!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάτι για τον foscilis

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Κάτι για τον foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

foscilis έγραψε: 07 Δεκ 2020, 14:08
Βλήμα έγραψε: 07 Δεκ 2020, 12:38
foscilis έγραψε: 07 Δεκ 2020, 12:29

εγώ δε γκρινιάζω για καθυστέρηση ντελιβερά.

Γκρινιάζω όμως όταν τον βλέπω να περιμένει να περάσει απέναντι στη νησίδα με την εξάτμιση να τα αμολάει στη μούρη του μωρού δίπλα του στο καρότσι.

Θεωρώ πως μεγαλύτερη ευθύνη από τους εργοδότες φέρουν οι μπάτσοι που δεν τον ρίχνουν κατευθείαν κάτω να τον σαπίσουν στο ξύλο να του πάρουν τις πινακίδες, να του ρίξουν 700 ευρώ πρόστιμο και κατηγορίες για απόπειρα φόνου να πουλήσει ο βρωμόπουστας το σπίτι του για να ξεμπλέξει.
Πού θες να ξέρει ότι εσύ είσαι από τις εξαιρέσεις που δεν θα γκρινιάξουν; Οι περισσότεροι θα γκρινιάξουν. Το αφεντικό του θα γκρινιάξει. Θα του πει "πού ήσουν τόση ώρα; Οι πίτες κι οι πίτσες κρυώσανε".
Επειδή οδηγάω νόμιμα, ειλικρινά δεν κάνει ΤΟΣΟ τεράστια διαφορά στον τελικό χρόνο.

Σου λεώ ευθέως και στοιχηματίζοντας να μου μαραθούν τα αρχίδια ότι η νοοτροπία του δεν είναι καθόλου "να προλάβω" μη μου γκρινιάξουν. Η νοοτροπία του (όπως και του μπάτσου στις διαδηλώσεις της 17Ν και όπως κάθε Έλληνα στην ψυχή) είναι "οι νόμοι είναι για civilians, εγώ έχω δουλειά".
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Η εργασία γίνεται πρόφαση μαγκιάς.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Δουλειά δεν σημαίνει μόνο εργασία.
Όταν λένε "έχω δουλειά",συνήθως εννοούν ότι πάνε στο πατρικό να πάρουν τάπερ με φαγητό.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

foscilis έγραψε: 07 Δεκ 2020, 14:08 Επειδή οδηγάω νόμιμα, ειλικρινά δεν κάνει ΤΟΣΟ τεράστια διαφορά στον τελικό χρόνο.

Σου λεώ ευθέως και στοιχηματίζοντας να μου μαραθούν τα αρχίδια ότι η νοοτροπία του δεν είναι καθόλου "να προλάβω" μη μου γκρινιάξουν. Η νοοτροπία του (όπως και του μπάτσου στις διαδηλώσεις της 17Ν και όπως κάθε Έλληνα στην ψυχή) είναι "οι νόμοι είναι για civilians, εγώ έχω δουλειά".
Το να σταματά στα φανάρια και τα στοπ, το να κάνει τους νόμιμους κύκλους προκειμένου να μην πάει κόντρα σε μονόδρομο, το να σταματά για να συνεννοηθεί με τον πελάτη, το να παρκάρει νόμιμα και να κουβαλά τα πράγματα μέχρι τον προορισμό του κι όλα αυτά όχι για ένα δρομολόγιο, αλλά για πολλά, κάνουν μικρή διαφορά στον τελικό χρόνο; Δεν αμφισβητώ ότι μιλάς ειλικρινά, αλλά θα μου επιτρέψεις να συνεχίσω να διαφωνώ.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

αυτό που σε τρελαίνει είναι το παράλογο
εμ κάνεις τη μαλακία σου, εμ βρίζεις κι από πάνω
για πολύ ξύλο το κωλόπαιδο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Papa John έγραψε: 07 Δεκ 2020, 12:16
Βλήμα έγραψε: 07 Δεκ 2020, 12:08
Αποκλείεις να ήταν καινούργιος και να μην ήξερε απ' έξω τις διευθύνσεις ή να επικοινωνούσε με κάποιον καινούργιο πελάτη;

Κι από πότε οι εφημερίδες μοιράζονται με μηχανάκι; Με βανάκι μοιράζονται. Πιο πιθανό είναι να κουβαλούσε κάτι άλλο που δεν βόλευε την ρητορική του ΟΡ, οπότε αυτός να θεώρησε ότι μοιράζει εφημερίδες, παρά να μοίραζε πραγματικά εφημερίδες. "Μάλλον" γράφει στην αρχική ανάρτηση.
Ναι,κάτι εφημερίδες σε δέματα είχε δεμένα στην πίσω πλευρά.

