Αυτό το βρίσκω λίγο σαδομαζοχιστικό, μήπως να βρίσκαμε άλλο παράδειγμα εκτός της γκρίνιας;enaon έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:20αυτό δεν ειναι τρομακτικό γιατί δεν θα τσιμπήσουμε και θα πάει άκλαυτο, σκέψου όμως ρομπότ που παίρνει ανανέωση για κρεβατομουρμούρα απο τον σκάι αυτόματα, εκεί ναι, δυστοπία.Καραμελίτσα έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:15 Σεξ χωρίς σχέση, ή που προγραμματίζεις το ρομπότ να λέει ότι θέλεις να ακούσεις και να κάνει ότι θέλεις. Και με αναλογίες σουπερμόντελ. Για ξανασκέψου λίγο, να δεις τι θα συμβεί.
Θα μου πεις... Δαρβίνος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση διαδικτυακής πορνογραφίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Απαγόρευση διαδικτυακής πορνογραφίας
the end
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να κάνει ονλαιν αγορές χρεώνοντας την πιστωτική του ιδιοκτήτη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν το γελάω. Θα βρούμε τρόπο να τα αποπρογραμματίσουμε και να τους λένε έχω περίοδο, πονοκέφαλο, please insert coin,Καραμελίτσα έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:18Μη γελάς, αυτή είναι πραγματική διαφήμιση για κούκλα σεξ.Naida έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:13Δεν πειράζει, ας ξεμπερδευουμε με το ανθρώπινο είδος. Τους βαρέθηκα πια.Καραμελίτσα έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:07
Τα ρομπότ είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα άμα έρθουν. Θα εθιστεί τουλάχιστον το 30% του αντρικού πληθυσμού και θα βγει από την αναπαραγωγική διαδικασία και τη δημιουργία οικογένειας, οπότε είτε θα επιστρέψει μια πολυγαμία, ή θα εκτιναχθεί στον αέρα ο αριθμός των μονογονεϊκών οικογενειων.
![]()
please insert your dick- dick loading-error 404 dick not found
να τους γεμίσουν ψυχολογικά να γυρίσουν μετανιωμένοι σε εμάς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Καραμελίτσα
Naida έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:26Δεν το γελάω. Θα βρούμε τρόπο να τα αποπρογραμματίσουμε και να τους λένε έχω περίοδο, πονοκέφαλο, please insert coin,Καραμελίτσα έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:18Μη γελάς, αυτή είναι πραγματική διαφήμιση για κούκλα σεξ.Naida έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:13
Δεν πειράζει, ας ξεμπερδευουμε με το ανθρώπινο είδος. Τους βαρέθηκα πια.
![]()
please insert your dick- dick loading-error 404 dick not found
να τους γεμίσουν ψυχολογικά να γυρίσουν μετανιωμένοι σε εμάς.
Z
θα έλεγα για κέικ αλλά είναι η γκέρ στο νήμα.Πάνας έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:23 Αυτό το βρίσκω λίγο σαδομαζοχιστικό, μήπως να βρίσκαμε άλλο παράδειγμα εκτός της γκρίνιας;
αλλά πάλι, φαντάσου να σου φτιάχνει κέικ τέλεια πχ, αφράτα και ζουμερά, να μην μπορείς να του κάνεις ούτε μία παρατήρηση, εφιάλτης.
- Καραμελίτσα
Εγώ ελπίζω να τα προγραμματίσουν με κανόνες υγιεινής, να μάθετε επιτέλους να χρησιμοποιείτε σωστά την τουαλέτα.enaon έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:20αυτό δεν ειναι τρομακτικό γιατί δεν θα τσιμπήσουμε και θα πάει άκλαυτο, σκέψου όμως ρομπότ που παίρνει ανανέωση για κρεβατομουρμούρα απο τον σκάι αυτόματα, εκεί ναι, δυστοπία.Καραμελίτσα έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:15 Σεξ χωρίς σχέση, ή που προγραμματίζεις το ρομπότ να λέει ότι θέλεις να ακούσεις και να κάνει ότι θέλεις. Και με αναλογίες σουπερμόντελ. Για ξανασκέψου λίγο, να δεις τι θα συμβεί.
Θα μου πεις... Δαρβίνος.
Z
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχω ακούσει για κάτι δονούμενα που προκαλούν μικρούς ή μεγάλους σεισμούς.
Το πρόβλημα είναι πως και αυτά είναι εθιστικά και αν τα μάθεις καλά δεν ξαναγυρνάς στο ζωντανό.
Λένε, εγώ δεν ξέρω τίποτα.
Μετά μη λέτε 'ότι στραφήκαμε στα ρομπότ, εσείς σπρώχνετε!Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:26 Να κάνει ονλαιν αγορές χρεώνοντας την πιστωτική του ιδιοκτήτη.
the end
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Από το αποτυχημένο κέικ λείπει το 1/4. Ο μικρός είπε πως του άρεσε πολύ, ο μεγάλος τηρεί σιγή ιχθύος.enaon έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:29θα έλεγα για κέικ αλλά είναι η γκέρ στο νήμα.Πάνας έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:23 Αυτό το βρίσκω λίγο σαδομαζοχιστικό, μήπως να βρίσκαμε άλλο παράδειγμα εκτός της γκρίνιας;
αλλά πάλι, φαντάσου να σου φτιάχνει κέικ τέλεια πχ, αφράτα και ζουμερά, να μην μπορείς να του κάνεις ούτε μία παρατήρηση, εφιάλτης.
Εμένα δεν μου άρεσε γιατί μου προκαλούσε ζαλάδα. Αλλά σαν το real stuff δεν εχει.Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:30Έχω ακούσει για κάτι δονούμενα που προκαλούν μικρούς ή μεγάλους σεισμούς.
Το πρόβλημα είναι πως και αυτά είναι εθιστικά και αν τα μάθεις καλά δεν ξαναγυρνάς στο ζωντανό.
Λένε, εγώ δεν ξέρω τίποτα.
Βέβαια έχω δει κάτι δονούμεμο λίγο διαφορετικό που θα ήθελα πράγματι να το δοκιμάσω καθότι θεωρώ θα έχει καλές αποδόσεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τι εννοείς αποτυχημένο;Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:33 Από το αποτυχημένο κέικ λείπει το 1/4. Ο μικρός είπε πως του άρεσε πολύ, ο μεγάλος τηρεί σιγή ιχθύος.
και σου γκρίνιαξέ, και το έφαγε, και έπεσες, επιτυχία φοβερή ήταν.
Α ούτε τα σεξορομπότ θες.Καραμελίτσα έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:07Τα ρομπότ είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα άμα έρθουν. Θα εθιστεί τουλάχιστον το 30% του αντρικού πληθυσμού και θα βγει από την αναπαραγωγική διαδικασία και τη δημιουργία οικογένειας, οπότε είτε θα επιστρέψει μια πολυγαμία, ή θα εκτιναχθεί στον αέρα ο αριθμός των μονογονεϊκών οικογενειων.
Να τα απαγορεύσουμε κι αυτά.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Aρέσκονται και εις τον κανιβαλλισμόν .Adidas έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 15:07 parisGherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 13:51 Η πεθερά μου ακόμη και τώρα μου το κρατάει μανιάτικο γιατί δε μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι θήλασαόποια πέτρα υποβιβασμού της γυναικείας φύσης και να σηκώσεις, αν έχεις υπομονή και ρίξεις και ένα σκάψιμο περαιτέρω, γυναίκα θα βρεις από κάτω δηλαδήGherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 14:20 και οι παιδίατροι αγόρασαν γούνες και μαργαριτάρια στις νόμιμες και τις παράνομες.
Είναι γνωστό πως ούτε την Μητέρα τους δεν αντέχουν.
Στις σπάνιες στιγμες που λένε αλήθειες ξεστομίζουν το '' Είμαστε άτιμα πλάσματα'' .
Βεβαίως και αυτά θα τα απαγορεύσουμε. Για το καλό της ανθρωπότητας.AlienWay έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:53Α ούτε τα σεξορομπότ θες.Καραμελίτσα έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 21:07Τα ρομπότ είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα άμα έρθουν. Θα εθιστεί τουλάχιστον το 30% του αντρικού πληθυσμού και θα βγει από την αναπαραγωγική διαδικασία και τη δημιουργία οικογένειας, οπότε είτε θα επιστρέψει μια πολυγαμία, ή θα εκτιναχθεί στον αέρα ο αριθμός των μονογονεϊκών οικογενειων.enaon έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 20:51
νατα μας, εκεί το πήγαινες ε, είχε διεισδύσει μέσα σου η τεχνολογία και σε δονεί συθέμελα.
κάτω οι μηχανές, ζήτω η χειρωνακτική εργασία.
Να τα απαγορεύσουμε κι αυτά.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 52 Απαντήσεις
- 1127 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
-