!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν
Επισης να προσθεσω πως και το 75% να πιασουμε (ανοσια αγελης) παλι θα βρεθει το κρατος μπροστα σε υποχρεωτικοτητα, διοτι αν το υπολοιπο 20% δεν εχει σοβαρο λογο υγειας να το αποφευγει και απλα αρνειται, δεν μπορει να προστατευεται εις βαρος των αλλων που πηγαν. Τετοιες υποθεσεις εχουν εμφανιστει σε παρελθοντικη νομολογια και καταστρατηγει την αρχη της ισοτητας. Επομενως ολοι θα το κανουμε.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Re: Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν
Το δικαίωμα στην υγεία και στην ζωή των μελών της κοινωνίας είναι ανώτερο από τις ΜΑΛΑΚΊΕΣ του κάθε ΜΑΛΆΚΑ ψεκασμένου αντικοινωνικού.Αρίστος έγραψε: 25 Δεκ 2020, 20:04 Υποχρεωτικος εμβολιασμος για εμβολια που πηραν εγκριση μετα απο 5-10 χρονια δοκιμων.
Οχι για εμβολια με 3-4 μηνες δοκιμων που πηραν εγκριση ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ, που σημαινει οτι ανα πασα στιγμη μπορει να ανακληθουν.
.
Όποιος δεν θέλει να είναι μέλος της κοινωνίας να πάει στον διάολο, στα βουνά!
Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
'Αρθρο 21: 3. Tο Kράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών
Όποιος προτείνει παράβαση τους Συντάγματος, όπως ο κοντυλοφόρος παραπάνω πρέπει να διώκεται από τον Νόμο!
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
-
Βακχυλίδης
O Φαουτσι πως τον λενε αυτον αρχισε να μιλαει για 85-90%paul25 έγραψε: 26 Δεκ 2020, 02:15 Επισης να προσθεσω πως και το 75% να πιασουμε (ανοσια αγελης) παλι θα βρεθει το κρατος μπροστα σε υποχρεωτικοτητα, διοτι αν το υπολοιπο 20% δεν εχει σοβαρο λογο υγειας να το αποφευγει και απλα αρνειται, δεν μπορει να προστατευεται εις βαρος των αλλων που πηγαν. Τετοιες υποθεσεις εχουν εμφανιστει σε παρελθοντικη νομολογια και καταστρατηγει την αρχη της ισοτητας. Επομενως ολοι θα το κανουμε.
Νομίζω ότι ταιριάζει στο νήμα.
Απο Anastassios Perakis στο Facebook.
Απο Anastassios Perakis στο Facebook.
Από το κοντρόλ με πληροφορούν πως τόσο η Ματθίλδη Μαγγίρα (Ματθίλδη Μαγγίρα Οfficial Page) όσο και η Μαρία Σολωμού (Μαρία Σολωμού Fan Club) δεν θα κάνουν το εμβόλιο!
Η Ματθίλδη δήλωσε «Δεν είμαι επιστήμονας αλλά αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι στα τηλεοπτικά κανάλια δεν ακούγονται όλες οι απόψεις» και πως «δεν θέλω να με κάνουν πειραματόζωο και να κάνω ένα εμβόλιο που δεν ξέρω τι συνέπειες θα έχει»
Η Μαρία μιλά πιο διεξοδικά, και εξηγεί πως είναι πάρα πολύ αρνητική για χίλιους πεντακόσιους λόγους (που δεν θα τους πει) αλλά αν γίνει υποχρεωτικό για παιδιά, θα γίνει ανθρώπινη ασπίδα. Δηλώνει πολύ "περίεργη" με τα εμβόλια που την φοβίζουν είτε είναι για Covid είτε είναι για ιλαρά.
Στην Ματθίλδη θα ήθελα να πω, πως άποψη είναι αν προτιμάει κανείς τις μελαχρινές ή τις ξανθές, τους γραμμωμένους κοιλιακούς ή την κοιλίτσα, το Survivor ή το Master Chef. Σε αυτά τα θέματα έχουμε όλοι άποψη, και θα χαρώ να τα συζητήσουμε (όχι δεν μου αρέσουν οι μελαχρινές). Θα ήθελα να της πω όμως, μια και είμαι επιστήμονας με γνώσεις και εμπειρία στην δημιουργία νέων φαρμάκων, πως εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έγιναν ήδη "πειραματόζωα" για χάρη της. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι δοκίμασαν το εμβόλιο για την ασφάλεια του και την αποτελεσματικότητα του, ακριβώς για να μπορεί να το κάνει χωρίς φόβο για παρενέργειες. Καταφέραμε να ελέγξουμε τα εμβόλια για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα τους τόσο σύντομα, διότι υπάρχουν τόσα πολλά κρούσματα και τόσο πολλοί συμπολίτες που δέχθηκαν εθελοντικά να γίνουν "πειραματόζωα" για χάρη σας και για χάρη μου, κάποιοι από αυτούς φίλοι μου και φοιτητές μου. Και για αυτό ξέρουμε πως μπορούμε να κάνουμε το εμβόλιο χωρίς φόβο για παρενέργειες. Η κύρια συνέπεια του εμβολίου Ματθίλδη, θα είναι να σταματήσουν να πεθαίνουν συμπολίτες μας, να δουν οι γιατροί και οι νοσοκόμοι των ΜΕΘ τα παιδιά τους ένα Σαββατοκύριακο, αλλά και να ανοίξουν τα σχολεία, τα θέατρα, τα σινεμά, τα μουσεία, τα μαγαζιά, τα εστιατόρια.
Στην Μαρία θα ήθελα να πω πως κι εγώ είμαι περίεργος με τα ασανσέρ που με φοβίζουν, αλλά επειδή δουλεύω στον 8ο, παίρνω το ασανσέρ, ειδικά από τότε που διάβασα πως ο Στιγκ Λάρσον που γλίτωσε από δύο απόπειρες δολοφονίας έπαθε ανακοπή όταν ανέβηκε με τις σκάλες στον 8ο. Επίσης θα ήθελα να της πω πως από την ιλαρά που φοβάται το εμβόλιο, πέθαιναν εφτά με οκτώ εκατομμύρια παιδιά κάθε χρόνο. Φέτος από τον κορονοϊό πέθαναν λιγότερο από δύο εκατομμύρια, κυρίως ηλικιωμένοι άνω των 75-80. Από την ιλαρά πέθαιναν εφτά με οκτώ εκατομμύρια παιδιά κάθε χρόνο! Εφτά με οκτώ εκατομμύρια παιδιά! Θα το ξαναγράψω: εφτά με οκτώ εκατομμύρια παιδιά κάθε χρόνο! Μετά το εμβόλιο οι θάνατοι αυτοί μειώθηκαν σε 1-2 χιλιάδες για χρόνια. Επειδή κάποιοι σαν την Μαρία άρχισαν να "φοβίζονται" με τα εμβόλια όμως, και να μην τα κάνουν στα παιδιά τους, πλέον πεθαίνουν από ιλαρά πάνω από εκατό χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο. Πάνω από εκατό χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο Μαρία μου, επειδή εσύ και κάποιοι άλλοι είστε "περίεργοι". Κρίμα δεν είναι; Εκατό χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο από την ιλαρά χωρίς λόγο. Πόσοι πια να πεθάνουν από τον κορονοϊό βρε Μαρία για να βάλεις στην άκρη την περιέργεια σου;
Καλά Χριστούγεννα Μαρία, καλά Χριστούγεννα Ματθίλδη. Και για να τα κάνουμε όλοι μας με τους αγαπημένους μας, θα σας παρακαλούσα να εμβολιαστείτε. Δεν είναι βιαστικό, γιατί είστε νέες κοπέλες και δεν κινδυνεύετε ιδιαίτερα. Όταν έρθει η σειρά σας σε λίγους μήνες από τώρα, που θα είναι και πιο εμφανές ότι το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό και ασφαλές. Έτσι, θα προφυλάξετε και τους αγαπημένους σας, αλλά και άγνωστους συμπολίτες σας που δεν θα μπορούν να εμβολιαστούν γιατί έχουν άλλες ασθένειες. Σκεφτείτε το, έχετε καιρό.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Βακχυλίδης έγραψε: 26 Δεκ 2020, 02:06 Oι νεες εκτιμησες για την επιτευξη ανοσιας αγελης λενε οτι πρεπει να αποκτησει ανοσια περιπου το 90% του παγκοσμιου πληθυσμου
Με υποχρεωτικο εμβολιασμο αυτο εγω εκτιμω οτι θα παρει κοντα στα 3 χρονια με την προυποθεση οτι το εμβολιο θα ειναι αποτελεσματικο για 3 χρονια
Χωρις υποχρεωτικο εμβολιασμο κλαφτα χαραλαμπε
Οποτε ναι οι αντεμβολιαστες στα ξερονησια
Δεν μπορεις να στειλεις στα ξερονησια το 67% του πληθυσμου βλαξ.
Μονο το 33% ειναι διατεθειμενοι να κανουν αμεσα το εμβολιο.
Και οσο μιλατε για ξερονησια ή για απαρτχαιντ σε βαρος οσων δεν το κανουν τοσο θα εξοργιζονται οι αναποφασιστοι.

https://www.tanea.gr/2020/12/10/greece/ ... o-emvolio/
.
paul25 έγραψε: 26 Δεκ 2020, 01:30
Ισχυει αυτο που γραφεις, γι'αυτο και εξαρχης θα ειναι μη υποχρεωτικο και με συνεναιση, ομως αν δεν πιασουμε το 75% θα θεωρηθει πως εχουμε συγκρουση δικαιωματων και θα βγει αποφαση υπερ της Δημοσιας υγειας και τοτε θα γινει υποχρεωτικο με συνεναιση. Αν και τα δικαιωματα θεωρουνται ισοτιμα στο Συνταγμα δεν ισχυει σε καταστασεις κρισεως οπου εχουμε συγκρουση τους, τοτε ιεραρχουνται και σε αυτη την κριση μεχρι τωρα η νομολογια βγαζει πρωτη τη Δημοσια Υγεια ως αγαθο. Αν τωρα πχ παραλληλα εισβαλαν οι Τουρκοι, τοτε σε αυτη την νεα κατασταση συγκρουσης δικαιωματων αλλαζει παλι η ιεραρχια τους και πρωτη παει η Εθνικη ασφαλεια. Ετσι θα γινοταν κανονικα επιστρατευση απροσκοπτη απο τα οποια μετρα της πανδημιας και οι αρρωστοι θα επεφταν σε δευτερη μοιρα.
Ουτε το 60% δεν θα πιασει η ελληνικη κυβερνηση (κατ' αρχην ενα 12% ειναι οι νεοι κατω των 18 που δεν θα το κανουν ετσι κι αλλιως). Στη Γαλλια παρεπιπτοντως το ποσοστο αρνησης ειναι 50%. Γι' αυτο ο Μακρον θελησε να περασει αυτο το νομο. Διευκρινισε βεβαια οτι αφορα μελλοντικες επιδημιες αλλα υπαρχει ο φοβος οτι μπορει να τον χρησιμοποιησει σε 2-3 μηνες προφασιζομενος οτιδηποτε.
Η πρωτη συγκρουση λοιπον κατα του υποχρεωτικου εμβολιασμου θα γινει στη Γαλλια και θα καθορισει πολλα. Στη Γαλλια που ο Μακρον υποχρεωθηκε να παρει πισω το νομο για τους αστυνομικους.
Και προσεξε οτι στη Γαλλια ΟΛΗ η αντιπολιτευση απο Λεπεν μεχρι Αριστερα πηρε ΑΝΤΙΘΕΤΗ σταση απεναντι στο νομο για τα μμμ. Που σημαινει οτι θα ειναι σχεδον απιθανο να τον περασει ο Μακρον με ολη την αντιπολιτευση και τα συνδικατα απεναντι του.
.
lafkiotis έγραψε: 26 Δεκ 2020, 02:17
Το δικαίωμα στην υγεία και στην ζωή των μελών της κοινωνίας είναι ανώτερο από τις ΜΑΛΑΚΊΕΣ του κάθε ΜΑΛΆΚΑ ψεκασμένου αντικοινωνικού.
Το δικαιωμα στην υγεια τη δικη μου βασει συνταγματος και διεθνους συνθηκης που εχει υπογραψει η χωρα μου το καθοριζω εγω. Σ' αρεσει, δεν σ' αρεσει.
Εσυ μπορεις να κανεις οτι θελεις για την υγεια τη δικη σου. Αν τολμησεις να επεμβεις στην υγεια τη δικη μου θα πεσουν κορμια.
Ουτε γενετικα εμβολια, ουτε γενετικα τροφιμα. Δεν θα γινουμε πειραματοζωα για να κονομησουν οι πολυεθνικες φαρμακου και βιοτεχνολογιας.
https://www.jstor.org/stable/26804354?seq=1
Kι αν θελετε να προστατευσουμε τη δημοσια υγεια να πιεσετε την κυβερνηση να εισαγει ΑΜΕΣΑ το μονοκλωνικο φαρμακο.
.
Βακχυλίδης έγραψε: 26 Δεκ 2020, 02:06 Oι νεες εκτιμησες για την επιτευξη ανοσιας αγελης λενε οτι πρεπει να αποκτησει ανοσια περιπου το 90% του παγκοσμιου πληθυσμου
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τα έχω ήδη πει.nowhere έγραψε: 26 Δεκ 2020, 08:21Βακχυλίδης έγραψε: 26 Δεκ 2020, 02:06 Oι νεες εκτιμησες για την επιτευξη ανοσιας αγελης λενε οτι πρεπει να αποκτησει ανοσια περιπου το 90% του παγκοσμιου πληθυσμου![]()
viewtopic.php?f=13&t=24248&start=1725#p1681840
ψεκ-αντιψεξ τους χωρίζει μια γραμμουλα και χοροπηδάνε από την μια μεριά στην άλλη
Αλήθεια; Είναι δικαίωμα των ψεκασμένων να γεμίσουν τις ΜΕΘ έχοντας Covid-19 και έτσι να περιορίσουν την πρόσβαση σε ΜΕΘ, και άρα και τις πιθανότητες επιβίωσης, σε ανθρώπους που έχουν μεν εμβολιασθεί και δεν κινδυνεύουν από Covid-19, αλλά παθαίνουν έμφραγμα, καρκίνο, ή τρακάρουν με το αυτοκίνητο;Αρίστος έγραψε: 26 Δεκ 2020, 07:35Το δικαιωμα στην υγεια τη δικη μου βασει συνταγματος και διεθνους συνθηκης που εχει υπογραψει η χωρα μου το καθοριζω εγω. Σ' αρεσει, δεν σ' αρεσει.lafkiotis έγραψε: 26 Δεκ 2020, 02:17 Το δικαίωμα στην υγεία και στην ζωή των μελών της κοινωνίας είναι ανώτερο από τις ΜΑΛΑΚΊΕΣ του κάθε ΜΑΛΆΚΑ ψεκασμένου αντικοινωνικού.
Εσυ μπορεις να κανεις οτι θελεις για την υγεια τη δικη σου. Αν τολμησεις να επεμβεις στην υγεια τη δικη μου θα πεσουν κορμια.
Ουτε γενετικα εμβολια, ουτε γενετικα τροφιμα. Δεν θα γινουμε πειραματοζωα για να κονομησουν οι πολυεθνικες φαρμακου και βιοτεχνολογιας.
https://www.jstor.org/stable/26804354?seq=1
Kι αν θελετε να προστατευσουμε τη δημοσια υγεια να πιεσετε την κυβερνηση να εισαγει ΑΜΕΣΑ το μονοκλωνικο φαρμακο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αμα θελετε να μην γεμιζουν οι ΜΕΘ να αναπτυξετε την Πρωτοβαθμια Φροντιδα Υγειας που στην Ανατολη εαιξε καθοριστικο ρολο να νικηθει ο κορονοιος και στην Ελλαδα της απαγορευτηκε η οποιαδηποτε δραστηριοτητα.
Και παραλληλα να φερετε τα μονοκλωνικα φαρμακα ΤΩΡΑ.
.
.
Οχι δα! Δεν θα αποφασίσουν οι ψεκασμένοι την πολιτική υγείας τής χώρας, θα την αποφασίσει η συντεταγμένη Πολιτεία.Αρίστος έγραψε: 26 Δεκ 2020, 09:10Αμα θελετε να μην γεμιζουν οι ΜΕΘ να αναπτυξετε την Πρωτοβαθμια Φροντιδα Υγειας που στην Ανατολη εαιξε καθοριστικο ρολο να νικηθει ο κορονοιος και στην Ελλαδα της απαγορευτηκε η οποιαδηποτε δραστηριοτητα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
nowhere έγραψε: 26 Δεκ 2020, 08:44 ψεκ-αντιψεξ τους χωρίζει μια γραμμουλα και χοροπηδάνε από την μια μεριά στην άλλη
Δεν έχουν καταλάβει ότι τα εμβόλια που ήρθαν δεν φτάνουν ούτε για ζητώ
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πόθεν συμπεραίνεται αυτό; Θα παραχθούν εμβόλια για όλο τον πληθυσμό.ST48410 έγραψε: 26 Δεκ 2020, 01:16Αυτό που λέω είναι ότι δεν έχεις τόσα εμβόλια για να έχει νόημα μια τέτοια επιβολή. Με αυτά που έχεις δεν θα μπορέσεις καν να καλύψεις αυτούς που θα ήθελαν να το κάνουν εδώ και τώρα. Όταν κάνουν οι πρώτοι και δεν υπάρξουν σοβαρές παρενέργειες και μπορούν να ζουν μια πιο φυσιολογική ζωή προφανώς θα ακολουθήσει η συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων. Προς τι το δράμα λοιπόν;Βακχυλίδης έγραψε: 26 Δεκ 2020, 01:11 Ολα εξαρτωνται απο το ποσοστο αυτουν που θα πανε να εμβολιαστουν
Ειναι πανδημια
Αν δεν παει ο κοσμος μονος του να εμβολιαστει θα παει με το στανιο
Ειναι πολυ απλο
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 87 Απαντήσεις
- 1485 Προβολές