Karolina έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 21:35
Γιατί το λες αυτό; Βγαίνουμε μια χαρά να πετάξουμε τα σκουπίδια.Δεν χρειάζεται sms για αυτό.
Νομίζω.
Εξαρτάται που μένεις, αν είσαι τριγύρω από τα Εξάρχεια μάλλον θες, οι υπόλοιποι απολαμβάνουμε αυτή την χαλαρότητα.
Χωρίς πλάκα σε λίγο που θα αρμόσει το κρύο δεν θα μπορείς να πας πουθενά... δεν υπάρχει τίποτα εκτός από τις πλατείες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 22 Νοέμ 2020, 21:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ερμής έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 21:39
Πάντως στην καραντίνα αν έχεις όρεξη κάνεις πολύ καλύτερη γυμναστική.
αυτό συνειδητοποίησα κι εγώ
στη πρώτη είχα σαπίσει, έτρωγα πίτσες και σουβλάκια και δεν έκανα τίποτα επί 3,5 μήνες
μετά έτρεχα να το συμμαζέψω
σε αυτή τη καραντίνα έχω γαμηθεί και έχω και σοβαρή βελτίωση
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 21:07
ποδήλατο και πάω σε ένα πάρκο περίπου 2 χλμ από το σπίτι μου
εκεί κάνω προπόνηση καλλισθενικής (pull ups/muscle ups/dips/push ups) και μετά συνεχίζω προπόνηση με το ποδήλατο περίπου για 10 χλμ
αυτό επί 3 φορές τη βδομάδα
τις άλλες δύο πηγαίνω στο σπίτι του αδερφού μου που έχει home gym και κάνω βάρη
Πηγαίνω γύρω γύρω το τετράγωνο μου. Πάω στο μίνι μάρκετ και στο κρεοπωλείο. Τις τελευταίες μέρες ζήτησα από τον συνάδελφο που με αφήνει σπίτι να με αφήσει 4 τετράγωνα πιο μακριά από το σπίτι για έξτρα περπάτημα.
Naida έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 22:01
Πηγαίνω γύρω γύρω το τετράγωνο μου. Πάω στο μίνι μάρκετ και στο κρεοπωλείο. Τις τελευταίες μέρες ζήτησα από τον συνάδελφο που με αφήνει σπίτι να με αφήσει 4 τετράγωνα πιο μακριά από το σπίτι για έξτρα περπάτημα.
Τι μου θύμησες... στον στρατό τα καψόνια. Μας έβαζε ο λοχίας να τρέχουμε γύρω από το κτήριο μέχρι να το ζαλίσουμε και να κάνει εμετό.
Μετά μας έβαζε να το σπρώχνουμε από την μια μεριά γιατί έγερνε λέει...
Μετά το σπρώχναμε από την άλλη γιατί το σπρώξαμε πολύ.
Τι μου θύμησες... στον στρατό τα καψόνια. Μας έβαζε ο λοχίας να τρέχουμε γύρω από το κτήριο μέχρι να το ζαλίσουμε και να κάνει εμετό. Μετά μας έβαζε να το σπρώχνουμε από την μια μεριά γιατί έγερνε λέει...
Πλάκα κάνεις δεν του είπατε θα τον χώσετε κάτω από το κτίριο να ισιωσει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 22 Νοέμ 2020, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ερμής έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 21:39
Πάντως στην καραντίνα αν έχεις όρεξη κάνεις πολύ καλύτερη γυμναστική.
αυτό συνειδητοποίησα κι εγώ
στη πρώτη είχα σαπίσει, έτρωγα πίτσες και σουβλάκια και δεν έκανα τίποτα επί 3,5 μήνες
μετά έτρεχα να το συμμαζέψω
σε αυτή τη καραντίνα έχω γαμηθεί και έχω και σοβαρή βελτίωση
Εμένα κυρίως μου πήγε καλύτερα η πρώτη, Όχι πως δε μου πάει καλά τώρα. Το ποδήλατο δε βγάνει στο δρόμο για κάτω από 20χλμ. Τις περισσότερες φορές πάνω πρώτα ασκήσεις και μετά την αερόβια
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τι μου θύμησες... στον στρατό τα καψόνια. Μας έβαζε ο λοχίας να τρέχουμε γύρω από το κτήριο μέχρι να το ζαλίσουμε και να κάνει εμετό. Μετά μας έβαζε να το σπρώχνουμε από την μια μεριά γιατί έγερνε λέει...
Πλάκα κάνεις δεν του είπατε θα τον χώσατε κάτω από το κτίριο να ισιωσει;
Πλάκα κάνεις; Θα παίρναμε το κτήριο επ ώμου και τροχάδην!