!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάτι για τον foscilis

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Κάτι για τον foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

John Brown Gun Club έγραψε: 07 Δεκ 2020, 20:01
Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Δεκ 2020, 19:46
John Brown Gun Club έγραψε: 07 Δεκ 2020, 19:35 Ωραια, σταματηστε τοτε να τρωτε απο ντιλιβερυ για να απελευθερωθει η εργατικη ταξη απο τα δεσμα μιας τοσο ενοχλητικης για σας και αναγκαστικα ριψοκινδυνη γι αυτους εργασιας. Και μην ξαναπαρετε ποτε ταξι.
Και βγαλτε το σκασμο, Ελληνες.
Λουδιτικές μαλακίες λοιπόν. Η ρουφιανιά σώζει. Εφαρμογή των νόμων και θα είναι όλοι ασφαλείς.
Αυτο καταλαβες; Εαν εκαναν ντιλιβερυ με ντροουνς θα ημουν υπερ, παλι λογω απελευθερωσης των εργατων απο μια αχαρη και επικινδυνη εργασια μεσω του αυτοματισμου.

Αλλα μεχρι τοτε, ας τους κοψουν πρωτα βαρεα και ανθυγιεινα, ας κανουν υποχρεωτικο το εταιρικο μηχανακι, ας τους θεσπισουν αυστηρο πλαισιο ασφαλειας, εξοπλισμου κλπ, ας λογισουν υπαιτιοτητα/αποζημιωσεις των εργοδοτων σε περιπτωση ατυχηματος, και μετα ελα παλι να μου πεις για νομους και για ρουφιανους.
Κι εγώ υπερ είμαι σ' αυτά. Και πιστεύω ότι η δική μου στάση οργής είναι πολύ πιθανότερο να οδηγήσει σε αποτελέσματα από τη δική σου στάση παθητικής αποδοχής.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Δεκ 2020, 20:08
Λουδιτικές μαλακίες λοιπόν. Η ρουφιανιά σώζει. Εφαρμογή των νόμων και θα είναι όλοι ασφαλείς.
Αυτο καταλαβες; Εαν εκαναν ντιλιβερυ με ντροουνς θα ημουν υπερ, παλι λογω απελευθερωσης των εργατων απο μια αχαρη και επικινδυνη εργασια μεσω του αυτοματισμου.

Αλλα μεχρι τοτε, ας τους κοψουν πρωτα βαρεα και ανθυγιεινα, ας κανουν υποχρεωτικο το εταιρικο μηχανακι, ας τους θεσπισουν αυστηρο πλαισιο ασφαλειας, εξοπλισμου κλπ, ας λογισουν υπαιτιοτητα/αποζημιωσεις των εργοδοτων σε περιπτωση ατυχηματος, και μετα ελα παλι να μου πεις για νομους και για ρουφιανους.
Κι εγώ υπερ είμαι σ' αυτά. Και πιστεύω ότι η δική μου στάση οργής είναι πολύ πιθανότερο να οδηγήσει σε αποτελέσματα από τη δική σου στάση παθητικής αποδοχής.
εισαι υπερ, αλλα δεν ειδα κανεναν να τα αναφερει στο νημα, μονο προτασεις αμειλικτης τιμωριας των εργατων, ουτε καν κουβεντα για την ολη μαφιοζικη φαμπρικα των ντιλιβερυ που αναγκαζουν τους οδηγους σε τετοιες συμπεριφορες.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

John Brown Gun Club έγραψε: 07 Δεκ 2020, 20:25

εισαι υπερ, αλλα δεν ειδα κανεναν να τα αναφερει στο νημα, μονο προτασεις αμειλικτης τιμωριας των εργατων, ουτε καν κουβεντα για την ολη μαφιοζικη φαμπρικα των ντιλιβερυ που αναγκαζουν τους οδηγους σε τετοιες συμπεριφορες.
Αν πέσουν προστιμα θα δεις πως αμέσως αποκτά ταξική συνειδηση ο ντελιβεράς και βρίσκει το θάρρος να πει στο αφεντικο σιγά μη ρισκαρω ένα μηνιάτικο δέκα φορές τη μέρα. Έτσι κάνεις empower τον εργαζόμενο.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

John Brown Gun Club έγραψε: 07 Δεκ 2020, 19:35 Ωραια, σταματηστε τοτε να τρωτε απο ντιλιβερυ για να απελευθερωθει η εργατικη ταξη απο τα δεσμα μιας τοσο ενοχλητικης για σας και αναγκαστικα ριψοκινδυνη γι αυτους εργασιας. Και μην ξαναπαρετε ποτε ταξι.
Και βγαλτε το σκασμο, Ελληνες.

Τύπε, αυτό με τα βαρέα και ανθυγιεινά, μου φαίνεται μεγάλη μαλακία.

Ο κάθε κλάδος ζητάει πλέον τέτοια ένσημα και στο τέλος θα χάσουν εντελώς την αξία τους, αν δοθούν απλά για να ικανοποιηθούν εργατοπατέρες και να δικαιολογήσουν μειώσεις μισθών ή αφαίρεση άλλων δικαιωμάτων και προνομίων.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Δεκ 2020, 20:37
John Brown Gun Club έγραψε: 07 Δεκ 2020, 20:25
Αν πέσουν προστιμα θα δεις πως αμέσως αποκτά ταξική συνειδηση ο ντελιβεράς και βρίσκει το θάρρος να πει στο αφεντικο σιγά μη ρισκαρω ένα μηνιάτικο δέκα φορές τη μέρα. Έτσι κάνεις empower τον εργαζόμενο.
Καλα. Υπαρχουν εργοδοτες που πηγαινουν στον τοπο του ατυχηματος/δυστυχηματος και αφαιρουν το κουτι από το μηχανακι γιατι ο συνηθως νεαρος οδηγος ειναι ανασφαλιστος και δεν θελουν να «μπλεκουν»: οι ιδιοι εργοδοτες που δαγκωνουν ενσημα, επιδοματα, την αδεια, τα λεφτα που δικαιουται ο εργαζομενος και οταν δεν παρεχουν εταιρικο δικυκλο δαγκωνουν τις βενζινες και το επιδομα 15% και τελικα πληρωνουν 3-4 ευρω την ωρα και τους βαζουν να πηγαινουν μαλλιοκουβαρα πανω κατω στους δρομους με κινδυνο την ζωη τους.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Οι περισσότεροι διανομείς όχι απλά δεν πιέζονται τόσο ώστε να παρανομούν για να είναι στην ώρα τους, αλλά αντιθέτως βρίσκουν ευκαιρίες και χρονοτριβούν εις βάρος του αφεντικού και της δουλειάς. Από κει και πέρα, πράγματι, σε πολλές περιπτώσεις δεν γλιτώνεις πολύ χρόνο αν πας παράνομα. Σε άλλες πάλι κάνει μεγάλη διαφορά. Προσωπικά μου έχει τύχει να μπλέξω χοντρά σε κάποια περιοχή με αυτοκίνητο και να κάνω κύκλους κτλ (π.χ. δεν στρίβει κανένας δρόμος) ενώ με μοτό το θέμα λύνεται με μία παρανομία.

Πάντως στη Ρωσία (που είναι κατσίβελοι εκ φύσεως) μόλις έπεσαν γερά πρόστιμα, μπήκαν κάμερες και άρχισαν σοβαροί και συχνοί έλεγχοι, έγιναν όλοι αρνάκια στην οδήγηση. Νομοταγείς σε εκνευριστικό βαθμό. Στο κάτω κάτω ας βάλουν GPS στα οχήματα και θα μπορούν να ελέγχουν το ποιος κινείται ανάποδα, ποιος τρέχει πάνω από το όριο και ποιος περνά με κόκκινο.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Lord Brum έγραψε: 07 Δεκ 2020, 13:33
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 07 Δεκ 2020, 11:51
Lord Brum έγραψε: 07 Δεκ 2020, 11:44 η φυσική επιλογή αργά η γρήγορα θα κάνει τη δουλειά της. Το θέμα είναι ότι αν τον χτυπούσε τον μαλάκα ο οδηγός του αυτοκινήτου θα έμπλεκε. Και θα πλήρωνε μια περιουσία σε δικηγόρους μέχρι να ξεμπλέξει.
Πώς θα έμπλεκε;
αν έπεφτε η οικογένειά του σε κοράκι δικηγόρο και τους έλεγε ότι θα τους πάρω πολλά λεφτά μια χαρά θα έμπλεκε. Για αστικό δικαστήριο μιλάω όχι ποινικό. Οι δικηγόροι είναι μεγάλες λέρες. Και να αθωωνόταν που αυτό θα συνέβαινε θα είχε σκάσει ένα σκασμό λεφτά στο δικό του δικηγόρο
Ανάποδα σε μονόδρομο δεν ξεκινά η δική καν.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

enaon έγραψε: 07 Δεκ 2020, 14:43 Εικόνα
Μαύρος ρε ; :003:
Άβαταρ μέλους
Papa John

John Brown Gun Club έγραψε: 07 Δεκ 2020, 16:17
Papa John έγραψε: 07 Δεκ 2020, 12:16 Εσύ τώρα προσπαθείς να βρεις κάθε πιθανή δικαιολογία για να πεις κάτι υπέρ του άμοιρου και χτυπημένου από τη ζωή ντελιβερά,
ή με τον ντελιβερα ή με τον μικροαστο που ρουφιανευει τι βλεπει στη γειτονια του απο το μπαλκονι, τι δεν καταλαβαινεις;
Ρε αρ@3%ι,ποιον ρουφιάνεψα ; :smt013
Άβαταρ μέλους
Papa John

Στύγιος έγραψε: 07 Δεκ 2020, 19:54 Δώστε και κάτι στον ντελιβερά ,ρε καρμίρηδες .1 ευρωλάκι να δίνετε , όχι "ευχαριστώ" , αυτό δεν τρώγεται.
Πάντα δίνω,μια φορά το χρόνο που παραγγέλνω απ'έξω.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Papa John έγραψε: 07 Δεκ 2020, 21:32
John Brown Gun Club έγραψε: 07 Δεκ 2020, 16:17
Papa John έγραψε: 07 Δεκ 2020, 12:16 Εσύ τώρα προσπαθείς να βρεις κάθε πιθανή δικαιολογία για να πεις κάτι υπέρ του άμοιρου και χτυπημένου από τη ζωή ντελιβερά,
ή με τον ντελιβερα ή με τον μικροαστο που ρουφιανευει τι βλεπει στη γειτονια του απο το μπαλκονι, τι δεν καταλαβαινεις;
Ρε αρ@3%ι,ποιον ρουφιάνεψα ; :smt013
μεταφορικα το εννοω ρε αλουμινοχαρτοκεφαλε
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Λευτεριά κίνησης στους Ντελιβεράδες - παλη ενάντια στον καταπιεστικό ΚΟΚ.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Paris έγραψε: 07 Δεκ 2020, 23:07 Λευτεριά κίνησης στους Ντελιβεράδες - παλη ενάντια στον καταπιεστικό ΚΟΚ.
:+1:

Οι κλήσεις τους, το αίμα μας :g030:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Δεκ 2020, 15:57
stavmanr έγραψε: 07 Δεκ 2020, 13:45

Πέρα από το συγκεκριμένο περιστατικό, οι περισσότεροι οδηγοί δίτροχων παραβιάζουν συστηματικά τον ΚΟΚ. Προσπεράσεις από δεξιά, προσπεράσεις στα φανάρια, καβάλημα πεζοδρομίων, νησίδων, πέρασμα από πλατεία κ.ο.κ.
Είναι λάθος να εστιαζεις στα μηχανάκια. Δεν ειναι ότι οι περισσότεροι οδηγοί αυτοκινήτων δεν ειναι εξίσου λερες. Το έγραψα κ νωρίτερα. Η φυλή των οδηγών δικυκλου ΔΕΝ είναι μια ξεχωριστή ράτσα στους δρόμους μας, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών οδηγεί ΚΑΙ αυτοκίνητο, και να είσαι σίγουρος ότι δε μεταμορφώνονται όταν οδηγούν αυτοκίνητο. Πάλι μαλακιες κανουν, παράνομες προσπεράσεις, υπερβολική ταχύτητα, παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο, οδήγηση με κινητό στο χέρι, χώνονται στα φανάρια κτλ κτλ. Να μη μιλήσω για την κατάσταση του οχήματος που οδηγούν με λάστιχα του 1821 που ανάθεμα αν 2 στα 10 αυτοκίνητα εκει εξω συντηρείται σωστά
Δεν υπάρχουν φυλές και ράτσες στα μηχανοκίνητα.
Το δίκυκλο έχει μεγαλύτερους βαθμούς ελευθερίας στην κίνηση κι επί τούτου σηκώνει περισσότερη παραβατικότητα εκ φύσεως. Άλλο πράγμα να μπεις μαζί κοντά στα ποδήλατα σε ένα ποδηλατόδρομο με παπάκι κι άλλο με τριαξονικό.
Οι περισσότεροι οδηγοί των δίκυκλων έχουν μπολιαστεί με την συστηματική παραβατικότητα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Στύγιος έγραψε: 07 Δεκ 2020, 19:54 Δώστε και κάτι στον ντελιβερά ,ρε καρμίρηδες .1 ευρωλάκι να δίνετε , όχι "ευχαριστώ" , αυτό δεν τρώγεται.
10% παίρνει ή 2 ευρώ, οποίο είναι μεγαλύτερο.

Και δεν παραγγέλνουμε πέντε ευρώ ούτε κάθε μέρα.

Περίληψη των παραπάνω: Δεν είμαστε αριστεροί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”