!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι πηρε ο Μωυσής ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Quiz: τι πήρε ο Μητσοτάκης;

Α) τον πούλο;
5
16%
Β) ένα φιλικό πατ πατ στην πλάτη;
3
9%
Γ) το δρόμο που του πρέπει τον αγύριστο;
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Δ) τα αρχιδια του;
6
19%
Ε) ένα φοντανάκι;
3
9%
ΣΤ) ολα τα παραπάνω;
15
47%

Σύνολο ψήφων: 32

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Τι πηρε ο Μωυσής ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Hector Buas έγραψε: 19 Δεκ 2020, 20:25
Χαοτικός έγραψε: 18 Δεκ 2020, 00:07
Hector Buas έγραψε: 17 Δεκ 2020, 21:38

Καράτε δεν ξέρω. Αλλά ξέρω πολυ καλά μαθηματικά. Όλων των βαθμίδων, από δημοτικό μέχρι πανεπιστήμιο...

Μαθηματικά τις πούτσας; Εδώ δεν βρήκες αυτό που βρήκαν όλοι ρε. Από 51 μέχρι και 69. Από που προκύπτει ότι πρέπει να βρεις το κοινό πολλαπλάσιο;
Εγώ θα ντρεπόμουνα αν είχα ζητήσει να μου διαγράψουν ποστ που έλεγα μαλακίες όπως έκανε εσύ. και μιλάς κι από πάνω. Η πονηροβλακεία του δεξιού. είσαι χαρακτηριστική περίπτωση.

Δείτε εδώ ρε τι έλεγε ο κακομοίρης

viewtopic.php?f=14&t=25869&start=30#p1560805

:003:
Εικόνα
Πάλι μαλακίες επιπέδου εφηβείας. Και μάλιστα χαζής εφηβείας.

Να θυμίσω εδώ και να δουν και οι χρήστες ότι έχεις πει τη χιλιετία χιλιετηρίδα και στο ίδιο ποστ είχες γράψει ότι το εργοστάσιο παίζει και να συσκευάζει 60 μπάρες σε 100 ή και σε χίλια χρόνια. μετά σου σφυρίξανε ότι καρφώνεσαι για καθυτερημένο και ζήτησες να διαγράψουν το ποστ σου. όταν μετά σε ειρωνεύτηκα για τη λέξη χιλιετία και το διάβασε κάποιος και δεν καταλάβαινε τι παιζότανε, εσύ θεωρόντας ότι είναι έξυπνο από την πλευρά σου την είδες ότι επειδή δεν ξέρουν την αλήθεια είναι ευκαιρία να βγεις κερδισμένος και σχολίαζες πως "ούτε τη διαφορά χιλιετίας και χιλιετηρίδας" δεν ξέρω.

Ρόμπα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Χαοτικός έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:24
Χαοτικός έγραψε: 18 Δεκ 2020, 00:07

Μαθηματικά τις πούτσας; Εδώ δεν βρήκες αυτό που βρήκαν όλοι ρε. Από 51 μέχρι και 69. Από που προκύπτει ότι πρέπει να βρεις το κοινό πολλαπλάσιο;
Εγώ θα ντρεπόμουνα αν είχα ζητήσει να μου διαγράψουν ποστ που έλεγα μαλακίες όπως έκανε εσύ. και μιλάς κι από πάνω. Η πονηροβλακεία του δεξιού. είσαι χαρακτηριστική περίπτωση.

Δείτε εδώ ρε τι έλεγε ο κακομοίρης

viewtopic.php?f=14&t=25869&start=30#p1560805

:003:
Εικόνα

Να θυμίσω εδώ και να δουν και οι χρήστες ότι έχεις πει τη χιλιετία χιλιετηρίδα και στο ίδιο ποστ είχες γράψει ότι το εργοστάσιο παίζει και να συσκευάζει 60 μπάρες σε 100 ή και σε χίλια χρόνια. μετά σου σφυρίξανε ότι καρφώνεσαι για καθυτερημένο και ζήτησες να διαγράψουν το ποστ σου. όταν μετά σε ειρωνεύτηκα για τη λέξη χιλιετία και το διάβασε κάποιος και δεν καταλάβαινε τι παιζότανε, εσύ θεωρόντας ότι είναι έξυπνο από την πλευρά σου την είδες ότι επειδή δεν ξέρουν την αλήθεια είναι ευκαιρία να βγεις κερδισμένος και σχολίαζες πως "ούτε τη διαφορά χιλιετίας και χιλιετηρίδας" δεν ξέρω.

Ρόμπα.
Διακρίνω μια νευρικότητα η είναι ιδέα μου?

Και επειδή το λές και το ξαναλές. Δεν ζήτησα ποτέ να διαγράψουν καμμία ανάρτηση μου. Δεν θεωρώ πως χρειάζεται η χρειάστηκε ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο...
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Hector Buas έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:28

Εικόνα

Ρόμπα.

Και επειδή το λές και το ξαναλές. Δεν ζήτησα ποτέ να διαγράψουν καμμία ανάρτηση μου. Δεν θεωρώ πως χρειάζεται η χρειάστηκε ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο...
Δεν πιστεύω ότι είσαι ικανός να διακρίνεις πράγματα. και αφού δεν ντρέπεσαι να επιχειρείς να τη βγάζεις καθαρή με το ψέμα απλά είσαι για θρήνους.

Ζήτησε να σου διαγράψουν ποστ όπου έλεγες ότι αν ή εκφώνηση ήταν ίδια και στο τέλος άλλαζε το ένα λεπτό και ήταν δυο λεπτά, πάλι 60 είναι η απάντηση!. Από κάτω έγραψες το ίδιο βάζοντας για χρόνο την μία ώρα κι ότι πάλι60 θα ήταν. Μετά έβαλες τον αιώνα ως χρονική διάρκεια και στο τέλος την χιλιετηρίδα :smt005: Μετά από το κράξιμο που σου έριξα ζήτησες να το σβήσουν. Γιατί το έψαχνα να το βάλω να ξεφτιλιστείς ακόμα μια φορά αλλά δεν υπήρχε.

Εντελώς ρόμπα όμως. Κι επιμένεις κιόλας. Το θράσος του βλάκα.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Χαοτικός έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:34

Ρόμπα.

Δεν πιστεύω ότι είσαι ικανός να διακρίνεις πράγματα. και αφού δεν ντρέπεσαι να επιχειρείς να τη βγάζεις καθαρή με το ψέμα απλά είσαι για θρήνους.

Ζήτησε να σου διαγράψουν ποστ όπου έλεγες ότι αν ή εκφώνηση ήταν ίδια και στο τέλος άλλαζε το ένα λεπτό και ήταν δυο λεπτά, πάλι 60 είναι η απάντηση!. Από κάτω έγραψες το ίδιο βάζοντας για χρόνο την μία ώρα κι ότι πάλι60 θα ήταν. Μετά έβαλες τον αιώνα ως χρονική διάρκεια και στο τέλος την χιλιετηρίδα :smt005: Μετά από το κράξιμο που σου έριξα ζήτησες να το σβήσουν. Γιατί το έψαχνα να το βάλω να ξεφτιλιστείς ακόμα μια φορά αλλά δεν υπήρχε.

Κάποιος είναι ρόμπα και σε πολλά θέματα μάλιστα. Μπορείς εύκολα να τον δείς, αν έχεις έναν καθρέφτη...
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Hector Buas έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:36
Χαοτικός έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:34

Κάποιος είναι ρόμπα και σε πολλά θέματα μάλιστα. Μπορείς εύκολα να τον δείς, αν έχεις έναν καθρέφτη...

Το θέμα είναι ότι εγώ τεκμηριώνω ότι λέω. Εσύ δεν μπορείς να περάσεις το επίπεδο της μαλακισμένης χαζοεφηβικής απάντησης της μιας γραμμής.

Ούτε καν είσαι ικανός να την πεις κατάμουτρα. Αυτά περί καθρέφτη κλπ τα χρησιμοποιείς γιατί σου εμπνέουν ευστροφία. Και καλά δεν σου λέω τι είσαι εσύ αλλά μέσω του καθρέφτη θα εννοηθεί ότι είμαι εγώ.

Ούτε ειδική τάξη ρε ρόμπα. Γιατί δεν λες στους δικού σου να σε πάνε σε ειδικό σχολείο;
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Χαοτικός έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:42 ...

Το θέμα είναι ότι εγώ νομίζω πως τεκμηριώνω ότι λέω...
...
Fixed.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Hector Buas έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:45

...
Fixed.

