Τι ψάχνεις, νωρίς ειναι ακόμη, δεν υπάρχει κάποιο νόημα. Πρέπει να γίνει και η δεύτερη δόση για να δούμε την αποτελεσματικότητα. Σε κανά μήνα δηλαδή.kameron έγραψε: 12 Δεκ 2020, 00:13 Υπάρχουν στοιχεία για το πόσοι έκαναν μέχρι στιγμής το εμβόλιο στο ΗΒ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Ψάχνω να δω α) αν υπάρχει διάθεση προσέλευσης εκ μέρους των Βρετανών και β) πόσους έχουν τη δυνατότητα να εμβολιάζουν/ημέρα. Επειδή είναι η πρώτη χώρα που το κάνει, είναι πιθανότατα ενδεικτικό και για τις υπόλοιπες και το θέμα είναι σημαντικό γιατί για να προσεγγισθεί η ανοσία θα πρέπει οι εμβολιασμοί να φτάσουν το 60-70%.
- Dwarven Blacksmith
Δεν έχω δει τίποτα συγκεκριμένο, "χιλιάδες" λένε.kameron έγραψε: 12 Δεκ 2020, 00:20Ψάχνω να δω α) αν υπάρχει διάθεση προσέλευσης εκ μέρους των Βρετανών και β) πόσους έχουν τη δυνατότητα να εμβολιάζουν/ημέρα. Επειδή είναι η πρώτη χώρα που το κάνει, είναι πιθανότατα ενδεικτικό και για τις υπόλοιπες και το θέμα είναι σημαντικό γιατί για να προσεγγισθεί η ανοσία θα πρέπει οι εμβολιασμοί να φτάσουν το 60-70%.
Όσον αφορά anencdotal evidence
https://twitter.com/MKHospital/status/1 ... 1974009856
- hellegennes
Στην πραγματικότητα βέβαια το ποσοστό αυτών που ήθελαν να κάνουν εμβόλια ήταν πολύ χαμηλότερο.πατησιωτης έγραψε: 11 Δεκ 2020, 18:13Δεν υπήρχαν ακόμη τότε ψεκασμένοι.Ο κόσμος σε τέτοια θέματα εμπιστευόταν ότι έλεγαν οι γιατροί.Οταν ανακοινώθηκε το εμβόλιο χτυπούσαν καμπάνες στις εκκλησίες πανηγυρίζοντας.NewModelArmy έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:10 Περι βεβιασμενων και μη δοκιμασμενων εμβολιων
Στο πχορουμ του 50 οι ψεκασμενοι θα καταδικαζαν το μη δοκιμασμενο εμβολιο του Εβραιου Σαλκ που θα μετρατρεψει σε αυτιστικα τα παιδια μας.Ο Χελληγεννης θα ζητουσε 10 χρονια ακομα για να αποφασισει αν ειναι ασφαλες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τελείως αναπάντεχο. Δεν το ξέραμε από άλλα εμβόλια και ειδικά από το εμβόλιο της γρίπης. Φυσικά, διάφορα ψεκάκια εδώ μέσα έλεγαν ότι αυτό οφείλεται στα πολλά στελέχη της γρίπης.dna replication έγραψε: 12 Δεκ 2020, 00:01 France's Sanofi and Britain's GSK said Friday their Covid-19 vaccines will not be ready until the end of 2021, after interim results showed a low immune response in older adults.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2020, 00:44Τελείως αναπάντεχο. Δεν το ξέραμε από άλλα εμβόλια και ειδικά από το εμβόλιο της γρίπης. Φυσικά, διάφορα ψεκάκια εδώ μέσα έλεγαν ότι αυτό οφείλεται στα πολλά στελέχη της γρίπης.dna replication έγραψε: 12 Δεκ 2020, 00:01 France's Sanofi and Britain's GSK said Friday their Covid-19 vaccines will not be ready until the end of 2021, after interim results showed a low immune response in older adults.![]()
Πως το ξέρατε ρε ψέκα ότι τα εμβόλια των συγκεκριμένων εταιριών θα είχαν θέμα ενώ άλλα όχι; Μήπως σόρταρες και Sanofi και μας γράφεις από το εξοχικό σου στις Άλπεις τώρα;
- hellegennes
Όλων έχουν θέματα στις μεγαλύτερες ηλικίες, απλά δεν τέσταραν όλες σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Για μια ακόμη φορά πιάνεσαι με τα σώβρακα κάτω. Και δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάζεται κανείς με το θέαμα.
Για μια ακόμη φορά πιάνεσαι με τα σώβρακα κάτω. Και δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάζεται κανείς με το θέαμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Της Pfιzer δεν τέσταρε;hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2020, 00:48 Όλων έχουν θέματα στις μεγαλύτερες ηλικίες, απλά δεν τέσταραν όλες σε μεγαλύτερες ηλικίες.
- Dwarven Blacksmith
hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2020, 00:48 Όλων έχουν θέματα στις μεγαλύτερες ηλικίες, απλά δεν τέσταραν όλες σε μεγαλύτερες ηλικίες.
- hellegennes
Το δείγμα της Pfizer είναι αστείο.kameron έγραψε: 12 Δεκ 2020, 00:50Της Pfιzer δεν τέσταρε;hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2020, 00:48 Όλων έχουν θέματα στις μεγαλύτερες ηλικίες, απλά δεν τέσταραν όλες σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Για πες.hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2020, 01:21Το δείγμα της Pfizer είναι αστείο.kameron έγραψε: 12 Δεκ 2020, 00:50Της Pfιzer δεν τέσταρε;hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2020, 00:48 Όλων έχουν θέματα στις μεγαλύτερες ηλικίες, απλά δεν τέσταραν όλες σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Συμφωνα με τα χαρτια που εδωσε η pfizer στην fda το 21.4%(4294 ατομα)ηταν πανω απο 65 χρονων.
https://www.fda.gov/media/144245/download
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Βάλτε όλο το εμβόλιο στον κώλο. Δεν κάνουμε εμβόλια του Αντιχρίστου.
Ομολογούμε Χριστόν.
Ομολογούμε Χριστόν.
- Υδράργυρος
Δεν είναι μικρό ποσοστό αυτό, ούτε είναι μικρός ο απόλυτος αριθμός.GoBack έγραψε: 12 Δεκ 2020, 01:28 Συμφωνα με τα χαρτια που εδωσε η pfizer στην fda το 21.4%(4294 ατομα)ηταν πανω απο 65 χρονων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2782 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-