!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάπνισμα και οικονομικά
Re: Κάπνισμα και οικονομικά
Ναι δεν ειναι θεμα "θελω" αλλα θεμα "πρεπει".
Επιλογη (σεβαστη) ειναι να μη μπαινεις σε διαδικασια αποτοξινωσης. Απο εκει και περα ομως καθε πακετο που αγοραζεις ειναι αναγκη οχι επιλογη. Και εννοειται οτι κατα 99% θα πας να παρεις ακομα και λαθραιο κατουρημενο καπνο στο 20πλασιο της κανονικης τιμης αντι να μεινεις χαρμανης, ενω δεν ισχυει καθολου το ιδιο για αλλα εξοδα που ειναι στ'αληθεια επιλογη.
Επιλογη (σεβαστη) ειναι να μη μπαινεις σε διαδικασια αποτοξινωσης. Απο εκει και περα ομως καθε πακετο που αγοραζεις ειναι αναγκη οχι επιλογη. Και εννοειται οτι κατα 99% θα πας να παρεις ακομα και λαθραιο κατουρημενο καπνο στο 20πλασιο της κανονικης τιμης αντι να μεινεις χαρμανης, ενω δεν ισχυει καθολου το ιδιο για αλλα εξοδα που ειναι στ'αληθεια επιλογη.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ε τώρα θα με κάνεις πάλι να σε ρωτήσω τι σημαίνει "καλύτερη".Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 15:52Δεν ξέρω, δύσκολα θα με πείσεις ότι κάποιος κάθε μέρα σκέφτεται "Χμμ, πως θα κάνω καλύτερη τη μέρα μου;", και κάθε μέρα καταλήγει "το βρήκα, θα καπνίσω ένα πακέτο τσιγάρα".Chilloutbuddy έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 15:38Αν ρωτήσεις όμως έναν καπνιστή θα σου πει ότι αυτό θέλει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 15:26
Εννοώ κάτι που θα ευχαριστήσει, όχι κάτι που αν δεν το πληρώσεις θα νιώσεις πείνα ή θα μένεις στο δρόμο ή θα μπεις φυλακή ή θα πάθεις σύνδρομο στέρησης.
Δηλαδή στη συγκεκριμένη συζήτηση που κάνουμε τώρα το πρόβλημα δεν είναι ότι μας απασχολεί η οικονομική κατάσταση του συγκεκριμένου ανθρώπου, αλλά ότι δεν εγκρίνουμε τις επιθυμίες του.
Αν ήταν έτσι θα το δεχόμουν αυτό που λες.
Δεν έχουν όλοι το δικό σου ορισμό.
Τέλως πάντων τα τσιγάρα τα κόβεις για λόγους υγείας. Όχι επειδή το να φας τα ίδια λεφτά σε κάτι άλλο πιό αποδεκτό είναι για κάποιο λόγο καλύτερο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
παιδιά για μερικούς από εμάς που καπνίζουμε,είναι απόλαυση...για άλλους είναι το φαί.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους βασικά είμαστε κι εμείς ναρκομανείς και αποκτούμε συμπεριφορά τζάνκι.
Το τσιγάρο μάς ελέγχει σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.
Γενικά είμαστε αξιολύπητοι.
Το τσιγάρο μάς ελέγχει σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.
Γενικά είμαστε αξιολύπητοι.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Εγω ειχα κοψει το τσιγαρο 7 χρονια και τωρα πια πανε 7 χρονια που το αρχισα ξανα.Μου αρεσει πολυ το καπνισμα και δεν θελω να το κοψω.Βασικα κανω ενα καπνο σε τρεισιμισι μερες.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Εμένα που μου αρέσει και το φαί και το τσιγάρο και το σεξ και τα ξύδια και (κάποια) ναρκωτικά τί να κάνω;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 16:15 παιδιά για μερικούς από εμάς που καπνίζουμε,είναι απόλαυση...για άλλους είναι το φαί.
Βασικά 3 ώρες να αφεθώ χωρίς αυτοπεριορισμούς έχω χτυπήσει μπιέλα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Ως διπλωματούχος νοσηλευτής ένα πράγμα μπορώ να πω προς όλους τους καπνιστές: πελάτες μου!!!
