Μπαρούφες στο τετράγωνο.Paris έγραψε: 01 Δεκ 2020, 15:25 Βενζινάδικα και παρκινγκ μιας και αναφέρθηκαν .αναζητουν αγωνιωδως εργαζομένους και δεν βρίσκουν.
οι πτυχιούχοι ανεξάρτητα το αντικείμενο των σπουδών τους είναι προβληματικοι και καθόλου αποδοτικοί. σε τέτοιου τύπου εργασίες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πατέρας όλων των μπούμερ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο πατέρας όλων των μπούμερ
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Dwarven Blacksmith
Ναι άμα έχεις πτυχίο το 5% της βενζίνης χύνεται στην άσφαλτο.Paris έγραψε: 01 Δεκ 2020, 15:25 Βενζινάδικα και παρκινγκ μιας και αναφέρθηκαν .αναζητουν αγωνιωδως εργαζομένους και δεν βρίσκουν.
οι πτυχιούχοι ανεξάρτητα το αντικείμενο των σπουδών τους είναι προβληματικοι και καθόλου αποδοτικοί. σε τέτοιου τύπου εργασίες.
Όλοι το λένε! Ο Μπάμπης ο σουγιάς, ο Πεταλούδας ο Νίκος, ο Τζίμης ο Κροτίδας...Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Δεκ 2020, 15:39Ναι άμα έχεις πτυχίο το 5% της βενζίνης χύνεται στην άσφαλτο.Paris έγραψε: 01 Δεκ 2020, 15:25 Βενζινάδικα και παρκινγκ μιας και αναφέρθηκαν .αναζητουν αγωνιωδως εργαζομένους και δεν βρίσκουν.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Spot onΥδράργυρος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 14:13
Υπονοεί οτι ο ίδιος είναι ένας πικάσο, οπότε αμα χρειαστεί να νοσηλευτεί αυτός ή μια κυρα-μαρία ρομά 17 χρονών, οι γιατροί ξέρουν τι θα κάνουν![]()
Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε,αν θυμάμαι καλά,καθήσαμε έξω σε ένα μαγαζί και παραγγείλαμε μπύρες.
Ο άντρας μας είπε ότι έχει την τάδε,την τάδε,την τάδε και την Νήσος (νομίζω έτσι την είπε).
Τι είναι αυτή ; τον ρωτήσαμε
Ελληνική,πολύ καλή,από την Τήνο.Την βγάζει η Μάγια Τσόκλη.
Σε καμμία περίπτωση,του λέμε,αυτή είναι αριστερή με δεξιές τσέπες.
Ήπιαμε απ΄τις άλλες.
Ο άντρας μας είπε ότι έχει την τάδε,την τάδε,την τάδε και την Νήσος (νομίζω έτσι την είπε).
Τι είναι αυτή ; τον ρωτήσαμε
Ελληνική,πολύ καλή,από την Τήνο.Την βγάζει η Μάγια Τσόκλη.
Σε καμμία περίπτωση,του λέμε,αυτή είναι αριστερή με δεξιές τσέπες.
Ήπιαμε απ΄τις άλλες.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Μου θύμισες αγαπητέ ότι μόλις απολύθηκα από τον στρατό βρήκα δουλειά "παιδιού για όλες τις δουλειές" σε πολύ μεγάλο εκδοτικό οίκο, που είχε βάλει αγγελία για "απόφοιτους Λυκείου". Λέω μέσα μου, εφόσον έχω πτυχίο πανεπιστημίου έχω και απολυτήριο Λυκείου, βούρ! Απέκρυψα το πτυχίον, πήρα τη δουλειά, εξελίχτηκα έως και υπεύθυνος της αποθήκης του εκδοτικού οίκου, και την τελευταία ημέρα που παραιτήθηκα αποκάλυψα στο αφεντικό την αλήθεια.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 01 Δεκ 2020, 13:27 Διότι όλοι ήθελαν προϋπηρεσία(εδώ γελάμε δυνατά όλοι μαζί) και διότι προφανώς έχω πτυχίο, πράγμα που με καθιστά πρώτο υποψήφιο για παραίτηση σύμφωνα με το φτωχό τους το μυαλό. Το ενδεχόμενο να με έχουν ικανοποιημένο για να μην σκεφτώ να αποχωρήσω δεν περνά από το μυαλό τους, φυσικά.
