Belisarius έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:29
Εγώ σου λέω ότι η στατιστική που παρέθεσα είναι εμπειρική. Όχι από πράξεις δικές μου (δυστυχώς) αλλά από φίλων. Οι τύποι γαμούσαν αβέρτα γιατί δεν είχαν κόμπλεξ (που είχα και έχω εγώ) να τρώνε χυλόπιτες. Αν είναι να μιλήσουμε για παρενοχλήσεις ας συζητήσουμε και τον εντελώς παρενοχλητικό, εξευτελιστικό, υποτιμητικό και αγενέστατο τρόπο άρνησης των γυναικών απέναντί σε διακριτικό, ευγενικό και τελικά ωραίο καμάκι. Απέναντι, δηλαδή, σε ανθρώπους που πραγματικά θαύμαζαν τις κυρίες και μάζεψαν όσο θάρρος μπορούσαν για να αρθρώσουν απλά δύο κουβέντες στη προσπάθεια να τις γνωρίσουν, μόνο και μόνο για να υποστούν τη χλεύη.
Ας το συζητήσουμε γιατί μου κίνησες την περιέργεια.
Επειδή κι εγώ δεν είναι κάτι που το έχω εύκολα, όμως δεν έχω ιδιαίτερο παράπονο από τον τρόπο που το χειρίστηκαν οι γυναίκες. Καμία σχέση με χλεύη δηλαδή.
Από τη δική μου εμπειρία οι γυναίκες γειώνουν πολύ ομαλά και γενικά δεν το κάνουν big deal. Πιο συχνοί τρόποι:
1) Σου λένε "Ναι, ναι να κανονίσουμε κάποια στιγμή" -> καμία στιγμή δεν κάνει (αοριστία σημαίνει όχι, μου πήρε λίγο να το καταλάβω)
2) Πρόσθεσε με στο ίνσταγκραμ αν θες (counteroffer στο να δώσουν τον αριθμό τους, πάλι 95% σημαίνει όχι αλλά ξέρω κάποιους που το έχουν γυρίσει)
3) Έχω σχέση (δε νομίζω να χρειάζεται εξήγηση).