!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Otto Weininger
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Let them make the first mistake. We make the last move.
Η Σουηδία δεν είναι στην μέση, αλλά στην 11η χειρότερη θέση μεταξύ 39 χωρών, ως προς τους νεκρούς ανά εκατομμύριο. Στην περιοχή της, η οποία δεν φαίνεται να πλήττεται (ακόμη; ) από το δεύτερο κύμα, είναι τελευταία. Ως προς την οικονομία, θα έχει και αυτή ύφεση, μικρότερη από την Ελλάδα, καθώς δεν εξαρτάται στον ίδιο βαθμό από τον τουρισμό.Αρίστος έγραψε: 07 Δεκ 2020, 19:14H Σουηδια ειναι αυτη τη στιγμη κοντα στη μεση θνησιμοτητα στις ευρωπαικες χωρες αλλα δεν εχει πειραξει την οικονομια της, δεν εχει καταστρεψει το μελλον των νεων της, δεν εχει απογειωσει το χρεος της και δεν πειραξε τις αστικες ελευθεριες του λαου της.Leporello έγραψε: 07 Δεκ 2020, 18:33Η Σουηδία έχει τον Νοέμβριο 15 φορές περισσότερους νεκρούς ανά εκατομμύριο πληθυσμού από την γειτονική της Φινλανδία, 10 φορές από την επίσης γειτονική της Δανία και 4 φορές περισσότερους από την Νορβηγία. Καμμία από τις 3 αυτές χώρες δεν έχει ανοσία αγέλης.Αρίστος έγραψε: 07 Δεκ 2020, 16:22Αν ήξερα με τι στοκους θα υποχρεωνομουν να συμβιωνω σε αυτη τη χωρα θα ειχα φροντισει να παντρευομουν Σουηδεζα οσο ακομη παιρνουσε η μπογια μου.
Ακριβως επειδη στη Σουηδια εχει αρχισει να λειτουργει η ανοσια της αγελης (εστω σε καποιο ποσοστο) η θνησιμοτητα της Ελλαδας στο δευτερο κυμα ειναι υπερδιπλασια.
Οσο περναει ο καιρος η Σουηδια θα πεφτει σε θνησιμοτητα ενω οι υπολοιπες ευρωπαικες χωρες θα ανεβαινουν. Αν κλεισει πολυ η ψαλιδα δεν συζητιεται ποια χωρα θα ειναι η κερδισμενη ειδικα μαλιστα αφου το θεμα ΔΕΝ ειναι μονο υγειονομικο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Planis
Εν τω μεταξύ, και προκειμένου να κάνουμε τις απαραίτητες έρευνες, ας καταστρέψουμε τις δυτικές κοινωνίες και οικονομίες γιατί... έτσι μάς αρέσει.EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Δεκ 2020, 22:05 Στον κοβιντ δεν τα ξέρουμε όμως. Κάτσε να περάσει ο καιρός να γίνουν οι απαραίτητες μελέτες κ τις βγάζουμε να τις μετρήσουμε![]()
- Otto Weininger
Έχει πάνω από τους διπλάσιους νεκρούς σε σχέση με την ΕλλάδαΑρίστος έγραψε: 07 Δεκ 2020, 19:14Leporello έγραψε: 07 Δεκ 2020, 18:33Η Σουηδία έχει τον Νοέμβριο 15 φορές περισσότερους νεκρούς ανά εκατομμύριο πληθυσμού από την γειτονική της Φινλανδία, 10 φορές από την επίσης γειτονική της Δανία και 4 φορές περισσότερους από την Νορβηγία. Καμμία από τις 3 αυτές χώρες δεν έχει ανοσία αγέλης.Αρίστος έγραψε: 07 Δεκ 2020, 16:22Αν ήξερα με τι στοκους θα υποχρεωνομουν να συμβιωνω σε αυτη τη χωρα θα ειχα φροντισει να παντρευομουν Σουηδεζα οσο ακομη παιρνουσε η μπογια μου.
Ακριβως επειδη στη Σουηδια εχει αρχισει να λειτουργει η ανοσια της αγελης (εστω σε καποιο ποσοστο) η θνησιμοτητα της Ελλαδας στο δευτερο κυμα ειναι υπερδιπλασια.
H Σουηδια ειναι αυτη τη στιγμη κοντα στη μεση θνησιμοτητα στις ευρωπαικες χωρες αλλα δεν εχει πειραξει την οικονομια της, δεν εχει καταστρεψει το μελλον των νεων της, δεν εχει απογειωσει το χρεος της και δεν πειραξε τις αστικες ελευθεριες του λαου της.
Οσο περναει ο καιρος η Σουηδια θα πεφτει σε θνησιμοτητα ενω οι υπολοιπες ευρωπαικες χωρες θα ανεβαινουν. Αν κλεισει πολυ η ψαλιδα δεν συζητιεται ποια χωρα θα ειναι η κερδισμενη ειδικα μαλιστα αφου το θεμα ΔΕΝ ειναι μονο υγειονομικο.
.
- EKPLIKTIKOS
Εσένα θα εισηγηθω να σε εμβολιασουν πρώτοPlanis έγραψε: 07 Δεκ 2020, 22:54
Εν τω μεταξύ, και προκειμένου να κάνουμε τις απαραίτητες έρευνες, ας καταστρέψουμε τις δυτικές κοινωνίες και οικονομίες γιατί... έτσι μάς αρέσει.
- Dwarven Blacksmith
Το σίγουρο είναι ότι το εμβόλιο θα δουλεύει άψογα. Γιατί να ρισκάρουν να έχεις θέμα και να βρούνε το τσιπάκι 5G στην αυτοψία;
- Υδράργυρος
- NewModelArmy
Τι ισως,δεν προκυπτει απο πουθενα κατι τετοιο εκτος απο τα ποστ του Χελη.EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Δεκ 2020, 21:53Ο κίνδυνος να πεθάνεις ίσως να είναι μικρότερος, ο κίνδυνος για τυχόν μακροχρόνιες επιπτώσεις μελετάται ακόμαhellegennes έγραψε: 07 Δεκ 2020, 21:49
Για τον κορωνοϊό στην ηλικία σου είναι 100 φορές μικρότερος ο κίνδυνος. Όχι, δεν είναι σχήμα λόγου το «100 φορές μικρότερος», είναι ο αληθινός αριθμός.
Απο 20 και πανω σε οποιοδηποτε ηλικιακο γκρουπ ο κορωνοιος ειναι πολυ πιο επικινδυνος.Απο 50 και πανω η διαφορα εκτοξευεται.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Δεκ 2020, 23:00 Το σίγουρο είναι ότι το εμβόλιο θα δουλεύει άψογα. Γιατί να ρισκάρουν να έχεις θέμα και να βρούνε το τσιπάκι 5G στην αυτοψία;
Δεν υπαρχει θεμα
ας εχει οτι παρενεργειες θελει
η εταιρια εχει καλυμενο τον κωλο της

- hellegennes
Τώρα που το σκέφτομαι, έχεις δίκιο:EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Δεκ 2020, 22:05Στον κοβιντ δεν τα ξέρουμε όμως. Κάτσε να περάσει ο καιρός να γίνουν οι απαραίτητες μελέτες κ τις βγάζουμε να τις μετρήσουμε![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
CDC - γρίπη 2010-2011, ηλικίες 18-49: 0,07% IFRNewModelArmy έγραψε: 07 Δεκ 2020, 23:55Τι ισως,δεν προκυπτει απο πουθενα κατι τετοιο εκτος απο τα ποστ του Χελη.EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Δεκ 2020, 21:53Ο κίνδυνος να πεθάνεις ίσως να είναι μικρότερος, ο κίνδυνος για τυχόν μακροχρόνιες επιπτώσεις μελετάται ακόμαhellegennes έγραψε: 07 Δεκ 2020, 21:49
Για τον κορωνοϊό στην ηλικία σου είναι 100 φορές μικρότερος ο κίνδυνος. Όχι, δεν είναι σχήμα λόγου το «100 φορές μικρότερος», είναι ο αληθινός αριθμός.
Απο 20 και πανω σε οποιοδηποτε ηλικιακο γκρουπ ο κορωνοιος ειναι πολυ πιο επικινδυνος.Απο 50 και πανω η διαφορα εκτοξευεται.
CDC - κορωνοϊός 2020, ηλικίες 18-49: 0,02% IFR
Τουλάχιστον 3,5 φορές μεγαλύτερος δείκτης θνητότητας στην γρίπη στους 18-49.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- NewModelArmy
Τη χρονια του h1n1 χρησιμοποιησες;Η συγκριση ειναι απλη.Ποσοι μεταξυ 18-49 πεθαναν στις ΗΠΑ απο covid φετος και ποσοι απο γριπη περισυ;
- hellegennes
Όχι. Η χρονιά της πανδημίας ήταν το 2009. Το 2010 συνέχισε να κυριαρχεί το ίδιο στέλεχος αλλά ήταν πολύ ήπια χρονιά. Τα στοιχεία που δίνω είναι του 2011.
Δεν σ' αρέσει η συγκεκριμένη χρονιά για κάποιον λόγο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
talaipwros
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2782 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7