Εάν το εξασκούσα το επάγγελμα...
Τώρα κλαίω που θα δίνετε τα χρήματα σας όλοι εσείς οι καπνιστές στα χέρια άλλων συναδέλφων!!!
Άτιμη κενωνία...
.
Τώρα κλαίω που θα δίνετε τα χρήματα σας όλοι εσείς οι καπνιστές στα χέρια άλλων συναδέλφων!!!
Άτιμη κενωνία...
.
- Cecily Anne
Κάπως έτσι φανταζόμουν κι εγώ τον φορουμίτη απόφοιτο ανθρωπιστικών επιστημών.OANNHSEA έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 17:30 Ως διπλωματούχος νοσηλευτής ένα πράγμα μπορώ να πω προς όλους τους καπνιστές: πελάτες μου!!!
Τώρα κλαίω που θα δίνετε τα χρήματα σας όλοι εσείς οι καπνιστές στα χέρια άλλων συναδέλφων!!!![]()
Άτιμη κενωνία...![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πστ,πστ, καλέ, έχω και πτυχίο μηχανολογίας και πτυχίο ψυκτικού - να έρθω να σου φτιάξω το κλιματιστικό;Cecily Anne έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 17:37Κάπως έτσι φανταζόμουν κι εγώ τον φορουμίτη απόφοιτο ανθρωπιστικών επιστημών.OANNHSEA έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 17:30 Ως διπλωματούχος νοσηλευτής ένα πράγμα μπορώ να πω προς όλους τους καπνιστές: πελάτες μου!!!
Τώρα κλαίω που θα δίνετε τα χρήματα σας όλοι εσείς οι καπνιστές στα χέρια άλλων συναδέλφων!!!![]()
Άτιμη κενωνία...![]()
![]()
.
Το νήμα το λένε κάπνισμα όχι τσιμπούκια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Cecily Anne
Βρε αυτά έχουν μια λογική τεσπα, μπορώ να τα συνδέσω με τον χαρακτήρα σου. Μα νοσηλευτική; Καλά τι είχες πιει όταν έκανες μηχανογραφικό;OANNHSEA έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 17:42
Πστ,πστ, καλέ, έχω και πτυχίο μηχανολογίας και πτυχίο ψυκτικού - να έρθω να σου φτιάξω το κλιματιστικό;![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ακολούθησα πιστά τα λόγια του Στήβεν Σιγκάλ σε μία ταινία - εάν θέλεις να σκοτώνεις τον κόσμο, πρέπει να ξέρεις να τον γιατρεύεις...Cecily Anne έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 17:46 Βρε αυτά έχουν μια λογική τεσπα, μπορώ να τα συνδέσω με τον χαρακτήρα σου. Μα νοσηλευτική; Καλά τι είχες πιει όταν έκανες μηχανογραφικό;
- Dwarven Blacksmith
Ίσως είχε ρωτήσει "Ποιό είναι το αντίθετο του "κτηνίατρος";".
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
εννοώ για αυτούς που δεν καπνίζουν Τσίλ.Chilloutbuddy έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 17:24Εμένα που μου αρέσει και το φαί και το τσιγάρο και το σεξ και τα ξύδια και (κάποια) ναρκωτικά τί να κάνω;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 16:15 παιδιά για μερικούς από εμάς που καπνίζουμε,είναι απόλαυση...για άλλους είναι το φαί.
Βασικά 3 ώρες να αφεθώ χωρίς αυτοπεριορισμούς έχω χτυπήσει μπιέλα![]()
κάνω παρομοίωση για να καταλάβουν εμάς τους καπνιστές!
εσύ είσαι καπνιστής έτσι κι αλλιώς!
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
- Cecily Anne
Καλά, μην ορκίζεσαι, μπορεί να εμφανίσει και κάνα πτυχίο "εκπαιδευτής σκύλων".Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 17:52 Ίσως είχε ρωτήσει "Ποιό είναι το αντίθετο του "κτηνίατρος";".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 5989 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κοκκορας
-
- 50 Απαντήσεις