Ζαποτέκος έγραψε: 10 Δεκ 2020, 19:29Μία αρχική κρούση έγινε και μάλλον δεν θα δεχτώ με δόσεις. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει μεγάλη ζήτηση το ακίνητο. Αν μπορεί να μου τα δώσει μέσα σε ένα χρόνο με δόσεις, τότε ας τα μαζέψει μέσα σε αυτόν τον χρόνο και ας μου κάνει κρούση τότε. Αλλιώς είναι απατεώνας.Daje έγραψε: 10 Δεκ 2020, 18:58 Δεν ειπες οτι βρηκες και οτι σου δινει 60% και μετα δοσεις?
Υπαρχει τροπος να διασφαλιστεις. Πηγαινε σε δικηγορο ομως, οχι στο φορουμ.
Θα στα πει κι εσυ θα κρινεις αν θα προχωρησεις ή οχι.
Μην τσιγκουνευτεις τα λεφτα του δικηγορου και του μηχανικου. Ακου με που σου λεω.
υ.γ. Μην πας σε δικηγορο ΜΟΥΝΑΡΑ ουτε σε δικηγορο που εχει γραμματεα ΜΟΥΝΑΡΑ.
Εγω τουλαχιστον δεν μπορω να κανω δουλεια ετσι. Καθε φορα που βγαινω απο το γραφειο το μονο που μου εχει μεινει στο μυαλο ειναι τα ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ και ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΗ.
Μπορει να με εχουν βαλει και να υπογραψω τιποτα και να μην το θυμαμαι.
Όταν τα συμφωνήσω με επίδοξο αγοραστή, τότε θα βάλω μπρος για δικηγόρο και μηχανικό. Είναι 16 χαρτιά που πρέπει να μαζέψω !
Υ. Γ. Δεν έχω πρόβλημα. Στα στήθη και στους γλουτούς αντιστέκομαι.Στους μηρούς και στους γοφούς είναι που δεν μπορώ να αντισταθώ.
![]()
.
Αν οπως λές δεν έχει ζήτηση το ακίνητο.....γιατί δεν το σπρώχνεις καί μέ τίς δόσεις ;;;
Νομίζω υπάρχει Νομική διάταξη πού σου επιτρέπει η μεταβίβαση νά οριστικοποιείται μετά την εξόφληση τών δόσεων.....
.