!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κραχ στα ακίνητα!

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: Κραχ στα ακίνητα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Ζαποτέκος έγραψε: 10 Δεκ 2020, 19:29
Daje έγραψε: 10 Δεκ 2020, 18:58 Δεν ειπες οτι βρηκες και οτι σου δινει 60% και μετα δοσεις?
Υπαρχει τροπος να διασφαλιστεις. Πηγαινε σε δικηγορο ομως, οχι στο φορουμ.
Θα στα πει κι εσυ θα κρινεις αν θα προχωρησεις ή οχι.
Μην τσιγκουνευτεις τα λεφτα του δικηγορου και του μηχανικου. Ακου με που σου λεω.

υ.γ. Μην πας σε δικηγορο ΜΟΥΝΑΡΑ ουτε σε δικηγορο που εχει γραμματεα ΜΟΥΝΑΡΑ.
Εγω τουλαχιστον δεν μπορω να κανω δουλεια ετσι. Καθε φορα που βγαινω απο το γραφειο το μονο που μου εχει μεινει στο μυαλο ειναι τα ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ και ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΗ.
Μπορει να με εχουν βαλει και να υπογραψω τιποτα και να μην το θυμαμαι.
Μία αρχική κρούση έγινε και μάλλον δεν θα δεχτώ με δόσεις. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει μεγάλη ζήτηση το ακίνητο. Αν μπορεί να μου τα δώσει μέσα σε ένα χρόνο με δόσεις, τότε ας τα μαζέψει μέσα σε αυτόν τον χρόνο και ας μου κάνει κρούση τότε. Αλλιώς είναι απατεώνας.
Όταν τα συμφωνήσω με επίδοξο αγοραστή, τότε θα βάλω μπρος για δικηγόρο και μηχανικό. Είναι 16 χαρτιά που πρέπει να μαζέψω !

Υ. Γ. Δεν έχω πρόβλημα. Στα στήθη και στους γλουτούς αντιστέκομαι. :ne8: Στους μηρούς και στους γοφούς είναι που δεν μπορώ να αντισταθώ. :lol:

.

Αν οπως λές δεν έχει ζήτηση το ακίνητο.....γιατί δεν το σπρώχνεις καί μέ τίς δόσεις ;;;

Νομίζω υπάρχει Νομική διάταξη πού σου επιτρέπει η μεταβίβαση νά οριστικοποιείται μετά την εξόφληση τών δόσεων.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 22:57
Daje έγραψε: 10 Δεκ 2020, 18:58 Δεν ειπες οτι βρηκες και οτι σου δινει 60% και μετα δοσεις?
Υπαρχει τροπος να διασφαλιστεις. Πηγαινε σε δικηγορο ομως, οχι στο φορουμ.
Θα στα πει κι εσυ θα κρινεις αν θα προχωρησεις ή οχι.
Μην τσιγκουνευτεις τα λεφτα του δικηγορου και του μηχανικου. Ακου με που σου λεω.

υ.γ. Μην πας σε δικηγορο ΜΟΥΝΑΡΑ ουτε σε δικηγορο που εχει γραμματεα ΜΟΥΝΑΡΑ.
Εγω τουλαχιστον δεν μπορω να κανω δουλεια ετσι. Καθε φορα που βγαινω απο το γραφειο το μονο που μου εχει μεινει στο μυαλο ειναι τα ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ και ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΗ.
Μπορει να με εχουν βαλει και να υπογραψω τιποτα και να μην το θυμαμαι.
Μία αρχική κρούση έγινε και μάλλον δεν θα δεχτώ με δόσεις. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει μεγάλη ζήτηση το ακίνητο. Αν μπορεί να μου τα δώσει μέσα σε ένα χρόνο με δόσεις, τότε ας τα μαζέψει μέσα σε αυτόν τον χρόνο και ας μου κάνει κρούση τότε. Αλλιώς είναι απατεώνας.
Όταν τα συμφωνήσω με επίδοξο αγοραστή, τότε θα βάλω μπρος για δικηγόρο και μηχανικό. Είναι 16 χαρτιά που πρέπει να μαζέψω !

Υ. Γ. Δεν έχω πρόβλημα. Στα στήθη και στους γλουτούς αντιστέκομαι. :ne8: Στους μηρούς και στους γοφούς είναι που δεν μπορώ να αντισταθώ. :lol:

.

Αν οπως λές δεν έχει ζήτηση το ακίνητο.....γιατί δεν το σπρώχνεις καί μέ τίς δόσεις ;;;

Νομίζω υπάρχει Νομική διάταξη πού σου επιτρέπει η μεταβίβαση νά οριστικοποιείται μετά την εξόφληση τών δόσεων.....

.
Το είχα ακούσει και εγώ , γι' αυτό και το ρώτησα και εδώ για να μου το επιβεβαιώσει κάποιος.
Έξω βέβαια, όποιον ρώτησα, με απέτρεψαν όλοι.
Έτσι κι αλλιώς όμως δεν ξαναεπικοινώνησε ο τύπος μαζί μου , ενώ είχε πει πως θα με πάρει την επόμενη μέρα.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Άβαταρ μέλους
Iron Dushh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Iron Dushh »

Από εδώ και στο εξής θα λέμε
παν τα ακίνητα και όχι,
κραχ στα ακίνητα :p2:
Έναρξη των πλειστηριασμών από την 1η Iανουαρίου κήρυξε η ΑΑΔΕ! (η εγκύκλιος)

Η φορολογική Αρχή βιάζεται την ώρα που η κυβέρνηση διαρρέει πως αναβάλει για τον Απρίλιο και πιθανότατα για τον Σεπτέμβριο την πλήρη εφαρμογή του νέου πτωχευτικού

Την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών νέου τύπου, από την 1η Ιανουαρίου 2021, σε εφαρμογή του νέου πτωχευτικού νόμου, κηρύσσει η ΑΑΔΕ, την ώρα που η κυβέρνηση διαρρέει πως αναβάλει για τον Απρίλιο και πιθανότατα για τον Σεπτέμβριο την πλήρη εφαρμογή του νέου πτωχευτικού.
....

Συνέχεια:
https://www.sofokleousin.gr/enarksi-ton ... kse-i-aade
down into the vortex
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ζαποτέκος έγραψε: 11 Δεκ 2020, 23:01
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 22:57

.

.
Το είχα ακούσει και εγώ , γι' αυτό και το ρώτησα και εδώ για να μου το επιβεβαιώσει κάποιος.
Έξω βέβαια, όποιον ρώτησα, με απέτρεψαν όλοι.
Έτσι κι αλλιώς όμως δεν ξαναεπικοινώνησε ο τύπος μαζί μου , ενώ είχε πει πως θα με πάρει την επόμενη μέρα.
Γαμα τον δικηγορο. Δεν τον χρειαζεσαι.
Γαμα τον μηχανικο, γαμα και την συμβολαιογραφο.
Γαμα και την μεσιτρια (αυτη γαμα την καλα).
Γαμα και τον αγοραστη.
Πουλησε το και αγορασε το μονος σου. Μια χαρα τα καταφερνεις.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Από όλους αυτούς μόνο τον συμβολαιοτέτοιο δεν μπορείς να γαμήσεις. Ακόμα και στον εαυτό σου να το πουλήσεις, είναι απαραίτητοι. Για τέτοια παράσιτα μιλάμε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Αυτο τον καιρο κατρακυλανε οι τιμες
Chris31

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chris31 »

Υδράργυρος έγραψε: 13 Δεκ 2020, 11:30 Αυτο τον καιρο κατρακυλανε οι τιμες

Στα ύψη είναι ξανά η δουλειά μου είναι ξέρω τι σου λέω. Μεγάλη σφαγή θα γίνει με τους πλειστηριασμούς από 1/1. Θα το εφαρμόσουν δεν θ πάει παράταση, εδώ θα ειμαστε
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Κι εγώ αυτήν την εκτύπωση έχω: δεν υπάρχουν αγοραπωλησίες αλλά οι τιμές δεν πέφτουν με τίποτε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Chris31

Που το ξέρεις πως δεν υπαρχουν αγοραπωλησιες;
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Υπάρχουν αρκετές αγοραπωλησίες και οι τιμές θα ανέβουν και άλλο.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Στα βόρεια πέφτουν. Κέντρο και νότια ανεβαίνουν και θα ανέβουν και αλλο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

Τα ενοίκια θα πέσουν πάντως, αν όχι τώρα, σε λίγους μήνες σίγουρα
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Ερμής έγραψε: 13 Δεκ 2020, 11:46 Στα βόρεια πέφτουν. Κέντρο και νότια ανεβαίνουν και θα ανέβουν και αλλο
Αυτό είναι γενικότερη τάση της τελευταίας περιόδου.
Και δεν πέφτουν παντού στα βόρεια, λ.χ. Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Χαλάνδρι ανεβαίνουν. Βασικά, η περιοχή που δεν έχει ανακάμψει είναι το χαρντ κορ των βορείων πέριξ της Κηφισιάς.
Chris31

Και να φανταστείς απέχουμε πάαααρα πολύ από τις Maximum αποδόσεις στις τιμές ενοικίασης και πώλησης
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

kameron έγραψε: 13 Δεκ 2020, 11:49
Ερμής έγραψε: 13 Δεκ 2020, 11:46 Στα βόρεια πέφτουν. Κέντρο και νότια ανεβαίνουν και θα ανέβουν και αλλο
Αυτό είναι γενικότερη τάση της τελευταίας περιόδου.
Και δεν πέφτουν παντού στα βόρεια, λ.χ. Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Χαλάνδρι ανεβαίνουν. Βασικά, η περιοχή που δεν έχει ανακάμψει είναι το χαρντ κορ των βορείων πέριξ της Κηφισιάς.
Κηφισιά Εκάλη Πολιτεία Αι Στέφανος και τα τοιαύτα έχουν πέσει αισθητά, πολύ αισθητα. Βέβαια πριν το κραχ είχαν φτάσει τιμές Μονακό, οπότε το λες και διόρθωση.
Chris31 έγραψε: 13 Δεκ 2020, 11:49 Και να φανταστείς απέχουμε πάαααρα πολύ από τις Maximum αποδόσεις στις τιμές ενοικίασης και πώλησης
Κάτσε ρε φίλε στα βόρεια πόσο παραπάνω να πάνε από 7000 το τετραγωνικο που είχαν, να ξέρουμε και που ζούμε, στο αρβανιτοχωρι ζούμε, όχι στο Μόντε Κάρλο.
Θεωρώ ότι το ταβάνι σε Νότια και Κέντρο είναι ένα ακόμη 10% παραπάνω. Στο ακόμη παραπάνω θα είναι φούσκα, όταν μιλάμε για τιμές πανάκριβων χωρών του ανεπτυγμένου κόσμου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 13 Δεκ 2020, 11:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”