!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΣΥΝΕΛΉΦΘΗ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΆΚΗΣ..

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: ΣΥΝΕΛΉΦΘΗ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΆΚΗΣ..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Beria έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 10:49 Στο μεταξύ ο Κούγιας δήλωσε για τον Σφακ ότι η κοκαινη δεν ήταν δικιά του.

Προφανώς τη βρήκε και πήγαινε να την παραδώσει
" 'Ομορφος κόσμος,ηθικός,αγγελικά πλασμένος " :lol:
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Πτολεμαίος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:42
Το ότι είναι δηλητήριο δεν κάνει μη γαμιστερο το φτιάξιμο του. Αν δεν έχεις πιει δεν δικαιούσαι να ομιλεις για το φτιάξιμο του. Μόνο για τις παρενέργειες του οι οποίες φυσικά υπερκαλυπτουν τα "καλά" του αλλά κανένας χρήστης των 5-6 φορές το χρονο δεν έπαθε ποτέ τίποτα.
Αν θέλεις τη γνώμη μου,δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να παίρνει κανείς οποιαδήποτε ουσία.
Η κάνναβη βοηθά τους ανθρώπους με μυοσκελετικά προβλήματα ή που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας και αυτό είναι αποδεδειγμένο.
Να την καπνίζεις όμως σε καθημερινή βάση και να γίνεσαι λιωματέξ,χωρίς ουσιαστικά να έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας,αυτό ΔΕΝ είναι καλό.

Αν το δεις καθαρά ως ψυχαγωγικό μέσο για περάσεις καλά ένα βράδυ,τότε ίσως να έλεγα ότι δεν έγινε και τίποτα.Έχω παρατηρήσει όμως ότι όσοι είναι χρήστες ουσιών,δεν μένουν στο ψυχαγωγικό κομμάτι αλλά τους γίνεται καθημερινή συνήθεια.Που σημαίνει ψυχική/πνευματική φθορά και οικονομική ζημιά.Η δε κόκα είναι και πανάκριβη ουσία,απορώ με αυτούς που κολλάνε μαζί της πως βρίσκουν τα λεφτά και την αγοράζουν.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:24 Που στον αυθορμητισμό του κάποτε ήρθε στη Θεσσαλονίκη και αποκάλεσε όλα τα παρτσακλά που μαζεύτηκαν για να τον ακούσουν, Βούλγαρους.
Hoax. Στο ρολόι του μάρκας Bulgari αναφερόταν. Το ίδιο έκανε και παλιότερα με ρολόι Rollex που είχε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 30 Νοέμ 2020, 11:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 10:12 Να καταδικαστεί για το όπλο αλλά στα παπαρια μας αν έκανε κόκα. Με τη δουλειά που κάνει δεν γίνεται να σφύζει από υγεία έτσι κι αλλιώς.
Να μη σε πω από πλατινένιο και πάνω θα έπρεπε να παίζει συνταγογράφηση από τα ταμεία.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:28 Φυσικά. Είναι γνωστό. Εγώ δεν είχα την τύχη να παρευρίσκομαι μα από φίλο γνωρίζω ακριβώς τι έγινε. Μια μουνάρα ανέβηκε πάνω στο τραπέζι και χόρευε. Ο Νότης, ένιωσε ότι ντροπιάζεται η μουσική του (που συγκρίνεται μόνο με τη μουσική των μεγάλων κλασικών), και φώναξε στην μουνάρα:
Σε είπα να κατέβεις από το τραπέζι. Πως θες να στο πω δηλαδή; Στα βουλγάρικα.
Το δίκιο σε αυτή την υπόθεση το είχε ο Σφακιανάκης
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Το ότι είναι δηλητήριο δεν κάνει μη γαμιστερο το φτιάξιμο του.
Μπα. Δεν εχεις παρα να περασεις μια βραδυα με κοκακηδες χωρις να συμμετεχεις, για να χασεις πασα ιδεα: ο μονος λογος που πινουν κοκες ειναι για ν απολαυσουν την εμπειρια να συμπεριφερονται σαν τους πιο μεγαλους μαλακες του συμπαντος, να γινονται σουπερ αλαζονες και επιθετικοι.

Η κοκα ειναι κακο ναρκωτικο, ακομα και σε μικρες και σπανιες δοσεις. Προκαλει μονιμες αλλοιωσεις στον εγκεφαλο και το κυριοτερο, καταστρεφει τα κεντρα του εκεινα που διαχωριζουν το καλο απο το κακο.

Προτιμω δηλαδη να κανω παρεα με πρεζακι, παρα με κοκκακι: ο πρωτος το πολυ πολυ ν αρχισει να μου λεει το δραμα της ζωης του η να μου κλεψει κατι ευτελες, το κοκκακι ειναι απροβλεπτο και επικινδυνο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Τι λες πάλι μωρέ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

βρέθηκε διάσημος της show biz με κόκα
σα να λέμε βρέθηκε παιδάκι με καραμέλες
φέρτε μας σύννεφα να πέσομε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

sys3x έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:56 Τι λες πάλι μωρέ.
Πραγματα που εχω διαπιστωσει εμπΥρικα, πριν ανακαλυψω πως υπαρχει σχετικη επιστημονικη λογοτεχνια.

https://www.sciencedaily.com/releases/2 ... 114945.htm
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Έκανες παρέα με πρεζακια και κοκακηδες;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Gewponos90 έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 12:06 Έκανες παρέα με πρεζακια και κοκακηδες;
όλα τα έχει κάνει. ο Μπλάκι είναι ο Ντον Ντρέιερ του πχορουμ. Γι'αυτό εξαφανίζεται κατα καιρούς και επανέρχεται με νέο λογαριασμό: μαζεύει καινούργιες εμπειρίες και επιστρέφει ανανεωμένος
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Σενέκας έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 12:09
Gewponos90 έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 12:06 Έκανες παρέα με πρεζακια και κοκακηδες;
όλα τα έχει κάνει. ο Μπλάκι είναι ο Ντον Ντρέιερ του πχορουμ. Γι'αυτό εξαφανίζεται κατα καιρούς και επανέρχεται με νέο λογαριασμό: μαζεύει καινούργιες εμπειρίες και επιστρέφει ανανεωμένος
...οπως και με μια πανκ πριγκηπισα της Πλατειας Μοναστηρακιου που ευφραινεται με σισα.

Ενας απο τους καλυτερους μου φιλους ειναι πρωην ηρωινοεξαρτημενος. Εχω βρεθει πολλες φορες με ατομα απο το προγραμμα του.
Για την κοκα δεν το συζητω, εχω συναντησει 100δες, σε ολα τα κλαμπ, σε παρτυ σε σπιτια κλπ. Απο 17χρονα μεχρι 60 χρονους. Ειναι πολυ διαδεδομενο ναρκωτικο πια.
Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

Papa John έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:28
Πτολεμαίος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 10:10
Η κόκα είναι το ποτό των Θεών. Υπερβολικά ωραίο για να κυκλοφορεί ελεύθερα.
Ένα αρ#$%ι είναι,πιο καμμενίλα δεν παίζει.
Έχω βρεθεί σε άπειρες φάσεις (στο παρελθόν εννοείται) να υπάρχουν δίπλα μου άτομα που βγάζανε μυτιές για να σνιφάρουν και δεν μου πέρασε από το μυαλό ούτε μία φορά να δοκιμάσω.
Και μόνο η σκέψη ότι ένα είδος σκόνης μπαίνει από τα ρουθούνια μου και πάει κατευθείαν στα ζωτικά μου όργανα,με τρελλαίνει.

Οι περισσότεροι ροκ σταρς δεν καίγονται από την πρέζα,από την κόκα καίγονται.Πολύ ύπουλο δηλητήριο.
Το ότι είναι δηλητήριο δεν κάνει μη γαμιστερο το φτιάξιμο του. Αν δεν έχεις πιει δεν δικαιούσαι να ομιλεις για το φτιάξιμο του. Μόνο για τις παρενέργειες του οι οποίες φυσικά υπερκαλυπτουν τα "καλά" του αλλά κανένας χρήστης των 5-6 φορές το χρονο δεν έπαθε ποτέ τίποτα.
Χρειάζεται πειθαρχία για να συναναστραφεις με την κόκα κάτι που το 99,9% των ανθρώπων δεν την έχει. Γι'αυτο είπα ότι είναι υπερβολικά ωραίο για να κυκλοφορεί έτσι απλά στην κοινωνία.
τύπε είσαι κοκάκιας; :p2:
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Καθολου στοχοποιημενος δεν ηταν απο τον θαυμαστη τον γκουλαγκ και του παιδομαζωματος κλεφτοπασοκο που τιμαει το κκε και εκαναν υπουργο οι ψοφοδεξιοι.Σε ελεγχο για τα sms covid ενω παντου κοιτανε απο το παραθυρο το μυνημα εδω κανανε φυλο και φτερο το αμαξι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”