Αφου ειπα απο το μεσημερι,4-0
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αβαταροσυζήτηση
Re: αβαταροσυζήτηση
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Χταποδι γιατί βάζεις ομωςNull έγραψε: 16 Δεκ 2020, 01:26Σε αυτό το site την βρήκαbluerose έγραψε: 16 Δεκ 2020, 01:06 Αυτό που έχεις, εσυ αβαταρ τι είναι;
Που είναι το άστρο του δέντρου και γιατί έβαλες χταπόδι
https://www.orthodoxpath.org/spiritual- ... of-christ/ και έψαξα από περιέργεια να βρω περισσότερες πληροφορίες. Δεν
βρήκα κάτι αλλά αν τους στείλεις ίσως μπορούν να σου πουν λεπτομέρειες.
Συνήθως στολίζω καράβι, και βάζω το χταπόδι απάνω. Πέρσι έσπασε και τώρα το κότσαρα στο καινούργιο δέντρο.
Το έχουμε σαν έθιμο σε ένα απομονωμένο χωριό της Κρήτης.bluerose έγραψε: 16 Δεκ 2020, 01:38Χταποδι γιατί βάζεις ομωςNull έγραψε: 16 Δεκ 2020, 01:26Σε αυτό το site την βρήκαbluerose έγραψε: 16 Δεκ 2020, 01:06 Αυτό που έχεις, εσυ αβαταρ τι είναι;
Που είναι το άστρο του δέντρου και γιατί έβαλες χταπόδι
https://www.orthodoxpath.org/spiritual- ... of-christ/ και έψαξα από περιέργεια να βρω περισσότερες πληροφορίες. Δεν
βρήκα κάτι αλλά αν τους στείλεις ίσως μπορούν να σου πουν λεπτομέρειες.
Συνήθως στολίζω καράβι, και βάζω το χταπόδι απάνω. Πέρσι έσπασε και τώρα το κότσαρα στο καινούργιο δέντρο.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αυτο ειναι αβαταρ!
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
πρεπει να εγκρινει και ο daje
Κινηθηκε εκτος πρωτο κολλου
δεν θα το κανουμε αμερικαν μπαρ εδω μεσα.
Του Goback;
Θέλω να τον πειραξω λίγο τωρα
Θυμήθηκα το κίτρινο πλακακι
Θέλω να τον πειραξω λίγο τωρα
Θυμήθηκα το κίτρινο πλακακι
Ας μην παρεκτραπουμε,πες ενα υπαγε οπισω
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Α καμμια σχέση.
Απλά επειδή μου το είπες αυτό, στο λέω κι εγώ με τραγουδι
Να ξέρεις αυτό δεν αλλάζει. Είσαι στη πιο χαρουμενη φάση; Η μελαγχολία εκεί. Στο μάτι.
Ευχομαι να μη την εκμεταλλευτεί καμμια πατσαβουρα(όπως λέει η ναιδα)
Εσυ μου είπες ότι και το σκυλί μου είναι μελαγχολικό εντωμεταξυ
Για το Goback
Ο Ζενίθεδρος,πρέπει να είναι μεγάλος Αποκρυφιστής,με κριτήριο το τελευταίο αβατάρ που επέλεξε.
Πιστός της ηλιακής λατρείας,παγανιστής θα έλεγα.
Ή,απλά,γουστάρει Αργεντινή στο Μουντιάλ.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Είναι ο Ντιέγκο που ανέβηκε στον ουρανό της μπάλας και φωτιζει το ποδοσφαιρικό συμπαν.Papa John έγραψε: 16 Δεκ 2020, 15:59 Ο Ζενίθεδρος,πρέπει να είναι μεγάλος Αποκρυφιστής,με κριτήριο το τελευταίο αβατάρ που επέλεξε.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Αυτό είναι ότι πρέπει για σένα:bluerose έγραψε: 16 Δεκ 2020, 00:01 Μου έρχεται να βάλω τον Άγιο Παΐσιο
Αλλά δε κανει, εντάξει είπαμε.
Όμορφοι είναι όλοι, γουστα είναι

- Cecily Anne
Ισχύει, αλλά δεν φαινόταν καλά το άλλο. Το έψαξα και σε κίτρινο, μη νομίζεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πφ και με το πειντ χανονται οι λεπτομερειες απο το συννεφο,και του πηρα και λιγο σαγονιCecily Anne έγραψε: 16 Δεκ 2020, 22:25Ισχύει, αλλά δεν φαινόταν καλά το άλλο. Το έψαξα και σε κίτρινο, μη νομίζεις.

- Cecily Anne
Τι λίγο, σα να έχει προγναθισμό είναι. Θα λέει "The ocean is so salty because everyone pees in it" και θα φεύγουν ψιχάλες.GoBack έγραψε: 16 Δεκ 2020, 22:33Πφ και με το πειντ χανονται οι λεπτομερειες απο το συννεφο,και του πηρα και λιγο σαγονιCecily Anne έγραψε: 16 Δεκ 2020, 22:25Ισχύει, αλλά δεν φαινόταν καλά το άλλο. Το έψαξα και σε κίτρινο, μη νομίζεις.![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Obi Wan Iakobi
Πως σου ηρθε αυτο?Papa John έγραψε: 13 Δεκ 2020, 23:27 Obi Wan Iakobi,στο νέο σου αβατάρ ποιος απεικονίζεται ; Ο Νίκος Παπαναστασίου ;
http://kaitapapoutsiamesa.blogspot.com/ ... -post.html
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν