Ειναι σύμβουλος της κυβέρνησης κ του κράτους.
Όταν πάει η κυβέρνηση κ λέει αυτά τα μέσα διαθέτω, τι κάνω, (πχ αρνουμαι να γίνεται δωρεάν το τεστ, ή τόσα τεστ θέλω να πληρώσω, τόσα λεωφορεία έχω, ξεχάστε λιγότερους μαθητές ανά τάξη κλπ) τότε κ η επιτροπή, θα προσπαθήσει να βρει λύσεις εντός πλαισίου που το ορίζουν οι πολιτικοί.
Γενικά κ ιδανικά, μια επιτροπή δεν θα έπρεπε να είναι ούτε με το κράτος ούτε όμως με τον πολίτη. Θα έπρεπε να υπηρετεί την επιστημονική αλήθεια και τίποτα περισσότερο, είτε αυτό αρέσει στο κράτος ή στον πολίτη είτε όχι.
Δυστυχώς όμως η γραμμή είναι τόσο λεπτή που δεν μπορει να κρατηθεί.
Τωρα γτι τους ξέφυγε;
Γτι πήραν μέτρα κλιμακωτά και περίμεναν να αποδοσουν.
Και γιατί το πλαίσιο του κράτους ήταν την ανοιξη πρώτα η υγεια και μετά πρώτα η οικονομια. Τώρα είναι, πρώτα τα νοσοκομεία.
Spoiler
Σε μεγάλο εργοστάσιο με κρούσματα.
Λέω στον διευθυντή απομόνωσε όλες τις επαφές των θετικων κ τεστ μετά από 7 μερες.
Μου λέει δεν γίνεται να απομονωθουμ όλοι γτι θα κλείσω (δεν μπορεί να διακοπεί η λειτουργία, είναι στον τομεα ενέργειας).
Του λέω το κατανοώ. Απομόνωσε τις πιο στενές και όσοι αναγκαστικά εργαστούν τεστ τώρα, σε 3 μέρες κ τεστ όλοι μαζί μετά από 7. Κ ξανά τεστ δεύτερη εβδομάδα σε όλους.
Συμφωνεί. Μετά από μια εβδομάδα μου λέει, δεν θα κάνω αλλά τεστ, γτι βρίσκω θετικους ασυμπτωματικους κ δεν μπορεί να βγαίνω εγώ ο χειρότερος όλων... Οι άλλοι δεν κανουν, μόνο στις πολύ στενές επαφές ή τους. συμπτωματικους θα κανω.
Εάν λειτουργούσα εντελώς ανεξάρτητα θα έλεγα κόψε τον λαιμό σου.
Κάτι τέτοιο φαντάζομαι συμβαίνει κ με την επιτροπή.