Ακόμα χειρότερα δλNaida έγραψε: 18 Δεκ 2020, 14:09Εκτός από την εμφάνιση, τους άνδρες τους επηρεάζει τρελά την ψυχολογία η αρχή της σεξουαλικης τους πτώσης.bluerose έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:50Αυτοί νομίζω πανικοβαλλονται δε τρομάζουν απλάAntares έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:44 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Οι άνδρες δεν μένουν, ούτε μοιάζουν νεότεροι.
Στο Χόλλυγουντ βλέπουμε πια ηθοποιούς, άνδρες και γυναίκες που κρατιούνται θαυμάσια στα 50 και 60.
Θυμάμαι το πατερα μου να αλλάζει τη φράτζα από δεξιά στα αριστερά κι η μάνα μου να γελάει κρυφα
Αλλάζει το σώμα στενά ποδια τεράστια κοιλιά
Οι αδυνατοι σκεβρωνουν
Τους πειραζει και πολυ. Αυτοί οι σταρ ομως έχουν και φωτοσοπ, συγκρινε με κανονικούς, όχι σταρ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλλαγές
Re: Αλλαγές
Ενώ εσυ που στέλνεις φωτο ολόσωμες.......
Θεολογικά αν το πατε.
Μου έχει πει ο πνευματικος μου το αποτέλεσμα μετράει.
Αλλά άμα δε κάθεσε φρόνιμα και κανεις αμαρτίες κατακρίσεις εγωισμους θα σε κάνει να καθήσεις ο Θεός φρονιμα,θα σε βοηθήσει μέχρι το αποτέλεσμα.
Μπορεί και να μη πιστωθεις αμαρτία εάν μετανοησεις(ολόκληρη επιστήμη η μετάνοια δεν είναι κάτι ευκολο, μια λέξη δλδ και εξαρτάται κι από το έλεος του Θεου.. και το σχέδιο που έχει για σένα) όπως η γυναίκα του Ευαγγελίου που ξεκάθαρα τις είπε ο Ιησους ότι τη συγχώρεσε χωρίς να ξεπληρώσει, κάπου μέσα το γράφει το ζήτησε η ίδια μετά δακρυων. Μη τη μπερδευεις με την Μαρία τη Μαγδαληνή
Εγώ που δε βρίσκω κάτι μεμπτό να εκανα, γιατί δε βλέπω τα μπαχαρικά;
Σε λίγο κι οι ρυτίδες;;;;;;;;;
Να δεις που φταίει που κορόιδευα κάποιες γιατί αμαρταναν. Πως μπορουν έλεγα. Και τι με νοιάζει τελικά;
Πάνε παρε γυαλιά τώρα να τα μπαινοβγαζεις, το λιγότερο αυτό.
Θα μπορουσα πιο αργότερα
Ευλογια Τετάρτη Παρασκευή αλαδοΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 18 Δεκ 2020, 14:31μερακλής ο γέροντας.bluerose έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:49
Η πίστη και πριν τη Δευτέρα όμως, λέει, τουλάχιστον ο πνευματικος μου προσεχουμε κι εμείς με διατροφή πχ όχι όταν κάνω για εκεί τυροπιτακια με άλλο λάδι εκτός ελαιολάδου. Το απαγορευει
Φέτα ή ανθότυρο είναι ευλογία;
Για φέτα δεν είπε τίποτα
Γενικά όχι φοινικελαιο
Αλλά για κάθε ένα λέει ανάλογα
Αμα σε δει να έχεις το παθος της γαστριμαργιας δε θα σε βάλει στο αλαδο
Θα σου κόψει κάτι άλλο που μπορεις
Αμα σε δει να έχεις το παθος της γαστριμαργιας δε θα σε βάλει στο αλαδο
Θα σου κόψει κάτι άλλο που μπορεις
bluerose έγραψε: 18 Δεκ 2020, 14:52Ακόμα χειρότερα δλNaida έγραψε: 18 Δεκ 2020, 14:09Εκτός από την εμφάνιση, τους άνδρες τους επηρεάζει τρελά την ψυχολογία η αρχή της σεξουαλικης τους πτώσης.bluerose έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:50
Αυτοί νομίζω πανικοβαλλονται δε τρομάζουν απλά
Θυμάμαι το πατερα μου να αλλάζει τη φράτζα από δεξιά στα αριστερά κι η μάνα μου να γελάει κρυφα
Αλλάζει το σώμα στενά ποδια τεράστια κοιλιά
Οι αδυνατοι σκεβρωνουν
Τους πειραζει και πολυ. Αυτοί οι σταρ ομως έχουν και φωτοσοπ, συγκρινε με κανονικούς, όχι σταρ
Ακριβώς. Συν ότι δεν έχουν την άνεση να επιμεληθούν της εμφάνισης τους στο ίδιο επίπεδο με τις γυναίκες καθότι η ομορφιά είναι στοιχείο της γυναίκας και η δύναμη σωματική και οικονομική του άνδρα. Πλέον έχουν αλλάξει οι ισορροπίες και αν για τις γυναίκες είναι ας πούμε φυσιολογικό να είναι πιο προσεγμένες, να βάζουν κρέμες, μποτοξακια, βαφές, τρέσες κτλ για τους άνδρες είναι ακόμα σε πολύ αρχικό επίπεδο όλα αυτά. Κάποιος που θα χάσει τα μαλλιά του δεν θα κάνει πολυ εύκολα το βήμα να πάει να βάλει μαλλιά ή να τα βάψει να μην φαίνονται τα γκρίζα κτλ. Το αυτό φυσικά και για αντιγηραντικες, μποτοξ κτλ. Βάλε και το σεξουαλικο κερασάκι στη τούρτα. Ζόρια τα αγόρια.
Εγώ προσωπικά προτιμώ αυτούς που το παίρνουν χαλαρά το όλο θέμα και δεν ασχολούνται με κρέμες κτλ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αρα; Μπορουμε με μέτρο να εκμεταλλευτούμε τις κρέμες και τις βαφές κι έτσι ξεχνιόμαστεNaida έγραψε: 18 Δεκ 2020, 15:03
Ακριβώς. Συν ότι δεν έχουν την άνεση να επιμεληθούν της εμφάνισης τους στο ίδιο επίπεδο με τις γυναίκες καθότι η ομορφιά είναι στοιχείο της γυναίκας και η δύναμη σωματική και οικονομική του άνδρα. Πλέον έχουν αλλάξει οι ισορροπίες και αν για τις γυναίκες είναι ας πούμε φυσιολογικό να είναι πιο προσεγμένες, να βάζουν κρέμες, μποτοξακια, βαφές, τρέσες κτλ για τους άνδρες είναι ακόμα σε πολύ αρχικό επίπεδο όλα αυτά. Κάποιος που θα χάσει τα μαλλιά του δεν θα κάνει πολυ εύκολα το βήμα να πάει να βάλει μαλλιά ή να τα βάψει να μην φαίνονται τα γκρίζα κτλ. Το αυτό φυσικά και για αντιγηραντικες, μποτοξ κτλ. Βάλε και το σεξουαλικο κερασάκι στη τούρτα. Ζόρια τα αγόρια.
Εγώ προσωπικά προτιμώ αυτούς που το παίρνουν χαλαρά το όλο θέμα και δεν ασχολούνται με κρέμες κτλ.
bluerose έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:02Αρα; Μπορουμε με μέτρο να εκμεταλλευτούμε τις κρέμες και τις βαφές κι έτσι ξεχνιόμαστεNaida έγραψε: 18 Δεκ 2020, 15:03
Ναι μπορούμε
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ουτε καν γιατί πολυ απλά δεν άνοιξα το μυνημα και το έσβησα κι από πανω
Ασε μας ανθρωπε μου
Πάνω που ξεχαστηκα
Κολάστηκες με την θέα ενός αντρικού γυμνού κορμιού ;bluerose έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:21Ουτε καν γιατί πολυ απλά δεν άνοιξα το μυνημα και το έσβησα κι από πανω
Ασε μας ανθρωπε μου
Πάνω που ξεχαστηκα
Σιγά μην ξεχαστείς , είσαι καυτο αίμα .
Παίρνεις αμαρτία, δεν άνοιξα κι έσβησα και τη φωτο
Δεν με ενδιαφέρει
Δεν με ενδιαφέρει
- Cecily Anne
Γιατί; Ο Φοίνικας δεν είναι νηστίσιμος;bluerose έγραψε: 18 Δεκ 2020, 14:56Ευλογια Τετάρτη Παρασκευή αλαδοΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 18 Δεκ 2020, 14:31μερακλής ο γέροντας.bluerose έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:49
Η πίστη και πριν τη Δευτέρα όμως, λέει, τουλάχιστον ο πνευματικος μου προσεχουμε κι εμείς με διατροφή πχ όχι όταν κάνω για εκεί τυροπιτακια με άλλο λάδι εκτός ελαιολάδου. Το απαγορευει
Φέτα ή ανθότυρο είναι ευλογία;
Για φέτα δεν είπε τίποτα
Γενικά όχι φοινικελαιο
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γενικά για τα σωστά στην εμφάνιση κι υγεία
Είπε όχι φοινικέλαια
Άσχετα με τη νηστεία είναι αυτά
Είπε όχι φοινικέλαια
- Cecily Anne
Αααα οκ. Συμφωνώ κι εγω. Άσε που έχουμε τόσο ελαιόλαδο στην Ελλάδα, η εισαγωγή του φοινικελαιου μας μάρανε.bluerose έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:32 Γενικά για τα σωστά στην εμφάνιση κι υγεία
Είπε όχι φοινικέλαια
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Καίγεσαι ,τα δεν ενδιαφέρεσαι δεν πειθουν κανέναν και αμαρτία είναι να αντιστέκεσαι στη χαρά της ζωής .bluerose έγραψε: 18 Δεκ 2020, 16:29 Παίρνεις αμαρτία, δεν άνοιξα κι έσβησα και τη φωτο
Δεν με ενδιαφέρει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 580 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-