ΚΑι γιατί τους αφήσαν ελέυθερους αφού ομολόγησαν βαρύτατα αδικήματα όπως κατασκοπεία και έσχατη προδοσία; Μήπως δεν είναι ακριβώς έτσι;Scouser έγραψε: 14 Δεκ 2020, 11:16
Ρε τύπε, ώρες ώρες θυμίζεις αντιδραστικό δεκαπεντάχρονο. Τι στοιχεία να προκύψουν αφού έχουμε ομολογία:
https://www.ethnos.gr/ellada/137201_kat ... s-naytikosΟ 56χρονος ομολόγησε τα πάντα στην Αστυνομία και είπε ότι δεν το έκανε για τα χρήματα αλλά για να βοηθήσει την πατρίδα του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
σκουπιδια
- Υδράργυρος
Re: σκουπιδια
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αυτήν την απορία την έχω κι εγώ - είναι η εσχάτη προδοσία και η κατασκοπεία αδικήματα που επιτρέπουν στο δικαστικό σύστημα να σε αφήνουν ελεύθερο, έστω και προσωρινά;
- Υδράργυρος
Αφου ειναι μαλακιεςGreen Dragon έγραψε: 14 Δεκ 2020, 15:58 Αυτήν την απορία την έχω κι εγώ - είναι η εσχάτη προδοσία και η κατασκοπεία αδικήματα που επιτρέπουν στο δικαστικό σύστημα να σε αφήνουν ελεύθερο, έστω και προσωρινά;
Υδράργυρος έγραψε: 14 Δεκ 2020, 18:58Αφου ειναι μαλακιεςGreen Dragon έγραψε: 14 Δεκ 2020, 15:58 Αυτήν την απορία την έχω κι εγώ - είναι η εσχάτη προδοσία και η κατασκοπεία αδικήματα που επιτρέπουν στο δικαστικό σύστημα να σε αφήνουν ελεύθερο, έστω και προσωρινά;
Εντάξει Προδότες, αλλά δεν είναι ανάγκη και να τους βρίζουμε κιόλας
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εννοείς στημένο προπέτασμα καπνού από τα ΜΜΑ, πολύ πιθανό, το έχω σκεφτεί κι εγώ.Υδράργυρος έγραψε: 14 Δεκ 2020, 18:58Αφου ειναι μαλακιεςGreen Dragon έγραψε: 14 Δεκ 2020, 15:58 Αυτήν την απορία την έχω κι εγώ - είναι η εσχάτη προδοσία και η κατασκοπεία αδικήματα που επιτρέπουν στο δικαστικό σύστημα να σε αφήνουν ελεύθερο, έστω και προσωρινά;
- Υδράργυρος
Μην τους πιστευετε, ειναι ψευτες. Στο τους βαλε οτι θελεις, μεσα θα πεσειςGreen Dragon έγραψε: 14 Δεκ 2020, 22:12Εννοείς στημένο προπέτασμα καπνού από τα ΜΜΑ, πολύ πιθανό, το έχω σκεφτεί κι εγώ.Υδράργυρος έγραψε: 14 Δεκ 2020, 18:58Αφου ειναι μαλακιεςGreen Dragon έγραψε: 14 Δεκ 2020, 15:58 Αυτήν την απορία την έχω κι εγώ - είναι η εσχάτη προδοσία και η κατασκοπεία αδικήματα που επιτρέπουν στο δικαστικό σύστημα να σε αφήνουν ελεύθερο, έστω και προσωρινά;
Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020Υδράργυρος έγραψε: 14 Δεκ 2020, 18:58Αφου ειναι μαλακιεςGreen Dragon έγραψε: 14 Δεκ 2020, 15:58 Αυτήν την απορία την έχω κι εγώ - είναι η εσχάτη προδοσία και η κατασκοπεία αδικήματα που επιτρέπουν στο δικαστικό σύστημα να σε αφήνουν ελεύθερο, έστω και προσωρινά;
Mούφα με πατέντα μυρίζει η ιστορία των "πρακτόρων 000"

Από αυτά που ανακοίνωσαν χτες το απόγευμα τα κανάλια, συνάγεται ότι οι δύο φοβεροί και τρομεροί ... "κατάσκοποι" και "προαιώνιοι εχθροί του έθνους" αφέθηκαν ελεύθεροι, λόγω του ότι ... δεν πιάστηκαν επ' αυτοφώρω, επί το έργον!!!
Ακόμα το ψάχνουν λέει το θέμα τα λαγωνικά της ΚΥΠ (των πρακτόρων η σχολή, που είσαι αμίμητε πράκτορα Θού-Βού και συ υποπράκτορα Μάπ μαζί!).
Μάλλον μια μούφα με πατέντα μυρίζει και αυτή εδώ η ιστορία των "πρακτόρων 000" και των "αστυνόμων Σαΐνηδων". Προφανώς για εσωτερική κατανάλωση. Για να ξεχνάμε την πείνα, τη σκλαβιά και το θανατικό σε τούτα τα χρόνια της πανούκλας.
Ξέρετε εσείς σε κανένα κράτος του κόσμου να έχουν ποτέ πιάσει πραγματικούς κατασκόπους, που μάλιστα να έχουν "ομολογήσει" τη "δράση" τους, και να τους έχουν αφήσει ελεύθερους γιατί ... πέρασε το αυτόφωρο;
Μόνο στο τσίρκο των Μητσοτάκηδων μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, όχι σε σοβαρά κράτη του κόσμου, ανεξαρτήτως καθεστώτος.
Άλλωστε, οι Τούρκοι τι ανάγκη έχουν να στείλουν έναν ... μάγειρα να κατασκοπεύσει ελληνικά πολεμικά πλοία;
Αφού ό,τι θέλουν να μάθουν οι Τούρκοι, το πληροφορούνται απευθείας από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, που ελέγχουν τα πάντα στον ελληνικό αστικό στρατό και που, άλλωστε, διαρκώς κάνουν ασκήσεις στη Μεσόγειο με στόχο τη ... Ρωσία, έχοντας μαζί τους στην αρμάδα του Έκτου Στόλου, ελληνικές και τουρκικές ναυτικές δυνάμεις για ορντινάτσες!
Ειδικά δε οι ελληνικές ορντινάτσες στέκονται σούζα μπροστά "στον εξ Αμερικής αφέντη" από το 1947. Yes,sir! Διαταγάς boss!...
https://tsak-giorgis.blogspot.com/2020/12/m-000.html
Όχι που δεν θα ήταν μούφα με κυβέρνηση άχρηστων.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μήπως ο νόμος Παρασκευόπουλου;Green Dragon έγραψε: 14 Δεκ 2020, 15:58 Αυτήν την απορία την έχω κι εγώ - είναι η εσχάτη προδοσία και η κατασκοπεία αδικήματα που επιτρέπουν στο δικαστικό σύστημα να σε αφήνουν ελεύθερο, έστω και προσωρινά;
.
Απίστευτα πράγματα, γιατί είναι ελεύθεροι αυτοί οι 2?
Έχει δώσει ο οποιοδήποτε κάποια εξήγηση?

Έχει δώσει ο οποιοδήποτε κάποια εξήγηση?

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 268 Απαντήσεις
- 5987 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
-
- 143 Απαντήσεις