Ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2018, 15:55Δε ξέρω υποσυνείδητα τι θέλει να αποδείξει ο καλοριφέρ αλλά από τη στιγμή που τρως χ μαζεύεις την αξιοπρέπειά σου και τη κάνεις. Δε στέλνεις ούτε ντικ πικ, ούτε πας κάθε φορά που σε φωνάζει για χαμούρεμα όπως στη περίπτωση του Άγις.Ορέστης 35 έγραψε: 19 Ιούλ 2018, 15:49
Δεν διαβασαμε το ιδιο φαινεται. Εμενα μου θυμισε την περιπτωση του καλοριφερ που εστειλε ντικ πικ ισως γιατι υποσυνειδητα θελησε να αποδειξει στην αγαπημενη του οτι ειναι και αυτος Αντρας.
Εγώ αν ήμουν η κοπέλα που έστειλε στο άκυρο ντικ πικ ο καλοριφέρ θα του απαντούσα "ξαναστείλ'τη γιατί δεν ήρθε ολόκληρη" και μετά θα μ' έλεγε κακιά μέσα του. Αλλά πρώτος αυτός έχει κάνει τη μαλακία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ορέστης 35
Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Υπάρχει το θέμα των αγγελοκαμωμένων χιονονιφάδων που δεν έχουν εγκληματίσει σε βάρος ψυχών ΠΟΤΕ και παραδίδουν μαθήματα ανωτερότητας και υψηλών αισθημάτων σε γουρούνια οπως οι αντρες.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιούλ 2018, 15:53 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω το βαθμό έντασης των ένθεν κακείθεν επιχειρημάτων.
Κάποιοι άνθρωποι νοιώθουν καλά λειτουργώντας έτσι, κάποιοι άλλοι λειτουργώντας αλλιώς.
Από τη στιγμή που οι ίδιοι/ες είναι οκ με αυτό που κάνουν, προς τί οι ενστάσεις των υπολοίπων;
Γενικότερα, αν και το όλο σκηνικό με παραπέμπει στο "από πίτα που δεν τρως, τί σε νοιάζει κι αν καεί", στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου σε καίριας σημασίας κοινωνικά θέματα, προτείνω θέμα ή ενότητα με τον τίτλο "Ερωτική ορθότητα".
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ε ναι ρε συ, τι να πωκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 19 Ιούλ 2018, 15:57![]()
![]()
![]()
ρε συ Νάιδα τι λες;;
(δε μπορώ να σταματήσω από τα γέλια)
Έχω απαντήσει κάτι παρόμοιο του στιλ "μεγένθυνε τη λίγο γιατί δε φαίνεται τίποτα "σε "φίλο" που θεώρησε θα μπω στο πειρασμό μόλις δω το τσουτσούνι του.Με μπλόκαρε κατευθείαν και δεν ερχόταν μαζί όποτε ήμουν και εγώ στη παρέα. Εγώ ήμουν φιλική πάντως
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άγη για δώσε κάποιο καλό σαιτ γνωριμιών της Ρωσσίας.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
αυτός σε μπλοκαρε;;αντι εσυ;Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2018, 16:05Ε ναι ρε συ, τι να πωκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 19 Ιούλ 2018, 15:57![]()
![]()
![]()
ρε συ Νάιδα τι λες;;
(δε μπορώ να σταματήσω από τα γέλια)
Έχω απαντήσει κάτι παρόμοιο του στιλ "μεγένθυνε τη λίγο γιατί δε φαίνεται τίποτα "σε "φίλο" που θεώρησε θα μπω στο πειρασμό μόλις δω το τσουτσούνι του.Με μπλόκαρε κατευθείαν και δεν ερχόταν μαζί όποτε ήμουν και εγώ στη παρέα. Εγώ ήμουν φιλική πάντως![]()
δεν αντεξε την κατακραυγή.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
Σου στέλνω ένα απο πρωην μπλοκ γενικά - με πμ .
Αφρός που θέλει να περάσει καλά για λίγο σε χωρες οπως η δική μας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Ότι υπάρχει μία στο δις να κάτσει Ρωσίδα στον ΠΜ στο τσαμπέ; Νταξ, παίζεις με τη πσυχή του;Αγις έγραψε: 19 Ιούλ 2018, 16:13
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εστειλα κ σε οποιον αλλον θελησε - ανεξάρτητα γιατί το θέλει .
Πολυ περαση αι ανατολικαί.
Πολυ περαση αι ανατολικαί.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τσαμπε δεν υπάρχει πουθενα .Cecily Anne έγραψε: 19 Ιούλ 2018, 16:17Ότι υπάρχει μία στο δις να κάτσει Ρωσίδα στον ΠΜ στο τσαμπέ; Νταξ, παίζεις με τη πσυχή του;Αγις έγραψε: 19 Ιούλ 2018, 16:13
Παντα πληρωνουμε με τον ένα η τον αλλο τροπο.Η μεθοδος διαφέρει .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι το θρασίμικουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 19 Ιούλ 2018, 16:12
αυτός σε μπλοκαρε;;αντι εσυ;
δεν αντεξε την κατακραυγή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
E μην τα ξαναλέμε. Αν δεν έχεις κάτι πάνω σου, για να σε προσέξουν από μόνες τους, θα πληρώσεις, εκτός, αν ρίξεις το επίπεδο και υπακούσεις στα παρακάλια εκείνων που κατ'εσέ δεν είναι αξιοπρόσεκτες ή εκτός αν είσαι τυχερός και βρεις μια ισο-αξιοπρόσεκτη με σένα.Αγις έγραψε: 19 Ιούλ 2018, 16:19
Τσαμπε δεν υπάρχει πουθενα .
Η φύση έχει προνοήσει για όλα.
Αλί σε αυτούς που δεν έχουν τιποτα πάνω τους αξιοπρόσεκτο και είναι και άφραγκοι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γι αυτό τον λόγο χαλάνε όλα τα λεφτά τους οι γυναίκες σε καλλυντικά και ρούχα.
Για να τις προσέξει ο κάποιος.
- Cecily Anne
Μπα, πιο πολύ καίγονται για τον ανταγωνισμό πιστεύω.Μηχανικός έγραψε: 19 Ιούλ 2018, 16:26 Γι αυτό τον λόγο χαλάνε όλα τα λεφτά τους οι γυναίκες σε καλλυντικά και ρούχα.
και ολα να τα εχεις σε χωρες σαν την δική μας ειναι καθιερωμένο κ εκτός συζήτησης οτι θα πληρώνεις γιατι εισαι αντρας *Cecily Anne έγραψε: 19 Ιούλ 2018, 16:23E μην τα ξαναλέμε. Αν δεν έχεις κάτι πάνω σου, για να σε προσέξουν από μόνες τους, θα πληρώσεις, εκτός, αν ρίξεις το επίπεδο και υπακούσεις στα παρακάλια εκείνων που κατ'εσέ δεν είναι αξιοπρόσεκτες ή εκτός αν είσαι τυχερός και βρεις μια ισο-αξιοπρόσεκτη με σένα.Αγις έγραψε: 19 Ιούλ 2018, 16:19
Τσαμπε δεν υπάρχει πουθενα .
Η φύση έχει προνοήσει για όλα.
Αλί σε αυτούς που δεν έχουν τιποτα πάνω τους αξιοπρόσεκτο και είναι και άφραγκοι.
Η ισότητα πάει περιπατο θα επιστρέψει αργότερα - μην ενοχλείται.
*Οποτε συμφέρει το θυμούνται.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
και με την αρρώστια/μανία του καταναλωτισμού επίσης...Cecily Anne έγραψε: 19 Ιούλ 2018, 16:27Μπα, πιο πολύ καίγονται για τον ανταγωνισμό πιστεύω.Μηχανικός έγραψε: 19 Ιούλ 2018, 16:26 Γι αυτό τον λόγο χαλάνε όλα τα λεφτά τους οι γυναίκες σε καλλυντικά και ρούχα.
βγήκε η τάδε παλέτα,το τάδε χαιλάιτερ..
είναι τόσα πολλά αυτά τα ρημαδοκαλλυντικά!
δε τελειώνουν ρε συ!
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές