!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Πολυ καλο το Fauda.
Επισης, το Suburra δεν το περιμενα τόσο καλο.
Ξεκινησα το Kalifat.
Επισης, το Suburra δεν το περιμενα τόσο καλο.
Ξεκινησα το Kalifat.
Winter is coming
Πολύ καλό και το προτείνω, το τουρκικό ψυχολογικό δράμα Bir baskadir (το έχουν και στο netflix σαν Ethos).
Η σύγκρουση του κοσμικού και ισλαμικού στοιχείου στη σύγχρονη Τουρκία, οι ισορροπίες μεταξύ τους και οι ψυχολογικές φορτίσεις που επιφέρουν..
Το νόμιζα γυναικείο (έχει πολλή ψυχολογία μέσα) και το είδα περισσότερο για τις πολύ ενδιαφέρουσες κοινωνιολογικές του προεκτάσεις, αλλά με κράτησε, τόσο σε πλοκή, ερμηνείες όσο και σκηνοθεσία..
Μπορεί να ακουστώ ενοχλητικός και το έχουμε ήδη ξαναπεί, αλλά η τουρκική κινηματογραφική βιομηχανία έχει την εμπειρία και έχει ξεφύγει, βγάζει πολύ προσεγμένες παραγωγές τελευταία...
Η σύγκρουση του κοσμικού και ισλαμικού στοιχείου στη σύγχρονη Τουρκία, οι ισορροπίες μεταξύ τους και οι ψυχολογικές φορτίσεις που επιφέρουν..
Το νόμιζα γυναικείο (έχει πολλή ψυχολογία μέσα) και το είδα περισσότερο για τις πολύ ενδιαφέρουσες κοινωνιολογικές του προεκτάσεις, αλλά με κράτησε, τόσο σε πλοκή, ερμηνείες όσο και σκηνοθεσία..
Μπορεί να ακουστώ ενοχλητικός και το έχουμε ήδη ξαναπεί, αλλά η τουρκική κινηματογραφική βιομηχανία έχει την εμπειρία και έχει ξεφύγει, βγάζει πολύ προσεγμένες παραγωγές τελευταία...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Η κοινωνία με πίεσε να δω το The Queen's Gambit. Δύο παρατηρησεις: 1. Το γεγονός ότι το 1945 αποτελεί το έτος μηδέν για τη συλλογική μνήμη σημαίνει ότι είμαστε καταδικασμενοι να καταναλώνουμε ες αεί boomer coming-of-age fiction. 2. Ειναι απολύτως ανωφελο να προσπαθήσεις να παρουσιάσεις κάποιον ως ιδιοφυΐα εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο κουνα πιόνια.
So hab ich dich schon unbedingt
- Dwarven Blacksmith
Η λέξη savant είναι δόκιμη γι αυτές τις περιπτώσεις.Mole έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:26 Η κοινωνία με πίεσε να δω το The Queen's Gambit. Δύο παρατηρησεις: 1. Το γεγονός ότι το 1945 αποτελεί το έτος μηδέν για τη συλλογική μνήμη σημαίνει ότι είμαστε καταδικασμενοι να καταναλώνουμε ες αεί boomer coming-of-age fiction. 2. Ειναι απολύτως ανωφελο να προσπαθήσεις να παρουσιάσεις κάποιον ως ιδιοφυΐα εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο κουνα πιόνια.
στα αγγλικα υπάρχει κεαι η εκφραση idiot savant. το ειχα πει για ναν συναδρφο οτι ειναι καπως ετσι αλλα χωρις το savant partDwarven Blacksmith έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:28Η λέξη savant είναι δόκιμη γι αυτές τις περιπτώσεις.Mole έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:26 Η κοινωνία με πίεσε να δω το The Queen's Gambit. Δύο παρατηρησεις: 1. Το γεγονός ότι το 1945 αποτελεί το έτος μηδέν για τη συλλογική μνήμη σημαίνει ότι είμαστε καταδικασμενοι να καταναλώνουμε ες αεί boomer coming-of-age fiction. 2. Ειναι απολύτως ανωφελο να προσπαθήσεις να παρουσιάσεις κάποιον ως ιδιοφυΐα εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο κουνα πιόνια.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Και εδώ ξεκινούν τα λάθη σου. Μάθημα για το μέλλον.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Έχω βάλει x files από την αρχή. Θυμάμαι τα νιάτα μου
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ξανάρχεται!!! Την κατάλληλη στιγμή! Να βγουν οι ανισόρροποι και να λένε για το τέλος του κόσμου.
Συγκρίσεις με το παλιό! (Που μου έκοψε τη χολή αν και είμαι φαν των ταινιών τρόμου από παιδί, σπάνια τρομάζω).
Νομίζω πως κάποιοι ηθοποιοί στο παλιό ήταν καλύτερες επιλογές ... όπως πάντα. Βασίζονται στα σημερινά εφέ και χάνουν σε ατμόσφαιρα.
Συγκρίσεις με το παλιό! (Που μου έκοψε τη χολή αν και είμαι φαν των ταινιών τρόμου από παιδί, σπάνια τρομάζω).
Νομίζω πως κάποιοι ηθοποιοί στο παλιό ήταν καλύτερες επιλογές ... όπως πάντα. Βασίζονται στα σημερινά εφέ και χάνουν σε ατμόσφαιρα.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Το κανάλι που έπαιξε την πουστια να προβάλει τα 14 επεισόδια του ανακατα (το fox? Δεν θύμαμαι) αξίζει να δικαστεί στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης.
Κυριολεκτικά, αν ποτέ γίνω παγκόσμιος διχταχτορας, δεν θα ξεχάσω να τους γαμησω ότι έχουν και δεν έχουν που θάψανε τέτοια σειρά.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Έτσι το έβαλε αργά το βράδυ και ανακατεμένα επεισόδια να μην βγαίνει νόημα κλπ κλπ
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Τελείωσα το βελγικό Unitè 42
Καλο
Καλο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν έχω δει ούτε τρέιλερ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν υπήρχαν τρέιλερ την εποχή που βγήκε το supernatural, πιθανό να μην υπήρχε ούτε τηλεόραση. Κάποιοι λένε ότι το dvd με το πρώτο επεισόδιο ανακαλύφτηκε στην έρημο τακλαμακάν, κάτω απο τον σκελετό ενός βελοσιράπτορα
Eιδα το pilot του the undoing με τα ραμολιμεντα την Κιντμαν και τον Γκραντ και ειμαι παρα μα παρα πολυ εκνευρισμενος
σποιλερ
σποιλερ
Spoiler
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ.Αν και εχω την υποψια οτι θα αναστηθει αλλα το λεσβιακο παει πεταξε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση