!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΣΥΝΕΛΉΦΘΗ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΆΚΗΣ..

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: ΣΥΝΕΛΉΦΘΗ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΆΚΗΣ..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

John Brown Gun Club έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 12:56 Επισης, για να τον σταματησουν τυχαια, και να τον ψαξουν, μαλλον κατι ηξεραν, αρα καποιος μιλησε γι αυτον.
ακριβώς, και αυτός ο κάποιος το έβγαλε στα κανάλιαλ Μου μυρίζει εκβιασμός. Μπορεί να ζήτησε πολλά ο νοητης ή να έφυγε από κανένα μαγαζί επειδή βρήκε περισότερα και να τον έβγαλαν στη φόρα για να φοβηθούν και να μείνουν στα μαντρί οι υπόλοιποι. Έτισ κι αλλιώς από ποινική άποψη είναι αστεία η υπόθεση, μόνο η διαπόμπευση είναι που τσούζει. Εδώ τον σεργιανόπουλο με 35 γρ κόκα τόν έπιασαν και δεν κουνήθηκε φύλλο. Για δε την οπλοφορία ακόμη και ληγμένη άδεια να έχει πάλι θα τη σκαπουλάρει.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

Πτολεμαίος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 13:07 Θα του δώσεις λεφτά να σου φέρει πχ 1g και θα σου φέρει 0.30 και το υπόλοιπο ντεπον.
τύπε βιωματικό το ποστ; :p2:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Lord Brum έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 13:09
John Brown Gun Club έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 12:56 Επισης, για να τον σταματησουν τυχαια, και να τον ψαξουν, μαλλον κατι ηξεραν, αρα καποιος μιλησε γι αυτον.
ακριβώς, και αυτός ο κάποιος το έβγαλε στα κανάλιαλ Μου μυρίζει εκβιασμός. Μπορεί να ζήτησε πολλά ο νοητης ή να έφυγε από κανένα μαγαζί επειδή βρήκε περισότερα και να τον έβγαλαν στη φόρα για να φοβηθούν και να μείνουν στα μαντρί οι υπόλοιποι. Έτισ κι αλλιώς από ποινική άποψη είναι αστεία η υπόθεση, μόνο η διαπόμπευση είναι που τσούζει. Εδώ τον σεργιανόπουλο με 35 γρ κόκα τόν έπιασαν και δεν κουνήθηκε φύλλο. Για δε την οπλοφορία ακόμη και ληγμένη άδεια να έχει πάλι θα τη σκαπουλάρει.
Ποια διαπόμπευση; Το κοινό του Νότη νοιάζεται για τέτοια; Πιο πιθανό να νοιάζεται ξέρω γω η πεθερά του. Αλλά κι αυτή κάτι θα ξέρει.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Papa John έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:50
Πτολεμαίος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:42
Το ότι είναι δηλητήριο δεν κάνει μη γαμιστερο το φτιάξιμο του. Αν δεν έχεις πιει δεν δικαιούσαι να ομιλεις για το φτιάξιμο του. Μόνο για τις παρενέργειες του οι οποίες φυσικά υπερκαλυπτουν τα "καλά" του αλλά κανένας χρήστης των 5-6 φορές το χρονο δεν έπαθε ποτέ τίποτα.
Αν θέλεις τη γνώμη μου,δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να παίρνει κανείς οποιαδήποτε ουσία.
Η κάνναβη βοηθά τους ανθρώπους με μυοσκελετικά προβλήματα ή που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας και αυτό είναι αποδεδειγμένο.
Να την καπνίζεις όμως σε καθημερινή βάση και να γίνεσαι λιωματέξ,χωρίς ουσιαστικά να έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας,αυτό ΔΕΝ είναι καλό.

Αν το δεις καθαρά ως ψυχαγωγικό μέσο για περάσεις καλά ένα βράδυ,τότε ίσως να έλεγα ότι δεν έγινε και τίποτα.Έχω παρατηρήσει όμως ότι όσοι είναι χρήστες ουσιών,δεν μένουν στο ψυχαγωγικό κομμάτι αλλά τους γίνεται καθημερινή συνήθεια.Που σημαίνει ψυχική/πνευματική φθορά και οικονομική ζημιά.Η δε κόκα είναι και πανάκριβη ουσία,απορώ με αυτούς που κολλάνε μαζί της πως βρίσκουν τα λεφτά και την αγοράζουν.

.

Σιγά μήν έχει 10 % κόκα η Νουτέλα πού πουλάνε στόν κάθε μαλάκα.....

Εντάξει.....οι Σφακιανάκηδες σίγουρα θάχουν καλή άκρη.....

Είχα 2 φίλους πού πήγαν Βραζιλία συστημένοι σε Ελληνα μέ 500.000 δραχμές τότενες.....

Τούς έδωσε ένα δολοφόνο πού θά έσπρωχνε τήν κόκα.....

Αυτοί έβαζαν τα 500 μόνο γιά να αγοράσουν 1 κιλό.....

Μόλις τούς έφερναν τή κόκα τήν διπλασίαζαν μέ τη Νουτέλα.....

50 % καθαρότητα δηλαδή το πρώτο χέρι.....

Ο δολοφόνος πού τήν έπαιρνε μετά δέν θά τήν νόθευε κι αυτός ;;;

Καί ο επόμενος απ αυτόν πού θά τή πούλαγε στά χαμίνια ;;;

Ζήτημα αν είχε 20 % κόκα στό χαμίνι.....

Αυτά στή Βραζιλία.....φαντάσου τί καθαρότητα θά παίζει στήν Ελλάδα τώρα.....

Οι φίλοι είχαν πιάσει μιά βίλλα με ΜΟΥΝΑΡΕΣ καί εθίστηκαν στή κόκα.....

Μετά από 6 μήνες ο δολοφόνος τούς λέει ότι τούς μυρίστηκαν οι ντόπιες συμμορίες.....

Εφυγαν τήν άλλη μέρα απο Βραζιλία καί ευτυχώς απεξαρτήθηκαν οταν ξαναήρθαν πίσω.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 12:38
John Brown Gun Club έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:54
Το ότι είναι δηλητήριο δεν κάνει μη γαμιστερο το φτιάξιμο του.
Μπα. Δεν εχεις παρα να περασεις μια βραδυα με κοκακηδες χωρις να συμμετεχεις, για να χασεις πασα ιδεα: ο μονος λογος που πινουν κοκες ειναι για ν απολαυσουν την εμπειρια να συμπεριφερονται σαν τους πιο μεγαλους μαλακες του συμπαντος, να γινονται σουπερ αλαζονες και επιθετικοι.

Η κοκα ειναι κακο ναρκωτικο, ακομα και σε μικρες και σπανιες δοσεις. Προκαλει μονιμες αλλοιωσεις στον εγκεφαλο και το κυριοτερο, καταστρεφει τα κεντρα του εκεινα που διαχωριζουν το καλο απο το κακο.

Προτιμω δηλαδη να κανω παρεα με πρεζακι, παρα με κοκκακι: ο πρωτος το πολυ πολυ ν αρχισει να μου λεει το δραμα της ζωης του η να μου κλεψει κατι ευτελες, το κοκκακι ειναι απροβλεπτο και επικινδυνο.
Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά. Η κοκαίνη μεγεθύνει αυτό που είσαι. Αν είσαι μαλάκας γίνεσαι υπέρμαλάκας. Αν είσαι αεικίνητος και δημιουργικός γίνεσαι τούρμπο χωρίς να προσβάλλεις κανένα. Επειδή οι περισσότεροι είναι κρυφομαλάκες αυτάρεσκοι και εγωιστές είναι επόμενο η κόκα να πάρει κακό όνομα. Γι' αυτό και είπα από την αρχή. Όσοι έχουν καβάντζα να μου τη στείλουν σε τ.θ. που θα τους δώσω σε π.μ. για να καταστραφεί ολοσχερώς. Τα π.μ. μου είναι ανοιχτά.
:smt005: :smt005:
Η πρώτη σου παράγραφος ολοσωστη. Αυτό ακριβώς.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Το ότι είναι δηλητήριο δεν κάνει μη γαμιστερο το φτιάξιμο του.
Μπα. Δεν εχεις παρα να περασεις μια βραδυα με κοκακηδες χωρις να συμμετεχεις, για να χασεις πασα ιδεα: ο μονος λογος που πινουν κοκες ειναι για ν απολαυσουν την εμπειρια να συμπεριφερονται σαν τους πιο μεγαλους μαλακες του συμπαντος, να γινονται σουπερ αλαζονες και επιθετικοι.

