!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Click Away
Re: Click Away
Στο ρούχο δε μπορεί να δουλέψει το click away. Πρώτα απο όλα σε περίπτωση αλλαγών τι προβλέπει ο νόμος; πρέπει να πάρει πάλι τηλ κλπ κλπ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Νομίζω λάθος λέξη για Ελ νόμο αυτής της κυβέρνησης με αυτήν την συγκυρία.Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:08 Στο ρούχο δε μπορεί να δουλέψει το click away. Πρώτα απο όλα σε περίπτωση αλλαγών τι προβλέπει ο νόμος; πρέπει να πάρει πάλι τηλ κλπ κλπ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ουτε στα παπούτσια...Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:08 Στο ρούχο δε μπορεί να δουλέψει το click away. Πρώτα απο όλα σε περίπτωση αλλαγών τι προβλέπει ο νόμος; πρέπει να πάρει πάλι τηλ κλπ κλπ;
Παρατηρητής...
Δε καταλαβαίνω ακόμη γιατί δεν ανοίγουν το κατάστημα με αυστηρές προϋποθέσεις και μικρό μέγιστο αριθμό πελατών. Επιδημιολογικά τι κερδίζει;
Έστω οτι μια μέρα βρέχει, που θα πάει ο πελάτης;
Μλκ μου δεν έχουν συναίσθηση
Έστω οτι μια μέρα βρέχει, που θα πάει ο πελάτης;
Μλκ μου δεν έχουν συναίσθηση
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
τα jumbo παντως ανακοινωσαν οτι δεν θα ακολουθησουν το click away επειδη δεν υπαρχουν οι καταλληλες υποδομες
αρχιζει και μυριζει τρελο κουβα η φαση
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Cecily Anne
τζάμποalekhine έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:20 τα jumbo παντως ανακοινωσαν οτι δεν θα ακολουθησουν το click away επειδη δεν υπαρχουν οι καταλληλες υποδομες
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Στα παπάρια του τα τζαμπο. Αυτός είχε ήδη θησαυρίσει αποο το eshop και τώρα πάει να το παίξει και καβλιάρης.alekhine έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:20 τα jumbo παντως ανακοινωσαν οτι δεν θα ακολουθησουν το click away επειδη δεν υπαρχουν οι καταλληλες υποδομες
Θα φάει τρελό φιάσκο το όλο θέμα.
Δεν έχει κατάλληλες υποδομές το Τζάμπο που υποτίθεται είναι κολοσός για τα ελ δεδομένα και ζητάνε να φτιάξει υποδομές το μαγαζί της γειτονιάς σε ένα σαββατοκύριακο.
Δε μου κάνει εντύπωση να είναι απο την αρχή μέχρι το τέλος γραμμένο απο τον Αδωνι το παραπάνω ανέκδοτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 11 Δεκ 2020, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Τίποτα δεν κερδίζει, απλά δεν ξέρουν τι κάνουν.Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:14 Δε καταλαβαίνω ακόμη γιατί δεν ανοίγουν το κατάστημα με αυστηρές προϋποθέσεις και μικρό μέγιστο αριθμό πελατών. Επιδημιολογικά τι κερδίζει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ξέρουν, πως δε ξέρουν. Αναστολές εργαζομένων τέλος, 40% εκπτωση στο ενοίκιο τέλος.hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:25Τίποτα δεν κερδίζει, απλά δεν ξέρουν τι κάνουν.Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:14 Δε καταλαβαίνω ακόμη γιατί δεν ανοίγουν το κατάστημα με αυστηρές προϋποθέσεις και μικρό μέγιστο αριθμό πελατών. Επιδημιολογικά τι κερδίζει;
γιατί αν επιτρέψουν 3 θα έχεις 30 και τις αυστηρές προϋποθέσεις θα τις τηρεί μόνο ο μαλάκας του χωριού.Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:14 Δε καταλαβαίνω ακόμη γιατί δεν ανοίγουν το κατάστημα με αυστηρές προϋποθέσεις και μικρό μέγιστο αριθμό πελατών.
2 είναι οι επιλογές, ή εντελώς κλειστα ή να ανοίξουν κάπως έστω με αυτό τον τρόπο. Πολλά μαγαζιά είχαν κινητό κολλημένο στο τζάμι, δλδ δουλεύαν κάπως ετσι απλά στη μαυρη
Όπως και να έχει, ο καθένας επαγελματίας θα αποφασισει τι τον συμφέρει.
Με τα δεδομένα ως έχουν τι άλλο μπορούσε να γίνει?
Και μην ακούσω να ανοίξουν κανονικά και να τηρούνται τα μέτρα, γιατί απλά ολοι ξερουμε ότι αυτό δεν γίνεται (εκτός εξαιρέσεων).
Θα το δούμε και αυτό το εργο πως θα εξελιχτεί
Όπως και να έχει, ο καθένας επαγελματίας θα αποφασισει τι τον συμφέρει.
Με τα δεδομένα ως έχουν τι άλλο μπορούσε να γίνει?
Και μην ακούσω να ανοίξουν κανονικά και να τηρούνται τα μέτρα, γιατί απλά ολοι ξερουμε ότι αυτό δεν γίνεται (εκτός εξαιρέσεων).
Θα το δούμε και αυτό το εργο πως θα εξελιχτεί
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Σε όποιο κατάστημα πήγα ανάμεσα στα δύο λοκ ντάουν, τηρουσε αυστηρά τα μέτρα.
Και λες για συνωστισμό. Έχεις πάει μάρκετ; Έχεις πάει τράπεζα; έχεις δει τι γίνεται έξω απο τις κούριερ; Πήγες ταχυδρομείο;
Έχεις δει τι γίνεται στους πολυσύχναστους πεζοδρόμους Κηφισιάς, Γλυφάδας, Κέντρου;
τα πάντα κανονικά είναι, μόνο τα καταστήματα είναι κλειστά. Τα μικρά, γιατί τα μεγάλα όπως είπαμε μια χαρά ανοιχτά είναι.
Το πρόβλημα δεν ήταν το μαγαζι με τα παπούτσια στις κουκουβάουνες, το πρόβλημα είναι στα ΜΜΜ που ακόμη και καθημερινές με αυτή την κατάσταση, έρχονται με καθυστέρηση.
Όπου μπορεί να δουλέψει το online μπορεί και το click away. Στ' αλήθεια είναι απλά online με παράδοση στην είσοδο του μαγαζιού αντί στο σπίτι. Το ρούχο είναι ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ τομέας που γίνεται της πουτάνας από online στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και αυξανόμενα στην Ελλάδα.
Εννοείς μάλλον ότι δε μπορεί να δουλέψει στο μικρό μαγαζί που δεν έχει online κατάλογο ούτε αξιόλογη βιτρίνα. Αυτό είναι αλήθεια.
Αλλά μεταξύ μας είναι πάρα πολύ χαμηλά στις προτεραιότητες του κόσμου να αγοράσει ρούχα από τη στιγμή που δεν έχει πού να τα δείξει. Σαν κλάδος νομίζω έχει πληγεί σχεδόν όσο και η διασκέδαση.
Καταστροφικά δηλαδή.foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:34
Αλλά μεταξύ μας είναι πάρα πολύ χαμηλά στις προτεραιότητες του κόσμου να αγοράσει ρούχα από τη στιγμή που δεν έχει πού να τα δείξει. Σαν κλάδος νομίζω έχει πληγεί σχεδόν όσο και η διασκέδαση.