!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλλαγές
- Cecily Anne
Re: Αλλαγές
Σιγά καλέ, εγώ κ πριν δεν έβλεπα. Να ήξερες σε πόσους έχω απολογηθεί που με χαιρεταγαν και δεν πήρα χαμπάρι κ στραβωσαν λολ. Η γκαβωμαρα είναι μια συνήθεια κι αυτή .bluerose έγραψε: 18 Δεκ 2020, 17:37Νοιώθεις ότι αρχίζει η κατηφόραCecily Anne έγραψε: 18 Δεκ 2020, 17:34Η πρεσβυωπια ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σας ενοχλεί τόσο.bluerose έγραψε: 18 Δεκ 2020, 17:33 Ευχομαι να γίνει μόδα το άσπρο μαλλί, η κοιλιτσα, η κιρσοι και τα γυαλιά πρεσβυωπιας τα κλασικά με το κορδονακι που τα κρεμάνε και τα μπαινοβγαζουν, όχι τα πολυεστιακα
Τι καλά που πηγαινα άνετη στο σουπερ
Τώρα παιδευομε
Είναι μη πρακτικό να φοράς εκείνη τη στιγμή για δυο λεπτά γυαλιά, και ξανά, μέχρι να ψωνίσεις
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σας αρέσει αυτό το κλάμπ ανδρών της χριστιανικής εκκλησίας και τους θεωρείτε υπεράνω πάσης υποψίας; Ποτέ δεν το κατάλαβα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 18 Δεκ 2020, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νομιζα μια φορα οτι ειχα δει 2 ασπρες τριχες στα μουσια και αγχωθηκα αφου βιολογικα ειμαι 22 χρονων.Τελικα ηταν ξανθες.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 580 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 0 Απαντήσεις