!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- NewModelArmy
Re: Ο πρώτος νεκρός
Περιεργο που πεθανε απο εμφραγμα θετικος στον κορωνοιο οταν ολοι οι ειδικοι απο τον Απριλιο κιολας λενε οτι ο ιος επιτιθεται στην καρδια οσο και στους πνευμονες.Πεφτουν απο τα συννεφα οι "μονο 95χρονοι με αλτσχαιμερ κινδυνευουν"
- hellegennes
Ναι, όχι χωρίς συμπτώματα. Ιός του αναπνευστικού είναι, όχι ζόμπι. Καρδιοπάθειες μπορεί να προκαλέσει ως απόρροια της νόσου, όχι αιφνίδια. Και μιλάμε για μικρό ποσοστό, όχι τέτοιο ποσοστό που να είναι σύνηθες να πεθαίνεις από καρδιά.
Κατάφερα να κάνω τέσσερις ίδιου τύπου προτάσεις σε ένα ποστ. Γάμησα.
Κατάφερα να κάνω τέσσερις ίδιου τύπου προτάσεις σε ένα ποστ. Γάμησα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ο Leporello είναι καλά.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Επαθα πνευμονία και χρειάσθηκε να νοσηλευθώ στην κλινική Жан Митрев στα Σκόπια. Βγήκα σήμερα και είμαι καλά. Τις περισσότερες από τις μέρες δεν ήμουν σε θέση να γράφω και στο phorum και μετά είχα ξεχάσει το password και δεν ήταν αποθηκευμένο στο τηλέφωνο. Γράφω από το σπίτι που έχω το laptop.ST48410 έγραψε: 05 Σεπ 2020, 12:55Ναι. Εύχομαι να είναι καλά και να έχουμε γρήγορα νέα του
Leporello έγραψε: 26 Αύγ 2020, 11:27Βρέθηκα θετικός. Δεν ξέρω από που κόλλησα, αλλά την Παρασκευή το βράδυ εμφάνισα βήχα και το Σάββατο ανέβασα πυρετό μέχρι 37,3. Την Κυριακή σταμάτησε ο βήχας και ο πυρετός έφθασε 37,4 αλλά έπεσε χωρίς αντιπυρετικό. Την Δευτέρα ο πυρετός έφθασε μόνο μέχρι 37,1. Χθες δεν είχα καθόλου συμπτώματα και πήγα να κάνω το τεστ. Δεν ήταν εύκολο να κλείσεις ραντεβού. Σήμερα, με πήραν τηλέφωνο να μου ανακοινώσουν ότι το τεστ ήταν θετικό. Συνεχίζω να μην έχω συμπτώματα, αν και έχω μία δυσκολία να ξεχωρίσω τον ουρανό από το σφονδύλι.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Καλή ανάρρωση Λέπο!
Μα αφου λεει, θάνατος 285.hellegennes έγραψε: 07 Σεπ 2020, 11:45Καλά, μην βλέπεις τι λένε τα ΜΜΕ. Δεν θα προστεθεί στους νεκρούς. Σε προηγούμενη σελίδα μπήκε θάνατος παιδιού που πνίγηκε στην μπανιέρα του ως θάνατος κορωνοϊού.panos291 έγραψε: 07 Σεπ 2020, 09:35 Και αλλο θυμα του κορονοιου, ασυμπτωματικος 47χρονος που επαθε εμφραγμα δηλαδη λολ.
https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... -nosimata/
Καντε τεστ και στα θυματα απο τροχαια μηπως και μεγαλωσει η λιστα των νεκρων.
