Το έχε πει η ιστορία.John Brown Gun Club έγραψε: 23 Δεκ 2020, 21:07πες εσυ
Αν τώρα δεν έχεις καλές σχέσεις μαζί της, δεν μπορώ να κάνω κάτι...
Το έχε πει η ιστορία.John Brown Gun Club έγραψε: 23 Δεκ 2020, 21:07πες εσυ
Υποθέτω, αυτό ισχύει και για έναν serial killer , που ο πατέρας του, τον κακοποιούσε συστηματικά; Όλοι έχουν έναν λόγο για να κάνουν κάτι. Αλλά αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει, τις πράξεις τους. Επίσης κάποιος πάντα πρέπει να πληρώσει για την ζημιά. Αλλιώς, ποιο το νόημα να υπάρχουν κανόνες/νόμοι;mao mao έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:39αυτό που είπα και νωρίτερα. το κράτος πρέπει να ρίξει λεφτά να του ενσωματώσει. Το να κριτικάρεις τα γυφτάκια που έχουν μεγαλώσει σε αυτό το περιβάλλον είναι ανούσιο.nowhere έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:30 θα γκρέμιζα γριούλες και αν ήμουν πατέρας θα ένιωθα περήφανος για το καμάρι μου.το πόιντ σου?
Σκοπός του σχολείου είναι να βοηθήσει τους κακούς μαθητές να γίνουν καλοί μαθητές . Όχι να τους αγιοποίησει ως κακους μαθητές και να τους κάνει ακόμη και πρότυπο προς μίμησηPogol έγραψε: 23 Δεκ 2020, 21:22Υποθέτω, αυτό ισχύει και για έναν serial killer , που ο πατέρας του, τον κακοποιούσε συστηματικά; Όλοι έχουν έναν λόγο για να κάνουν κάτι. Αλλά αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει, τις πράξεις τους. Επίσης κάποιος πάντα πρέπει να πληρώσει για την ζημιά. Αλλιώς, ποιο το νόημα να υπάρχουν κανόνες/νόμοι;mao mao έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:39αυτό που είπα και νωρίτερα. το κράτος πρέπει να ρίξει λεφτά να του ενσωματώσει. Το να κριτικάρεις τα γυφτάκια που έχουν μεγαλώσει σε αυτό το περιβάλλον είναι ανούσιο.nowhere έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:30 θα γκρέμιζα γριούλες και αν ήμουν πατέρας θα ένιωθα περήφανος για το καμάρι μου.το πόιντ σου?
Δεν θέλει καρότο. Μόνο μαστίγιο, θα ήταν αρκετό (και αξιοκρατικό).
Με όλα τα προβληματικά παιδιά, έχω την νοοτροπία "τους φέρομαι με επιείκεια και καλοσύνη, γιατί μπορεί να αλλάξουν και γιατί το θεωρώ πιο αποτελεσματικό από το να είμαι σκληρός". Με τα παιδιά των Γύφτων, δεν μπορώ να το νιώσω αυτό. Ξέρω, ότι θα είναι σαν τους γονείς τους, αν όχι χειρότεροι.
Σε παρόμοιο νήμα, έγραψε "ποια η πιθανότητα να σε σκοτώσουν ληστές;".
Πόσες οικογένειες Γύφτων:John Brown Gun Club έγραψε: 22 Δεκ 2020, 19:24Τοτε γιατι αυτη η δολοφονια γινεται αφορμη για να προταθουν τα πιο ακραια κατασταλτικα μετρα σε βαρος ολοκληρης της μειονοτητας ή για να υμνηθει το εργο του Ραινχαρτ στην μαζικη εξοντωση "προβληματικων πληθυσμων" ή για να προταθουν μεχρι και εκτελεσεις παιδιων;Λοξίας έγραψε: 22 Δεκ 2020, 19:18
Απλώς, δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις (και δεν είσαι ο μόνος), πως το να ανήκεις σε μια μειονότητα, όποια και να είναι αυτή, δεν νομιμοποιείσαι να παραβαίνεις τους νόμους και μετά να ζητάς διαφορετική μεταχείρηση, ή και απαλλαγή, επειδή ανήκεις σε μειονότητα. Δεν υπάρχει ασυλία νόμων για αυτόν/αυτήν που ανήκει σε μειονότητα. Αυτό είναι δεδομένο.
Η δολοφονία είναι δολοφονία και σε ένα ευνομούμενο κράτος θα τιμωρηθεί σύμφωνα με τον νόμο, ασχέτως αν ο θύτης είναι μαύρος, λευκός, πράσινος, ρομά, πακιστανός, έλληνας ή άνεργος πωλητής της Σχεδίας.
Δεν σε εξοργιζουν αυτα;
Δεν έχεις ιδέα. Ο κόσμος, τους περιφρονούσε και εκεί. Ακριβώς τα ίδια στερεότυπα, του κλέφτη και επαίτη Τσιγγάνου, ίσχυαν στην ΕΣΣΔ. Ήταν πιο "κυριλέ" σε σχέση με τους Γύφτους της ΕλλάδοςJohn Brown Gun Club έγραψε: 23 Δεκ 2020, 10:26Εχεις καποια στοιχεια για το πως ο Σταλιν κατεστειλε τους Ρομα της ΕΣΣΔ;![]()
Η μηπως πιστευεις πως στην ΕΣΣΔ ειχαν καποιο αντι-Ρομα μενος;
Ολες οι παραπανω ειναι Σοβιετικες ταινιες που ρους παρουσιαζουν ως αθεραπευτα ρομαντικους νομαδες. Αλλα δεν τους τιμουσαν μονο κινηματογραφικα, το Κομμα τους προστατευε και η κοινωνια τους αντιμετωπιζε θετικα.
Χρειάζεσαι πηγή, για την εξορία των Ελλήνων από την Αμπχαζία; Για την μεταφορά τους στις στέπες του Καζαχστάν ή ακόμα χειρότερα στην Σιβηρία;
Που σε πήγε;
Πολλές, παρα πολλές διευκολύνσεις είχαν οι Έλληνες επι Στάλιν...Λοξίας έγραψε: 23 Δεκ 2020, 19:36Σαφώς υπάρχει πρόβλημα...John Brown Gun Club έγραψε: 23 Δεκ 2020, 12:11 Στην ΕΣΣΔ οι φτωχες και αποκλεισμενες μειονοτητες απολαμβαναν διευκολυνσεων και επιεικιας, ειδικα επι Σταλιν.
Μήπως μπορείς να μας πεις, ειδικά επί Στάλιν, ποιες ακριβώς διευκολύνσεις απολάμβανε η Ελληνική μειονότητα;
Τι γνώμη έχεις για τα rottweiler?
Πάμε άλλη μία, για να μην μείνουν απορίες και κενά.stavmanr έγραψε: 23 Δεκ 2020, 12:39 ...
Για το δικό σου μυαλό υπέροχα. Για τον δικό μου τρόπο σκέψης φυσικά όχι.
Η κλοπή είναι κλοπή και ο φόνος είναι φόνος. Από όποιον κι αν προέρχεται.
Στο φτωχό μυαλουδάκι του ρατσιστή ο φόνος δικαιολογείται όταν γίνεται προς κάποιον που μισεί εξαιτίας φυλετικού, κοινωνικού ή ιδεολογικού ρατσισμού.
Στην κοινή λογική, το έγκλημα είναι έγκλημα.
Στο συγκεκριμένο θέμα, λοιπόν, έχουμε μία ληστεία μετά φόνου. Ειδεχθέστατο έγκλημα εναντίον ανήμπορου υπερήλικα.
Σε άλλο θέμα είχαμε δολοφονία του επίδοξου κλέφτη από κάτοικο. Ο κάτοικος είναι ήδη προφυλακισθείς για το ειδεχθέστατο έγκλημα αυτό.
Χμ, συμπεραίνω πως ο σταυμάρ είναι ατσίγγανος.Hector Buas έγραψε: 24 Δεκ 2020, 07:44Πάμε άλλη μία, για να μην μείνουν απορίες και κενά.stavmanr έγραψε: 23 Δεκ 2020, 12:39 ...
Για το δικό σου μυαλό υπέροχα. Για τον δικό μου τρόπο σκέψης φυσικά όχι.
Η κλοπή είναι κλοπή και ο φόνος είναι φόνος. Από όποιον κι αν προέρχεται.
Στο φτωχό μυαλουδάκι του ρατσιστή ο φόνος δικαιολογείται όταν γίνεται προς κάποιον που μισεί εξαιτίας φυλετικού, κοινωνικού ή ιδεολογικού ρατσισμού.
Στην κοινή λογική, το έγκλημα είναι έγκλημα.
Στο συγκεκριμένο θέμα, λοιπόν, έχουμε μία ληστεία μετά φόνου. Ειδεχθέστατο έγκλημα εναντίον ανήμπορου υπερήλικα.
Σε άλλο θέμα είχαμε δολοφονία του επίδοξου κλέφτη από κάτοικο. Ο κάτοικος είναι ήδη προφυλακισθείς για το ειδεχθέστατο έγκλημα αυτό.
Ο φίλος μας ο stavmanr ισχυρίζεται ε΄δω και αλλού πως:
Αν ένας "μπαλαμός" σκοτώσει έναν "γύφτο", φταίει σίγουρα ο "μπαλάμος" και δεν χρείαζεται καν να εξετάσουμε πως ακριβώς έγινε αυτό. Το ότι ο "γύφτος" μπήκε απρόσκλητα στο σπίτι του "μπαλαμού" για να τον κλέψει είναι λεπτομέρεια δευτερέυουσας σημασίας. Εκείνο που έχει σημασία είναι ο άδικος και "ειδεχθής" θάνατος του κατατρεγμένου.
Και φυσικά αν ένας "γύφτος" σκοτώσει έναν "μπαλαμό" τότε, και πάλι δεν φταίει ο "γύφτος". Φταίει το κράτος, οι κοινωνικές υπηρεσίες, η πανσέληνος, ο ανάδρομος Ερμής και πολλά άλλα πράγματα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.