Ακριβώς τους ίδιους διαλόγους κάνω με Δεπάκια. Ρόμπα λέμε. και ανικανότητα να ξεπεραστεί η μία γραμμή.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Χαοτικός έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:56

...
Fixed.

... και ανικανότητα να ξεπεραστεί η μία γραμμή.
Είναι σωστό και δείχνει σοβαρότητα σε πολλές περιπτώσεις.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Hector Buas έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:04
Χαοτικός έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:56

Fixed.

... και ανικανότητα να ξεπεραστεί η μία γραμμή.
Είναι σωστό και δείχνει σοβαρότητα σε πολλές περιπτώσεις.

Εικόνα
Δείχνει επίπεδο κομμωτηρίου και κατινιάς. Όπου οι εν λόγω Κατίνες τρέφουν την αυταπάτη ότι ξεστομίζουν εύστροφες ατάκες κι ότι αυτό τις καθιστά δυναμικές.
Αξιοθρήνητες ρόμπες.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Χαοτικός έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:18 ...
Δείχνει επίπεδο κομμωτηρίου και κατινιάς. Όπου οι εν λόγω Κατίνες τρέφουν την αυταπάτη ότι ξεστομίζουν εύστροφες ατάκες κι ότι αυτό τις καθιστά δυναμικές.
Αξιοθρήνητες ρόμπες.
Αυτά μπορούμε, αυτά κάνουμε. Δεν έχουμε όλοι την δική σου "μαθηματική σκέψη"...
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Hector Buas έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:31
Χαοτικός έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:18 ...
Αξιοθρήνητες ρόμπες.
Αυτά μπορούμε, αυτά κάνουμε. Δεν έχουμε όλοι την δική σου "μαθηματική σκέψη"...
Το ξέρω. Αυτό εντάσσεται σε ένα γενικότερο κανόνα ότι δεν έχουμε όλοι τον ίδιο τρόπο σκέψης. Δεν λέει κάτι καινούργιο. όσο για μένα δεν με ενδιαφέρει πολύ η μαθηματική σκέψη. Τουλάχιστον όχι περισσότερο από άλλους τομείς. Αλλά δεν έχει νόημα να στο πω γιατί δεν τα πιάνεις.
Πως σε λέγανε είπαμε όταν ήσουν λατέρνα; Ρομβία;
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Green Dragon έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:10
Hector Buas έγραψε: 17 Δεκ 2020, 22:43
Green Dragon έγραψε: 17 Δεκ 2020, 21:41 ...
Σε όλες τις χώρες υπάρχει ΚΑΙ βαριά βιομηχανία, το θέμα είναι τι κλάσμα του ΑΕΠ αντιπροσωπεύει. Στην Ελλάδα ήταν πάντα ασήμαντο και η γνώμη μου είναι ότι το παιχνίδι χάθηκε πολύ νωρίς, τα πρώτα 15 χρόνια μετά τον Β'ΠΠ. Τότε έπρεπε να έχουν τεθεί οι βάσεις και να υπάρχει εθνική οικονομική στρατηγική αλλά δεν το έκανε κανένας. Δεν τα πηγαίνουμε καλά με την στρατηγική εδώ.
Δεν ισχύουν αυτά που ισχυρίζεσαι. Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο "ήρθε" στην Ελλάδα το λεγόμενο "σχέδιο Μάρσαλ", πολλά από τα κεφάλαια του οποίου χρησιμοποιήθηκαν στην δημιουργία και ανάπτυξη μιας σημαντικής βαριάς βιομηχανίας. Την οποία κατέστρεψαν τελικά οι "αριστερές πολιτικές" και οι "επαναστατικές δράσεις" μετά την μεταπολίτευση του 1974.
Αν δεχτούμε την δική σου θέση τότε από το 'δεν φτάιει κανένας' πηγαίνουμε στο φταίει η δεξιά και το κέντρο που δεν συμμάζεψαν την αριστερά. Δεν υπάρχει άλλη ανάγνωση, αυτές οι δύο είναι, διαλέγεις και παίρνεις.

Η κλάψα δεν είναι καλός σύμβουλος.
Πέρα από όλα τα άλλα είναι και θέμα γεγονότων.
Όπως κατέδειξα με στοιχεία, δομικά οι επιχειρήσεις κατέρρευσαν.
Εν ολίγοις το κράτος από τα 70'ς προέβαινε σε δανεισμό ή μετοχοποίησεις ζημιών ή αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου με αποτέλεσμα π.χ. η Εθνική Τράπεζα να καθίσταται μεγαλομέτοχος των επιχειρήσεων.
Συγχρόνως μειωνόταν η δασμολογική προστασία.
Και αρκετοί ακόμα παράγοντες έφεραν την κατάσταση σε αδιέξοδα.
Τώρα οι ευθύνες της αριστεράς είναι πάντα ανώνυμες και χωρίς τεκμηρίωση.

Να τονίσουμε εδώ πως η μόνη προσωπικη δίωξη επιχειρηματία έγινε από τον δεξιό Καραμανλή έναντι του Στρατή Ανδρεάδη.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Αρχέλαος έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:41
Green Dragon έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:10
Hector Buas έγραψε: 17 Δεκ 2020, 22:43

Δεν ισχύουν αυτά που ισχυρίζεσαι. Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο "ήρθε" στην Ελλάδα το λεγόμενο "σχέδιο Μάρσαλ", πολλά από τα κεφάλαια του οποίου χρησιμοποιήθηκαν στην δημιουργία και ανάπτυξη μιας σημαντικής βαριάς βιομηχανίας. Την οποία κατέστρεψαν τελικά οι "αριστερές πολιτικές" και οι "επαναστατικές δράσεις" μετά την μεταπολίτευση του 1974.
Αν δεχτούμε την δική σου θέση τότε από το 'δεν φτάιει κανένας' πηγαίνουμε στο φταίει η δεξιά και το κέντρο που δεν συμμάζεψαν την αριστερά. Δεν υπάρχει άλλη ανάγνωση, αυτές οι δύο είναι, διαλέγεις και παίρνεις.

Η κλάψα δεν είναι καλός σύμβουλος.
Πέρα από όλα τα άλλα είναι και θέμα γεγονότων.
Όπως κατέδειξα με στοιχεία, δομικά οι επιχειρήσεις κατέρρευσαν.
Εν ολίγοις το κράτος από τα 70'ς προέβαινε σε δανεισμό ή μετοχοποίησεις ζημιών ή αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου με αποτέλεσμα π.χ. η Εθνική Τράπεζα να καθίσταται μεγαλομέτοχος των επιχειρήσεων.
Συγχρόνως μειωνόταν η δασμολογική προστασία.
Και αρκετοί ακόμα παράγοντες έφεραν την κατάσταση σε αδιέξοδα.
Τώρα οι ευθύνες της αριστεράς είναι πάντα ανώνυμες και χωρίς τεκμηρίωση.

Να τονίσουμε εδώ πως η μόνη προσωπικη δίωξη επιχειρηματία έγινε από τον δεξιό Καραμανλή έναντι του Στρατή Ανδρεάδη.
Εγώ δεν συμφωνώ με την άποψη του Hector Buas, απλά επισημαίνω ότι με καμία ανάγνωση των γεγονότων δεν μπορεί να αποδοθεί η βασική ευθύνη στην αριστερά.

Η δική μου άποψη είναι ότι ο βασικός παράγοντας δεν ήταν τα κόμματα αλλά το άνοιγμα των διεθνών αγορών. Η βαριά βιομηχανία ποτέ δεν είχε σοβαρό μερίδιο στο ΑΕΠ της Ελλάδας.

Βέβαια η συνεχής αλλαγή της φορολογίας που αναφέρεις σε μία από τις περιπτώσεις είναι ευθύνη των κυβερνήσεων και όντως κάνει ζημιά αλλά φαίνεται πως ούτε αυτό ήταν ουσιαστικό αίτιο στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Νομίζω λίγα μπορούσαν να είχαν γίνει από τις ελληνικές κυβερνήσεις, δεν θα έκαναν μεγάλη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα, ίσως να γλιτώναμε μερικά εργοστάσια αλλά δεν θα σωζόταν η κατάσταση με αυτό. Κακά τα ψέμματα, για να φτιάξεις βιώσιμη βαριά βιομηχανία χρειάζεται κάποιος κεντρικός σχεδιασμός, όχι με την έννοια της ιδιοκτησίας των μέσων παραγωγής που λένε οι κομμουνιστές αλλά με την έννοια της μακροπρόθεσμης στρατηγικής.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Ας το βάλω εδώ.

https://twitter.com/DimiDavos/status/13 ... 40837?s=20

Επετειακό...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση