gassim έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 17:05 Δημοτικός Σύμβουλος είναι ο άνθρωπος και νοστάλγησε το εξοχικό του και το αυτοκίνητο του.
Δεν είναι ούτε πρωθυπουργός που φιλοξενείται σε σκάφος επιχειρηματία, ούτε υπουργός αμύνης που κόβει βόλτες με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντιδήμαρχος Μπακογιάννη αποκαλύπτει το πραγματικό δράμα της πανδημίας
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Αντιδήμαρχος Μπακογιάννη αποκαλύπτει το πραγματικό δράμα της πανδημίας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Καλά κάνει και το νοστάλγησε. Δεν μας πέφτει λόγος για αυτό ούτε για το αν έχει πολλά ή λίγα λεφτά. Μέσα στην κρίση που ζορίζονται όλοι είναι κάπως άκομψη στα όρια του προκλητικού η ανάρτηση και εφόσον έχει πολιτική θέση θα μπορούσε να είναι λίγο πιο προσεχτικός.gassim έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 17:05 Δημοτικός Σύμβουλος είναι ο άνθρωπος και νοστάλγησε το εξοχικό του και το αυτοκίνητο του.
Δεν είναι ούτε πρωθυπουργός που φιλοξενείται σε σκάφος επιχειρηματία, ούτε υπουργός αμύνης που κόβει βόλτες με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Εμ, δεξιος καγκουρας να ουμ.
Δεν μπορούν να είναι όλοι επαναστάτες σαν πχ Τρότσκι με ιδιωτικά τρένα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
Mitharadir
Ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος είναι κάκιστος πολιτικός.Το λιγότερο που μπροούμε να πούμε γι αυτόν.Θα έπρεπε να ζητάει την συμβουλή των επικοινωνιολόγων του πριν αναρτήσει οτιδήποτε στα σοσιαλ.
Kαι πού είναι το κακό; Αυτά έχει, αυτά του λείπουν. Σιγά την πολυτέλεια... Κι εγώ κάτι παρόμοια θα έγραφα, αλλά είμαι πιο υποψιασμένος από αυτόν, και κλαίγομαι, να μη δίνω στόχο για ζήλιες. Φανταστείτε να έγραφα εδώ πως μου λείπει να πάω με μπίζνες class στη Σαγκάη με τα πάμπολλα τσάμπα μίλια που έχω σε αραβική εταιρεία 5 αστέρων, και να πεταχτώ ένα Σ/Κ στο Μακάο να ρίξω κανά ζάρι... Θα με σταυρώναν τα κουνιαδάκια και οι παραδουλεύτρες. Λες και ακρίβυνε το παντεσπάνι, δηλαδή....
Ordem e Progresso.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Φυσικά, και να πάει στο σπίτι του στο BB μπορεί, και να οδηγήσει την αμαξάρα του. Αλλά τον έχουν μπλέξει και δεν το κάνει, γιατί θα λένε, κοιτάχτε, ο λαός πεινάει στην καραντίνα και αυτός κάνει λουξ στο ΒΒ. Στα αρχίδια μας, ας κάνει ό,τι θέλει, καλά να περάσει.
Ordem e Progresso.
Να είσαι Νεοϋορκέζος γεννημένος και να να καταλήξεις στα Αθήνας, είναι θέμα. Κάτι έγινε λάθος.
Ordem e Progresso.
-
Εμπεδοκλής
Όταν κάποιος έχει τη βλαχιά στο αίμα του. είναι λογικό να αγωνίζεται μανιωδώς να αποδείξει ότι είναι κάποιος. Δεν είναι ο μόνος με σπίτι στο εξωτερικό. Είναι όμως από τους λίγους που ντρέπονται για αυτό που είναι και αγωνίζονται να πείσουν ότι είναι κάτι παραπάνω...
- ΜπλεΜπουμπυς
Εμείς θα ζήσουμε και ας είμαστε αστοίCavaliere έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 18:10 Kαι πού είναι το κακό; Αυτά έχει, αυτά του λείπουν. Σιγά την πολυτέλεια... Κι εγώ κάτι παρόμοια θα έγραφα, αλλά είμαι πιο υποψιασμένος από αυτόν, και κλαίγομαι, να μη δίνω στόχο για ζήλιες. Φανταστείτε να έγραφα εδώ πως μου λείπει να πάω με μπίζνες class στη Σαγκάη με τα πάμπολλα τσάμπα μίλια που έχω σε αραβική εταιρεία 5 αστέρων, και να πεταχτώ ένα Σ/Κ στο Μακάο να ρίξω κανά ζάρι... Θα με σταυρώναν τα κουνιαδάκια και οι παραδουλεύτρες. Λες και ακρίβυνε το παντεσπάνι, δηλαδή....
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Το ξέρω. Αλλά εκεί δεν μιλάνε Ελληνικά.
Στον Πόλεμο του Κόλπου, οι ξένοι ανταποκριτές έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο λεγόταν "Φιλιστίν". Αν οι δικοί μας έλεγαν ότι έμεναν στο Φιλιστίν, ή ότι έμεναν στο ξενοδοχείο "Παλαιστίνη" κανείς δεν θα τους παρεξηγούσε. Ομως έλεγαν πως έμεναν στο ξενοδοχείο Palestine.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Εμπεδοκλής
Επίσης, τι στο καλό; Ολόκληρος δήμος Αθηναίων και οι αντιδήμαρχοι του είναι ένας ξοφλημένος νεόπλουτος γέροντας που θέλει να μας πείσει για την επιτυχία του να έχεις σπίτι στο εξωτερικό, μία αγάμητη Γκαγκάκη που την εξιτάρει να ασχολείται με αυνανισμούς πάνω σε φοιτήτριες και μία Έβερτ, κατσαρίδα κληρονόμος που δεν έχει καταφέρει κάτι στη ζωή της από το να τρώει το κρατικό χρήμα των προγόνων της και που νομίζει ότι οι κατσαρίδες είναι οι οικοδόμοι...
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 18:25Εμείς θα ζήσουμε και ας είμαστε αστοίCavaliere έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 18:10 Kαι πού είναι το κακό; Αυτά έχει, αυτά του λείπουν. Σιγά την πολυτέλεια... Κι εγώ κάτι παρόμοια θα έγραφα, αλλά είμαι πιο υποψιασμένος από αυτόν, και κλαίγομαι, να μη δίνω στόχο για ζήλιες. Φανταστείτε να έγραφα εδώ πως μου λείπει να πάω με μπίζνες class στη Σαγκάη με τα πάμπολλα τσάμπα μίλια που έχω σε αραβική εταιρεία 5 αστέρων, και να πεταχτώ ένα Σ/Κ στο Μακάο να ρίξω κανά ζάρι... Θα με σταυρώναν τα κουνιαδάκια και οι παραδουλεύτρες. Λες και ακρίβυνε το παντεσπάνι, δηλαδή....![]()
![]()
Έτσι, σύντροφε. Σκοπός μας είναι να μην υπάρχουν φτωχοί, όχι να μην υπάρχουν πλούσιοι.
Ordem e Progresso.
από μένα είναι +1Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 18:29 Επίσης, τι στο καλό; Ολόκληρος δήμος Αθηναίων και οι αντιδήμαρχοι του είναι ένας ξοφλημένος νεόπλουτος γέροντας που θέλει να μας πείσει για την επιτυχία του να έχεις σπίτι στο εξωτερικό, μία αγάμητη Γκαγκάκη που την εξιτάρει να ασχολείται με αυνανισμούς πάνω σε φοιτήτριες και μία Έβερτ, κατσαρίδα κληρονόμος που δεν έχει καταφέρει κάτι στη ζωή της από το να τρώει το κρατικό χρήμα των προγόνων της και που νομίζει ότι οι κατσαρίδες είναι οι οικοδόμοι...
Εσυ καλά θα τα έλεγες. Αυτοί που θα σε ψήφιζαν για να τους βγάζουν 530e να ζήσουν μέσα σε πανδημία, με διαλυμένα νοσοκομεία να μην ξέρουν αν αρρωστήσουν αν θα υπάρχει μεθ να τους δεχτεί, με φίσκα μμμ και να πληρώνουν α ν χρειαστεί και τεστ μοριακό για τον ιό σε ιδιωτικό 90-120e δεν ξέρω πως θα αισθανόταν.Cavaliere έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 18:10 Kαι πού είναι το κακό; Αυτά έχει, αυτά του λείπουν. Σιγά την πολυτέλεια... Κι εγώ κάτι παρόμοια θα έγραφα, αλλά είμαι πιο υποψιασμένος από αυτόν, και κλαίγομαι, να μη δίνω στόχο για ζήλιες. Φανταστείτε να έγραφα εδώ πως μου λείπει να πάω με μπίζνες class στη Σαγκάη με τα πάμπολλα τσάμπα μίλια που έχω σε αραβική εταιρεία 5 αστέρων, και να πεταχτώ ένα Σ/Κ στο Μακάο να ρίξω κανά ζάρι... Θα με σταυρώναν τα κουνιαδάκια και οι παραδουλεύτρες. Λες και ακρίβυνε το παντεσπάνι, δηλαδή....
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 176 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-