!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αβαταροσυζήτηση
Re: αβαταροσυζήτηση
Μου έρχεται να βάλω τον Άγιο Παΐσιο
Αλλά δε κανει, εντάξει είπαμε.
Όμορφοι είναι όλοι, γουστα είναι
Καταρχάς γιατί δεν κάνει, εικόνες έχεις σίγουρα στο σπίτι σου.bluerose έγραψε: 16 Δεκ 2020, 00:01 Μου έρχεται να βάλω τον Άγιο Παΐσιο
Οι εν χριστώ αδελφοί σου στο φόρουμ δηλαδή αμαρτάνουν με τα αβατάρια τους;
Το τριαντάφυλλο υποκρύπτει ερωτικό συμβολισμό, για αυτό προκαλεί

Βάλε έναν κρίνο
Να, και αυτό ωραίο είναι

Ευχαριστώ για τις εικόνες, αλλά δε θέλω να βάλω αβαταρ..Null έγραψε: 16 Δεκ 2020, 00:26Καταρχάς γιατί δεν κάνει, εικόνες έχεις σίγουρα στο σπίτι σου.bluerose έγραψε: 16 Δεκ 2020, 00:01 Μου έρχεται να βάλω τον Άγιο Παΐσιο
Οι εν χριστώ αδελφοί σου στο φόρουμ δηλαδή αμαρτάνουν με τα αβατάρια τους;
Το τριαντάφυλλο υποκρύπτει ερωτικό συμβολισμό, για αυτό προκαλεί
Βάλε έναν κρίνο
Να, και αυτό ωραίο είναι
![]()
Βεβαίως κι έχω Εικόνες σπίτι και σε πολλα σημεία, άλλο αυτό κι άλλο να μη νοιώθω να θέλω για αβαταρ κάποια Εικόνα.
Οι εν Χριστώ αδερφοί μου ας κάνουν ότι τους ανάπαυει, εμένα δεν με αφορα κι ουτε λέω ότι η δική μου γνώμη είναι η σωστή
Ο Άγιος Φανούριος σε αντιγραφή θεάς Αθηνάς

Ελληνικής αισθητικής, βγάζει και μαχητικότητα. bluerose, το λιγουρεύεσαι;

Τι ναι αυτό;Null έγραψε: 16 Δεκ 2020, 00:32 Ο Άγιος Φανούριος σε αντιγραφή θεάς Αθηνάς
Ο Άγιος Φανουρίος είναι ένας όχι αντιγραφές
Είναι ο Άγιος που μας δίνει ελπίδα ότι μπορεί να μη πληρώσουμε αμαρτίες γονέων
Ο ίδιος αγιασε παρολο που η μητέρα του ήταν
αμαρτωλή. Και τη βοήθησε κι εκείνη
"Αυτό" για τον άγιο;
Ο Άις ο Φανούριος είναι λέμε
Οι «ένοπλοι» Αγιοι μας – Ποιοι απεικονίζονται με όπλο στο χέρι
Αυτο σαν εικόνα εννοώNull έγραψε: 16 Δεκ 2020, 00:53"Αυτό" για τον άγιο;![]()
Ο Άις ο Φανούριος είναι λέμε
Οι «ένοπλοι» Αγιοι μας – Ποιοι απεικονίζονται με όπλο στο χέρι
Αυτή

Αυτό που έχεις, εσυ αβαταρ τι είναι;
Που είναι το άστρο του δέντρου και γιατί έβαλες χταπόδι
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Ο Αγιος φανούριος εχεχε
πονεμενη ή μαλλον λατρεμενη ιστορια.
Η αρχική του εκκλησία βρίσκεται στην Ρόδο,εκεί τον πρωτοανακαλυψαν
Τώρα εντάξει να πω στην Θεσσαλονίκη,έχουμε την εκκλησία του,πανε(εχω παει και γω μια,δυο φορες ) κανουν φανουροπιτες ιδιως σε εξετασεις κ.λπ γινεται ενα χαμουλης,αλλα μεχρι εκει,δεν εχω ακουσει περαν τουτου κατι ιδαιτερο περα απο οσα ξερουμε ολοι μας
αλλα στο νησι!ω στο νησι!μα δεν ειναι δυνατον; πετυχαινεις μαρτυρες υπερανω πασης υποψιας,καθολου ευπιστοι ή μαλλον ισως και ελαχιστα πιστοι,με την εννοια οτι δεν ειναι και πολυ της εκκλησιας,οι περισσοτεροι(καθε χριστουγεννα,πασχα)
αλλα εχουν να σου διηγηθουν κατι!
ενα φοβερο πραγμα και οχι γενικολογα,συγκεκριμενα
και χωρις να σου αφηνει περιθωριο αμφισβητησης τοσο το γεγονος,οσο και το προσωπο που το διηγειται.
ΜΑ εγινε μπροστα ΜΟΥ!μπορεις να μην πιστεψεις σου λενε οι απιστοι!
οι καποτε πια απιστοι.
ειναι ενα τρομερο πραγμα
και δεν ξερω και παραεξω τι γινεται.στην υπολοιπη επικρατεια.,. ακουω τωρα εδω την μπλου να λεει κατι σχετικο.
Τώρα εντάξει να πω στην Θεσσαλονίκη,έχουμε την εκκλησία του,πανε(εχω παει και γω μια,δυο φορες ) κανουν φανουροπιτες ιδιως σε εξετασεις κ.λπ γινεται ενα χαμουλης,αλλα μεχρι εκει,δεν εχω ακουσει περαν τουτου κατι ιδαιτερο περα απο οσα ξερουμε ολοι μας
αλλα στο νησι!ω στο νησι!μα δεν ειναι δυνατον; πετυχαινεις μαρτυρες υπερανω πασης υποψιας,καθολου ευπιστοι ή μαλλον ισως και ελαχιστα πιστοι,με την εννοια οτι δεν ειναι και πολυ της εκκλησιας,οι περισσοτεροι(καθε χριστουγεννα,πασχα)
και χωρις να σου αφηνει περιθωριο αμφισβητησης τοσο το γεγονος,οσο και το προσωπο που το διηγειται.
ΜΑ εγινε μπροστα ΜΟΥ!μπορεις να μην πιστεψεις σου λενε οι απιστοι!
ειναι ενα τρομερο πραγμα
και δεν ξερω και παραεξω τι γινεται.στην υπολοιπη επικρατεια.,. ακουω τωρα εδω την μπλου να λεει κατι σχετικο.
- Κόκκορας
α νομιζα θρησκειολογια ημασταν Bluerose 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 16 Δεκ 2020, 01:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε αυτό το site την βρήκαbluerose έγραψε: 16 Δεκ 2020, 01:06 Αυτό που έχεις, εσυ αβαταρ τι είναι;
https://www.orthodoxpath.org/spiritual- ... of-christ/ και έψαξα από περιέργεια να βρω περισσότερες πληροφορίες. Δεν
βρήκα κάτι αλλά αν τους στείλεις ίσως μπορούν να σου πουν λεπτομέρειες.
Συνήθως στολίζω καράβι, και βάζω το χταπόδι απάνω. Πέρσι έσπασε και τώρα το κότσαρα στο καινούργιο δέντρο.
Στολισα και εγω αλλα θελει βελτιωση.Πολυ περιοριστικο το 121kb πρεπει να ανεβει λιγο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Κόκκορας
GoBack έγραψε: 16 Δεκ 2020, 01:27 Στολισα και εγω αλλα θελει βελτιωση.Πολυ περιοριστικο το 121kb πρεπει να ανεβει λιγο
ετσι θα μπεις στα νηματα του ολυμπιακου; δεν αισχυνεσαι;
Απο τον βίο του το διάβασαΚόκκορας έγραψε: 16 Δεκ 2020, 01:21 Ο Αγιος φανούριος εχεχεπονεμενη ή μαλλον λατρεμενη ιστορια.
ΜΑ εγινε μπροστα ΜΟΥ!μπορεις να μην πιστεψεις σου λενε οι απιστοι!οι καποτε πια απιστοι.
ειναι ενα τρομερο πραγμα
Κι εγώ ακουω θαυμαστά για τον Άγιο Φανουριο
Και φανουρόπιτα κάνω αλλά τη πάω εδώ
Αυτοί οι παλαιοτεροι Άγιοι,είναι πιο δυσκολο να συντονιστεις
Οι νεότεροι Αγιοι τους άφησε ο Θεός, αυτα τα χρόνια για να τραβηξουν κοσμο κοντά. Πχ τον γνώρισα τον Άγιο Παΐσιο μου είπε έτσι, αυτό, το άλλο και δυναμώνει κι η πιστη των άλλων, κι απ την ανάποδη γνώρισε ο ένας κατηχητης τον Άγιο Πορφυριο και μας είπε πραγματα και τονωσε εμάς.
Οι παλαιοι όμως Άγιοι, δε τους γνωρίσαμε τους Αγίους ως ανθρώπους ή ως βίο, ήταν άλλης εποχής. Ασχετο αυτό με την βαθμίδα τους και την ευλάβεια που τους έχουμε.
ΥΓ Κοιμήθηκε ο Πατηρ που άφησε ο Άγιος Πορφύριος στο Μηλέσι, έχει μια βδομαδα περιπου. Σήμερα στη κατήχηση την ονλαιν μας το είπε. Δε θυμάμαι όνομα είχε φασαρία ειμασταν πολλα άτομα. Ήταν ένας ιερεας από τον Άγιο. Ως Πορφυριακος ίσως γνωριζεις