ΥΓ. Όσο για τη δεκαετία του 1980 που ρωτάτε, πράγματι το εργασιακό και το λοιπό τοπίο ήταν πολύ διαφορετικό. Εργαζόμουν από πρωτοετής φοιτητής και ακόμα έχουμε να το λέμε -με τους φίλους του τότε- το ανήκουστο σήμερα πλεονέκτημα να διαλέγουμε σε ποια δουλειά θα πάμε (όντας ανειδίκευτοι εννοείται). Ωστόσο, από ό,τι θυμάμαι, στη νεολαία δεν επικρατούσε αυτός ο άκρατος καταναλωτισμός που είδαμε τα επόμενα χρόνια και, όσοι προερχόμασταν από προλεταριακές οικογένειες, είχαμε επαρκώς σκληραγωγηθεί με τα ελάχιστα και μάλιστα είχαμε μάθει να μη φθονούμε και τους έχοντες -απλώς τους είχαμε σε κάποια απόσταση, διότι το χρήμα όσο νάναι τους είχε εξαλλοιώσει ορισμένα δομικά χαρακτηρολογικά τους δεδομένα...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Επιπλέον, δεν γνωρίζουν να συντάσσουν ένα δομημένο βιογραφικό.Paris έγραψε: 01 Δεκ 2020, 15:25 Βενζινάδικα και παρκινγκ μιας και αναφέρθηκαν .αναζητουν αγωνιωδως εργαζομένους και δεν βρίσκουν.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δε νομίζω ότι θα το έκαναν πολλοί αυτό, μάλλον ελάχιστοι. Αλλά αντικειμενικά δεν είναι δίκαιο.Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Δεκ 2020, 00:52Το να σκέφτεται να βαλει καποιος τον εαυτο του στην σωσίβια λέμβο αντι για τα ιδια του τα παιδιά, με κάνει να αρχίζω και κατανοώ το βαθος αυτου πού αποκαλείται μπουμερισμος, συμπυκνωμένο σε τρεις λεξεις: Δεν υπάρχει αύριο.Green Dragon έγραψε: 01 Δεκ 2020, 00:01 Επιμένω στην άποψή μου: First come, first serve.
Εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα και έτσι καταλαβαίνω την ισότητα:
- Οι γέροι έχουν την ίδια αξία με τους νέους, δεν μετριέται η αξία ενός ατόμου με βάση τα δευτερόλεπτα που έχει περάσει πάνω στον πλανήτη.
- Οι γυναίκες και οι άντρες είναι ίσοι, όχι αν βουλιάξει το πλοίο οι γυναίκες στις βάρκες και οι άντρες στην θάλασσα. Κλήρωση.
- Το αυτό και για τα παιδιά.
με αυτό που πονηρά έγραψες προσπαθείς να μου ξυπνήσεις αρχέγονα ένστικτα για να με κάνεις ν' απαντήσω όπως θες εσύ αλλά η απάντησή μου δεν θα σου αρέσει: Ναι, μπορεί να λυγίσω όταν θα έρθει ο Χάρος και θα με βάλει να διαλέξω αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχω κάνει το σωστό. Δεν θα το έχω κάνει.
Πάντως μπούμερ δεν είμαι, απέχω χιλιόμετρα ηλικιακά.
- Green Dragon
Good point.foscilis έγραψε: 01 Δεκ 2020, 11:04ότι πρέπει να πάρεις διακόσια τηλέφωνα και στο τέλος σου λέει θα έρθω Τρίτη κατά τις 10 το πρωί και έρχεται την άλλη Τετάρτη 8 το βράδι κι όλη την ώρα που σου φτιάχνει το νεροχύτη χτυπάει το κινητό του.Υδράργυρος έγραψε: 01 Δεκ 2020, 08:56 Όλα αυτά που λες είναι κοινοτυπίες και ηθικολογίες οι οποίες ακούγονταν ολόιδια και πριν 30 χρόνια. Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι και το επάγγελμα του υδραύλικού δεν είναι κορεσμένο σε κάποιες περιπτώσεις;
- Green Dragon
Για θέσεις σε βενζινάδικα και τα συναφή έχεις ν' ανταγωνιστείς τους Πακιστανούς που θα πάρουν τα ελάχιστα και δεν θα έχουν καθόλου απαιτήσεις (εκτός αν τους έρθει να πάρουν το κεφάλι του εργοδότη τους επειδή δεν είναι πιστός του Αλλάχ). Δεν χρειάζεται να ικανοποιήσουν εσένα όταν υπάρχουν λαθρομετανάστες που ικανοποιούνται με το τίποτα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 01 Δεκ 2020, 13:27 Πείτε μας λιγάκι τι έξοδα είχαν στην εποχή τους οι μπούμερς; Τι κόστος ζωής είχαν; Τι Εφορία πλήρωναν; ΦΠΑ; Ενοίκια;
Τι επιτόκια προσέφεραν στους καταθέτες οι τράπεζες; Τι δάνεια έδιναν οι τράπεζες;
Και αφού όλοι τοποθετείστε με περιπτωσιολογίες να πω κι εγώ ότι έχω αναζητήσει πάρα πολλές φορές δουλειά εκτός του αντικειμένου μου και δεν βρήκα τίποτε.
Σε βενζινάδικα έστειλα βιογραφικά. Σε πάρκινγκ, επίσης. Σε αποθήκες. Σε σε σε. Δεν μου τηλεφώνησαν καν. Γιατί; Διότι όλοι ήθελαν προϋπηρεσία(εδώ γελάμε δυνατά όλοι μαζί) και διότι προφανώς έχω πτυχίο, πράγμα που με καθιστά πρώτο υποψήφιο για παραίτηση σύμφωνα με το φτωχό τους το μυαλό. Το ενδεχόμενο να με έχουν ικανοποιημένο για να μην σκεφτώ να αποχωρήσω δεν περνά από το μυαλό τους, φυσικά.
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 01 Δεκ 2020, 17:07Μου θύμισες αγαπητέ ότι μόλις απολύθηκα από τον στρατό βρήκα δουλειά "παιδιού για όλες τις δουλειές" σε πολύ μεγάλο εκδοτικό οίκο, που είχε βάλει αγγελία για "απόφοιτους Λυκείου". Λέω μέσα μου, εφόσον έχω πτυχίο πανεπιστημίου έχω και απολυτήριο Λυκείου, βούρ! Απέκρυψα το πτυχίον, πήρα τη δουλειά, εξελίχτηκα έως και υπεύθυνος της αποθήκης του εκδοτικού οίκου, και την τελευταία ημέρα που παραιτήθηκα αποκάλυψα στο αφεντικό την αλήθεια.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 01 Δεκ 2020, 13:27 Διότι όλοι ήθελαν προϋπηρεσία(εδώ γελάμε δυνατά όλοι μαζί) και διότι προφανώς έχω πτυχίο, πράγμα που με καθιστά πρώτο υποψήφιο για παραίτηση σύμφωνα με το φτωχό τους το μυαλό. Το ενδεχόμενο να με έχουν ικανοποιημένο για να μην σκεφτώ να αποχωρήσω δεν περνά από το μυαλό τους, φυσικά.
