!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Σου έχει κολλήσει το Enter;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Για 15 δευτερολεπτα επειδη αντεγραφα απο εφημεριδα. :lol:

.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Αρίστος έγραψε: 22 Δεκ 2020, 18:21 Ο Κουβελας παντως αναρωτιεται τι θα γινει ο φορεας που σταθεροποιει το mRNA και μεταφερει το RNΑ μεσα στο κυτταρο.

"Διασπαται; Τον τρωνε τα λεμφοκύτταρα; Τι μπορεί να μας δωσει αυτό αργότερα;"

.
H μέχρι τώρα πληροφόρηση είναι ότι καταστρέφεται όλη η πληροφορία. Συγκεκριμένες λεπτομέρειες δεν έχω βρει, για να απαντήσω. Γι'αυτό επιμένω στο "χρόνο" των ελέγχων. Λογικά θα υπάρχει κάποιος φορέας-λιπίδιο που βοηθάει και δεν μας καίει τόσο, διότι μπορεί να είναι ανθρώπινος. Η τεχνολογία χρησιμοποιείται ήδη στις χημειοθεραπείες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Cecily Anne έγραψε: 22 Δεκ 2020, 17:46 Για ποιό λόγο το συζητάμε σαν να τρέχει κάτι, δεν αντιλαμβάνομαι, αλλά οκ. Θέλω να πω ότι παντα έτσι γίνεται η παραγωγή αντισωμάτων στον οργανισμό, το πρόβλημά του είναι ότι το κύτταρο δεν παίρνει έτοιμη την πρωτεΐνη από το εμβόλιο ή το ιό σε ημιθανή κατάσταση, αλλά πάει ένα βήμα πίσω και την συνθέτει με το mRNA
Το πρόβλημα είναι ότι έχει την αίσθηση ότι δεν πάει ένα βήμα πίσω αλλά ένα βήμα μπροστά.Φοβείται ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να κολλήσει κορωνοιό από ότι με το παραδοσιακό εμβόλιο. :D
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

vatraxos έγραψε: 22 Δεκ 2020, 18:20
vagabondo έγραψε: 22 Δεκ 2020, 18:19 Τι όχι;
Τρεις σειρές στον vatraxo και σ΄εμένα σκέτο όχι; :xena:
Εμ, είμαι παλιά σειρά :P
Είσαι εξουσία και θέλει να έχει την εύνοιά σου, γι αυτό. :011:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

πατησιωτης έγραψε: 22 Δεκ 2020, 18:28
Cecily Anne έγραψε: 22 Δεκ 2020, 17:46 Για ποιό λόγο το συζητάμε σαν να τρέχει κάτι, δεν αντιλαμβάνομαι, αλλά οκ. Θέλω να πω ότι παντα έτσι γίνεται η παραγωγή αντισωμάτων στον οργανισμό, το πρόβλημά του είναι ότι το κύτταρο δεν παίρνει έτοιμη την πρωτεΐνη από το εμβόλιο ή το ιό σε ημιθανή κατάσταση, αλλά πάει ένα βήμα πίσω και την συνθέτει με το mRNA
Το πρόβλημα είναι ότι έχει την αίσθηση ότι δεν πάει ένα βήμα πίσω αλλά ένα βήμα μπροστά.Φοβείται ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να κολλήσει κορωνοιό από ότι με το παραδοσιακό εμβόλιο. :D

Ναι, οκ, το ένα βήμα πίσω το έγραψα αναφορικά με τη διαδικασία παραγωγής αντισωμάτων. Το κύτταρο κάνει μία παραπάνω δουλειά. Τεχνολογικά θα πάμε 200.000.000 μπροστά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Σοβαρο αρθρο με υπερ και κατα θεσεις.

Όταν ο ιός γίνεται πανδημία, το εμβόλιο μετατρέπεται σε μπίζνα

https://www.dimokratianews.gr/ellada/ot ... se-mpizna/

.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Cecily Anne έγραψε: 22 Δεκ 2020, 18:29
πατησιωτης έγραψε: 22 Δεκ 2020, 18:28

Ναι, οκ, το ένα βήμα πίσω το έγραψα αναφορικά με τη διαδικασία παραγωγής αντισωμάτων. Το κύτταρο κάνει μία παραπάνω δουλειά. Τεχνολογικά θα πάμε 200.000.000 μπροστά.
Όλες οι νέες τεχνολογίες φοβίζουν.Ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπαίνουν σε αεροπλάνο γιατί μπορεί να πέσει.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Αρίστος έγραψε: 22 Δεκ 2020, 18:21 Ο Κουβελας παντως αναρωτιεται τι θα γινει ο φορεας που σταθεροποιει το mRNA και μεταφερει το RNΑ μεσα στο κυτταρο.

.

γιατί, είναι σταθερό το ίδιο το mRNA :102:

:102:
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Αρίστος έγραψε: 22 Δεκ 2020, 18:21Ο Κουβελας παντως αναρωτιεται τι θα γινει ο φορεας που σταθεροποιει το mRNA και μεταφερει το RNΑ μεσα στο κυτταρο.

:smt017 Γιατί λες να χρειάζεται ψύξη στους -70 βαθμούς;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Λέπο, εσύ που πέρασες αυτό το συναχάκι βαριά, θα τρυπηθείς; :102:
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Χουργιατς έγραψε: 22 Δεκ 2020, 18:50Λέπο, εσύ που πέρασες αυτό το συναχάκι βαριά, θα τρυπηθείς; :102:
Δεν ξέρω ακόμη τι πρέπει να κάνω. Ασφαλώς θα εμβολιάσω την μητέρα μου που είναι 95 ετών, θα εμβολιασθεί επίσης η γυναίκα μου.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Χουργιατς έγραψε: 22 Δεκ 2020, 18:44

.

γιατί, είναι σταθερό το ίδιο το mRNA :102:

:102:

Α οκευ, γιατι δεν το λες του Κουβελα με ενα μειλ για να μην εκτιθεται με ανουσιες ερωτησεις;

.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί ο καθένας να φτιάξει όσα εμβόλια θέλει.
Ο τύπος είναι γνωστός πλέον: Ένα πόδι φιδιου, ένα ποντίκι, ένα γοριλλάκι μανέστρα.
Άρα λοιπόν γιατί δεν φτιάχνεται από οποιοδήποτε φαρμακοτριφτείο τώρα ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

.
Τον χέζουμε. Δεν φαίνεται στα κόπρανα δια γυμνού οφθαλμού, διακρίνεται όμως εύκολα δια της γεύσεως.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”