alekhine έγραψε: 29 Νοέμ 2020, 13:24
...
οχι δεν συζηταμε το ιδιο
...
Το ίδιο συζητάμε. Απλώς δεν μπορείς να το ανιτληφθείς.
Συχνά-πυκνά οι (αριστεροί) ομοϊδεάτες σου μαζεύονται και πραγματοποιούν εντυπωσιακές εκδηλώσεις στο άγαλμα του Αμερικάνου Προέδρου Τρούμαν...
Ο Τρούμαν ήταν ο "υπεύθυνος" Αμερικάνος Πρόεδρος πίσω απο το λεγόμενο "σχέδιο Μάρσαλ" το οποίο συχνά-πυκνά καταριέστε.
Διάβασε λοιπόν το "μάθημα" σου και όταν το καταλάβεις θα καταλάβεις και το τι συζητάμε...
...
το χρημα που ηρθε μετα τον πολεμο α)ηρθε χωρις ορους και β)ηταν αρκετο για να γραψει αναπτυξη η χωρα απλα μοιραζοντας το γ) κανεις δεν θα ερχοταν να το ζητησει πισω
...
Το χρήμα που ήρθε με το "σχέδιο Μάρσαλ" και έσωσε κυριολεκτικά την Ελλάδα από την απόλυτη φτώχεια δεν ήταν χωρίς όρους. Στα ψιλά γράμματα είχε ΝΑΤΟ, "βάσεις του θανάτου", "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο", όπως έλεγαν οι σύντροφοι σου τότε. Η "η Ελλάς ανήκει εις την Δύση", όπως έλεγαν οι σωστά σκεπτόμενοι.
https://www.youtube.com/watch?v=wWzO_gpXiL4
...
το χρημα που ηρθε με την εοκ α)ηρθε υπο ορους β) ηρθε για να αλλαξει προσανατολισμο η οικονομια γ) απο καποια στιγμη και μετα επρεπε να επιστραφει
...
Κάποτε, όταν θα "μεγαλώσεις" θα καταλάβεις πως δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο "δωρεάν γεύμα". Δεν υπήρξε ποτέ στην ιστορία.
Πάντα υπάρχει κάποιο αντίτιμο για όλα.
...
οι ηλιθιοτητες περι αριστερας λοιπον βρισκονται μονο στο κλουβιο κεφαλι σου
...
Κάποιος έχει την ηλιθιότητα και την γελοιότητα που αυτή συνεπάγεται φυτεμένη στο κλούβιο κεφάλι του. Αλλά δεν νομίζω πως είμαι εγώ...