Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2020, 11:51
Για πείτε απόψεις για τον νέο αυτό τρόπο αγοράς που μας ανακοινώθηκε σήμερα.
Σήμερα έμαθα πως μπορώ να αγοράσω ρούχα και παπούτσια από φωτογραφία, αλλά το βιβλίο πρέπει να το δω από κοντά, μήπως μου πέφτει κοντό, ξέρω 'γω ή στενό. Μην τρέχω μετά για επιδιόρθωση.
Τα ρούχα αν δε ράβεσαι στην Κριθαριώτη βγαίνουν σε εντελώς στάνταρ νούμερα. Σιγά που δεν ξέρεις ότι φοράς από H&M το L και από Ζάρα το XXL ή ότι το νούμερο παπουτσιών σου είναι 38. Γι' αυτό οι περισσότερες γυναίκες στο δυτικό κόσμο αγοράζουν online.
Όλοι ξέρουμε ότι η δοκιμή είναι μέρος της τελετουργίας του shopping για να δεις απλά και μόνο πώς μοιάζει πάνω σου.
Όλοι ξέρουμε ότι το κοινό που πάει στο κατάστημα για αυτήν την τελετουργία ούτε πέντε λεπτά θα κάτσει ούτε θα ακουμπήσει λιγότερα από 20 ρούχα ούτε θα τηρήσει τον παραμικρό κανόνα. Αντιθέτως θα κάνει σα λυσσασμένα μινκ που λέει και ο Κόνκι.
Σήμερα έμαθα πως μπορώ να αγοράσω ρούχα και παπούτσια από φωτογραφία, αλλά το βιβλίο πρέπει να το δω από κοντά, μήπως μου πέφτει κοντό, ξέρω 'γω ή στενό. Μην τρέχω μετά για επιδιόρθωση.
Τα ρούχα αν δε ράβεσαι στην Κριθαριώτη βγαίνουν σε εντελώς στάνταρ νούμερα. Σιγά που δεν ξέρεις ότι φοράς από H&M το L και από Ζάρα το XXL
foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2020, 20:39ή ότι το νούμερο παπουτσιών σου είναι 38. Γι' αυτό οι περισσότερες γυναίκες στο δυτικό κόσμο αγοράζουν online.
Όλοι ξέρουμε ότι η δοκιμή είναι μέρος της τελετουργίας του shopping για να δεις απλά και μόνο πώς μοιάζει πάνω σου.
Όλοι ξέρουμε ότι το κοινό που πάει στο κατάστημα για αυτήν την τελετουργία ούτε πέντε λεπτά θα κάτσει ούτε θα ακουμπήσει λιγότερα από 20 ρούχα ούτε θα τηρήσει τον παραμικρό κανόνα. Αντιθέτως θα κάνει σα λυσσασμένα μινκ που λέει και ο Κόνκι.
Ε δε μας παίρνει.
Δεν το είπα για τα ρούχα, έκανα σύγκριση με τα βιβλιοπωλεία.
Τα ρούχα αν δε ράβεσαι στην Κριθαριώτη βγαίνουν σε εντελώς στάνταρ νούμερα. Σιγά που δεν ξέρεις ότι φοράς από H&M το L και από Ζάρα το XXL ή ότι το νούμερο παπουτσιών σου είναι 38. Γι' αυτό οι περισσότερες γυναίκες στο δυτικό κόσμο αγοράζουν online.
Ε δε μας παίρνει.
Μα τι λες;
Δύο διαφορετικά ρούχα της ίδιας εταιρείας και του ίδιοι μεγέθους μπορεί να δείχνουν εντελώς διαφορετικά στο σώμα σου.
Ρούχα χωρίς δοκιμή αγοράζουν μόνο όσοι δεν ασχολούνται με την εμφάνισή τους, τσαπατσούληδες και λοιποί. Με τα παπούτσια τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.
Juno έγραψε: 11 Δεκ 2020, 18:57
Ε δε μας παίρνει.
Μα τι λες;
Δύο διαφορετικά ρούχα της ίδιας εταιρείας και του ίδιοι μεγέθους μπορεί να δείχνουν εντελώς διαφορετικά στο σώμα σου.
Ρούχα χωρίς δοκιμή αγοράζουν μόνο όσοι δεν ασχολούνται με την εμφάνισή τους, τσαπατσούληδες και λοιποί. Με τα παπούτσια τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.
Η οσοι τους τα αγοραζει η γυναικα τους, αφου τους δειρει.
Μλκ μου, τι λένε οι αριστοι τεχνοκρατες;
Θα πηγαίνεις sm για τα ψώνια αλλά για να αγοράσεις παιχνίδια θα πρέπει να έχεις στείλει email ή να έχεις επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το sm;
Είναι ανίκανοι να οργανώσουν σωστά το οτιδήποτε
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 12 Δεκ 2020, 08:33
Μλκ μου, τι λένε οι αριστοι τεχνοκρατες;
Θα πηγαίνεις sm για τα ψώνια αλλά για να αγοράσεις παιχνίδια θα πρέπει να έχεις στείλει email ή να έχεις επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το sm;
Είναι ανίκανοι να οργανώσουν σωστά το οτιδήποτε
Όσο ψωνίζεις προμήθειες μέσα στο κατάστημα θα στείλεις email στο ίδιο κατάστημα για την αγορά παιχνιδιών,μετά θα βγαίνεις έξω από την πόρτα για να τα παραλαμβάνεις και στο τέλος πληρωμή όλων στο ταμείο.
Ένας μικρός συνωστισμός θα γίνεται στην είσοδο αλλά δεν μας πειράζει.Η διαδικασία είναι απλή.