!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα στο Netflix
Re: Είδα στο Netflix
Τον "κατάδικο" βλέπω αυτή τη στιγμή. Όχι κάτι συγκλονιστικό αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα.
Τελειωσα το Ναρκος Μεξικο.
Πολυ καλο. Στην αρχη νομιζα οτι ειναι πατατα, αλλα αν αντεξει κανεις τα 2-3 πρωτα επεισοδια, μετα τον τραβαει πολυ η πλοκη.
Τωρα ξεκινησα Ελ Τσαπο, αλλα δεν με πειθει...
Πολυ καλο. Στην αρχη νομιζα οτι ειναι πατατα, αλλα αν αντεξει κανεις τα 2-3 πρωτα επεισοδια, μετα τον τραβαει πολυ η πλοκη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
μεξικανικη παραγωγη που λιβανιζει τον ναρκεμπορο ... αμα δειχνανε την αληθεια δεν θα τους βρισκανε να τους θαψουνεDaje έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 20:10 Τελειωσα το Ναρκος Μεξικο.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εγώ ξαναείδα το ζόντιακ με τούς γαμοτατομάδες ράφαλο, γκλύνεχαλ, κοτέα, ντάουνι νεότερο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
talaipwros
dark waters
καλο ηταν
καλο ηταν
- Dwarven Blacksmith
Είδα το μισό Queen's Gambit, σήμερα-αύριο θα το τελειώσω, ωραίο.
Καλέ τα ίδια και εγώ! Σήμερα το ξεκίνησα μέχρι το 4 έφτασα μου αρέσει πάρα πολύ! Πολύ καλή δουλειά! Σε τραβάει να το δεις!Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 20:21 Είδα το μισό Queen's Gambit, σήμερα-αύριο θα το τελειώσω, ωραίο.
-
Mitharadir
Το Ελ Τσαπο είναι παραγωγής ΗΠΑ και όχι Μεξικού.nostromos έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 20:15μεξικανικη παραγωγη που λιβανιζει τον ναρκεμπορο ... αμα δειχνανε την αληθεια δεν θα τους βρισκανε να τους θαψουνεDaje έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 20:10 Τελειωσα το Ναρκος Μεξικο.
Karolina έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 20:47Καλέ τα ίδια και εγώ! Σήμερα το ξεκίνησα μέχρι το 4 έφτασα μου αρέσει πάρα πολύ! Πολύ καλή δουλειά! Σε τραβάει να το δεις!Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 20:21 Είδα το μισό Queen's Gambit, σήμερα-αύριο θα το τελειώσω, ωραίο.![]()
Ρε Μπίλυ είπαμε χαλάρωσε.
Εδιτ:
Εντάξει, δεν το έλεγα σοβαρά για το hr.
Mitharadir έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 20:52Το Ελ Τσαπο είναι παραγωγής ΗΠΑ και όχι Μεξικού.nostromos έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 20:15μεξικανικη παραγωγη που λιβανιζει τον ναρκεμπορο ... αμα δειχνανε την αληθεια δεν θα τους βρισκανε να τους θαψουνεDaje έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 20:10 Τελειωσα το Ναρκος Μεξικο.
μπορει να κανω λαθος ... παντως τετοιο ξεπλυμα σε ναρκοβαρωνο δεν δικαιολογειται
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Μπίλυ;Μπλέικ έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 20:55Karolina έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 20:47Καλέ τα ίδια και εγώ! Σήμερα το ξεκίνησα μέχρι το 4 έφτασα μου αρέσει πάρα πολύ! Πολύ καλή δουλειά! Σε τραβάει να το δεις!Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 20:21 Είδα το μισό Queen's Gambit, σήμερα-αύριο θα το τελειώσω, ωραίο.![]()
![]()
Ρε Μπίλυ είπαμε χαλάρωσε.
Εδιτ:
Εντάξει, δεν το έλεγα σοβαρά για το hr.
Μασήσαμε;
Είδα το ΜΟΥΣΟΥΛΗ
Ιρακινά SWAT καθαρίζουν τον ISIS στη ρημαγμένη Μοσούλη

Ενδιαφέρον

Ενδιαφέρον
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Με 10 ευρώ στην τσέπη, ρίχνεις και πυρηνικά.
Ε,για τον πούτσο μου τον ξενύχτη είναι.Beria έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 21:13 Είδα το ΜΟΥΣΟΥΛΗ
Ενδιαφέρον
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 858 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares