!!! DEVELOPMENT MODE !!!

οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 14:29 Προσωπικά μου είναι αδιάφορο ποια θα με σερβίρει ( :smt126 εκπληξη :003: ) - αρκεί να είναι ευγενική - καθαρή- διακριτική και ευχάριστη.
Το ιδανικό και η μεγάλη τέχνη ειναι για οσους - οσες σερβίρουν κ καταφέρνουν να περνουν απαρατήρητοι - να μην ''υπάρχουν''
Άγι, για μένα ο δείκτης πολιτισμού δεν φαίνεται στο πως φέρονται οι σερβιτόροι (και όσους παρέχουν άμεσες/ορατές υπηρεσίες) αλλά στο πως φέρονται οι πελάτες στους σερβιτόρους.

Θα ήθελα όμως και τη γνώμη του Ορέστη. :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 14:34
Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 14:29 Προσωπικά μου είναι αδιάφορο ποια θα με σερβίρει ( :smt126 εκπληξη :003: ) - αρκεί να είναι ευγενική - καθαρή- διακριτική και ευχάριστη.
Το ιδανικό και η μεγάλη τέχνη ειναι για οσους - οσες σερβίρουν κ καταφέρνουν να περνουν απαρατήρητοι - να μην ''υπάρχουν''
Άγι, για μένα ο δείκτης πολιτισμού δεν φαίνεται στο πως φέρονται οι σερβιτόροι (και όσους παρέχουν άμεσες/ορατές υπηρεσίες) αλλά στο πως φέρονται οι πελάτες στους σερβιτόρους.

Θα ήθελα όμως και τη γνώμη του Ορέστη. :wink
και στο τι ψηφίζουν.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Το σημαντικότερο δεν είναι ο σερβιτόρος που έτσι κι αλλιώς τον βλέπεις και τον κρίνεις
αλλά η καθαριότητα και την σωστή λειτουργία της κουζίνας, που δεν την βλέπεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 21 Ιούλ 2018, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Μια απο τα ίδια και εγώ.
Βέβαια το σκέφτομαι έτσι επειδή θεωρώ το πέσιμο σε σερβιτόρες είναι ο απόλυτος πάτος και εξευτελισμός για έναν άνδρα. Ακόμη πιο κάτω και απο το πέσιμο σε γυμναστήριο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Υπάρχει κανένα μέρος που το πέσιμο να μην είναι εξευτελισμός για έναν άντρα; Δε νομίζω. Και να υπάρχει δηλαδή, για να φέρεις τη γυναίκα που θες εκεί, θα πρέπει να την καλέσεις από ένα μέρος όπου είναι εξευτελισμός.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Το πεσιμο σε οποιαδήποτε επαγγελματία - εργαζομένη -οπουδήποτε - εν ωρα εργασίας είναι ξεφτίλα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

διαφωνώ και θα το αιτιολογήσω.
Το να την πέσεις σε σερβιτόρα είναι ο μέγιστος εξευτελισμός γιατί η κοπέλα κάνει τη δουλειά της και υποχρεούται να είναι ευγενική, ο κάθε γύφτουλας νομίζει οτι του κάνει τα γλυκά μάτια, φέρνοντας την κοπέλα σε πολύ δύσκολη θέση.
Στο gym ειναι επίσης γτπκ το πέσιμο γιατί είναι φυσικό να κάνει μια κοπέλα κινήσεις που μπορεί να τονίζουν κώλο, κάνοντας κάποιος καραγκιοζάκος πέσιμο(που μπορεί να νομίζει οτι η άλλη του τουρλώνει τον κώλο), αποθαρρύνει την χ ψ κοπέλα να γυμναστεί ήρεμα σωστα και ωραία.

Εδιτ με προλαβε ο αγις
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Μα πως γίνεται να διαφωνείς με μία ερώτηση;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ευξετελισμός για εναν αντρα ( και προσβλητικο για μια γυναίκα) από πότε είναι το ''πεσιμο'' :003: - οταν γίνεται καθαρά στα ισια και στα πλαίσια του σεβασμου της προσωπικότητας της ;
Ξεφτιλίκια είναι τα γελοία φλερταρίσματα -τα ανιχνευτικά λαου -λαου :003: τα φοβισμενα απέξω απέξω -και κάτι μέθοδοι :smt005: οπως τα πεσίματα με το αυτοκίνητο η στο δρομο πχ οταν η αλλη περπατάει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 14:16 Εγώ έχω ένα άλλο ερώτημα για τον κάθε Ορέστη που παραπονιέται για την πιο εύκολη ανέλιξη των γυναικών. Ας αφήσουμε τα υψηλά κλιμάκια των στελεχών (που ούτως ή άλλως έχουν συρρικνωθεί σε μεγάλο βαθμό στην Ελλάδα) και ας πιάσουμε τομείς της καθημερινότητας.
Σήμερα πολλά νέα παιδιά εργάζονται ως σερβιτόροι. Είτε για να επιβιώσουν είτε για να βγάλουν ένα παραπάνω χαρτζιλίκι. Έστω λοιπόν ότι κάποιες σατανικές και ανίκανες σερβιτόρες χρησιμοποίησαν κάποια αθέμιτα μέσα για να κερδίσουν αυτή τη θέση από τον Ορέστη.

Το ερώτημα είναι αν ο Ορέστης γουστάρει να του σερβίρει τον καφέ μια γρήγορη, εξυπηρετική αλλά άσχημη κοπέλα.

Και φυσικά δεν απευθύνεται μόνον στον Ορέστη.
Θελω να με σερβιρουν ευγενικοι ανθρωποι. Εχω μεγαλο προβλημα με την αγενεια. Ας φτιαξουν καφετεριες με στριπτζ/κονσομανσιον να πηγαινουν οσοι γουσταρουν ματι.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 17:46
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 14:16 Εγώ έχω ένα άλλο ερώτημα για τον κάθε Ορέστη που παραπονιέται για την πιο εύκολη ανέλιξη των γυναικών. Ας αφήσουμε τα υψηλά κλιμάκια των στελεχών (που ούτως ή άλλως έχουν συρρικνωθεί σε μεγάλο βαθμό στην Ελλάδα) και ας πιάσουμε τομείς της καθημερινότητας.
Σήμερα πολλά νέα παιδιά εργάζονται ως σερβιτόροι. Είτε για να επιβιώσουν είτε για να βγάλουν ένα παραπάνω χαρτζιλίκι. Έστω λοιπόν ότι κάποιες σατανικές και ανίκανες σερβιτόρες χρησιμοποίησαν κάποια αθέμιτα μέσα για να κερδίσουν αυτή τη θέση από τον Ορέστη.

Το ερώτημα είναι αν ο Ορέστης γουστάρει να του σερβίρει τον καφέ μια γρήγορη, εξυπηρετική αλλά άσχημη κοπέλα.

Θελω να με σερβιρουν ευγενικοι ανθρωποι. Εχω μεγαλο προβλημα με την αγενεια. Ας φτιαξουν καφετεριες με στριπτζ/κονσομανσιον να πηγαινουν οσοι γουσταρουν ματι.
συμφωνώ!
Ορέστης 35

Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 16:58 Το πεσιμο σε οποιαδήποτε επαγγελματία - εργαζομένη -οπουδήποτε - εν ωρα εργασίας είναι ξεφτίλα.
Το πεσιμο σε οποιαδηποτε γυναικα ειναι υποβιβασμος του αντρα.
Ορέστης 35

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 17:48
Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 17:46

συμφωνώ!
Αυτη η λογικη του καλου σερβις πηγαζει απο τη συγχρονη καταναλωτικη γυναικα για την οποια το σοπινγκ ειναι απολαυση-εμπειρια. Δυστυχως εχει περασει σε ολους τους επαγγελματικους τομεις ακομα και στους επιστημονες. Ο πετυχημενος γιατρος θα πρεπει να ειναι καλις δημοσιοσχετιστας για να μενουν ευχαριστημενες οι πελατισσες. Ετσι καταληγουμε να επιπλεουν οι φελλοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 21 Ιούλ 2018, 17:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 17:49
Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 16:58 Το πεσιμο σε οποιαδήποτε επαγγελματία - εργαζομένη -οπουδήποτε - εν ωρα εργασίας είναι ξεφτίλα.
Kοψε κάτι *

*από το τρολλάρισμα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ορέστης 35

Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 17:53
Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 17:49
Kοψε κάτι *

*από το τρολλάρισμα.
Εκπροσωπω μια νεα διαφορετικη γενια θειο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”