Νομικά έτσι είναι. Ωστόσο τούς μιλάω ευγενικά και ακούνε. Είναι εύκολο να ελέγξω τα άτομα στον χώρο γιατί έχω διαρκή ορατότητα και όταν πάει να μπει τρίτο άτομο τού λέω να περιμένει. Επιτρέπω λιγότερα άτομα από όσα επιτρέπει ο νόμος για τα τετραγωνικά του μαγαζιού μου.foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2020, 16:08 Μάλιστα ο κ. "δε βλέπω παρασπονδίες" μας διαβεβαιώνει επανειλημμένα ότι μπλεξίματα με το νόμο θα έχει αν αρνηθεί είσοδο σε πελάτη που δεν τηρεί τα μέτρα, όχι το αντίθετο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Click Away
- hellegennes
Re: Click Away
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Γιατί κανείς στην κυβέρνηση δεν ξέρει αγγλικά.Πάρταλος έγραψε: 11 Δεκ 2020, 16:25 Δεν διάβασα τίποτα αλλά αν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε Αμερικανιές, ας το κάνουμε σωστά. Γιατί click away και όχι click & collect ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Νομίζω ότι όλα παίζουν σε σχέση με τα μέτρα. Είναι σα να ρωτας αν φοράνε οι δικυκλιστες κράνος. Είναι κ μαζικά φαινόμενα κ ακομα κ στο ίδιο μαγαζί μπορεί να σου τύχει διαφορετική αντιμετώπιση ανάλογα το σε ποιον θα πέσεις ή σε τι φάση θα είναι.
Θεουσα τηλεμαινδανος/λοιμοξιολογος μες την καλη χαρα στον Ευαγγελατο, λεει φετος να παρουμε για δωρα βιβλια (που δεν κολλαει) και μαλιστα προτεινει Παπαδιαμαντη.
Ψηφισες Κουλη σε κυβερναει Γιαμαρελου νεοδημοκρατη, ναυαγιο της ζωης.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Θες click αγουέη; Αφου έτσι και αλλιώς το έχεις αποφασίσει. Πες το μια δυο εβδομάδες πριν να μπορέσει το κατάστημα να τα βάλει σε μια σειρά, τι το λες ένα σκ πριν;
Επίσης αυτο με τον εξωτερικό χώρο κρύβει μεγάλη παπάτζα, δλδ τι θα πει ειδικά διαμορφωμένος χώρος; Υπάρχει κάποιο πλαίσιο ή ο καθένας οτι το καυλώσει; δλδ με ένα σπρέυ στο πεζοδρόμιο μπορώ να κάνω το διαχωρισμό και όλα καλά;
Επίσης αυτο με τον εξωτερικό χώρο κρύβει μεγάλη παπάτζα, δλδ τι θα πει ειδικά διαμορφωμένος χώρος; Υπάρχει κάποιο πλαίσιο ή ο καθένας οτι το καυλώσει; δλδ με ένα σπρέυ στο πεζοδρόμιο μπορώ να κάνω το διαχωρισμό και όλα καλά;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Θα παρουν ομπρελες επαγγελματικου τυπου μεταχειρες, αλλος λιπτον καναρινι αλλος κοκκινο κοκα κολα αλλος μπλε πεψη και παει λεγοντας.Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2020, 17:03 Θες click αγουέη; Αφου έτσι και αλλιώς το έχεις αποφασίσει. Πες το μια δυο εβδομάδες πριν να μπορέσει το κατάστημα να τα βάλει σε μια σειρά, τι το λες ένα σκ πριν;
Θα πονεσουν τα ματια μας με τα παραπηγματα που θα εμφανιστουν.
Θα τα φυτεψουν μες τη μεση του δρομου/πεζοδρομου και η εντολη στους ΕΠΑΛιτες θα ειναι να κανουν τα στραβα ματια, οι πεζοι θα βλαστημανε.
Σε μια εβδομαδα θα εχουν μπει μεσα με τα μπουνια οι περισσοτεροι οποτε θα τα μαζεψουν και θα επιστρεψουν στην κανονικοτητα του λουκετου μεχρι να μας πει η Λινου και η Γιαμαρελου.
- Cecily Anne
true story?CRWH έγραψε: 11 Δεκ 2020, 16:52 Θεουσα τηλεμαινδανος/λοιμοξιολογος μες την καλη χαρα στον Ευαγγελατο, λεει φετος να παρουμε για δωρα βιβλια (που δεν κολλαει) και μαλιστα προτεινει Παπαδιαμαντη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Καθολου χαμηλα δεν ειναι, μην κρινεις με το αντρικο μυσλο σου που βλεπει τα ρουχα χρηστικα και μονο. Για την γυναικα εξυπηρετει και προσωπικες ψυχικες αναγκες που ενδεχομενως μεσα στην πανδημια και την καραντινα εχουν επιδεινωθει.Το να ψωναζει σαν να επροκειτο να βγει εξω το εκλαμβανει σαν ανανεωση του εαυτου της, η χαρα της δεν ειναι να ψωνιζει online αλλα να πηγαινει και απο εκει, ειναι χομπυ.foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:34Όπου μπορεί να δουλέψει το online μπορεί και το click away. Στ' αλήθεια είναι απλά online με παράδοση στην είσοδο του μαγαζιού αντί στο σπίτι. Το ρούχο είναι ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ τομέας που γίνεται της πουτάνας από online στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και αυξανόμενα στην Ελλάδα.
Εννοείς μάλλον ότι δε μπορεί να δουλέψει στο μικρό μαγαζί που δεν έχει online κατάλογο ούτε αξιόλογη βιτρίνα. Αυτό είναι αλήθεια.
Αλλά μεταξύ μας είναι πάρα πολύ χαμηλά στις προτεραιότητες του κόσμου να αγοράσει ρούχα από τη στιγμή που δεν έχει πού να τα δείξει. Σαν κλάδος νομίζω έχει πληγεί σχεδόν όσο και η διασκέδαση.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
-
Αξιολογητής
Για να καταλάβω στην Ερμού που τα μαγαζιά είναι τό ένα δίπλα στο άλλο θα έχουμε ουρές 9 ατόμων;Δεν θα μπλέκονται μεταξύ τους;
Τι επιχειρημα ηταν αυτο; Τι σημασια εχει αν δεν εχει πλεον μαγαζι; Το θεμα ειναι πουλαει ακομα αυτα που πουλαει; Αν ναι, εχει συμφερον. Ακομα και οχι δεν ξερουμε τι σχεσεις εχει με αλλους. Καλυτερη δικαιολογια δεν μπορουσε να βρει;
- EKPLIKTIKOS
Δεν ειναι μονο αυτο, πολύς κόσμος συνεχίζει να δουλεύει κανονικά ξέρω γωpaul25 έγραψε: 11 Δεκ 2020, 17:47Καθολου χαμηλα δεν ειναι, μην κρινεις με το αντρικο μυσλο σου που βλεπει τα ρουχα χρηστικα και μονο. Για την γυναικα εξυπηρετει και προσωπικες ψυχικες αναγκες που ενδεχομενως μεσα στην πανδημια και την καραντινα εχουν επιδεινωθει.Το να ψωναζει σαν να επροκειτο να βγει εξω το εκλαμβανει σαν ανανεωση του εαυτου της, η χαρα της δεν ειναι να ψωνιζει online αλλα να πηγαινει και απο εκει, ειναι χομπυ.foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:34Όπου μπορεί να δουλέψει το online μπορεί και το click away. Στ' αλήθεια είναι απλά online με παράδοση στην είσοδο του μαγαζιού αντί στο σπίτι. Το ρούχο είναι ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ τομέας που γίνεται της πουτάνας από online στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και αυξανόμενα στην Ελλάδα.
Εννοείς μάλλον ότι δε μπορεί να δουλέψει στο μικρό μαγαζί που δεν έχει online κατάλογο ούτε αξιόλογη βιτρίνα. Αυτό είναι αλήθεια.
Αλλά μεταξύ μας είναι πάρα πολύ χαμηλά στις προτεραιότητες του κόσμου να αγοράσει ρούχα από τη στιγμή που δεν έχει πού να τα δείξει. Σαν κλάδος νομίζω έχει πληγεί σχεδόν όσο και η διασκέδαση.
Δεν κρίνω με το αντρικο μυαλό μου. Κρίνω με το τι μου λέει η CEO.paul25 έγραψε: 11 Δεκ 2020, 17:47Καθολου χαμηλα δεν ειναι, μην κρινεις με το αντρικο μυσλο σου που βλεπει τα ρουχα χρηστικα και μονο. Για την γυναικα εξυπηρετει και προσωπικες ψυχικες αναγκες που ενδεχομενως μεσα στην πανδημια και την καραντινα εχουν επιδεινωθει.Το να ψωναζει σαν να επροκειτο να βγει εξω το εκλαμβανει σαν ανανεωση του εαυτου της, η χαρα της δεν ειναι να ψωνιζει online αλλα να πηγαινει και απο εκει, ειναι χομπυ.foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:34Όπου μπορεί να δουλέψει το online μπορεί και το click away. Στ' αλήθεια είναι απλά online με παράδοση στην είσοδο του μαγαζιού αντί στο σπίτι. Το ρούχο είναι ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ τομέας που γίνεται της πουτάνας από online στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και αυξανόμενα στην Ελλάδα.
Δεν παίζει ούτε μια στο τετρακις εκατομμυριο να έχει άδικο.
Επίσης ο κορεκτορας σου άλλαξε το "μικρή μειοψηφία παρτσακλομουνων" σε "γυναικα".
Αυτός ο κόσμος δεν έχει χρόνο για μπουρδελοτσαρκες σε ρουχαδικα. Παίρνει ο,τι χρειάζεται και έχει ανακαλύψει το online εδώ και χρόνια.EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Δεκ 2020, 18:04Δεν ειναι μονο αυτο, πολύς κόσμος συνεχίζει να δουλεύει κανονικά ξέρω γωpaul25 έγραψε: 11 Δεκ 2020, 17:47Καθολου χαμηλα δεν ειναι, μην κρινεις με το αντρικο μυσλο σου που βλεπει τα ρουχα χρηστικα και μονο. Για την γυναικα εξυπηρετει και προσωπικες ψυχικες αναγκες που ενδεχομενως μεσα στην πανδημια και την καραντινα εχουν επιδεινωθει.Το να ψωναζει σαν να επροκειτο να βγει εξω το εκλαμβανει σαν ανανεωση του εαυτου της, η χαρα της δεν ειναι να ψωνιζει online αλλα να πηγαινει και απο εκει, ειναι χομπυ.foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:34
Όπου μπορεί να δουλέψει το online μπορεί και το click away. Στ' αλήθεια είναι απλά online με παράδοση στην είσοδο του μαγαζιού αντί στο σπίτι. Το ρούχο είναι ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ τομέας που γίνεται της πουτάνας από online στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και αυξανόμενα στην Ελλάδα.
Αλλά μεταξύ μας είναι πάρα πολύ χαμηλά στις προτεραιότητες του κόσμου να αγοράσει ρούχα από τη στιγμή που δεν έχει πού να τα δείξει. Σαν κλάδος νομίζω έχει πληγεί σχεδόν όσο και η διασκέδαση.![]()
Βασικά το ρούχο είναι #1 κλάδος σε online, έξω έχει και υπηρεσίες που δεν τις διανοείται καν το φυσικό κατάστημα όπως σχεδιασμός (εντάξει customization) του κομματιού από εσένα τον ίδιο πριν το παραγγείλεις.
Τι σου ειπε η CEO οτι οι πωλησεις ειναι χαμηλες;foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2020, 18:24Δεν κρίνω με το αντρικο μυαλό μου. Κρίνω με το τι μου λέει η CEO.paul25 έγραψε: 11 Δεκ 2020, 17:47Καθολου χαμηλα δεν ειναι, μην κρινεις με το αντρικο μυσλο σου που βλεπει τα ρουχα χρηστικα και μονο. Για την γυναικα εξυπηρετει και προσωπικες ψυχικες αναγκες που ενδεχομενως μεσα στην πανδημια και την καραντινα εχουν επιδεινωθει.Το να ψωναζει σαν να επροκειτο να βγει εξω το εκλαμβανει σαν ανανεωση του εαυτου της, η χαρα της δεν ειναι να ψωνιζει online αλλα να πηγαινει και απο εκει, ειναι χομπυ.foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:34
Όπου μπορεί να δουλέψει το online μπορεί και το click away. Στ' αλήθεια είναι απλά online με παράδοση στην είσοδο του μαγαζιού αντί στο σπίτι. Το ρούχο είναι ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ τομέας που γίνεται της πουτάνας από online στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και αυξανόμενα στην Ελλάδα.
Δεν παίζει ούτε μια στο τετρακις εκατομμυριο να έχει άδικο.
Επίσης ο κορεκτορας σου άλλαξε το "μικρή μειοψηφία παρτσακλομουνων" σε "γυναικα".