Έχουμε φύγει από το κομμάτι καμάκι. Είμαστε στην επιστροφή στο σπίτι τώρα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:23Κατά κάποιον τρόπο ενοχοποιεις και καταδικάζεις το καμάκι από το ανδρικό φύλλο προς το γυναικείοNaida έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:21Τι εκμεταλευεται; της πρότεινε να την συνοδεύσει σπίτι. Το δέχτηκε. Τα υπόλοιπα επαιξαν στην φαντασία του. Αν με κάποιο τρόπο τροφοδότησε την φαντασία του και τις προσδοκίες του, τότε ναι είναι φαουλ
Ίσως θεωρείς το καμάκι σαν κάτι κακο και αμαρτωλό
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΊΚΑ..
Re: ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΊΚΑ..
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καληνύχτα στο καλό και μην μας γράφειςNaida έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:26Έχουμε φύγει από το κομμάτι καμάκι. Είμαστε στην επιστροφή στο σπίτι τώρα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:23Κατά κάποιον τρόπο ενοχοποιεις και καταδικάζεις το καμάκι από το ανδρικό φύλλο προς το γυναικείοNaida έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:21
Τι εκμεταλευεται; της πρότεινε να την συνοδεύσει σπίτι. Το δέχτηκε. Τα υπόλοιπα επαιξαν στην φαντασία του. Αν με κάποιο τρόπο τροφοδότησε την φαντασία του και τις προσδοκίες του, τότε ναι είναι φαουλ
Ίσως θεωρείς το καμάκι σαν κάτι κακο και αμαρτωλό
Έχουμε στραφεί άλλου τώρα , σε γυναίκες που δεν σου λένε τόσο αντιερωτικες φεμινιστικές θεωρίες ..
- Καραμελίτσα
Το μόνο που ψυλλιάζομαι ότι υπάρχει στην πραγματικότητα είναι τύποι που θέλουν να κυκλοφορούν με ωραίες γυναίκες, ακόμα κι αν δεν παίζει κάτι μ' αυτές, ούτε είναι κάποια ιδιαίτερα φιλική σχέση. Υποθέτω επειδή πιστεύουν ότι τους ανεβάζει την εικόνα τους στους χώρους που κυκλοφορούν. Οπότε πουλάνε εξυπηρετήσεις και αγοράζουν πρεστίζ. Τώρα τί το κάνουν αυτό το πρεστίζ;aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:17 Τελικά ποιος είναι ο ορισμός του "καληνυχτάκια";
Γιατί έχω μια υποψία πως κι εκεί δεν θα συμφωνήσουν όλοι/ες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καραμελίτσα την 23 Νοέμ 2020, 22:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Z
- Sid Vicious
Κακό είναι που θεωρείς γκουβαρνταλικι ενα μπουκαλακι ουισκυ (της σειρας κιολας ουισκυ φανταζομαι και οχι κανα limited malt)ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:24Γιατί είναι κακό πράγμα τα σκυλαδικα;Sid Vicious έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:21Ενα μπουκαλακι ουισκι θεωρείται γκουβαρνταλίκι;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:18
Μπορεί να έρθει μαζί μου γιατί είμαι γκουβαρντας και δεν θα την βγάλει με ...πασατεμπο στα παγκάκια !!!![]()
![]()
![]()
με τι σκυλάδικη πλέμπα έχω μπλέξει εδω μεσα![]()
Εκεί δεν ακούς τέτοιες περίεργες θεωρίες από φεμινίστριες σαν κι εδώ μέσα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άρα είναι κάποιος που δεν έχει ταλέντο στο καμάκι και στο να βγάζει γκόμεναBelisarius έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:26Το σίγουρο είναι πως δεν γαμάει, κάνει ατελείωτα έξτρα χιλιόμετρα και γυρνάει αργά σπίτι.aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:17 Τελικά ποιος είναι ο ορισμός του "καληνυχτάκια";
Ίσως φλέρταρει.με λάθος γυναίκες ..
- Winston Smith
Εσύ μίλησες για εκμετάλλευση της φαντασίας του στο δικό σου ποστ. Γενικά αν πιστεύεις μέσα σου ότι το κάνει ειλικρινά και δεκτείς οκ, κανένα πρόβλημα. Αν πιστεύεις μέσα σου ότι θέλει να σε πηδήξει και θες να εκμεταλλευτείς την φαντασία του τότε δεν διαφέρεις από αυτόν που εκμεταλλεύεται την ανάγκη σου να χρειάζεσαι συνοδεία, τα ίδια είστε. Αλλιώς παίρνεις ταξί, αυτή είναι η ειλικρινής στάση.Naida έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:21Τι εκμεταλευεται; της πρότεινε να την συνοδεύσει σπίτι. Το δέχτηκε. Τα υπόλοιπα επαιξαν στην φαντασία του. Αν με κάποιο τρόπο τροφοδότησε την φαντασία του και τις προσδοκίες του, τότε ναι είναι φαουλ
Ή, απλά, δειλός.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:29Άρα είναι κάποιος που δεν έχει ταλέντο στο καμάκι και στο να βγάζει γκόμεναBelisarius έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:26Το σίγουρο είναι πως δεν γαμάει, κάνει ατελείωτα έξτρα χιλιόμετρα και γυρνάει αργά σπίτι.aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:17 Τελικά ποιος είναι ο ορισμός του "καληνυχτάκια";
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
ειμαι εγώ δειλός; κοιτα με στα μάτιαaLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:31Ή, απλά, δειλός.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:29Άρα είναι κάποιος που δεν έχει ταλέντο στο καμάκι και στο να βγάζει γκόμεναBelisarius έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:26
Το σίγουρο είναι πως δεν γαμάει, κάνει ατελείωτα έξτρα χιλιόμετρα και γυρνάει αργά σπίτι.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Έχω εντελώς άλλο τρόπο προσέγγισης από το κλασσικό καμάκι. Ο σχολιασμός μου είναι με βάση παθήματα φίλων και σχολιασμών των κοριτσιών της παρέας για τον τρόπο που τις προσέγγισε κάποιος κακότυχος φουκαράς. Φυσικά υπάρχει και κακή συμπεριφορά ανδρών σε πέσιμο από γυναίκα αλλά νομίζω ότι δε συζητάμε αυτό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:22Ας το συζητήσουμε γιατί μου κίνησες την περιέργεια.Belisarius έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:29 Εγώ σου λέω ότι η στατιστική που παρέθεσα είναι εμπειρική. Όχι από πράξεις δικές μου (δυστυχώς) αλλά από φίλων. Οι τύποι γαμούσαν αβέρτα γιατί δεν είχαν κόμπλεξ (που είχα και έχω εγώ) να τρώνε χυλόπιτες. Αν είναι να μιλήσουμε για παρενοχλήσεις ας συζητήσουμε και τον εντελώς παρενοχλητικό, εξευτελιστικό, υποτιμητικό και αγενέστατο τρόπο άρνησης των γυναικών απέναντί σε διακριτικό, ευγενικό και τελικά ωραίο καμάκι. Απέναντι, δηλαδή, σε ανθρώπους που πραγματικά θαύμαζαν τις κυρίες και μάζεψαν όσο θάρρος μπορούσαν για να αρθρώσουν απλά δύο κουβέντες στη προσπάθεια να τις γνωρίσουν, μόνο και μόνο για να υποστούν τη χλεύη.
Επειδή κι εγώ δεν είναι κάτι που το έχω εύκολα, όμως δεν έχω ιδιαίτερο παράπονο από τον τρόπο που το χειρίστηκαν οι γυναίκες. Καμία σχέση με χλεύη δηλαδή.
Από τη δική μου εμπειρία οι γυναίκες γειώνουν πολύ ομαλά και γενικά δεν το κάνουν big deal. Πιο συχνοί τρόποι:
1) Σου λένε "Ναι, ναι να κανονίσουμε κάποια στιγμή" -> καμία στιγμή δεν κάνει (αοριστία σημαίνει όχι, μου πήρε λίγο να το καταλάβω)
2) Πρόσθεσε με στο ίνσταγκραμ αν θες (counteroffer στο να δώσουν τον αριθμό τους, πάλι 95% σημαίνει όχι αλλά ξέρω κάποιους που το έχουν γυρίσει)
3) Έχω σχέση (δε νομίζω να χρειάζεται εξήγηση).
