!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλλαγές
- EKPLIKTIKOS
Re: Αλλαγές
Καμια φορα με χαλάει αλλα πουτσα μου, είμαι ένας γραφικός μπάρμπας που κάνει ακομα σουζες κ παντιλικια 
Πόσο είσαι μπάρμπα;EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Δεκ 2020, 12:04 Καμια φορα με χαλάει αλλα πουτσα μου, είμαι ένας γραφικός μπάρμπας που κάνει ακομα σουζες κ παντιλικια![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Τριάντα έξι πατημένα πλέονNaida έγραψε: 18 Δεκ 2020, 12:11Πόσο είσαι μπάρμπα;EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Δεκ 2020, 12:04 Καμια φορα με χαλάει αλλα πουτσα μου, είμαι ένας γραφικός μπάρμπας που κάνει ακομα σουζες κ παντιλικια![]()
Τις προάλλες το παιδί του γείτονα, 16 χρόνων πάνω κατω, με χαιρέτησε στον πληθυντικό
Ε όχι και μπάρμπας. Σε παρακαλώ τώραEKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Δεκ 2020, 12:21Τριάντα έξι πατημένα πλέονNaida έγραψε: 18 Δεκ 2020, 12:11Πόσο είσαι μπάρμπα;EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Δεκ 2020, 12:04 Καμια φορα με χαλάει αλλα πουτσα μου, είμαι ένας γραφικός μπάρμπας που κάνει ακομα σουζες κ παντιλικια![]()
![]()
Τις προάλλες το παιδί του γείτονα, 16 χρόνων πάνω κατω, με χαιρέτησε στον πληθυντικό![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Ξέρω γω ρε συ; εσυ οταν ήσουν 20 αν έβλεπες έναν 35+ θα έλεγες καλώς το λυκοπουλο;
Εγώ τρόμαξα όταν δε μπορουσα να διαβάσω τα γράμματα από τα προιοντα στο σουπερ
Έπρεπε να απλώσω το χέρι περα
Αυτό συνεχίστηκε με το ντουλάπι με τα μπαχαρικά στο σπίτι.
Καθόμουν μια βδομαδα και το σκεφτόμουν μετά το ξέχασα. Συμβιβασμός
Αυτο πρεπει να ισχυει όντοςΒλήμα έγραψε: 18 Δεκ 2020, 11:37 Νομίζω ότι ο τρόμος είναι το πρώτο στάδιο στην διαδικασία αποδοχής. Η άσπρη τρίχα δεν είναι μόνο αισθητική αλλοίωση, είναι η φύση που σου λέει ότι γερνάς, πως πηγαίνεις πιο κοντά στον θάνατο. Είναι τρομακτικό. Αν κρύψεις τον τρόμο και δεν τον παραδεχθείς ούτε στον εαυτό σου δεν θα τον εξαφανίσεις, αλλά θα εκραγεί ανεξέλεγκτος κάποια στιγμή και θα τρελαθείς.
Το ξεχνάς μετά
Παιδιά είναι δεν ξέρουν.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Δεκ 2020, 12:25Ξέρω γω ρε συ; εσυ οταν ήσουν 20 αν έβλεπες έναν 35+ θα έλεγες καλώς το λυκοπουλο;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
talaipwros
Δε βλεπω ισχυρή την πίστη όμωςbluerose έγραψε: 18 Δεκ 2020, 12:28 Εγώ τρόμαξα όταν δε μπορουσα να διαβάσω τα γράμματα από τα προιοντα στο σουπερ
Κι αυτό πρεπει να ισχυει και το βλέπω προς το παρον στους μεγαλυτερουςGeorg Von Balkanen έγραψε: 18 Δεκ 2020, 10:08 Μετά από 20 χρόνια μιλάμε πλέον για καινούριο άνθρωπο. Το μόνο που διατηρείς είναι κάποιες μνήμες και αυτές αλλοιωμενες. Είσαι ένα κακός κλώνος κάποιου που έζησε κάποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 18 Δεκ 2020, 12:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ας μη το παμε θεολογικά όμως
Ας το παμε κανονικά
Ας το παμε κανονικά
Ή ίσως εμφανίζονται χοληστερινες κτλ κι επικεντρώνει ο νους εκεί και ξεχνάει τη ζαρα
Πάλι σωστά τα έφτιαξε η φυση
Όμως τώρα τι γίνεται
Οι άντρες νομίζω ξεσαλώνουν όσο μεγαλώνουν μέχρι να έρθει η χοληστερίνη και οι ησυχοι
Οι γυναίκες ψάχνουν μποτοξ οι θαρραλέες κι οι άλλες γίνονται κακές
Οι κανονικές προσπαθουν να το εμπεδώσουν χωρίς κλαψουρισματα
Πάλι σωστά τα έφτιαξε η φυση
Όμως τώρα τι γίνεται
Οι άντρες νομίζω ξεσαλώνουν όσο μεγαλώνουν μέχρι να έρθει η χοληστερίνη και οι ησυχοι
Οι γυναίκες ψάχνουν μποτοξ οι θαρραλέες κι οι άλλες γίνονται κακές
Οι κανονικές προσπαθουν να το εμπεδώσουν χωρίς κλαψουρισματα
Δεν φαίνεται να αυξάνονται γιατι δεν τις βλέπεις καλά. Λόγω πρεσβυωπείας. ΜπουμεροποίοησηDwarven Blacksmith έγραψε: 18 Δεκ 2020, 11:41 Εδώ και χρόνια έχω κάποιες άσπρες τρίχες εδώ κι εκεί αλλά δεν φαίνεται να αυξάνονται.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
τωρα είδα ότι με πρόλαβε ο ταλNaida έγραψε: 18 Δεκ 2020, 12:03Τον περίμενες στην γωνία ε;![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 580 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 0 Απαντήσεις