Εσύ τώρα προσπαθείς να βρεις κάθε πιθανή δικαιολογία για να πεις κάτι υπέρ του άμοιρου και χτυπημένου από τη ζωή ντελιβερά,ενώ δεν αναφέρεις το προφανές : αν θέλεις να βρεις μία διεύθυνση ή να γράψεις κάτι στο κινητό,απλά σταματάς στην άκρη και το κάνεις.
Με κράνος πάντα :003:
Αμ δεν το ξέρεις; Το κράνος καθυστερεί την εργασία και δεν θα προλάβαινε.

Υποκλίνομαι στο ψευδώνυμό σου Βλήμα. Ποιό εύστοχο δεν θα μπορούσες να διαλέξεις :003:
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Βλήμα έγραψε: 07 Δεκ 2020, 14:16
foscilis έγραψε: 07 Δεκ 2020, 14:08 Επειδή οδηγάω νόμιμα, ειλικρινά δεν κάνει ΤΟΣΟ τεράστια διαφορά στον τελικό χρόνο.

Το να σταματά στα φανάρια και τα στοπ, το να κάνει τους νόμιμους κύκλους προκειμένου να μην πάει κόντρα σε μονόδρομο, το να σταματά για να συνεννοηθεί με τον πελάτη, το να παρκάρει νόμιμα και να κουβαλά τα πράγματα μέχρι τον προορισμό του κι όλα αυτά όχι για ένα δρομολόγιο, αλλά για πολλά, κάνουν μικρή διαφορά στον τελικό χρόνο; Δεν αμφισβητώ ότι μιλάς ειλικρινά, αλλά θα μου επιτρέψεις να συνεχίσω να διαφωνώ.
Δηλαδή ένας δυνάστης εργοδότης είναι επαρκής δικαιολογία για να μην σταματά κάποιος στα κόκκινα κατ' εσέ.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

stavmanr έγραψε: 07 Δεκ 2020, 13:45

Πέρα από το συγκεκριμένο περιστατικό, οι περισσότεροι οδηγοί δίτροχων παραβιάζουν συστηματικά τον ΚΟΚ. Προσπεράσεις από δεξιά, προσπεράσεις στα φανάρια, καβάλημα πεζοδρομίων, νησίδων, πέρασμα από πλατεία κ.ο.κ.
Είναι λάθος να εστιαζεις στα μηχανάκια. Δεν ειναι ότι οι περισσότεροι οδηγοί αυτοκινήτων δεν ειναι εξίσου λερες. Το έγραψα κ νωρίτερα. Η φυλή των οδηγών δικυκλου ΔΕΝ είναι μια ξεχωριστή ράτσα στους δρόμους μας, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών οδηγεί ΚΑΙ αυτοκίνητο, και να είσαι σίγουρος ότι δε μεταμορφώνονται όταν οδηγούν αυτοκίνητο. Πάλι μαλακιες κανουν, παράνομες προσπεράσεις, υπερβολική ταχύτητα, παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο, οδήγηση με κινητό στο χέρι, χώνονται στα φανάρια κτλ κτλ. Να μη μιλήσω για την κατάσταση του οχήματος που οδηγούν με λάστιχα του 1821 που ανάθεμα αν 2 στα 10 αυτοκίνητα εκει εξω συντηρείται σωστά
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Δεκ 2020, 15:57
stavmanr έγραψε: 07 Δεκ 2020, 13:45

Πέρα από το συγκεκριμένο περιστατικό, οι περισσότεροι οδηγοί δίτροχων παραβιάζουν συστηματικά τον ΚΟΚ. Προσπεράσεις από δεξιά, προσπεράσεις στα φανάρια, καβάλημα πεζοδρομίων, νησίδων, πέρασμα από πλατεία κ.ο.κ.
Είναι λάθος να εστιαζεις στα μηχανάκια. Δεν ειναι ότι οι περισσότεροι οδηγοί αυτοκινήτων δεν ειναι εξίσου λερες. Το έγραψα κ νωρίτερα. Η φυλή των οδηγών δικυκλου ΔΕΝ είναι μια ξεχωριστή ράτσα στους δρόμους μας, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών οδηγεί ΚΑΙ αυτοκίνητο, και να είσαι σίγουρος ότι δε μεταμορφώνονται όταν οδηγούν αυτοκίνητο. Πάλι μαλακιες κανουν, παράνομες προσπεράσεις, υπερβολική ταχύτητα, παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο, οδήγηση με κινητό στο χέρι, χώνονται στα φανάρια κτλ κτλ. Να μη μιλήσω για την κατάσταση του οχήματος που οδηγούν με λάστιχα του 1821 που ανάθεμα αν 2 στα 10 αυτοκίνητα εκει εξω συντηρείται σωστά
έτσι ακριβώς :+1:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Papa John έγραψε: 07 Δεκ 2020, 12:16 Εσύ τώρα προσπαθείς να βρεις κάθε πιθανή δικαιολογία για να πεις κάτι υπέρ του άμοιρου και χτυπημένου από τη ζωή ντελιβερά,
ή με τον ντελιβερα ή με τον μικροαστο που ρουφιανευει τι βλεπει στη γειτονια του απο το μπαλκονι, τι δεν καταλαβαινεις;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Green Dragon έγραψε: 07 Δεκ 2020, 15:38
Papa John έγραψε: 07 Δεκ 2020, 12:16
Βλήμα έγραψε: 07 Δεκ 2020, 12:08
Αποκλείεις να ήταν καινούργιος και να μην ήξερε απ' έξω τις διευθύνσεις ή να επικοινωνούσε με κάποιον καινούργιο πελάτη;

Κι από πότε οι εφημερίδες μοιράζονται με μηχανάκι; Με βανάκι μοιράζονται. Πιο πιθανό είναι να κουβαλούσε κάτι άλλο που δεν βόλευε την ρητορική του ΟΡ, οπότε αυτός να θεώρησε ότι μοιράζει εφημερίδες, παρά να μοίραζε πραγματικά εφημερίδες. "Μάλλον" γράφει στην αρχική ανάρτηση.
Ναι,κάτι εφημερίδες σε δέματα είχε δεμένα στην πίσω πλευρά.

Εσύ τώρα προσπαθείς να βρεις κάθε πιθανή δικαιολογία για να πεις κάτι υπέρ του άμοιρου και χτυπημένου από τη ζωή ντελιβερά,ενώ δεν αναφέρεις το προφανές : αν θέλεις να βρεις μία διεύθυνση ή να γράψεις κάτι στο κινητό,απλά σταματάς στην άκρη και το κάνεις.
Με κράνος πάντα :003:
Αμ δεν το ξέρεις; Το κράνος καθυστερεί την εργασία και δεν θα προλάβαινε.

Υποκλίνομαι στο ψευδώνυμό σου Βλήμα. Ποιό εύστοχο δεν θα μπορούσες να διαλέξεις :003:
Ποιος μίλησε για κράνος μωρή Παλόμα;
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

John Brown Gun Club έγραψε: 07 Δεκ 2020, 16:17
Papa John έγραψε: 07 Δεκ 2020, 12:16 Εσύ τώρα προσπαθείς να βρεις κάθε πιθανή δικαιολογία για να πεις κάτι υπέρ του άμοιρου και χτυπημένου από τη ζωή ντελιβερά,
ή με τον ντελιβερα ή με τον μικροαστο που ρουφιανευει τι βλεπει στη γειτονια του απο το μπαλκονι, τι δεν καταλαβαινεις;
με τη φυσική επιλογή που θα μειώσει την ανεργεία
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

John Brown Gun Club έγραψε: 07 Δεκ 2020, 16:17
Ρουφανιά = η ύψιστη των αρετών, η λέξη που σπέρνει τρόμο στους οθωμανοθρεμμένους.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Δεκ 2020, 16:32 Ρουφανιά = η ύψιστη των αρετών, η λέξη που σπέρνει τρόμο στους οθωμανοθρεμμένους.
Lord Brum έγραψε: 07 Δεκ 2020, 16:32
με τη φυσική επιλογή που θα μειώσει την ανεργεία
κατι συμβαινει, αυτοι γεννιουνται με μισος για την εργατικη ταξη γραμμενο στα δνα τους.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Δεκ 2020, 16:32
Ρουφανιά = η ύψιστη των αρετών, η λέξη που σπέρνει τρόμο στους οθωμανοθρεμμένους.
οχι μονο συμβαινουν και εις Παρισιους
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”