Τωρα πεθαναν ακομα 2 γεροι και φτασαμε στο 287
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -oi-nekroi
Σιδερένιος Λέπο. Αποτέλεσμα του ιού η πνευμονία;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Ευχαριστώ. Δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία, αν και μου είπαν στο νοσοκομείο ότι ήμουν από τα ελαφρά περιστατικά. Το βράδυ τής Τετάρτης που είπα ότι είχα βγεί θετικός, ανέβασα υψηλό πυρετό (38,0) που όμως έπεσε με ένα depon. Την άλλη ημέρα εμφάνισα ακόμη υψηλότερο πυρετό (38,6) αλλά και χαμηλό οξυγόνο (90%) και πολλές εισπνοές ανά λεπτό (27). Αυτά με έκαναν να ζητήσω βοήθεια και πήγα στο καλύτερο νοσοκομείο στην χώρα γιά Covid. Ημουν σχετικά μεγάλης ηλικίας (62) και παχύσαρκος και φοβήθηκα πολύ.
Μου χορήγησαν οξυγόνο μόνο κατά την εισαγωγή μου. Κατά τα άλλα κυρίως με παρακολουθούσαν. Η κυριότερη θεραπευτική αγωγή ήταν αντιθρομβωτικά ενώ έπαιρνα πλήθος βιταμινών, όλα ενδοφλέβια. Μου έπαιρναν αίμα δύο φορές την ημέρα και μου έκαναν 3 ακτινογραφίες. Ευτυχώς, η πνευμονία δεν επεκτάθηκε και σιγά - σιγά άρχισε να πέφτει ο πυρετός.
Μου άφησε τα εξής σημάδια:
- Εγινα θρήσκος
- Επεσα κάτω από το όριο παχυσαρκίας που σε εντάσσει στις ευπαθείς ομάδες.
- Τα χέρια μου είναι σαν του junkie και είναι πιθανόν να συλληφθώ αν κυκλοφορήσω στον δρόμο
Μου χορήγησαν οξυγόνο μόνο κατά την εισαγωγή μου. Κατά τα άλλα κυρίως με παρακολουθούσαν. Η κυριότερη θεραπευτική αγωγή ήταν αντιθρομβωτικά ενώ έπαιρνα πλήθος βιταμινών, όλα ενδοφλέβια. Μου έπαιρναν αίμα δύο φορές την ημέρα και μου έκαναν 3 ακτινογραφίες. Ευτυχώς, η πνευμονία δεν επεκτάθηκε και σιγά - σιγά άρχισε να πέφτει ο πυρετός.
- Εγινα θρήσκος
- Τα χέρια μου είναι σαν του junkie και είναι πιθανόν να συλληφθώ αν κυκλοφορήσω στον δρόμο
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ευχαριστώ. Ναι, επρόκειτο γιά ιογενή πνευμονία. Επειδή είχα μείνει χωρίς πυρετό γιά δύο ημέρες, η γιατρός του δημοσίου που μου είχε αντιστοιχήσει ο τοπικός ΕΟΔΥ θεώρησε ότι πρόκειται γιά επιμόλυνση και μου χορήγησε αντιβιοτικό, όμως στο νοσοκομείο μετά την πρώτη ανάλυση αίματος μου το σταμάτησαν.
1.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Περαστικά Λέπο!Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2020, 13:35 Ευχαριστώ. Δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία, αν και μου είπαν στο νοσοκομείο ότι ήμουν από τα ελαφρά περιστατικά. Το βράδυ τής Τετάρτης που είπα ότι είχα βγεί θετικός, ανέβασα υψηλό πυρετό (38,0) που όμως έπεσε με ένα depon. Την άλλη ημέρα εμφάνισα ακόμη υψηλότερο πυρετό (38,6) αλλά και χαμηλό οξυγόνο (90%) και πολλές εισπνοές ανά λεπτό (27). Αυτά με έκαναν να ζητήσω βοήθεια και πήγα στο καλύτερο νοσοκομείο στην χώρα γιά Covid. Ημουν σχετικά μεγάλης ηλικίας (62) και παχύσαρκος και φοβήθηκα πολύ.
- Εγινα θρήσκος
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Περαστικά και περιμένουμε συγκρίσεις βορειομακεδονικών νοσοκομείων με τα ελληνικά.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
περάστικα λεπο!χαρηκα πολυ (ολοι δηλαδη )που εγραψες! 
Σιδερένιος Λέπο...Ουφφφφφ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι