Εγω θυμάμαι οτι έκανε ένα αστειάκι για το ρολόι του μάρκας Bulgari.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:28Φυσικά. Είναι γνωστό. Εγώ δεν είχα την τύχη να παρευρίσκομαι μα από φίλο γνωρίζω ακριβώς τι έγινε. Μια μουνάρα ανέβηκε πάνω στο τραπέζι και χόρευε. Ο Νότης, ένιωσε ότι ντροπιάζεται η μουσική του (που συγκρίνεται μόνο με τη μουσική των μεγάλων κλασικών), και φώναξε στην μουνάρα:Gewponos90 έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:25Έκανε τέτοιο πράγμα ο Έλλην Σφακιανάκης;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:24
Ποια Κούβα φίλε μου; Εδώ μιλάμε για τον Σφακιανάκη. Τον ογκόλιθο της ελληνικής μουσικής. Πες μου λοιπόν. Είναι άδικο να τον συγκρίνουμε με τον Μαραντόνα ή όχι. Εδώ μιλάμε για τον Σφακιανάκη, που πεθαίνει στον αέρα. Που στον αυθορμητισμό του κάποτε ήρθε στη Θεσσαλονίκη και αποκάλεσε όλα τα παρτσακλά που μαζεύτηκαν για να τον ακούσουν, Βούλγαρους.
Σε είπα να κατέβεις από το τραπέζι. Πως θες να στο πω δηλαδή; Στα βουλγάρικα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΥΝΕΛΉΦΘΗ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΆΚΗΣ..
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΣΥΝΕΛΉΦΘΗ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΆΚΗΣ..
Πως και βγήκε κατευθείαν το όνομά του στα ΜΜΕ;
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Υπάρχουν πιο ωραία πράγματα για να κάνει κανείς 5 6 φορές τον χρόνο, ωστόσο δεν επιμένω γιατί αυτά παίζουν και απο οργανισμό σε οργανισμό.Πτολεμαίος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:42Το ότι είναι δηλητήριο δεν κάνει μη γαμιστερο το φτιάξιμο του. Αν δεν έχεις πιει δεν δικαιούσαι να ομιλεις για το φτιάξιμο του. Μόνο για τις παρενέργειες του οι οποίες φυσικά υπερκαλυπτουν τα "καλά" του αλλά κανένας χρήστης των 5-6 φορές το χρονο δεν έπαθε ποτέ τίποτα.Papa John έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:28Ένα αρ#$%ι είναι,πιο καμμενίλα δεν παίζει.Πτολεμαίος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 10:10
Η κόκα είναι το ποτό των Θεών. Υπερβολικά ωραίο για να κυκλοφορεί ελεύθερα.
Έχω βρεθεί σε άπειρες φάσεις (στο παρελθόν εννοείται) να υπάρχουν δίπλα μου άτομα που βγάζανε μυτιές για να σνιφάρουν και δεν μου πέρασε από το μυαλό ούτε μία φορά να δοκιμάσω.
Και μόνο η σκέψη ότι ένα είδος σκόνης μπαίνει από τα ρουθούνια μου και πάει κατευθείαν στα ζωτικά μου όργανα,με τρελλαίνει.
Οι περισσότεροι ροκ σταρς δεν καίγονται από την πρέζα,από την κόκα καίγονται.Πολύ ύπουλο δηλητήριο.
Χρειάζεται πειθαρχία για να συναναστραφεις με την κόκα κάτι που το 99,9% των ανθρώπων δεν την έχει. Γι'αυτο είπα ότι είναι υπερβολικά ωραίο για να κυκλοφορεί έτσι απλά στην κοινωνία.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά. Η κοκαίνη μεγεθύνει αυτό που είσαι. Αν είσαι μαλάκας γίνεσαι υπέρμαλάκας. Αν είσαι αεικίνητος και δημιουργικός γίνεσαι τούρμπο χωρίς να προσβάλλεις κανένα. Επειδή οι περισσότεροι είναι κρυφομαλάκες αυτάρεσκοι και εγωιστές είναι επόμενο η κόκα να πάρει κακό όνομα. Γι' αυτό και είπα από την αρχή. Όσοι έχουν καβάντζα να μου τη στείλουν σε τ.θ. που θα τους δώσω σε π.μ. για να καταστραφεί ολοσχερώς. Τα π.μ. μου είναι ανοιχτά.John Brown Gun Club έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:54Μπα. Δεν εχεις παρα να περασεις μια βραδυα με κοκακηδες χωρις να συμμετεχεις, για να χασεις πασα ιδεα: ο μονος λογος που πινουν κοκες ειναι για ν απολαυσουν την εμπειρια να συμπεριφερονται σαν τους πιο μεγαλους μαλακες του συμπαντος, να γινονται σουπερ αλαζονες και επιθετικοι.Πτολεμαίος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:42
Το ότι είναι δηλητήριο δεν κάνει μη γαμιστερο το φτιάξιμο του.
Η κοκα ειναι κακο ναρκωτικο, ακομα και σε μικρες και σπανιες δοσεις. Προκαλει μονιμες αλλοιωσεις στον εγκεφαλο και το κυριοτερο, καταστρεφει τα κεντρα του εκεινα που διαχωριζουν το καλο απο το κακο.
Προτιμω δηλαδη να κανω παρεα με πρεζακι, παρα με κοκκακι: ο πρωτος το πολυ πολυ ν αρχισει να μου λεει το δραμα της ζωης του η να μου κλεψει κατι ευτελες, το κοκκακι ειναι απροβλεπτο και επικινδυνο.
είπε ο καθηγητης δημοσιας εκπαιδευσης που βριζει το "αιδοιο της μητρος" του συνομιλητη του και μετα κανει επεξεργασια στο quote ότι δηθεν το ειπε ο αλλος σε αυτον
ο σφακιανάκης σε μαρανε καημενε
σωστή απορία. Ενώ σε υποθέσεις ακόμα και δολοφονιών λένε μόνο αρχικά ή δεν λένε τίποτα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Δεν ειναι συστημικος και η υποθεση ηταν κατευθυνομενη απο το παρακρατος για αυτο
Alert!!!Golden Age έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:52Hoax. Στο ρολόι του μάρκας Bulgari αναφερόταν. Το ίδιο έκανε και παλιότερα με ρολόι Rollex που είχε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:24 Που στον αυθορμητισμό του κάποτε ήρθε στη Θεσσαλονίκη και αποκάλεσε όλα τα παρτσακλά που μαζεύτηκαν για να τον ακούσουν, Βούλγαρους.
O Golden έκανε χιουμοριστική ανάρτηση !
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Guybrush Threepwood
- Phorum.gr user: Guybrush Threepwood
Φασίστας είναι. Δεν μου κάνει εντύπωση.
I could really use a breath mint.
- John Brown Gun Club
Δεν υπαρχει λογος εδω, δεν υπαρχει καμια ερευνα σε εξελιξη, και η ειδηση ειναι προσφορη για κουτσομπολιο και αποπροσανατολισμο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
Επισης, για να τον σταματησουν τυχαια, και να τον ψαξουν, μαλλον κατι ηξεραν, αρα καποιος μιλησε γι αυτον.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Μ' αρέσει που συζητάμε για έναν χαρούμενο κομπάρσο της ανθυποκουλτούρας
Αυτά για τα οποία τον πιάσανε δεν είναι τίποτα μπροστά στο υποπολιτισμικό κακό που έχει κάνει όλα τα χρόνια ως "αοιδός"
Αυτά για τα οποία τον πιάσανε δεν είναι τίποτα μπροστά στο υποπολιτισμικό κακό που έχει κάνει όλα τα χρόνια ως "αοιδός"
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
-
Georg Von Balkanen
Συγχωρέστε με... Αλλά... Με όλο το σεβασμό... Μήπως είναι λίγο ακραία η σύλληψη; λέω... Μήπως παίζει κάτι άλλο... Μήπως στήριξε κόμμα που... Δεν έπρεπε να στηρίξει;...
Μηπως ζούμε μέρες... 1984...
Καποιες σκέψεις... Για όποιον θέλει... Να σκεφτεί...
Μηπως ζούμε μέρες... 1984...
Καποιες σκέψεις... Για όποιον θέλει... Να σκεφτεί...
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Βρε δεν διαφωνώ. Το κοκακι θα κοιτάξει να σε δαγκώσει όπως και όσο μπορεί. Θα του δώσεις λεφτά να σου φέρει πχ 1g και θα σου φέρει 0.30 και το υπόλοιπο ντεπον. Το κοκακι δεν μπορεί να χαρεί την κανονική ζωή. Θέλει στην κάθε έκφανσή της να πίνει κόκα, ακόμα και στο χεσιμο. Δεν μπορεί να γαμησει αν δεν πιει κόκα. Γι'αυτο είπα ότι είναι ακατάλληλη για το 99,9%των χρηστών της. Αν ήταν στο χέρι μου θα είχε εκλείψει δια παντός. Συν του γεγονότος ότι οι καρδιές τους γίνονται σαν πεπόνια.John Brown Gun Club έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:54Μπα. Δεν εχεις παρα να περασεις μια βραδυα με κοκακηδες χωρις να συμμετεχεις, για να χασεις πασα ιδεα: ο μονος λογος που πινουν κοκες ειναι για ν απολαυσουν την εμπειρια να συμπεριφερονται σαν τους πιο μεγαλους μαλακες του συμπαντος, να γινονται σουπερ αλαζονες και επιθετικοι.Πτολεμαίος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:42
Το ότι είναι δηλητήριο δεν κάνει μη γαμιστερο το φτιάξιμο του.
Η κοκα ειναι κακο ναρκωτικο, ακομα και σε μικρες και σπανιες δοσεις. Προκαλει μονιμες αλλοιωσεις στον εγκεφαλο και το κυριοτερο, καταστρεφει τα κεντρα του εκεινα που διαχωριζουν το καλο απο το κακο.
Προτιμω δηλαδη να κανω παρεα με πρεζακι, παρα με κοκκακι: ο πρωτος το πολυ πολυ ν αρχισει να μου λεει το δραμα της ζωης του η να μου κλεψει κατι ευτελες, το κοκκακι ειναι απροβλεπτο και επικινδυνο.
Δεν αναιρούν όμως όλα αυτά ότι έχει απίστευτο χαι.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Οχι βέβαια. Αυτό καταλαβαίνεις;Adidas έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 12:23τύπε είσαι κοκάκιας;Πτολεμαίος έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:42Το ότι είναι δηλητήριο δεν κάνει μη γαμιστερο το φτιάξιμο του. Αν δεν έχεις πιει δεν δικαιούσαι να ομιλεις για το φτιάξιμο του. Μόνο για τις παρενέργειες του οι οποίες φυσικά υπερκαλυπτουν τα "καλά" του αλλά κανένας χρήστης των 5-6 φορές το χρονο δεν έπαθε ποτέ τίποτα.Papa John έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 11:28
Ένα αρ#$%ι είναι,πιο καμμενίλα δεν παίζει.
Έχω βρεθεί σε άπειρες φάσεις (στο παρελθόν εννοείται) να υπάρχουν δίπλα μου άτομα που βγάζανε μυτιές για να σνιφάρουν και δεν μου πέρασε από το μυαλό ούτε μία φορά να δοκιμάσω.
Και μόνο η σκέψη ότι ένα είδος σκόνης μπαίνει από τα ρουθούνια μου και πάει κατευθείαν στα ζωτικά μου όργανα,με τρελλαίνει.
Οι περισσότεροι ροκ σταρς δεν καίγονται από την πρέζα,από την κόκα καίγονται.Πολύ ύπουλο δηλητήριο.
Χρειάζεται πειθαρχία για να συναναστραφεις με την κόκα κάτι που το 99,9% των ανθρώπων δεν την έχει. Γι'αυτο είπα ότι είναι υπερβολικά ωραίο για να κυκλοφορεί έτσι απλά στην κοινωνία.![]()
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 185 Απαντήσεις
- 4061 Προβολές
-