Η κοκα ειναι κακο ναρκωτικο, ακομα και σε μικρες και σπανιες δοσεις. Προκαλει μονιμες αλλοιωσεις στον εγκεφαλο και το κυριοτερο, καταστρεφει τα κεντρα του εκεινα που διαχωριζουν το καλο απο το κακο.

Προτιμω δηλαδη να κανω παρεα με πρεζακι, παρα με κοκκακι: ο πρωτος το πολυ πολυ ν αρχισει να μου λεει το δραμα της ζωης του η να μου κλεψει κατι ευτελες, το κοκκακι ειναι απροβλεπτο και επικινδυνο.
Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά. Η κοκαίνη μεγεθύνει αυτό που είσαι. Αν είσαι μαλάκας γίνεσαι υπέρμαλάκας. Αν είσαι αεικίνητος και δημιουργικός γίνεσαι τούρμπο χωρίς να προσβάλλεις κανένα. Επειδή οι περισσότεροι είναι κρυφομαλάκες αυτάρεσκοι και εγωιστές είναι επόμενο η κόκα να πάρει κακό όνομα. Γι' αυτό και είπα από την αρχή. Όσοι έχουν καβάντζα να μου τη στείλουν σε τ.θ. που θα τους δώσω σε π.μ. για να καταστραφεί ολοσχερώς. Τα π.μ. μου είναι ανοιχτά.
A, ενταξει τοτε, εσυ εισαι σπεσιαλ. Το προβλημα δεν ειναι πως η κοκα μπορει να σε κανει αλαζονα, επιθετικο και μαλακα, αλλα πως αυτο ειναι feature και οχι bug: ειναι ενα ναρκωτικο σχεδιασμενο να σε κανει αναισθητο μοσχαρι που δεν νοιαζεται για τιποτα, και ελκει ατομα με τετοια προδιαθεση, που δινουν τοσα λεφτα γι αυτο ακριβως το λογο, να γινουν ακομα πιο αναισθητοι αλαζονες μεγαλομανεις μαλακες.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Adidas έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 13:09
Πτολεμαίος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 13:07 Θα του δώσεις λεφτά να σου φέρει πχ 1g και θα σου φέρει 0.30 και το υπόλοιπο ντεπον.
Ναι αλλά όχι δικό μου. Δεν ήμουν τόσο μαλακας να εμπιστευτώ τον συγκεκριμένο. Δουλευαμε μαζί και κάθε τόσο έσπαγε σε μια πετσέτα ντεπον και νοθευε την κόκα που την είχε για άλλους.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

υποπτα ακριβες
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom »

Λές να ξέρει που βρίσκεται ο Χρήστος ο Παππάς και να τον εκβιάζουν;
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Lord Brum έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 13:09 ακριβώς, και αυτός ο κάποιος το έβγαλε στα κανάλιαλ Μου μυρίζει εκβιασμός. Μπορεί να ζήτησε πολλά ο νοητης ή να έφυγε από κανένα μαγαζί επειδή βρήκε περισότερα και να τον έβγαλαν στη φόρα για να φοβηθούν και να μείνουν στα μαντρί οι υπόλοιποι. Έτισ κι αλλιώς από ποινική άποψη είναι αστεία η υπόθεση, μόνο η διαπόμπευση είναι που τσούζει. Εδώ τον σεργιανόπουλο με 35 γρ κόκα τόν έπιασαν και δεν κουνήθηκε φύλλο. Για δε την οπλοφορία ακόμη και ληγμένη άδεια να έχει πάλι θα τη σκαπουλάρει.
Τον Σεργιανόπουλο βέβαια, μετά από λίγο καιρό τον σκοτώσανε.
Από τότε που είδα πόσο γρήγορα την σκαπούλαρε είχα μαντέψει ότι δεν θα είχε καλό τέλος.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μπορει να τον καρφωσε αντιπαλο μαγαζι, συμβαινει στη νυχτα. Μπορει να θελουν να μαθουν τις επαφες του. Η δημοσιοποιηση μπορει να ειναι μηνυμα. Αν βγει αμεσως, μαλλον θα χει μιλησει, οτι και να σημαινει αυτο.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

John Brown Gun Club έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 13:25
υποπτα ακριβες
Τ'οτι γνωρίζω ύποπτο, αναλογία τοση
Μα και για σένα ύποπτο, που έχεις τέτοια γνώση.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

John Brown Gun Club έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 13:21

A, ενταξει τοτε, εσυ εισαι σπεσιαλ. Το προβλημα δεν ειναι πως η κοκα μπορει να σε κανει αλαζονα, επιθετικο και μαλακα, αλλα πως αυτο ειναι feature και οχι bug: ειναι ενα ναρκωτικο σχεδιασμενο να σε κανει αναισθητο μοσχαρι που δεν νοιαζεται για τιποτα, και ελκει ατομα με τετοια προδιαθεση, που δινουν τοσα λεφτα γι αυτο ακριβως το λογο, να γινουν ακομα πιο αναισθητοι αλαζονες μεγαλομανεις μαλακες.
Για μια φορά θα συμφωνίσω 100% με μπλάκι.
Η πλάκα είναι οτι ακόμα και "ευαισθητούληδες" (περβαλοντολόγοι, CLMούδες, κλπ) που την παίρνουν γίνονται γουρούνια και ούτε που το καταλαβαίνουν.
Χώρια την ζημια που κάνει η παραγωγή της.
Πορφύριε, την βάζεις στην ίδια κατηγορία με καλή φου σατίβα; Με κάνει να απορώ.

Ψαχτε μια φοβερή σειρα κινούνενων σχεδίων, Rats on Cocaine, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα στο ΥΤ, hardcore αλλά τα λέει όλα.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

adon99 έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 12:28 Καθολου στοχοποιημενος δεν ηταν απο τον θαυμαστη τον γκουλαγκ και του παιδομαζωματος κλεφτοπασοκο που τιμαει το κκε και εκαναν υπουργο οι ψοφοδεξιοι.Σε ελεγχο για τα sms covid ενω παντου κοιτανε απο το παραθυρο το μυνημα εδω κανανε φυλο και φτερο το αμαξι

Δεν φταίω εγώ κύριε πρόεδρε που έχω ναρκωτικά. Φταίνε αυτοί που με έψαξαν :a040:
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

Βλήμα έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 13:30
Lord Brum έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 13:09 ακριβώς, και αυτός ο κάποιος το έβγαλε στα κανάλιαλ Μου μυρίζει εκβιασμός. Μπορεί να ζήτησε πολλά ο νοητης ή να έφυγε από κανένα μαγαζί επειδή βρήκε περισότερα και να τον έβγαλαν στη φόρα για να φοβηθούν και να μείνουν στα μαντρί οι υπόλοιποι. Έτισ κι αλλιώς από ποινική άποψη είναι αστεία η υπόθεση, μόνο η διαπόμπευση είναι που τσούζει. Εδώ τον σεργιανόπουλο με 35 γρ κόκα τόν έπιασαν και δεν κουνήθηκε φύλλο. Για δε την οπλοφορία ακόμη και ληγμένη άδεια να έχει πάλι θα τη σκαπουλάρει.
Τον Σεργιανόπουλο βέβαια, μετά από λίγο καιρό τον σκοτώσανε.
Από τότε που είδα πόσο γρήγορα την σκαπούλαρε είχα μαντέψει ότι δεν θα είχε καλό τέλος.
Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”