Nope.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αβαταροσυζήτηση
Re: αβαταροσυζήτηση
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλύτερο Yochanan,
Χειρότερο Dwarven Blacksmith γιατι όλη την ώρα που φέρνει παγωτολιγούρα.Επισης Philip Mortimer πολύ παντσαμπλ
Χειρότερο Dwarven Blacksmith γιατι όλη την ώρα που φέρνει παγωτολιγούρα.Επισης Philip Mortimer πολύ παντσαμπλ
Ειρωνικά το λες; Διότι όπως βλέπεις μόνο αφμ και α.τ. δεν μας εμφανίζειvagabondo έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 11:58 Απ' αυτό, μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για το πόσο αποτελεσματικό θα είναι το sputnik v.![]()
![]()
- EKPLIKTIKOS
Adidas εγώ για αυτό δεν έδωσα όνομα κατευθείαν, για να μην χαθεί η μαγεία. Η Ναιδα το θέλησε 
Έχω βάλει στο νημα με την μάσκα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα με ρωτούσαν και την έψαχνα και δεν μπορούσα να την ξαναβρώ. Εθα έσκαγα αν δεν μάθαινα ποια είναι.Null έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 12:31 Adidas εγώ για αυτό δεν έδωσα όνομα κατευθείαν, για να μην χαθεί η μαγεία. Η Ναιδα το θέλησε![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα ο ίδιος που λέει και το nickname: Ο Αλιόχιν, μέγας Σοβιετικός σκακιστής.Papa John έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:24Μερικά με προβληματίζουν εδώ και χρόνια,όπως αυτό του alekhine,γιατί κάθε φορά που τα αντικρύζω,στο μυαλό μου έρχονται δύο άτομα : ο Μπέλα Λουγκόζι και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,σε νεαρή ηλικία.Και μέχρι και αυτή τη στιγμή,ακόμη δεν έχω καταλάβει πoιος απεικονίζεται στο συγκεκριμένο αβατάρ !
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Εσένα σ'εψαχνα.Leporello έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 12:48Μα ο ίδιος που λέει και το nickname: Ο Αλιόχιν, μέγας Σοβιετικός σκακιστής.Papa John έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:24Μερικά με προβληματίζουν εδώ και χρόνια,όπως αυτό του alekhine,γιατί κάθε φορά που τα αντικρύζω,στο μυαλό μου έρχονται δύο άτομα : ο Μπέλα Λουγκόζι και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,σε νεαρή ηλικία.Και μέχρι και αυτή τη στιγμή,ακόμη δεν έχω καταλάβει πoιος απεικονίζεται στο συγκεκριμένο αβατάρ !
Ποιος είναι στο δικό σου αβατάρ ; Θα έκανα μια μαντεψιά αλλά μπορεί να τον μπερδεύω με άλλον.
έντιτ : Ernest Borgnine ;;
- EKPLIKTIKOS
Leporello έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 12:48 Μα ο ίδιος που λέει και το nickname: Ο Αλιόχιν, μέγας Σοβιετικός σκακιστής.
Όντως έτσι προφέρεται στα ρωσικα; Αλιεχιν θυμάμαι να το λενε στην Ελλάδα αλλα κ στη Δύση, ενίοτε Αλεχιν
Ναι,ξέχασα να το σχολιάσω αυτό.EKPLIKTIKOS έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 12:56Leporello έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 12:48 Μα ο ίδιος που λέει και το nickname: Ο Αλιόχιν, μέγας Σοβιετικός σκακιστής.![]()
Όντως έτσι προφέρεται στα ρωσικα; Αλιεχιν θυμάμαι να το λενε στην Ελλάδα αλλα κ στη Δύση, ενίοτε Αλεχιν
Εγώ κάπως σαν ΆλεκΧάιν το καταλάβαινα μέχρι τώρα,περίπου όπως θα το έλεγε ένας αγγλομαθής.
- Rocco Siffredi
alekhine τοχα και γω απορια νομιζω στο θεμα που ανοιξε για το σκακι λυθηκε
σε Daje , Chilloutbuddy
ποιοι ειναι;
σε Daje , Chilloutbuddy
ποιοι ειναι;
Εγώ Αλιόχιν τον ήξερα, αλλά ομολογουμένως εδώ λέει πως η σωστή γραφή είναι Αλιέχιν, και το Αλιόχιν είναι λάθος:EKPLIKTIKOS έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 12:56Leporello έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 12:48 Μα ο ίδιος που λέει και το nickname: Ο Αλιόχιν, μέγας Σοβιετικός σκακιστής.![]()
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B8%D1%87
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Στον chill θα έλεγα ότι είναι ο Μπρέζνιεφ ;;Rocco Siffredi έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 13:02 alekhine τοχα και γω απορια νομιζω στο θεμα που ανοιξε για το σκακι λυθηκε
σε Daje , Chilloutbuddy
ποιοι ειναι;