Σοβαρα ? εσυ που κολλησες κορωνοιο αποκαλεις αλλους ψεκασμενους?Leporello έγραψε: 27 Δεκ 2020, 18:25Γιά να σε βοηθήσω στους υπολογισμούς ρίσκου/οφέλους που πρόκειται να κάνεις, πάρε ένα βοηθητικό νούμερο: 5.500.000 νεκροί σε αυτά τα 3 χρόνια.hellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2020, 17:54Για το πόσο διαρκεί η ανοσία θα έπρεπε να περιμένουμε 2-3 χρόνια, για να καταστεί σαφές ότι το εμβόλιο παρέχει ανοσία, με ανάλυση γκρουπ εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων, γιατί η παρουσία αντισωμάτων από μόνη της δεν λέει τίποτα. Και οι νεκροί από κορωνοϊό έχουν αντισώματα.Leporello έγραψε: 27 Δεκ 2020, 17:48Σε ένα μήνα θα διαπιστώσουν κάποιοι, ότι η ανοσία από το εμβόλιο τής Moderna διαρκεί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 μήνες.
Από την στιγμή που δεν ξέρουμε ούτε τι πιθανές παρενέργειες μπορεί να έχει σε βάθος ετών ούτε ποιον βαθμό προστασίας παρέχει, δεν έχουμε δυνατότητα ανάλυσης ρίσκου-οφέλους. Αν είναι να διαρκεί έναν μήνα η ανοσία είναι πρακτικά άχρηστο. Αυτήν την στιγμή δεν ξέρουμε καθόλου πόσο διαρκεί η ανοσία από το οποιοδήποτε εμβόλιο.
Και δεν ξέρω αν αποφάσισες να περάσεις οριστικά στην πλευρά των ψεκασμένων. Αν δεν το αποφάσισες και το σκέφτεσαι ακόμη, σκέψου επίσης ότι αυτό που είπες η παρουσία αντισωμάτων από μόνη της δεν λέει τίποτα είναι παπαριά. Μπορεί να μη παρέχει μαθηματική απόδειξη, αλλά περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν αντισώματα και νόσησαν δεν έχουν αναφερθεί, ή αν υπάρχουν, είναι ελάχιστες. Ούτε κι'αυτό είναι αλήθεια: Αυτήν την στιγμή δεν ξέρουμε καθόλου πόσο διαρκεί η ανοσία από το οποιοδήποτε εμβόλιο. Μιά ιδέα την έχουμε: 3-4 μήνες τουλάχιστον, διατηρείται η ανοσία. Αλλιώς, εκείνοι από τους εθελοντές που αρρωσταίνουν, θα εμφάνιζαν δραματική αύξηση όταν η ανοσία θα εξαφανιζόταν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Δεκ 2020, 18:42 Ζαίοι, κνίτες και τα ανέκδοτα μερίτες και ανελίστι βαράνε χοντρές παράνοιες από το πρωίΓλύφτε πόμολα!
- hellegennes
330 χιλιάδες παραπάνω, δηλαδή περίπου 120-150 χιλιάδες παραπάνω από το αναμενόμενο, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και καμμιά 20αριά χιλιάδες παραπάνω θάνατοι από ουσίες.Leporello έγραψε: 27 Δεκ 2020, 18:37362.361 θάνατοι ΠΑΡΑΠΑΝΩ στις ΗΠΑ, από όλες τις αιτίες, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ και των 170.000 δικών σου (που κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύουν πιά). Ναι, υπάρχει και η λύση να πούμε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση και άρα να υιοθετήσουμε πλήρη αγνωστικισμό.hellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2020, 17:22Να ζούμε την ζωή μας όπως την ζούσαμε και πριν, παρά τις επιδημίες και τις πανδημίες, απλώς με μεγαλύτερη προσοχή και περισσότερα μέτρα. Αυτό είναι από έκθεση του ΠΟΥ, του 1996:Leporello έγραψε: 27 Δεκ 2020, 13:44 Καλή ιδέα. Στο ενδιάμεσο, προτείνω να πετάμε τάπες από βαρέλια.
Nearly 50,000 men, women and children are dying every day from infectious diseases; many of these diseases could be prevented or cured for as little as a single dollar per head.
No country is safe from them.
