!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάπνισμα και οικονομικά
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Κάπνισμα και οικονομικά
Καλά ρε μλκς, υπάρχουν ακόμη αθρώποι που καπνίζουν εν έτει 2018;!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 17:52 Ίσως είχε ρωτήσει "Ποιό είναι το αντίθετο του "κτηνίατρος";".
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κάνα δις χαραλά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 18:05 Καλά ρε μλκς, υπάρχουν ακόμη αθρώποι που καπνίζουν εν έτει 2018;!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Όχι δεν μπορούμε να καταλάβουμε ανθρώπους που κάνουν τα χρήματα τους στάχτη και καπνό και γεμίζουν τον οργανισμό τους θάνατο... Δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το βαθμό ψυχασθένειας.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 17:53εννοώ για αυτούς που δεν καπνίζουν Τσίλ.Chilloutbuddy έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 17:24Εμένα που μου αρέσει και το φαί και το τσιγάρο και το σεξ και τα ξύδια και (κάποια) ναρκωτικά τί να κάνω;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 16:15 παιδιά για μερικούς από εμάς που καπνίζουμε,είναι απόλαυση...για άλλους είναι το φαί.
Βασικά 3 ώρες να αφεθώ χωρίς αυτοπεριορισμούς έχω χτυπήσει μπιέλα![]()
κάνω παρομοίωση για να καταλάβουν εμάς τους καπνιστές!
εσύ είσαι καπνιστής έτσι κι αλλιώς!
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
OANNHSEA έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 18:19Όχι δεν μπορούμε να καταλάβουμε ανθρώπους που κάνουν τα χρήματα τους στάχτη και καπνό και γεμίζουν τον οργανισμό τους θάνατο... Δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το βαθμό ψυχασθένειας.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 17:53εννοώ για αυτούς που δεν καπνίζουν Τσίλ.Chilloutbuddy έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 17:24
Εμένα που μου αρέσει και το φαί και το τσιγάρο και το σεξ και τα ξύδια και (κάποια) ναρκωτικά τί να κάνω;
Βασικά 3 ώρες να αφεθώ χωρίς αυτοπεριορισμούς έχω χτυπήσει μπιέλα![]()
κάνω παρομοίωση για να καταλάβουν εμάς τους καπνιστές!
εσύ είσαι καπνιστής έτσι κι αλλιώς!![]()
να μην μας καταλάβετε!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
΄
Αχ.. Μελλοντική πελάτισσα που θα σε ξελαφρώνουν οικονομικά άλλοι...
.
Δηλαδή;OANNHSEA έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 07:32 Όλοι οι καπνιστές είσαστε πρεζάκιδες - πρέπει να το καταλάβετε αυτό!!!
Έχετε τα ίδια συμπτώματα με τους πρεζάκιδες - για σκεφτείτε το!!!
Πέφτουμε σε λήθαργο, μπερδεύουμε τα λόγια μας, αλλού πατάμε κι αλλού βρισκόμαστε;
Ποιά άλλα συμπτώματα έχουμε κοινά με τους πρεζάκηδες;
Πάνος Σκουρλέτης
Ζητάτε χρήματα από τους περαστικούς για μια τυρόπιτα.Saliveros έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 18:51Δηλαδή;OANNHSEA έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 07:32 Όλοι οι καπνιστές είσαστε πρεζάκιδες - πρέπει να το καταλάβετε αυτό!!!
Πέφτουμε σε λήθαργο, μπερδεύουμε τα λόγια μας, αλλού πατάμε κι αλλού βρισκόμαστε;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
vagabondo έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 18:53Ζητάτε χρήματα από τους περαστικούς για μια τυρόπιτα.Saliveros έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 18:51Δηλαδή;OANNHSEA έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 07:32 Όλοι οι καπνιστές είσαστε πρεζάκιδες - πρέπει να το καταλάβετε αυτό!!!
Τις σιχαίνομαι τις τυρόπιτες.
Εγώ ζητάω για λαχανάκια Βρυξελλών.
Πάνος Σκουρλέτης
Εν μερη εχει δικιο εξαρτηση ειναι και το καπνισμα,απλα δεν εισαι πρεζακιας.Saliveros έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 18:51Δηλαδή;OANNHSEA έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 07:32 Όλοι οι καπνιστές είσαστε πρεζάκιδες - πρέπει να το καταλάβετε αυτό!!!
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τι θα γινει με εσενα μια δηλωνεις νοσηλευτης την αλλη μηχανικος θα αποφασισεις τι εισαι τελικα διοτι μας εχεις μπερδεψει.OANNHSEA έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 17:30 Ως διπλωματούχος νοσηλευτής ένα πράγμα μπορώ να πω προς όλους τους καπνιστές: πελάτες μου!!!
Εάν το εξασκούσα το επάγγελμα...
Τώρα κλαίω που θα δίνετε τα χρήματα σας όλοι εσείς οι καπνιστές στα χέρια άλλων συναδέλφων!!!![]()
Άτιμη κενωνία...![]()
.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εγώ για τα συμπτώματα ρώτησα, όχι για το αν είναι εξάρτηση.zteo έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 18:57Εν μερη εχει δικιο εξαρτηση ειναι και το καπνισμα,απλα δεν εισαι πρεζακιας.Saliveros έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 18:51Δηλαδή;OANNHSEA έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 07:32 Όλοι οι καπνιστές είσαστε πρεζάκιδες - πρέπει να το καταλάβετε αυτό!!!
Φυσικά και είναι. Όπως και το ποτό, το φαΐ, η πολιτική, το σεξ,
Ας το ρίξουμε στη μαλακία για να ικανοποιηθούν οι λυσσασμένοι αντικαπνιστές.
Πάνος Σκουρλέτης
- Cecily Anne
Εσύ χάνεις. Με τόση γιόγκα θα μπορούσες να βάλεις το τσιγάρο στα κάτω άκρα, να περάσεις το πόδι πίσω από την πλάτη, να το φέρεις στο λαιμό και να τραβήξεις τζούρα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 18:05 Καλά ρε μλκς, υπάρχουν ακόμη αθρώποι που καπνίζουν εν έτει 2018;!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κόψτο για 6 μέρες και έλα να ξανακάνουμε τη συζήτηση.Saliveros έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 18:51Δηλαδή;OANNHSEA έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 07:32 Όλοι οι καπνιστές είσαστε πρεζάκιδες - πρέπει να το καταλάβετε αυτό!!!
- Dwarven Blacksmith
Αχυράνθρωπος. Το ότι είναι δυνατό να αναπτυχθούν εξαρτήσεις από τα παραπάνω δεν σημαίνει ότι τα παραπάνω είναι εξάρτηση.Saliveros έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 19:05Εγώ για τα συμπτώματα ρώτησα, όχι για το αν είναι εξάρτηση.
Φυσικά και είναι. Όπως και το ποτό, το φαΐ, η πολιτική, το σεξ,
Ας το ρίξουμε στη μαλακία για να ικανοποιηθούν οι λυσσασμένοι αντικαπνιστές.
Επιπλέον και από τη μαλακία μπορείς να έχεις εξάρτηση, οπότε αχυράνθρωπος και αυτό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 5989 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κοκκορας
-
- 50 Απαντήσεις