επιθυμία ή φαντασίωση κάποιου ανθρώπου. οι περισσότεροι δεν προχωρούν σε πράξη. δεν έχω να κατηγορήσω κάτι γι αυτούς. κι ασφαλώς για κάποιον λόγο η εσωτερική πλευρά τους τους οδηγεί ψυχο-συναισθηματικά εκεί.
Παιδεραστής είναι αυτός που έκανε πράξη 9οπιαδήποτε, ακόμα κι αν θεωρηθεί ελαφρά). Αυτός κατηγορείται και πληρώνει συνέπειες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2020, 13:46
stella έγραψε: 30 Δεκ 2020, 13:43
Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2020, 13:39
Τι θα πεί όριο; Θεωρείται 15 χρονών από την νομοθεσία ως ανήλικη και πάει για αποπλάνηση, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Έχει αλλάξει ο νόμος και πλέον η ηλικία της συναίνεσης έχει μειωθεί στα 15.

Μάντεψε τι έχει αυξηθεί. Ναι, κονδυλώματα και λοιπά ΣΜΝ, κατηγορίες για βιασμούς και πορνογραφικό υλικό αβέρτα στο διαδίκτυο, μαζί με τις εκτρώσεις. Ωραίο μιξ.
Από 15 και κάτω έως 10 έτη κάθειρξη. Μόνο αν και οι 2 είναι ανήλικοι και δεν έχουν διαφορά έως τρία έτη δεν τιμωρείται.
οποτε αν αυτη ειναι 15 και πανω, νομικα δεν υπαρχει κανενα θεμα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Gherschaagk έγραψε: 30 Δεκ 2020, 14:23
Gherschaagk έγραψε: 30 Δεκ 2020, 13:38

Αναφέρεσαι και σ' εμένα;

Σ' έχω κατηγορήσει πουθενά και δεν το ξέρω;;

Είμαστε καλά εδώ μέσα;;
όχι μωρέ δεν με κατηγγόρησες. Εντελώς σε ρφιλικό στυλ είπες "μαζέψου ρε μλκ θα μας φέρουν τη ΔΗΕ". ΟΚ λίγο επιτηδευμένη υπερβοη για να μου πεις κάτι όπως θα λέγαμε στο φίλο μας.
....
Η Σέσιλυ λέω το είπε.

Α σε σένα ήταν αυτό το ποστ; Με ζαλίσατε ρε!
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Χαοτικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 14:40
Gherschaagk έγραψε: 30 Δεκ 2020, 14:23

....
Η Σέσιλυ λέω το είπε.

Α σε σένα ήταν αυτό το ποστ; Με ζαλίσατε ρε!
Έχεις δίκιο, συγνώμη, φταίμε.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

stella έγραψε: 30 Δεκ 2020, 14:20 @Χαο Μιλάς για βιολογική σεξουαλική ωρίμανση. Το στηρίζεις πού; Ότι ας πούμε μια κοπέλα έχει περίοδο, άρα είναι σε θέση να τεκνοποιήσει και άρα σε θέση να προβεί σε σεξουαλική πράξη ελεύθερα, καθώς έχει την ικανότητα να το κάνει;

Αχ τι μου θύμισες τώρα, κλάματα από κοριτσάκια Α' και Β' Γυμνασίου που τους ήρθε περίοδος εν μέσω μαθήματος. Κι ο καθηγητής σε εξαιρετικά άβολη στιγμή :oops: , να ψάχνει καθηγήτρια να τα συνοδεύσει ...
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ασέβαστος έγραψε: 30 Δεκ 2020, 14:38
Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2020, 13:46

Μάντεψε τι έχει αυξηθεί. Ναι, κονδυλώματα και λοιπά ΣΜΝ, κατηγορίες για βιασμούς και πορνογραφικό υλικό αβέρτα στο διαδίκτυο, μαζί με τις εκτρώσεις. Ωραίο μιξ.
Από 15 και κάτω έως 10 έτη κάθειρξη. Μόνο αν και οι 2 είναι ανήλικοι και δεν έχουν διαφορά έως τρία έτη δεν τιμωρείται.
οποτε αν αυτη ειναι 15 και πανω, νομικα δεν υπαρχει κανενα θεμα;
Ναι. Εκτός αν είναι αγόρι και κάνει ομοφυλοφιλικό σεξ. Εκεί πρέπει να είναι 17 και πάνω. αν δηλαδή πηδηχτεί 20χρονος με 16χρονο, ο 20χρονος πάει δικαστήριο.

Κι αυτό είναι ωραίο για συζήτηση. παίζει πολύ πουριτανισμός. Σου λέει "Μπορεί να μην ήθελε στα σίγουρα το νεαρό αγόρι!". [i"]Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, αλλά κάτσε ρε φίλε να σιγουρευτούμε! Είναι; Δεν είναι;"[/i] :003:

Να διατηρηθεί μία τελευταία ελπίδα μπας και δεν είναι το παιδί. Γιατί δεν θέλουμε να είναι γαμώτο! :a040:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

να πω εγω.

δεν εχω υπαρξει γυναικα, οποτε δεν ξερω. για αγορι παντως, απο τα 15 μια χαρα μπορει να κανει σεξ, κανενα προβλημα. ισως και απο τα 14.

για κοριτσι, εφοσον δεν ξερω, εμπιστευομαι αυτους που ξερουν. για να λεει ο νομος 15, σωστο θα ειναι. :102:

εδω δε μιλαμε για σχεση, αλλα για σεξ...
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2020, 13:39
Χαοτικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 13:37

Ότι ο νόμος προβλέπει τα 15 ως όριο και έχει χιλιοαναφερθεί το κατανοείς;
Τι θα πεί όριο; Θεωρείται 15 χρονών από την νομοθεσία ως ανήλικη και πάει για αποπλάνηση, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Και γαμώ!! :hebit: :hebit: :hebit:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Στύγιος έγραψε: 30 Δεκ 2020, 14:42

Αχ τι μου θύμισες τώρα, κλάματα από κοριτσάκια Α' και Β' Γυμνασίου που τους ήρθε περίοδος εν μέσω μαθήματος. Κι ο καθηγητής σε εξαιρετικά άβολη στιγμή :oops: , να ψάχνει καθηγήτρια να τα συνοδεύσει ...
Τραβάνε πολλά τα κοριτσάκια. Για να έχουν αργότερα τους καλοθελητές να τα κράζουν επειδή επιθυμούν να ξεμυτίσουν.
Που είναι η παιδεία που δίνεται στα αγόρια ρε πατσαβούρηδες; Να σέβονται τη γυναικεία φύση, τον έρωτα και όλα τα συναφή;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”