!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλλαγές
Αλλαγές
Η φυση ποτε δε κανει λάθος.
Εδω μεσα οι περισσοτεροι είναι πολλα χρονια κι άρα μπορουν να απαντήσουν. Ακόμη και 20 να μπήκαν 35 θα είναι στη καλύτερη
Τρομάζετε με τις αλλαγές του εαυτου σας;
Να αποκλείσω κοινωνικοοικονομικά κι υγείας
Ας το δουμε αναλαφρα ( είναι όμως;) το θεμα
Έχετε σκεφτεί πανω απο 10 φορές την πρώτη άσπρη τρίχα; Ψάχνεται να βρείτε τα ομορφότερα γυαλιά γιατί πλεον κοντά δε βλέπετε; Οι συχνότερες επισκέψεις στον οδοντίατρο για την ομορφιά των δοντιών και ουλών. Οι ρυτίδες και τα προγουλια.
Η αλλαγή στο σχήμα του σωματος.Η μπυροκοιλια για τους άντρες κι η κυταρριτιδα με τις εξέχουσες φλέβες και τους κιρσους για τις γυναικες
Η πορεία προς τη λήξη με αποσυνθεση με λίγα λογια
Ή είστε ατρομητοι και δε σας νοιάζει, ειλικρινα ομως
Εδω μεσα οι περισσοτεροι είναι πολλα χρονια κι άρα μπορουν να απαντήσουν. Ακόμη και 20 να μπήκαν 35 θα είναι στη καλύτερη
Τρομάζετε με τις αλλαγές του εαυτου σας;
Να αποκλείσω κοινωνικοοικονομικά κι υγείας
Ας το δουμε αναλαφρα ( είναι όμως;) το θεμα
Έχετε σκεφτεί πανω απο 10 φορές την πρώτη άσπρη τρίχα; Ψάχνεται να βρείτε τα ομορφότερα γυαλιά γιατί πλεον κοντά δε βλέπετε; Οι συχνότερες επισκέψεις στον οδοντίατρο για την ομορφιά των δοντιών και ουλών. Οι ρυτίδες και τα προγουλια.
Η αλλαγή στο σχήμα του σωματος.Η μπυροκοιλια για τους άντρες κι η κυταρριτιδα με τις εξέχουσες φλέβες και τους κιρσους για τις γυναικες
Η πορεία προς τη λήξη με αποσυνθεση με λίγα λογια
Ή είστε ατρομητοι και δε σας νοιάζει, ειλικρινα ομως
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Αλλαγές
Ωριμότητα λέγεται.
Δεν δίνω σημασία τόσο στα εξωτερικά όσο στα εσωτερικά του εαυτού.
Μην παρεξηγείς το πρώτο.
Δεν σημαίνει πως δεν θα προσέξω την εμφάνιση ή την υγεία μου.
Απλά τα απολύτως τυπικά.
Το τι μάρκα γυαλιά θα φορέσω και το τι μάρκα θα είναι το τζιν αυτά είναι νοοτροπίες ανώριμες και εκτός τόπου και χρόνου.
Σημασία έχει το μυαλό να είναι εντός του εγκεφάλου και να πατάς στο έδαφος.
Δεν δίνω σημασία τόσο στα εξωτερικά όσο στα εσωτερικά του εαυτού.
Μην παρεξηγείς το πρώτο.
Δεν σημαίνει πως δεν θα προσέξω την εμφάνιση ή την υγεία μου.
Απλά τα απολύτως τυπικά.
Το τι μάρκα γυαλιά θα φορέσω και το τι μάρκα θα είναι το τζιν αυτά είναι νοοτροπίες ανώριμες και εκτός τόπου και χρόνου.
Σημασία έχει το μυαλό να είναι εντός του εγκεφάλου και να πατάς στο έδαφος.
-
Georg Von Balkanen
Μετά από 20 χρόνια μιλάμε πλέον για καινούριο άνθρωπο. Το μόνο που διατηρείς είναι κάποιες μνήμες και αυτές αλλοιωμενες. Είσαι ένα κακός κλώνος κάποιου που έζησε κάποτε.
Δε σας πειραζει δλδ
Που και να θες να τη χάσεις η μπυροκοιλιά θα είναι μονιμη ας πουμε
Ατρόμητος οκ
Αυτά που λες είναι δικαιολογίες
Είπαμε αποκλείουμε θέματα υγειας
Μακάρι βρε παιδια
Από τα χειρότερα καλά είμαστε δλ
Που και να θες να τη χάσεις η μπυροκοιλιά θα είναι μονιμη ας πουμε
Ατρόμητος οκ
Αυτά που λες είναι δικαιολογίες
Είπαμε αποκλείουμε θέματα υγειας
Μακάρι βρε παιδια
Από τα χειρότερα καλά είμαστε δλ
Απευθυνόταν στο χρήστη Ταλιμπάν το προηγουμενο ποστ
στεναχωριεμαι ναι. κυριως για οσα δεν καταφερα να κανω και να ζησω. εινια ομως και σημαδι υγειας να συμβιβαζεσαι με το μετρο σου. δεν ειμαι καποιος/α που θα κανει τα παντα. μεχρι εκει ειμαι και μεχρι αυτο θα ειμαι χαρουμενος/ευτυχισμενος/εχω πετυχει το σκοπο μου.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ναι δε λεω απο πραγματα επαγγελματικά η οικονομικά η υγείας που αυτά δεν έχουν να κάνουν με ηλικια
Για τις αλλαγές της εμφάνισης λέω, πιο αναλαφρα να το δουμε το νημα
Μη τα φορτωθουμε κι όλα
Ένα ένα:P
Εγώ τρομαζω
Για τις αλλαγές της εμφάνισης λέω, πιο αναλαφρα να το δουμε το νημα
Μη τα φορτωθουμε κι όλα
Ένα ένα:P
Εγώ τρομαζω
Εγώ παω να φτιάξω ενα σχέδιο
Αντε να δω ποιος δε δίνει σημασία στο ζαγρε δέρμα και στο σωμα που αλλαζει
Αντε να δω ποιος δε δίνει σημασία στο ζαγρε δέρμα και στο σωμα που αλλαζει
Οι αλλαγές που έχω δει είναι κάποιες λευκές τρίχες. Τις βαφτίζω τύχη και χαίρομαι. Αυτό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νομίζω ότι ο τρόμος είναι το πρώτο στάδιο στην διαδικασία αποδοχής. Η άσπρη τρίχα δεν είναι μόνο αισθητική αλλοίωση, είναι η φύση που σου λέει ότι γερνάς, πως πηγαίνεις πιο κοντά στον θάνατο. Είναι τρομακτικό. Αν κρύψεις τον τρόμο και δεν τον παραδεχθείς ούτε στον εαυτό σου δεν θα τον εξαφανίσεις, αλλά θα εκραγεί ανεξέλεγκτος κάποια στιγμή και θα τρελαθείς.
Αυτό είναι όντως μια αλλαγή που μου συμβαίνει αλλά δεν είναι εμφάνισης (οι λευκές τρίχες ήρθαν νωρίς για να τις συνδέσω με το γήρας)σκέφτομαι τον θάνατο πολύ πιο συχνά από ότι τον σκεφτόμουν και φλερτάρω με τον πανικό.Βλήμα έγραψε: 18 Δεκ 2020, 11:37 Νομίζω ότι ο τρόμος είναι το πρώτο στάδιο στην διαδικασία αποδοχής. Η άσπρη τρίχα δεν είναι μόνο αισθητική αλλοίωση, είναι η φύση που σου λέει ότι γερνάς, πως πηγαίνεις πιο κοντά στον θάνατο. Είναι τρομακτικό. Αν κρύψεις τον τρόμο και δεν τον παραδεχθείς ούτε στον εαυτό σου δεν θα τον εξαφανίσεις, αλλά θα εκραγεί ανεξέλεγκτος κάποια στιγμή και θα τρελαθείς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Εδώ και χρόνια έχω κάποιες άσπρες τρίχες εδώ κι εκεί αλλά δεν φαίνεται να αυξάνονται. Όσο για την κοιλιά, εξαρτάται από τη διατροφή που κάνω, δε νιώθω ότι έχει ξεφύγει από τον έλεγχό μου.
Τα γκρίζα ή άσπρα στους άνδρες φαίνονται ωραία. Μερικοί γκριζάρουν από τα 30. Στις γυναίκες όχι τόσο, αλλά με λίγη περιποίηση μπορείς να το δεις και ως στυλ. Τα κιλά χάνονται αν υπάρχει θέληση. Τα υπόλοιπα είναι άλλο θέμα. Ακόμη και η αισθητική χειρουργική δεν έχει καταφέρει να φτιάξει κάτι ωραίο.
Αλλά πάνω από όλα να υπάρχει καλή υγεία και καλή ψυχική διάθεση και υγεία.
Αλλά πάνω από όλα να υπάρχει καλή υγεία και καλή ψυχική διάθεση και υγεία.
-
talaipwros
Ok boomer
Τον περίμενες στην γωνία ε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 580 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-