ΥΓ. Όσο για τη δεκαετία του 1980 που ρωτάτε, πράγματι το εργασιακό και το λοιπό τοπίο ήταν πολύ διαφορετικό. Εργαζόμουν από πρωτοετής φοιτητής και ακόμα έχουμε να το λέμε -με τους φίλους του τότε- το ανήκουστο σήμερα πλεονέκτημα να διαλέγουμε σε ποια δουλειά θα πάμε (όντας ανειδίκευτοι εννοείται). Ωστόσο, από ό,τι θυμάμαι, στη νεολαία δεν επικρατούσε αυτός ο άκρατος καταναλωτισμός που είδαμε τα επόμενα χρόνια και, όσοι προερχόμασταν από προλεταριακές οικογένειες, είχαμε επαρκώς σκληραγωγηθεί με τα ελάχιστα και μάλιστα είχαμε μάθει να μη φθονούμε και τους έχοντες -απλώς τους είχαμε σε κάποια απόσταση, διότι το χρήμα όσο νάναι τους είχε εξαλλοιώσει ορισμένα δομικά χαρακτηρολογικά τους δεδομένα...
Οι μπούμερ κατέθεταν πλαστά πτυχία για να μπούν στο δημόσιο,οι μιλλένιαλ λένε ψέματα ότι δεν έχουν πτυχίο για να μπούν στο βενζινάδικο
Πραγματικότητα στον κύβο .ΟΥΤΙΣ έγραψε: 01 Δεκ 2020, 15:34Μπαρούφες στο τετράγωνο.Paris έγραψε: 01 Δεκ 2020, 15:25 Βενζινάδικα και παρκινγκ μιας και αναφέρθηκαν .αναζητουν αγωνιωδως εργαζομένους και δεν βρίσκουν.
Η πλειοψηφία ερχεται βλέπει τις απαιτήσεις της εργασίας και ,,,,τρέχει μακρια.
οι ελάχιστοι που ξεκιναν εξαφανίζονται και αυτοί σε λίγο χρονικό διάστημα κρεμόντας τους συναδέλφους τους
Με την έναρξη της κρίσης αυτό συμβαίνει .Ερχονται , σέρνονται
Εμπειρία απο τρείς διαφορετικούς τομείς που δραστηριοποιουμαι .
Εννοείται πως πληρωμες κλπ είναι πάντα στην ώρα τους και μέχρι σέντ.
Η μία είναι σε τομέα που ανέφερες και αναζητώ προσωπικό με την λήξη της καραντίνας.
Ευκαιρία να εργαστείς και να τα δείς - ζήσεις από μέσα.
Δεν είδα να γράφετε οτι ο εργοδότης έχει ελαφρύνσεις αν προσλάβει αλλοδαπό
το καταπίνετε εύκολα όταν προκειται για την ιδεοληψία σας
εφορια ελαχιστη. κοστος ζωης παρομοιο με σημερα, αλλα εδιναν νεφρο για μια τηλεοραση η ενα αυτοκινητο.ενοικια παρομοια. επιτοκια μεγαλα, αλλα και πληθωρισμος. δανεια; τι ειναι αυτο; η παρολα της εποχης ειναι οτι σου εδιναν δανειο αν μπορουσες να αποδειξεις οτι δεν το χρειαζεσαι. και με 25% τοκο.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 01 Δεκ 2020, 13:27 Πείτε μας λιγάκι τι έξοδα είχαν στην εποχή τους οι μπούμερς; Τι κόστος ζωής είχαν; Τι Εφορία πλήρωναν; ΦΠΑ; Ενοίκια;
Τι επιτόκια προσέφεραν στους καταθέτες οι τράπεζες; Τι δάνεια έδιναν οι τράπεζες;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Green Dragon
Ανάλυσέ το λίγο αυτό. Υπάρχει θεσμοθετημένη επιδότηση για τα ορκς;nemo έγραψε: 02 Δεκ 2020, 10:56 Δεν είδα να γράφετε οτι ο εργοδότης έχει ελαφρύνσεις αν προσλάβει αλλοδαπό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 4125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-