!!! DEVELOPMENT MODE !!!

σκουπιδια

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: σκουπιδια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Scouser έγραψε: 14 Δεκ 2020, 11:16
Ρε τύπε, ώρες ώρες θυμίζεις αντιδραστικό δεκαπεντάχρονο. Τι στοιχεία να προκύψουν αφού έχουμε ομολογία:
Ο 56χρονος ομολόγησε τα πάντα στην Αστυνομία και είπε ότι δεν το έκανε για τα χρήματα αλλά για να βοηθήσει την πατρίδα του.
https://www.ethnos.gr/ellada/137201_kat ... s-naytikos
ΚΑι γιατί τους αφήσαν ελέυθερους αφού ομολόγησαν βαρύτατα αδικήματα όπως κατασκοπεία και έσχατη προδοσία; Μήπως δεν είναι ακριβώς έτσι;
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Αυτήν την απορία την έχω κι εγώ - είναι η εσχάτη προδοσία και η κατασκοπεία αδικήματα που επιτρέπουν στο δικαστικό σύστημα να σε αφήνουν ελεύθερο, έστω και προσωρινά;
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Green Dragon έγραψε: 14 Δεκ 2020, 15:58 Αυτήν την απορία την έχω κι εγώ - είναι η εσχάτη προδοσία και η κατασκοπεία αδικήματα που επιτρέπουν στο δικαστικό σύστημα να σε αφήνουν ελεύθερο, έστω και προσωρινά;
Αφου ειναι μαλακιες
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Υδράργυρος έγραψε: 14 Δεκ 2020, 18:58
Green Dragon έγραψε: 14 Δεκ 2020, 15:58 Αυτήν την απορία την έχω κι εγώ - είναι η εσχάτη προδοσία και η κατασκοπεία αδικήματα που επιτρέπουν στο δικαστικό σύστημα να σε αφήνουν ελεύθερο, έστω και προσωρινά;
Αφου ειναι μαλακιες

Εντάξει Προδότες, αλλά δεν είναι ανάγκη και να τους βρίζουμε κιόλας :102:
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Αφου ειναι μαλακιες
Εννοείς στημένο προπέτασμα καπνού από τα ΜΜΑ, πολύ πιθανό, το έχω σκεφτεί κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Green Dragon έγραψε: 14 Δεκ 2020, 22:12
Αφου ειναι μαλακιες
Εννοείς στημένο προπέτασμα καπνού από τα ΜΜΑ, πολύ πιθανό, το έχω σκεφτεί κι εγώ.
Μην τους πιστευετε, ειναι ψευτες. Στο τους βαλε οτι θελεις, μεσα θα πεσεις
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Αφου ειναι μαλακιες
Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020
Mούφα με πατέντα μυρίζει η ιστορία των "πρακτόρων 000"

Εικόνα

Από αυτά που ανακοίνωσαν χτες το απόγευμα τα κανάλια, συνάγεται ότι οι δύο φοβεροί και τρομεροί ... "κατάσκοποι" και "προαιώνιοι εχθροί του έθνους" αφέθηκαν ελεύθεροι, λόγω του ότι ... δεν πιάστηκαν επ' αυτοφώρω, επί το έργον!!!

Ακόμα το ψάχνουν λέει το θέμα τα λαγωνικά της ΚΥΠ (των πρακτόρων η σχολή, που είσαι αμίμητε πράκτορα Θού-Βού και συ υποπράκτορα Μάπ μαζί!).

Μάλλον μια μούφα με πατέντα μυρίζει και αυτή εδώ η ιστορία των "πρακτόρων 000" και των "αστυνόμων Σαΐνηδων". Προφανώς για εσωτερική κατανάλωση. Για να ξεχνάμε την πείνα, τη σκλαβιά και το θανατικό σε τούτα τα χρόνια της πανούκλας.

Ξέρετε εσείς σε κανένα κράτος του κόσμου να έχουν ποτέ πιάσει πραγματικούς κατασκόπους, που μάλιστα να έχουν "ομολογήσει" τη "δράση" τους, και να τους έχουν αφήσει ελεύθερους γιατί ... πέρασε το αυτόφωρο;
Μόνο στο τσίρκο των Μητσοτάκηδων μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, όχι σε σοβαρά κράτη του κόσμου, ανεξαρτήτως καθεστώτος.

Άλλωστε, οι Τούρκοι τι ανάγκη έχουν να στείλουν έναν ... μάγειρα να κατασκοπεύσει ελληνικά πολεμικά πλοία;
Αφού ό,τι θέλουν να μάθουν οι Τούρκοι, το πληροφορούνται απευθείας από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, που ελέγχουν τα πάντα στον ελληνικό αστικό στρατό και που, άλλωστε, διαρκώς κάνουν ασκήσεις στη Μεσόγειο με στόχο τη ... Ρωσία, έχοντας μαζί τους στην αρμάδα του Έκτου Στόλου, ελληνικές και τουρκικές ναυτικές δυνάμεις για ορντινάτσες!

Ειδικά δε οι ελληνικές ορντινάτσες στέκονται σούζα μπροστά "στον εξ Αμερικής αφέντη" από το 1947. Yes,sir! Διαταγάς boss!...
https://tsak-giorgis.blogspot.com/2020/12/m-000.html
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Όχι που δεν θα ήταν μούφα με κυβέρνηση άχρηστων.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Μήπως ο νόμος Παρασκευόπουλου; :smt017
.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Απίστευτα πράγματα, γιατί είναι ελεύθεροι αυτοί οι 2?
Έχει δώσει ο οποιοδήποτε κάποια εξήγηση?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Τελικά προφυλακιστηκαν. Για να δουμε..

https://www.protothema.gr/greece/articl ... -mageiras/
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση