!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντιδήμαρχος Μπακογιάννη αποκαλύπτει το πραγματικό δράμα της πανδημίας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Αντιδήμαρχος Μπακογιάννη αποκαλύπτει το πραγματικό δράμα της πανδημίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

gassim έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 17:05 Δημοτικός Σύμβουλος είναι ο άνθρωπος και νοστάλγησε το εξοχικό του και το αυτοκίνητο του.
Δεν είναι ούτε πρωθυπουργός που φιλοξενείται σε σκάφος επιχειρηματία, ούτε υπουργός αμύνης που κόβει βόλτες με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο.
Εικόνα

:giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

gassim έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 17:05 Δημοτικός Σύμβουλος είναι ο άνθρωπος και νοστάλγησε το εξοχικό του και το αυτοκίνητο του.
Δεν είναι ούτε πρωθυπουργός που φιλοξενείται σε σκάφος επιχειρηματία, ούτε υπουργός αμύνης που κόβει βόλτες με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο.
Καλά κάνει και το νοστάλγησε. Δεν μας πέφτει λόγος για αυτό ούτε για το αν έχει πολλά ή λίγα λεφτά. Μέσα στην κρίση που ζορίζονται όλοι είναι κάπως άκομψη στα όρια του προκλητικού η ανάρτηση και εφόσον έχει πολιτική θέση θα μπορούσε να είναι λίγο πιο προσεχτικός.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Χαοτικός έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 14:17 Αυτή είναι η δεξιά.
Εμ, δεξιος καγκουρας να ουμ.
Δεν μπορούν να είναι όλοι επαναστάτες σαν πχ Τρότσκι με ιδιωτικά τρένα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Highlander έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 12:07 Εικόνα
Ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος είναι κάκιστος πολιτικός.Το λιγότερο που μπροούμε να πούμε γι αυτόν.Θα έπρεπε να ζητάει την συμβουλή των επικοινωνιολόγων του πριν αναρτήσει οτιδήποτε στα σοσιαλ.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Kαι πού είναι το κακό; Αυτά έχει, αυτά του λείπουν. Σιγά την πολυτέλεια... Κι εγώ κάτι παρόμοια θα έγραφα, αλλά είμαι πιο υποψιασμένος από αυτόν, και κλαίγομαι, να μη δίνω στόχο για ζήλιες. Φανταστείτε να έγραφα εδώ πως μου λείπει να πάω με μπίζνες class στη Σαγκάη με τα πάμπολλα τσάμπα μίλια που έχω σε αραβική εταιρεία 5 αστέρων, και να πεταχτώ ένα Σ/Κ στο Μακάο να ρίξω κανά ζάρι... Θα με σταυρώναν τα κουνιαδάκια και οι παραδουλεύτρες. Λες και ακρίβυνε το παντεσπάνι, δηλαδή....
Ordem e Progresso.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Leporello έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 16:50
zoltan έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 16:06
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 15:58 Το «Μπλακ Φόρεστ» λέει ο βλαχαδερός.
:lol:
H αλήθεια είναι πώς είτε Μέλας Δρυμός θα πείς, είτε Schwartzwald. Black Forest από που κι'ως που σε μία ελληνική φράση;

Ετσι το λένε στη Νέα Υόρκη που γεννήθηκε.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Ερμής έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 16:04 Εν τω μεταξύ το αστείο είναι πως μπορεί να πάει στη Γερμανία.
Φυσικά, και να πάει στο σπίτι του στο BB μπορεί, και να οδηγήσει την αμαξάρα του. Αλλά τον έχουν μπλέξει και δεν το κάνει, γιατί θα λένε, κοιτάχτε, ο λαός πεινάει στην καραντίνα και αυτός κάνει λουξ στο ΒΒ. Στα αρχίδια μας, ας κάνει ό,τι θέλει, καλά να περάσει.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

πατησιωτης έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 18:17
zoltan έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 16:06 :lol:
H αλήθεια είναι πώς είτε Μέλας Δρυμός θα πείς, είτε Schwartzwald. Black Forest από που κι'ως που σε μία ελληνική φράση;

Να είσαι Νεοϋορκέζος γεννημένος και να να καταλήξεις στα Αθήνας, είναι θέμα. Κάτι έγινε λάθος.
Ordem e Progresso.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 15:58 Το «Μπλακ Φόρεστ» λέει ο βλαχαδερός.
Όταν κάποιος έχει τη βλαχιά στο αίμα του. είναι λογικό να αγωνίζεται μανιωδώς να αποδείξει ότι είναι κάποιος. Δεν είναι ο μόνος με σπίτι στο εξωτερικό. Είναι όμως από τους λίγους που ντρέπονται για αυτό που είναι και αγωνίζονται να πείσουν ότι είναι κάτι παραπάνω...
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Cavaliere έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 18:10 Kαι πού είναι το κακό; Αυτά έχει, αυτά του λείπουν. Σιγά την πολυτέλεια... Κι εγώ κάτι παρόμοια θα έγραφα, αλλά είμαι πιο υποψιασμένος από αυτόν, και κλαίγομαι, να μη δίνω στόχο για ζήλιες. Φανταστείτε να έγραφα εδώ πως μου λείπει να πάω με μπίζνες class στη Σαγκάη με τα πάμπολλα τσάμπα μίλια που έχω σε αραβική εταιρεία 5 αστέρων, και να πεταχτώ ένα Σ/Κ στο Μακάο να ρίξω κανά ζάρι... Θα με σταυρώναν τα κουνιαδάκια και οι παραδουλεύτρες. Λες και ακρίβυνε το παντεσπάνι, δηλαδή....
Εμείς θα ζήσουμε και ας είμαστε αστοί 🎶🎶

:P
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

πατησιωτης έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 18:17
zoltan έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 16:06 :lol:
Το ξέρω. Αλλά εκεί δεν μιλάνε Ελληνικά.
Στον Πόλεμο του Κόλπου, οι ξένοι ανταποκριτές έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο λεγόταν "Φιλιστίν". Αν οι δικοί μας έλεγαν ότι έμεναν στο Φιλιστίν, ή ότι έμεναν στο ξενοδοχείο "Παλαιστίνη" κανείς δεν θα τους παρεξηγούσε. Ομως έλεγαν πως έμεναν στο ξενοδοχείο Palestine.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Επίσης, τι στο καλό; Ολόκληρος δήμος Αθηναίων και οι αντιδήμαρχοι του είναι ένας ξοφλημένος νεόπλουτος γέροντας που θέλει να μας πείσει για την επιτυχία του να έχεις σπίτι στο εξωτερικό, μία αγάμητη Γκαγκάκη που την εξιτάρει να ασχολείται με αυνανισμούς πάνω σε φοιτήτριες και μία Έβερτ, κατσαρίδα κληρονόμος που δεν έχει καταφέρει κάτι στη ζωή της από το να τρώει το κρατικό χρήμα των προγόνων της και που νομίζει ότι οι κατσαρίδες είναι οι οικοδόμοι...
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 18:25
Cavaliere έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 18:10 Kαι πού είναι το κακό; Αυτά έχει, αυτά του λείπουν. Σιγά την πολυτέλεια... Κι εγώ κάτι παρόμοια θα έγραφα, αλλά είμαι πιο υποψιασμένος από αυτόν, και κλαίγομαι, να μη δίνω στόχο για ζήλιες. Φανταστείτε να έγραφα εδώ πως μου λείπει να πάω με μπίζνες class στη Σαγκάη με τα πάμπολλα τσάμπα μίλια που έχω σε αραβική εταιρεία 5 αστέρων, και να πεταχτώ ένα Σ/Κ στο Μακάο να ρίξω κανά ζάρι... Θα με σταυρώναν τα κουνιαδάκια και οι παραδουλεύτρες. Λες και ακρίβυνε το παντεσπάνι, δηλαδή....
Εμείς θα ζήσουμε και ας είμαστε αστοί 🎶🎶

:P
:lol:
Έτσι, σύντροφε. Σκοπός μας είναι να μην υπάρχουν φτωχοί, όχι να μην υπάρχουν πλούσιοι.
Ordem e Progresso.
Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 18:29 Επίσης, τι στο καλό; Ολόκληρος δήμος Αθηναίων και οι αντιδήμαρχοι του είναι ένας ξοφλημένος νεόπλουτος γέροντας που θέλει να μας πείσει για την επιτυχία του να έχεις σπίτι στο εξωτερικό, μία αγάμητη Γκαγκάκη που την εξιτάρει να ασχολείται με αυνανισμούς πάνω σε φοιτήτριες και μία Έβερτ, κατσαρίδα κληρονόμος που δεν έχει καταφέρει κάτι στη ζωή της από το να τρώει το κρατικό χρήμα των προγόνων της και που νομίζει ότι οι κατσαρίδες είναι οι οικοδόμοι...
από μένα είναι +1
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Εσυ καλά θα τα έλεγες. Αυτοί που θα σε ψήφιζαν για να τους βγάζουν 530e να ζήσουν μέσα σε πανδημία, με διαλυμένα νοσοκομεία να μην ξέρουν αν αρρωστήσουν αν θα υπάρχει μεθ να τους δεχτεί, με φίσκα μμμ και να πληρώνουν α ν χρειαστεί και τεστ μοριακό για τον ιό σε ιδιωτικό 90-120e δεν ξέρω πως θα αισθανόταν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”