βεράντα; πυλωτή; γύρο του τετραγώνου; παίρνετε το αμάξι για 500 μέτρα σαν την Naranjita
για ξεμούδιασμα μιλάμε, όχι αμάξι, μηχανή, τουρμπίνες τρελού επιστήμονα
από το πλησίον της οικίας ρε τύπισσαNaranjita έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 20:38 το θέμα είναι πως και από πότε, μεταφράστηκε το άθληση - κατοικίδιο από τις αρχές σε γύρω του τετραγώνου.
Πότε. Πουθενά δεν υπάρχει. Την επόμενη φορά πες του να σου δείξει την εγκύκλιο.Naranjita έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 20:38 το θέμα είναι πως και από πότε, μεταφράστηκε το άθληση - κατοικίδιο από τις αρχές σε γύρω του τετραγώνου.
Στη βεράντα μου. Τόσα ζώα στη γειτονιά, αλλά και στην πολυκατοικία δεν τηρούν τα μέτρα και ανησυχώ.Adidas έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 20:15 πού κάνετε τον προαυλισμό σας, ιδίως στις αργίες (αν έχετε αργίες, μην πεταχτεί κάνας ψεκ αντιμασκάς, τώρα)
βεράντα; πυλωτή; γύρο του τετραγώνου; παίρνετε το αμάξι για 500 μέτρα σαν την Naranjita, διπλανό άλσος;
για ξεμούδιασμα μιλάμε, όχι αμάξι, μηχανή, τουρμπίνες τρελού επιστήμονα
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
πιστεύω ότι είναι συνειδητά ασαφές
το θέμα είναι ότι και να στο είπε προφορικά ένας αστυνομικός (φαντάζομαι αυτό εννοείς), δεν καθιστά καθόλου σίγουρο ότι θα συμφωνήσει μαζί του και ένας άλλοςΕρμής έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 21:10 Πάντως νομίζω ότι η άθληση μπορεί να γίνει στον τομέα σου. Νότιος Βόρειος Κεντρικός και πάει λέγοντας.
Εμένα μου είχαν πει για περιφερειακή Ενότητα. Με αλλα λόγια είναι οκ να πας με το ποδήλατο Φάληρο Γλυφάδα, αλλά όχι Γλυφάδα Βάρκιζα (ανήκει σε άλλη ΠΕ)Ερμής έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 21:10 Πάντως νομίζω ότι η άθληση μπορεί να γίνει στον τομέα σου. Νότιος Βόρειος Κεντρικός και πάει λέγοντας.
Ναι αυτό εννοώ. Είναι οκ να πάω Φάληρο Καβούρι αλλά όχι Φάληρο Νέο Κόσμο ή Π.Φαληρο ως Νεο Φάληρο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 21:15Εμένα μου είχαν πει για περιφερειακή Ενότητα. Με αλλα λόγια είναι οκ να πας με το ποδήλατο Φάληρο Γλυφάδα, αλλά όχι Γλυφάδα Βάρκιζα (ανήκει σε άλλη ΠΕ)Ερμής έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 21:10 Πάντως νομίζω ότι η άθληση μπορεί να γίνει στον τομέα σου. Νότιος Βόρειος Κεντρικός και πάει λέγοντας.
Ρε γαμώ τους κοιλιακούς θα κάνεις μπράβο!Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 21:21 Από τον διθέσιο καναπέ στον τριθέσιο και για τσιγάρο στον διθέσιο της βεράντας.