Τα ετερώνυμα έλκονται
Άρα ..έχω ελπίδες να σε κάνω να με ερωτευτείς ..
Τα ετερώνυμα έλκονται
Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ, ΤΟΥ ΛΩΛΟΣΤΕΦΑΝΗ ...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 13:00 ..γλυτώνεις από τον μεγάλο έρωτα της που αε πνίγει ;
Σε αυτό το μεγάλο φιλοσοφικό συμπέρασμα έχω φτάσει , μελετώντας δύο υψηλής λογοτεχικης αξίας βιβλία .
Το
Η Παναγία των Παρισίων
Του Victor Hugo
Και
Ο Καπετάν Μιχάλης
Του Νίκου Καζαντζάκη ..![]()
Πέραν από το επιθετικό της ανάρτησης, έχει σωστή βάση σαν ερώτημα.Naida έγραψε: 24 Αύγ 2020, 17:19 Και λέω λοιπόν αν αισθάνεσαι δέσμιος στον έρωτα και θεωρείς ότι πρέπει να γλιτώσεις, αντί να σκέφτεσαι να αφαιρέσεις την ζωή κάποιου άλλου κάνε τη σωστή κίνηση και στρέψε προς τον εαυτό σου το δολοφονικό σου ένστικτο. Θα απαλλαγείς κι από αυτό τον έρωτα κι από κάθε ρίσκο να το ξαναπάθεις.
Ναι ρε συ, πολύ υποτιμημένη ταινία. Έχουμε δώσει την φήμη αριστουργήματος σε κάτι ταινιάκια της Ντίσνεϊ κι αυτή που είναι από τις καλύτερές της κανείς δεν την παραδέχεται.Σενέκας έγραψε: 24 Αύγ 2020, 17:18 Είναι 3 λεπτο τόσο γεμάτο ψυχολογία που μπορείς να το συζητάς για ώρες. Και οι δυο εν μέρει έχετε δίκιο, με τη σημείωση ότι ο Φρόλο στην ταινία δεν είναι παπάς, είναι δικαστής, ωστόσο είναι, η νομίζει ότι είναι πιστός. Λατρεύω το κομμάτι πριν το κρεσέντο, που παλεύει με τα σύμβολα της συνείδησής του, που του λένε "mea culpa, me maxima culpa", και τελικά τα κάνει πέρα γιατί δεν είναι δικό του λάθος, είναι του θεού που έκανε την αμαρτία τόσο εύκολη και την έριξε στα πόδια του![]()
Υπάρχουν και κάποιοι νεκροθάφτες με περίεργα γούστα .foscilis έγραψε: 24 Αύγ 2020, 13:10 νομίζω η κεντρική ιδέα είναι να εξασφαλίσεις με απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να την πηδήξει άλλος.