Οι μεταδοτικές ασθένειες ήταν υπεύθυνες για 150.000-170.000 θανάτους τον χρόνο στην δεκαετία του '90 στις ΗΠΑ.
Καταλαβαίνεις ότι το επιχείρημά σου είναι άκυρο, έτσι; Μέχρι τώρα ποτέ δεν αντιμετωπίζαμε τις μεταδοτικές ασθένειες ως κάτι που οφείλουμε να καταπολεμήσουμε κλείνοντας ολόκληρη την οικονομία, παρότι στο παρελθόν η κλίμακα των νεκρών από μεταδοτικές ασθένειες ήταν ίδια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν υπολόγισα ποτέ τίποτα, σταμάτα να λες ψέματα. Φυσικά αυτό που γράφεις είναι μαλακία. Τι 3 χ 1,8; Ποια πανδημία κράτησε ποτέ 3 χρόνια, με τόση χαμηλή θνητότητα μάλιστα, παράγοντας σταθερά ίδια νούμερα νεκρών; Έχεις κάποιο παράδειγμα κατά νου ή απλώς λες ό,τι σου κατέβει; Επειδή ξαφνικά έγινες θρήσκος, όλη σου η λογική και τα επιχειρήματα τώρα θα εμπεριέχουν θρησκευτική λογική;Leporello έγραψε: 27 Δεκ 2020, 18:52Εσύ που υπολόγισες 5.000 νεκρούς από το lockdown, ρωτάς εμένα πώς βρήκα τα 5.500.000 νεκρούς σε όλο τον κόσμο γιά τα επόμενα 3 χρόνια; Μα 3x1.800.000=5.400.000.
Δείξε μου τα τωρινά νούμερα των νοσούντων εθελοντών. Α, δεν υπάρχουν; Τότε τι παπαριές λες για αύξηση που δεν υπάρχει; Σε ποια δεδομένα το είδες;Leporello έγραψε: 27 Δεκ 2020, 18:52Οσες φορές και να το επαναλάβεις, δεν γίνεσαι περισσότερο πιστευτός. Θα έπρεπε να δείξεις δραματική αύξηση των ασθενών μεταξύ των εθελοντών μόλις περάσει η ανοσία. Τετοια αύξηση μέχρι στιγμής δεν υπάρχει. Ενδεχομένως να υπάρξει στο μέλλον, οπότε ας περιμένουμε πετώντας τάπες μέχρι τότε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Η φωνή της Αληθειας
Η διάρκεια των κλινικών δοκιμών από μόνη της δεν λέει τίποτα. Αυτό που παίζει ρόλο είναι να έχεις αρκετά μεγάλο αριθμό κρουσμάτων που να σου προσφέρει στατιστικά ασφαλές συμπέρασμα. Στην περίπτωση του κοβιντ χρειάστηκαν 3-4 μήνες σε μελέτη 40 χιλιάδων εθελοντών για να βρεθούν 200 περίπου κρούσματα, που είναι ο αριθμός που είναι χρήσιμος στατιστικά. Άμα η μελέτη είχε 100 χιλιάδες εθελοντές θα χρειάζονταν ο μισός χρόνος. Στην περίπτωση της εμπόλα τα κρούσματα είναι πολύ πιο σπάνια (ούτε υπάρχουν τόσοι πολλοί εθελοντές, 40Κ σε μελέτη είναι τεράστιο νούμερο)... άρα η μελέτη διαρκεί πολλά χρόνια.hellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2020, 17:32Το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι σε ανάπτυξη από το 2003 και πήρε έγκριση μόλις πέρυσι τον Δεκέμβριο, δηλαδή 16 χρόνια αργότερα και μιλάμε για μια ασθένεια που έχει θνησιμότητα ως και 90% και ΕΧΕΙ δοκιμαστεί σε ανθρώπους. Αδειοδοτήθηκε με βάση τα αποτελέσματα ζωντανών δοκιμών σε ασθενείς του έμπολα.NewModelArmy έγραψε: 27 Δεκ 2020, 13:45 Το ξερατε οτι κυκλοφορει κανονικα εμβολιο για τον εμπολα;Φυσικα δοκιμες παρομοιες με των εμβολιων για τον κορωνοιο δεν εγιναν γιατι κανενας δεν ειναι τρελλος να εκτεθει σε εμπολα.Με βαση τα πειραματα σε ζωα το κυκλοφορησαν .Φανταστειτε τι θα ακουγαμε αν γινοταν κατι τετοιο με τα κορωνοεμβολια.
Μεταφέρεις λανθασμένες και εντελώς άτοπες πληροφορίες.
Σύγκριση:
![]()
Ο λόγος που υπάρχει όριο στο μέγεθος των μελετών είναι ότι το να βρεις χιλιάδες εθελοντές σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν είναι τόσο απλή υπόθεση. Φυσικά, εκτός από το κόστος, πρέπει να έχεις και τον ανάλογο αριθμό εκπαιδευμένου ιατροφαρμακευτικού προσωπικού για να κάνεις τέτοιου είδους μελέτες.
Εδώ να πούμε πως ο Otto επιβεβαιωθηκε πανηγυρικά για τον χρόνο έναρξης των εμβολιασμών.
Προσωπικά, δεν πίστευα πως τα εμβόλια τεχνολογίας mrna θα δούλευαν. Τώρα 3/6 που έρχονται είναι της συγκεκριμένης τεχνολογίας.
Κι εγώ θα πονταρα στο εμβόλιο της Οξφόρδης (όπως κ η ΕΕ)

Προσωπικά, δεν πίστευα πως τα εμβόλια τεχνολογίας mrna θα δούλευαν. Τώρα 3/6 που έρχονται είναι της συγκεκριμένης τεχνολογίας.
Κι εγώ θα πονταρα στο εμβόλιο της Οξφόρδης (όπως κ η ΕΕ)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 27 Δεκ 2020, 19:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Χαιρετίζουμε την έναρξη των εμβολιασμών στην Ε.Ε
Ελπίζουμε να αυξηθεί άμεσα και εκθετικά ο ρυθμός τον εμβολιασμων.
Οι ΕΠΑ έχουν ήδη φτάσει τα 2 εκατομμύρια
Ελπίζουμε να αυξηθεί άμεσα και εκθετικά ο ρυθμός τον εμβολιασμων.
Οι ΕΠΑ έχουν ήδη φτάσει τα 2 εκατομμύρια
- hellegennes
Στατιστικά αρχίδια είναι τα 200. Ούτε ισχύει αυτό που λες για την διάρκεια των δοκιμών.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 27 Δεκ 2020, 19:22 Η διάρκεια των κλινικών δοκιμών από μόνη της δεν λέει τίποτα. Αυτό που παίζει ρόλο είναι να έχεις αρκετά μεγάλο αριθμό κρουσμάτων που να σου προσφέρει στατιστικά ασφαλές συμπέρασμα. Στην περίπτωση του κοβιντ χρειάστηκαν 3-4 μήνες σε μελέτη 40 χιλιάδων εθελοντών για να βρεθούν 200 περίπου κρούσματα, που είναι ο αριθμός που είναι χρήσιμος στατιστικά. Άμα η μελέτη είχε 100 χιλιάδες εθελοντές θα χρειάζονταν ο μισός χρόνος. Στην περίπτωση της εμπόλα τα κρούσματα είναι πολύ πιο σπάνια (ούτε υπάρχουν τόσοι πολλοί εθελοντές, 40Κ σε μελέτη είναι τεράστιο νούμερο)... άρα η μελέτη διαρκεί πολλά χρόνια.
Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 27 Δεκ 2020, 19:22Ο λόγος που υπάρχει όριο στο μέγεθος των μελετών είναι ότι το να βρεις χιλιάδες εθελοντές σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν είναι τόσο απλή υπόθεση. Φυσικά, εκτός από το κόστος, πρέπει να έχεις και τον ανάλογο αριθμό εκπαιδευμένου ιατροφαρμακευτικού προσωπικού για να κάνεις τέτοιου είδους μελέτες.
Συνεχίζοντας, στις δοκιμές για το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας συμμετείχαν 1,8 εκατομμύρια παιδιά και κράτησε έναν χρόνο. Πριν 65 χρόνια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Η φωνή της Αληθειας
Μπα, εκτός από μπακάλης είσαι και ειδικός στις στατιστικές κλινικών δοκιμώνhellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2020, 19:32Στατιστικά αρχίδια είναι τα 200. Ούτε ισχύει αυτό που λες για την διάρκεια των δοκιμών.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 27 Δεκ 2020, 19:22 Η διάρκεια των κλινικών δοκιμών από μόνη της δεν λέει τίποτα. Αυτό που παίζει ρόλο είναι να έχεις αρκετά μεγάλο αριθμό κρουσμάτων που να σου προσφέρει στατιστικά ασφαλές συμπέρασμα. Στην περίπτωση του κοβιντ χρειάστηκαν 3-4 μήνες σε μελέτη 40 χιλιάδων εθελοντών για να βρεθούν 200 περίπου κρούσματα, που είναι ο αριθμός που είναι χρήσιμος στατιστικά. Άμα η μελέτη είχε 100 χιλιάδες εθελοντές θα χρειάζονταν ο μισός χρόνος. Στην περίπτωση της εμπόλα τα κρούσματα είναι πολύ πιο σπάνια (ούτε υπάρχουν τόσοι πολλοί εθελοντές, 40Κ σε μελέτη είναι τεράστιο νούμερο)... άρα η μελέτη διαρκεί πολλά χρόνια.
Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 27 Δεκ 2020, 19:22Ο λόγος που υπάρχει όριο στο μέγεθος των μελετών είναι ότι το να βρεις χιλιάδες εθελοντές σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν είναι τόσο απλή υπόθεση. Φυσικά, εκτός από το κόστος, πρέπει να έχεις και τον ανάλογο αριθμό εκπαιδευμένου ιατροφαρμακευτικού προσωπικού για να κάνεις τέτοιου είδους μελέτες.
Συνεχίζοντας, στις δοκιμές για το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας συμμετείχαν 1,8 εκατομμύρια παιδιά και κράτησε έναν χρόνο.
Η κλινική μελέτη του εμβολίου της πολιομυελίτιδας ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία και έγινε σε άλλες εποχές. Ήταν τελείως overkill. Το clinical design και η στατιστική ανάλυση έχουν βελτιωθεί σημαντικά από τότε, δεν είναι στατικές επιστήμες. Δεν χρειάζονται χιλιάδες κρούσματα για να βγάλεις ένα συμπέρασμα με 98% confidence όταν μπορείς να βγάλεις το ίδιο συμπέρασμα με 200 κρούσματα και 95% confidence.
Αφήνω αυτό εδώ

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Φυσικα αν υπηρχε ανεξαρτητη δικαιοσυνη θα ειχε διαταξει τον ελεγχο της ουσιας που εμβολιαστηκαν σημερα
- hellegennes
Διάλεξε ένα πιο πρόσφατο εμβόλιο, όπως έκανε ο NewModelArmy με του Έμπολα, που ήταν σε δοκιμές μόλις 16 χρόνια πριν εγκριθεί.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 27 Δεκ 2020, 19:48Μπα, εκτός από μπακάλης είσαι και ειδικός στις στατιστικές κλινικών δοκιμώνhellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2020, 19:32Στατιστικά αρχίδια είναι τα 200. Ούτε ισχύει αυτό που λες για την διάρκεια των δοκιμών.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 27 Δεκ 2020, 19:22 Η διάρκεια των κλινικών δοκιμών από μόνη της δεν λέει τίποτα. Αυτό που παίζει ρόλο είναι να έχεις αρκετά μεγάλο αριθμό κρουσμάτων που να σου προσφέρει στατιστικά ασφαλές συμπέρασμα. Στην περίπτωση του κοβιντ χρειάστηκαν 3-4 μήνες σε μελέτη 40 χιλιάδων εθελοντών για να βρεθούν 200 περίπου κρούσματα, που είναι ο αριθμός που είναι χρήσιμος στατιστικά. Άμα η μελέτη είχε 100 χιλιάδες εθελοντές θα χρειάζονταν ο μισός χρόνος. Στην περίπτωση της εμπόλα τα κρούσματα είναι πολύ πιο σπάνια (ούτε υπάρχουν τόσοι πολλοί εθελοντές, 40Κ σε μελέτη είναι τεράστιο νούμερο)... άρα η μελέτη διαρκεί πολλά χρόνια.
Συνεχίζοντας, στις δοκιμές για το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας συμμετείχαν 1,8 εκατομμύρια παιδιά και κράτησε έναν χρόνο.; 20 χρόνια δουλεύω στην φαρμακοβιομηχανία.
