!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

bluerose

Re: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Δε μπορουσαν να κάνουν συναλλαγές τότε;
Έτσι λέει η αποκαλυψη
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Alphabet έγραψε: 13 Δεκ 2020, 15:18 Επειδη πρεπει σιγουρα να γνωριζεις οτι σε ορισμενα κειμενα της Αποκαλυψης ο αριθμος του θηριου ειναι 616 και οχι 666..

[img]https://i.postimg.cc/FzWzxk60/P-Ox ... .jpg[/img]

δες αυτο και κοιμησου ησυχος οτι δεν θα συμβει τιποτα.
Εικόνα
Στην Αποκάλυψη μιλάει για το θηρίο κωδικοποιώντας το ζώδιο ανθρώπου. Έτσι μιλάει για τον Σκορπιό - Αντάρη. Ο Αντίχριστος είναι άνθρωπος και γεννήθηκε την ημέρα της εβδομάδας που ο θεός έφτιαξε τον άνθρωπο δηλαδή την Παρασκευή 6η ημέρα. Έτσι αντιστοιχεί στον Εωσφόρο -Αφροδίτη. Η Τζο Μπάιντεν γεννήθηκε Παρασκευή. Είναι το δεύτερο θηρίο που ανεβαίνει από την Γη(ο τόπος γεννήσεώς του είναι ηπειρωτική πόλη). Ο Μπάιντεν είναι Σκορπιός στο ζώδιο.

Το πρώτο θηρίο ο πατέρας του με το ίδιο όνομα ανεβαίνει από την θάλασσα. Είναι και αυτός Σκορπιός.

Σχετίζεται με το 666 δηλαδή με τον άνθρακα καθώς είναι πετρελαιάς.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπύρος την 13 Δεκ 2020, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Καλά που δεν είμαι εγώ που γεννήθηκα ξημερώματα Σαββάτου και είμαι Κριός στο ζώδιο, αν και Antares. :003:
opsimasmenos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από opsimasmenos »

Λοξίας έγραψε: 13 Δεκ 2020, 10:44 Τελικά, δεν έχετε αποφασίσει αν το "χάραγμα" θα έχει ισχύ αν σε ξεγελάσουν και στο φορέσουν...
Αλλά φοβόσαστε. Φοβόσαστε έτσι, γενικά και αόριστα. Και προβλέπετε και προφητεύετε και επικαλείστε διάφορους που και αυτοί αόριστα μιλούν...
Και φοβόσαστε το εδάφιο που λέει πως δεν θα μπορείτε να αγοράζετε αν δεν θα έχετε το "χάραγμα"...

Αλλά δεν σας προβληματίζει για το πιο πάνω εδάφιο που λέει:
Αποκ. 13,15 - καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι.
Δεν αναρωτιέστε τι λέει εδώ.
Δεν αναρωτιέστε πως είναι δυνατόν ο Θεός (σας) να δίνει άδεια στον Αντίχριστο να μπορεί να σκοτώσει όσους δεν προσκυνούν!
Δεν σας προβληματίζει τι σόι παιχνίδι είναι αυτό που παίζει ο Θεός (σας) με τον Διάβολό (σας), εις βάρος σας.

Φυσικά και δεν σας προβληματιζει...διότι σας έχουν πιπιλίσει το μυαλό πως θα πάτε κατ' ευθείαν στον Παράδεισο.

Καλά κρασιά...
:smt018
Διάβασε καλά όλο το κεφάλαιο. Ο δράκος (δλδ ο σατανάς) δίνει τη δύναμη και στο πρώτο θηρίο που βγαίνει εκ της θαλάσσης και στο δεύτερο θηρίο που βγαίνει εκ της ξηράς (ο αντίχριστος).

1 Καὶ ἐστάθην ἐπὶ τὴν ἄμμον τῆς θαλάσσης· καὶ εἶδον ἐκ τῆς θαλάσσης θηρίον ἀναβαῖνον, ἔχον κέρατα δέκα καὶ κεφαλὰς ἑπτά, καὶ ἐπὶ τῶν κεράτων αὐτοῦ δέκα διαδήματα, καὶ ἐπὶ τὰς κεφαλὰς αὐτοῦ ὀνόματα βλασφημίας.
2 καὶ τὸ θηρίον ὃ εἶδον ἦν ὅμοιον παρδάλει, καὶ οἱ πόδες αὐτοῦ ὡς ἄρκου, καὶ τὸ στόμα αὐτοῦ ὡς στόμα λέοντος. καὶ ἔδωκεν αὐτῷ ὁ δράκων τὴν δύναμιν αὐτοῦ καὶ τὸν θρόνον αὐτοῦ καὶ ἐξουσίαν μεγάλην·
3 καὶ μίαν ἐκ τῶν κεφαλῶν αὐτοῦ ὡς ἐσφαγμένην εἰς θάνατον. καὶ ἡ πληγὴ τοῦ θανάτου αὐτοῦ ἐθεραπεύθη, καὶ ἐθαύμασεν ὅλη ἡ γῆ ὀπίσω τοῦ θηρίου.
4 καὶ προσεκύνησαν τῷ δράκοντι τῷ δεδωκότι τὴν ἐξουσίαν τῷ θηρίῳ, καὶ προσεκύνησαν τῷ θηρίῳ λέγοντες· Τίς ὅμοιος τῷ θηρίῳ; τίς δύναται πολεμῆσαι μετ' αὐτοῦ;
5 καὶ ἐδόθη αὐτῷ στόμα λαλοῦν μεγάλα καὶ βλασφημίαν· καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία πόλεμον ποιῆσαι μῆνας τεσσαράκοντα δύο.
6 καὶ ἤνοιξε τὸ στόμα αὐτοῦ εἰς βλασφημίαν πρὸς τὸν Θεόν, βλασφημῆσαι τὸ ὄνομα αὐτοῦ καὶ τὴν σκηνὴν αὐτοῦ, τοὺς ἐν τῷ οὐρανῷ σκηνοῦντας.
7 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πόλεμον ποιῆσαι μετὰ τῶν ἁγίων καὶ νικῆσαι αὐτούς, καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία ἐπὶ πᾶσαν φυλὴν καὶ λαὸν καὶ γλῶσσαν καὶ ἔθνος.
8 καὶ προσκυνήσουσιν αὐτὸν πάντες οἱ κατοικοῦντες ἐπὶ τῆς γῆς, ὧν οὐ γέγραπται τὸ ὄνομα ἐν τῷ βιβλίῳ τῆς ζωῆς τοῦ ἀρνίου τοῦ ἐσφαγμένου ἀπὸ καταβολῆς κόσμου.
9 Εἴ τις ἔχει οὖς, ἀκουσάτω.
10 εἴ τις εἰς αἰχμαλωσίαν ἀπάγει, εἰς αἰχμαλωσίαν ὑπάγει· εἴ τις ἐν μαχαίρᾳ ἀποκτέννει, δεῖ αὐτὸν ἐν μαχαίρᾳ ἀποκτανθῆναι. Ὧδέ ἐστιν ἡ ὑπομονὴ καὶ ἡ πίστις τῶν ἁγίων.
11 Καὶ εἶδον ἄλλο θηρίον ἀναβαῖνον ἐκ τῆς γῆς, καὶ εἶχε κέρατα δύο ὅμοια ἀρνίῳ, καὶ ἐλάλει ὡς δράκων.
12 καὶ τὴν ἐξουσίαν τοῦ πρώτου θηρίου πᾶσαν ποιεῖ ἐνώπιον αὐτοῦ. καὶ ποιεῖ τὴν γῆν καὶ τοὺς ἐν αὐτῇ κατοικοῦντας ἵνα προσκυνήσωσι τὸ θηρίον τὸ πρῶτον, οὗ ἐθεραπεύθη ἡ πληγὴ τοῦ θανάτου αὐτοῦ.
13 καὶ ποιεῖ σημεῖα μεγάλα, καὶ πῦρ ἵνα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβαίνῃ εἰς τὴν γῆν ἐνώπιον τῶν ἀνθρώπων.
14 καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου, λέγων τοῖς κατοικοῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς ποιῆσαι εἰκόνα τῷ θηρίῳ, ὃς εἶχε τὴν πληγὴν τῆς μαχαίρας καὶ ἔζησε.
15 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι.
16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,
17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς'.
http://www.myriobiblos.gr/bible/nt2/revelation/13.asp
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι.
Έχει έρθει ο Αντίχριστος ή θα έρθει;
Και αν έχει έρθει πως μπορώ να τον βρω, έχει κάποιο τηλ ;

Θέλω να μπω απ τους πρώτους στην λίστα με τα τσιπάκια.

ή έστω αν έχει κάποιο λογαριασμό στα social ακόμη καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Antares

Αυτή η αναφορά σε έναν, δεν μου κάθεται καλά. Αποδιοπομπαίο τράγο μου θυμίζει ή τον πρόεδρο των Η.Π.Α. που συνήθως τον θεωρούμε μαριονέτα.
Ή το ερώτημα, αν δεν είχε υπάρξει ο Χίτλερ θα τον είχαν εφεύρει; Κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

bluerose έγραψε: 13 Δεκ 2020, 15:13 Κάτσε ακόμη νωρίς ειναι
Να τα λες ολοκληρωμένα.
Πρώτα πρέπει να πέσει ο Ερντογάν.
Και η επόμενη γενιά των πολιτικών που θα έρθει θα μας επιτεθεί.
Τότε θα πάνε και θα μας πειράξουν 2 νησάκια.
Σημάδι θα είναι πως θα κλείσουν οι πρεσβείες και των 2 χωρών.
Οι Τούρκοι θα μάθουν το μυστικό τρεις μέρες νωρίτερα.
Αλλά εμάς θα μας πιάσει πείνα και θα πούμε το ψωμί ψωμάκι με τον πόλεμο. Θ
Τότε θα ξεκινήσουν τα υπόλοιπα γεγονότα.

Έτσι μου τα είπε έμενα ο Άγιος χθες στο τηλέφωνο. Κάναμε βιντεοκλήση. Καλό καιρό είχε πάνω.
Έτσι σας τα μεταφέρω σε πρώτη πχωρουμική μετάδοση
Spoiler
(Μέσα απ το Δαφνί)
Άβαταρ μέλους
OrderAndChaos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OrderAndChaos »

taliban έγραψε: 13 Δεκ 2020, 19:27 Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι.
Έχει έρθει ο Αντίχριστος ή θα έρθει;
Ναι, πριν 2000 χρόνια. Τότε που πλακώνονταν μεταξύ τους οι εβραϊκές μεσσιανικές σέχτες.
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros »

Antares έγραψε: 13 Δεκ 2020, 10:19
tanipteros έγραψε: 12 Δεκ 2020, 23:36 η ιστορία με τον αντίχριστο είναι απλά μια προνόηση που βάλαν οι χριστιανοί για τα χρόνια της κατάρευσης του χριστιανισμού που θα έρθει μοοιραία διότι κάθε ιδέα ξεφτά...
Η αρχαία ελληνική γραμματεία έγινε κτήμα του χριστιανισμού. Ίσως υπάρχουν κλεμμένα κείμενα και έργα, παρακαταθήκη στους Έλληνες, για κάποια μελλοντικά γεγονότα και τα οικειοποιείται ο χριστιανισμός με τον δικό του τρόπο. Είναι μεταγενέστερος εξάλλου, δεν θα μπορούσε να έχει πολλά δικά του έργα από το παρελθόν.
η "ιστορία" με τον αντίχριστο είναι καθαρά Χριστιανική υπόθεση. Οι οπαδοί και πρωτοκλασάτα μέλη του χριστιανικού κινήματος γνωρίζαν ότι η θρησκεία και γενικά οποιαδήποτε ιδέα έχει ημερομηνία λήξης. Για να αντιμετωπίσουν αυτό το γεγονός στα μελλοντικά χρόνια βγάλαν τον μύθο του αντίχριστου.
Δλδ ενός προσώπου που θα έχει καλύτερες ιδέες για την εποχή του και θα πάρει όλο τον κόσμο μαζί του.

Αυτό το γνωρίζαν από την αρχή διότι ο χριστιανισμός δεν είναι μυστικιστική θρησκεία με πνευματικά βιώματα όπως άλλες θρησκείες.
Έτσι αν στο μέλλον εμφανιστεί ένα αντίπαλο δέος θρησκεία που θα είναι ελκυστηκότερο του χριστιανισμού ε τότε ο ιδρυτής του θα είναι ο αντίχριστος.

Άλλωστε στις μέρες μας δες πόσο πολύ πολεμιέται ο εσωτερισμός και μυστικισμός μικρών ομάδων ή και μεγάλων στο όνομα της Νέας Εποχής. Οι χριστιανοί αναζητούς τον αντίχριστο μέσα σε μια εσωτερική μυστικιστική ομάδα της Νέας Εποχής του Υδροχόου διότι από κει προέρχονται όλες οι νέες ιδέες του πνεύματος.

Η άλλη πηγή τους για το που μπορεί να είναι ο αντίχριστος είναι ο Σιωνισμός.
Γενικά ούτε και οι ίδιοι ξέρουν που τελικά είναι απλά υποθέτουν και παραλογίζονται. Δεν βλέπουν τον "Νέο Μύστη" σαν συνεχιστή του Ιησού απλά ενδιαφέρονται να κρατηθούν στην εξουσία διότι περί αυτού προκειται. Παιχνίδια εγωιστικά εξουσίας δεν ενδιαφέρονται για τον πλησίον.

Το σίγουρο είναι ότι θα χάσουν διότι ο Χριστιανισμός περιέχει το δόγμα του "Ζηλωτή Θεού που δεν θελει άλλους θεούς". Αυτό τους κάνει εσωστρεφείς και δυσκίνητους πνευματικά. Και μετατρέπει την αγαπη του Ιησού σε Εβραϊκό μίσος προς όλες τις άλλες θρησκείες. Για αυτό και οι Χριστιανοί μισούν τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό και ηρωποιούν τους αγίους τους με συνδυασμό την απέχθεια προς τα "είδωλα". Είναι η θρησκεία της υποκρισίας και κατά των προγόνων των Ελλήνων. Θα έλεγα ότι είναι ένα πνευματικό παράσιτο που με την παιδεία και την μόρφωση και την σωστή αντίληψη μπορεί να αποβληθεί από την Ελλάδα.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Επικοινωνία:

Antares έγραψε: 13 Δεκ 2020, 18:54 Καλά που δεν είμαι εγώ που γεννήθηκα ξημερώματα Σαββάτου και είμαι Κριός στο ζώδιο, αν και Antares. :003:
Καὶ εἶδον ἄλλο θηρίον ἀναβαῖνον ἐκ τῆς γῆς, καὶ εἶχεν κέρατα δύο ὅμοια ἀρνίῳ, καὶ ἐλάλει ὡς δράκων.
:smt017
[/α]
Άβαταρ μέλους
Antares

tanipteros έγραψε: 13 Δεκ 2020, 20:24
Antares έγραψε: 13 Δεκ 2020, 10:19
tanipteros έγραψε: 12 Δεκ 2020, 23:36 η ιστορία με τον αντίχριστο είναι απλά μια προνόηση που βάλαν οι χριστιανοί για τα χρόνια της κατάρευσης του χριστιανισμού που θα έρθει μοοιραία διότι κάθε ιδέα ξεφτά...
Η αρχαία ελληνική γραμματεία έγινε κτήμα του χριστιανισμού. Ίσως υπάρχουν κλεμμένα κείμενα και έργα, παρακαταθήκη στους Έλληνες, για κάποια μελλοντικά γεγονότα και τα οικειοποιείται ο χριστιανισμός με τον δικό του τρόπο. Είναι μεταγενέστερος εξάλλου, δεν θα μπορούσε να έχει πολλά δικά του έργα από το παρελθόν.
η "ιστορία" με τον αντίχριστο είναι καθαρά Χριστιανική υπόθεση. Οι οπαδοί και πρωτοκλασάτα μέλη του χριστιανικού κινήματος γνωρίζαν ότι η θρησκεία και γενικά οποιαδήποτε ιδέα έχει ημερομηνία λήξης. Για να αντιμετωπίσουν αυτό το γεγονός στα μελλοντικά χρόνια βγάλαν τον μύθο του αντίχριστου.
Δλδ ενός προσώπου που θα έχει καλύτερες ιδέες για την εποχή του και θα πάρει όλο τον κόσμο μαζί του.

Αυτό το γνωρίζαν από την αρχή διότι ο χριστιανισμός δεν είναι μυστικιστική θρησκεία με πνευματικά βιώματα όπως άλλες θρησκείες.
Έτσι αν στο μέλλον εμφανιστεί ένα αντίπαλο δέος θρησκεία που θα είναι ελκυστηκότερο του χριστιανισμού ε τότε ο ιδρυτής του θα είναι ο αντίχριστος.

Άλλωστε στις μέρες μας δες πόσο πολύ πολεμιέται ο εσωτερισμός και μυστικισμός μικρών ομάδων ή και μεγάλων στο όνομα της Νέας Εποχής. Οι χριστιανοί αναζητούς τον αντίχριστο μέσα σε μια εσωτερική μυστικιστική ομάδα της Νέας Εποχής του Υδροχόου διότι από κει προέρχονται όλες οι νέες ιδέες του πνεύματος.

Η άλλη πηγή τους για το που μπορεί να είναι ο αντίχριστος είναι ο Σιωνισμός.
Γενικά ούτε και οι ίδιοι ξέρουν που τελικά είναι απλά υποθέτουν και παραλογίζονται. Δεν βλέπουν τον "Νέο Μύστη" σαν συνεχιστή του Ιησού απλά ενδιαφέρονται να κρατηθούν στην εξουσία διότι περί αυτού προκειται. Παιχνίδια εγωιστικά εξουσίας δεν ενδιαφέρονται για τον πλησίον.

Το σίγουρο είναι ότι θα χάσουν διότι ο Χριστιανισμός περιέχει το δόγμα του "Ζηλωτή Θεού που δεν θελει άλλους θεούς". Αυτό τους κάνει εσωστρεφείς και δυσκίνητους πνευματικά. Και μετατρέπει την αγαπη του Ιησού σε Εβραϊκό μίσος προς όλες τις άλλες θρησκείες. Για αυτό και οι Χριστιανοί μισούν τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό και ηρωποιούν τους αγίους τους με συνδυασμό την απέχθεια προς τα "είδωλα". Είναι η θρησκεία της υποκρισίας και κατά των προγόνων των Ελλήνων. Θα έλεγα ότι είναι ένα πνευματικό παράσιτο που με την παιδεία και την μόρφωση και την σωστή αντίληψη μπορεί να αποβληθεί από την Ελλάδα.
Δεν μπορώ να σχολιάσω σε όλο το κείμενο, είναι αρκετά εκτενές και δεν έχω τις θεολογικές γνώσεις. Συμφωνώ στα περισσότερα σημεία.
Θα ήθελα όμως, αν υπάρχουν κλεμμένα κείμενα να γίνουν γνωστά. Ο κόσμος ενδιαφέρεται για το παρελθόν, γίνονται ανασκαφές σε περιοχές με τους αρχαιότερους πολιτισμούς, εμείς θεωρούμε ότι έχουμε όλα όσα μας ανήκουν;
Άβαταρ μέλους
Antares

Σπύρος έγραψε: 13 Δεκ 2020, 20:45
Antares έγραψε: 13 Δεκ 2020, 18:54 Καλά που δεν είμαι εγώ που γεννήθηκα ξημερώματα Σαββάτου και είμαι Κριός στο ζώδιο, αν και Antares. :003:
Καὶ εἶδον ἄλλο θηρίον ἀναβαῖνον ἐκ τῆς γῆς, καὶ εἶχεν κέρατα δύο ὅμοια ἀρνίῳ, καὶ ἐλάλει ὡς δράκων.
:smt017
Τι να κάνω ως αντίχριστος; Δεν έχω καμία εξουσία όπως ο Μπάιντεν. :003:
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Επικοινωνία:

Antares έγραψε: 13 Δεκ 2020, 19:32 Αυτή η αναφορά σε έναν, δεν μου κάθεται καλά. Αποδιοπομπαίο τράγο μου θυμίζει ή τον πρόεδρο των Η.Π.Α. που συνήθως τον θεωρούμε μαριονέτα.
Μπορεί και γι' αυτό να μην υπάρχει η λέξη Αντίχριστος στην Αποκάλυψη. Εξάλλου ο Μπάιντεν είπε ότι αν δεν υπήρχε το Ισραήλ θα έπρεπε να το εφεύρουν.

ΕΞΑΚΟΣΙΟΙ ΔΕΚΑ ΕΞ = 541
ΙΣΡΑΛ(Ισραήλ Εβραϊκά) = 541

Ιωσήφ Στάλιν:

ΙΟΟΣΕΕΦ = ΧΞΣ

Ιωσήφ Μπάιντεν:

ΙΟΟΣΕΕΦ = ΧΞΣ

Άδολφ Χίτλερ:

ΑΔΟΛΠΗ ΚΗΙΤΛΕΡ = ΧΞς
[/α]
Άβαταρ μέλους
Antares

Σπύρος έγραψε: 13 Δεκ 2020, 20:56
Antares έγραψε: 13 Δεκ 2020, 19:32 Αυτή η αναφορά σε έναν, δεν μου κάθεται καλά. Αποδιοπομπαίο τράγο μου θυμίζει ή τον πρόεδρο των Η.Π.Α. που συνήθως τον θεωρούμε μαριονέτα.
Μπορεί και γι' αυτό να μην υπάρχει η λέξη Αντίχριστος στην Αποκάλυψη. Εξάλλου ο Μπάιντεν είπε ότι αν δεν υπήρχε το Ισραήλ θα έπρεπε να το εφεύρουν.

ΕΞΑΚΟΣΙΟΙ ΔΕΚΑ ΕΞ = 541
ΙΣΡΑΛ(Ισραήλ Εβραϊκά) = 541

Ιωσήφ Στάλιν:

ΙΟΟΣΕΕΦ = ΧΞΣ

Ιωσήφ Μπάιντεν:

ΙΟΟΣΕΕΦ = ΧΞΣ

Άδολφ Χίτλερ:

ΑΔΟΛΠΗ ΚΗΙΤΛΕΡ = ΧΞς
Αυτοί έχουν λεξάριθμο 666; Τα ονόματά τους; Στους πρώτους δεν υπάρχει όλο το όνομα. Αν υπάρχει μεσαίο όνομα, του πατέρα, για να ξεχωρίζουν από συνωνυμίες; Αν έχουν δύο ή τρία βαφτιστικά;
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros »

Τι συμβολίζουν τα 888 και 666

https://tanipteros.wordpress.com/2019/0 ... ce%b9-666/
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”