Μη μου τα λες έτσι απότομα με στενοχωρας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:28Καληνύχτα στο καλό και μην μας γράφεις
Έχουμε στραφεί άλλου τώρα , σε γυναίκες που δεν σου λένε τόσο αντιερωτικες φεμινιστικές θεωρίες ..
Φυσικά η ειλικρινής και σωστή στάση είναι αυτή. Να πάρεις ταξί. Η δίκαια στάση είναι να τον αφήσεις να σε πάει σπίτι και να τον καληνυχτησεις.Winston Smith έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:29Εσύ μίλησες για εκμετάλλευση της φαντασίας του στο δικό σου ποστ. Γενικά αν πιστεύεις μέσα σου ότι το κάνει ειλικρινά και δεκτείς οκ, κανένα πρόβλημα. Αν πιστεύεις μέσα σου ότι θέλει να σε πηδήξει και θες να εκμεταλλευτείς την φαντασία του τότε δεν διαφέρεις από αυτόν που εκμεταλλεύεται την ανάγκη σου να χρειάζεσαι συνοδεία, τα ίδια είστε. Αλλιώς παίρνεις ταξί, αυτή είναι η ειλικρινής στάση.Naida έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:21Τι εκμεταλευεται; της πρότεινε να την συνοδεύσει σπίτι. Το δέχτηκε. Τα υπόλοιπα επαιξαν στην φαντασία του. Αν με κάποιο τρόπο τροφοδότησε την φαντασία του και τις προσδοκίες του, τότε ναι είναι φαουλ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Σίγουρα οι τύποι δεν έχουν τη χάρη του Πιέρ Γούντμαν...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:29Άρα είναι κάποιος που δεν έχει ταλέντο στο καμάκι και στο να βγάζει γκόμεναBelisarius έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:26Το σίγουρο είναι πως δεν γαμάει, κάνει ατελείωτα έξτρα χιλιόμετρα και γυρνάει αργά σπίτι.aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:17 Τελικά ποιος είναι ο ορισμός του "καληνυχτάκια";
Συνεσταλμένος άνδρας που προσπαθεί με την ευγένεια και το να το παίζει εξυπηρετικός να φλερτάρει με μια γυναίκα για να αποκτήσει ερωτική σύντροφοaLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:31Ή, απλά, δειλός.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:29Άρα είναι κάποιος που δεν έχει ταλέντο στο καμάκι και στο να βγάζει γκόμεναBelisarius έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:26
Το σίγουρο είναι πως δεν γαμάει, κάνει ατελείωτα έξτρα χιλιόμετρα και γυρνάει αργά σπίτι.
Και κάνει το λάθος να ξοδεύει χρόνο κόπο χρήμα σε λάθος γυναίκες
α, τον εθνι λεςDwarven Blacksmith έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:22 2) Πρόσθεσε με στο ίνσταγκραμ αν θες (counteroffer στο να δώσουν τον αριθμό τους, πάλι 95% σημαίνει όχι αλλά ξέρω κάποιους που το έχουν γυρίσει)
θα το ξεπερασει μωρε
- Winston Smith
Όχι αυτή είναι η εκδικητική στάση, οι λέξεις έχουν νόημα. Ή η συμφεροντολογική επειδή τσιγκουνεύεσαι το ταξάκι.Naida έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:34 Φυσικά η ειλικρινής και σωστή στάση είναι αυτή. Να πάρεις ταξί. Η δίκαια στάση είναι να τον αφήσεις να σε πάει σπίτι και να τον καληνυχτησεις.
Για αυτο έβαλα το δίκαια με πλάγια γράμματα. Αν φυσικά το κάνει γιατί τσιγκουνευεται το ταξακι, είναι χειρότερη από αυτόν.Winston Smith έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:36Όχι αυτή είναι η εκδικητική στάση, οι λέξεις έχουν νόημα. Ή η συμφεροντολογική επειδή τσιγκουνεύεσαι το ταξάκι.Naida έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:34 Φυσικά η ειλικρινής και σωστή στάση είναι αυτή. Να πάρεις ταξί. Η δίκαια στάση είναι να τον αφήσεις να σε πάει σπίτι και να τον καληνυχτησεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-