Η κλινική μελέτη του εμβολίου της πολιομυελίτιδας ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία και έγινε σε άλλες εποχές. Ήταν τελείως overkill. Το clinical design και η στατιστική ανάλυση έχουν βελτιωθεί σημαντικά από τότε, δεν είναι στατικές επιστήμες. Δεν χρειάζονται χιλιάδες κρούσματα για να βγάλεις ένα συμπέρασμα με 98% confidence όταν μπορείς να βγάλεις το ίδιο συμπέρασμα με 200 κρούσματα και 95% confidence.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πως τα μετράς έτσι ρε μάστορα; 120-150 χιλιάδες παραπάνω; Μα δεν ήταν όλοι οι θάνατοι 362.000, τόσοι είναι οι υπερβάλλοντες θάνατοι. Και δεν βλέπω γιατί είναι άκυρο το επιχείρημά μου. Τόσο περισσότερους θανάτους είχαμε με lockdown. Εσύ να μας πείς πόσους θα είχαμε σε καταστάσεις yolo.hellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2020, 19:16330 χιλιάδες παραπάνω, δηλαδή περίπου 120-150 χιλιάδες παραπάνω από το αναμενόμενο, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και καμμιά 20αριά χιλιάδες παραπάνω θάνατοι από ουσίες.Leporello έγραψε: 27 Δεκ 2020, 18:37362.361 θάνατοι ΠΑΡΑΠΑΝΩ στις ΗΠΑ, από όλες τις αιτίες, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ και των 170.000 δικών σου (που κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύουν πιά). Ναι, υπάρχει και η λύση να πούμε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση και άρα να υιοθετήσουμε πλήρη αγνωστικισμό.hellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2020, 17:22Να ζούμε την ζωή μας όπως την ζούσαμε και πριν, παρά τις επιδημίες και τις πανδημίες, απλώς με μεγαλύτερη προσοχή και περισσότερα μέτρα. Αυτό είναι από έκθεση του ΠΟΥ, του 1996:
Nearly 50,000 men, women and children are dying every day from infectious diseases; many of these diseases could be prevented or cured for as little as a single dollar per head.
No country is safe from them.
Οι μεταδοτικές ασθένειες ήταν υπεύθυνες για 150.000-170.000 θανάτους τον χρόνο στην δεκαετία του '90 στις ΗΠΑ.
Καταλαβαίνεις ότι το επιχείρημά σου είναι άκυρο, έτσι; Μέχρι τώρα ποτέ δεν αντιμετωπίζαμε τις μεταδοτικές ασθένειες ως κάτι που οφείλουμε να καταπολεμήσουμε κλείνοντας ολόκληρη την οικονομία, παρότι στο παρελθόν η κλίμακα των νεκρών από μεταδοτικές ασθένειες ήταν ίδια.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
τι διάολο παίζει με τα βλέφαρά της. έπαθα επιληψία.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
330 χιλιάδες δείχνουν τα στοιχεία μέχρι στιγμής και είναι 120-150 χιλιάδες παραπάνω από το αναμενόμενο και όχι 330 χιλιάδες, γιατί η θνησιμότητα αυξάνεται κάθε χρόνο. Το 2015 αυξήθηκε 3,3%, το 2017 αυξήθηκε 2,5% και ανάλογη θα έπρεπε να είναι και η φετινή αύξηση, μετά από δυο συνεχή έτη εξαιρετικά μικρής αύξησης. Δηλαδή ο αναμενόμενος αριθμός θανάτων θα ήταν κοντά στα 2,9-2,95 εκατομμύρια.Leporello έγραψε: 27 Δεκ 2020, 20:06 Πως τα μετράς έτσι ρε μάστορα; 120-150 χιλιάδες παραπάνω; Μα δεν ήταν όλοι οι θάνατοι 362.000, τόσοι είναι οι υπερβάλλοντες θάνατοι. Και δεν βλέπω γιατί είναι άκυρο το επιχείρημά μου. Τόσο περισσότερους θανάτους είχαμε με lockdown. Εσύ να μας πείς πόσους θα είχαμε σε καταστάσεις yolo.
Αν δεν σου αρέσουν αυτοί οι υπολογισμοί, περίμενε, όπως σου έχω πει 10.000 φορές, να βγούνε τα επίσημα στοιχεία.
Το ότι τα λοκντάουν είχαν επίδραση στον αριθμό των θανάτων είναι ανεπιβεβαίωτη υπόθεση και δεν στηρίζεται κάπου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις