!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αβαταροσυζήτηση
Re: αβαταροσυζήτηση
καλέ αφού το αποκάλυψε ο ερμής!Adidas έγραψε: 25 Νοέμ 2020, 11:39 Εγω έκανα μια μαντεψια και δεν απάντησες
Είναι ευγενικό αυτο τωρα;
με συγχωρείς
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
aLiCat έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:28 Το μόνο που έχω να πω προς το παρόν, είναι πως θα προτιμούσα να οι χρήστες να μην αλλάζουν τα άβατάρ τους.
Τα έχω ταυτίσει μαζί τους κι αν αλλάζουν, λίγο μπερδεύομαι. : )
Ας αλλάζουν νικ, όχι όμως άβαταρ, είμαστε οπτικοί τύποι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Καμιά σχέση όμως ε, τίνος είναι αυτή η yandex ξέρουμε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιουνι δεν μου λεει κάτι
Το αβαταρ ομως οικείο
Το αβαταρ ομως οικείο
Η Ιωάννα Ντυβάλ δεν το είχε αυτό το αβατάρ ; 
ни хуя себе!
Απ' αυτό, μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για το πόσο αποτελεσματικό θα είναι το sputnik v.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ανακοίνωση νομικου τμήματος σε συνεργασια τμηματος μάρκετινγκ του brand name κοψοχεροσυριζο ρυζογαλοκοτοπουλο ελλεϊνιδας του παρόντος ιστοτοπου
Προς χρηστη null
Η βιαια διασπαση της σμιλεμενης επι σειρα ετων και με σοβαρο κοπο υποσυνειδητης ταυτισης της πελάτισσας μας με την άσημη βυζαρου μοσχάρα του αβαταρ με σκοπό την παραπλανηση των αρρένων χρηστών, τον πεοεγκεφαλικο τους υπνωτισμό και φρουδικη τους εξάρτηση θα απαντηθει ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΚΟ ΜΕΣΟ
τωρα, ολοι εχουνε ανοίξει διπλανή καρτέλα με άπαντα τα φωτογραφικά ενσταντανέ της σταρλετιτσας και γνωρίζοντας πλέον την πραγματική της ταυτοτητα, αναφωνουν το πραγματικό της ονομα ενώ αυτοανακουφιζονται με μανία
Ενώ η δυσμοιρη πελάτισσα μας ξαναεγινε μια ματινα μανταρινακη με άντρα φάντασμα (νυν, πρώην, μέλλοντας) που μασαμπουκωνει μπινελικια σε ταβέρνες και χιπστεραδικα εθνικ του κέντρου
Και αν ηταν πράγματι η εικονιζομενη στο αβαταρ; σκεφτονταν ολοι και ηταν πιο μαζεμένοι στις αντιδράσεις τους όταν απαντουσαν στα καραγεμάτα απο επιχειρήματα ποστ της....
Θα το πληρώσεις ακριβά, λοιπόν
Προς χρηστη null
Η βιαια διασπαση της σμιλεμενης επι σειρα ετων και με σοβαρο κοπο υποσυνειδητης ταυτισης της πελάτισσας μας με την άσημη βυζαρου μοσχάρα του αβαταρ με σκοπό την παραπλανηση των αρρένων χρηστών, τον πεοεγκεφαλικο τους υπνωτισμό και φρουδικη τους εξάρτηση θα απαντηθει ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΚΟ ΜΕΣΟ
τωρα, ολοι εχουνε ανοίξει διπλανή καρτέλα με άπαντα τα φωτογραφικά ενσταντανέ της σταρλετιτσας και γνωρίζοντας πλέον την πραγματική της ταυτοτητα, αναφωνουν το πραγματικό της ονομα ενώ αυτοανακουφιζονται με μανία
Ενώ η δυσμοιρη πελάτισσα μας ξαναεγινε μια ματινα μανταρινακη με άντρα φάντασμα (νυν, πρώην, μέλλοντας) που μασαμπουκωνει μπινελικια σε ταβέρνες και χιπστεραδικα εθνικ του κέντρου
Και αν ηταν πράγματι η εικονιζομενη στο αβαταρ; σκεφτονταν ολοι και ηταν πιο μαζεμένοι στις αντιδράσεις τους όταν απαντουσαν στα καραγεμάτα απο επιχειρήματα ποστ της....
Θα το πληρώσεις ακριβά, λοιπόν
Καραξυνιτσα, έμπαινες;
Υπήρχε άνθρωπος που σκεφτόταν ότι είμαι εγώ στο άβαταρ; μόνο ο abibas αυτά 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Adidas και το δικό σου συμπαθητικό είναι.