Πάλι μαλακίες επιπέδου εφηβείας. Και μάλιστα χαζής εφηβείας.Hector Buas έγραψε: 19 Δεκ 2020, 20:25Χαοτικός έγραψε: 18 Δεκ 2020, 00:07Hector Buas έγραψε: 17 Δεκ 2020, 21:38
Καράτε δεν ξέρω. Αλλά ξέρω πολυ καλά μαθηματικά. Όλων των βαθμίδων, από δημοτικό μέχρι πανεπιστήμιο...
Μαθηματικά τις πούτσας; Εδώ δεν βρήκες αυτό που βρήκαν όλοι ρε. Από 51 μέχρι και 69. Από που προκύπτει ότι πρέπει να βρεις το κοινό πολλαπλάσιο;
Εγώ θα ντρεπόμουνα αν είχα ζητήσει να μου διαγράψουν ποστ που έλεγα μαλακίες όπως έκανε εσύ. και μιλάς κι από πάνω. Η πονηροβλακεία του δεξιού. είσαι χαρακτηριστική περίπτωση.
Δείτε εδώ ρε τι έλεγε ο κακομοίρης
viewtopic.php?f=14&t=25869&start=30#p1560805
![]()
![]()
Να θυμίσω εδώ και να δουν και οι χρήστες ότι έχεις πει τη χιλιετία χιλιετηρίδα και στο ίδιο ποστ είχες γράψει ότι το εργοστάσιο παίζει και να συσκευάζει 60 μπάρες σε 100 ή και σε χίλια χρόνια. μετά σου σφυρίξανε ότι καρφώνεσαι για καθυτερημένο και ζήτησες να διαγράψουν το ποστ σου. όταν μετά σε ειρωνεύτηκα για τη λέξη χιλιετία και το διάβασε κάποιος και δεν καταλάβαινε τι παιζότανε, εσύ θεωρόντας ότι είναι έξυπνο από την πλευρά σου την είδες ότι επειδή δεν ξέρουν την αλήθεια είναι ευκαιρία να βγεις κερδισμένος και σχολίαζες πως "ούτε τη διαφορά χιλιετίας και χιλιετηρίδας" δεν ξέρω.
Ρόμπα.