Δεν καταργήθηκε λέμε, 2018 λαπτοπ σου έφερα!Cecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 15:23 Θέλω να καταργηθεί από τα μόντεμ, μιας και στα νέα λάτοπ καταργήθηκε. Όχι και ντελ δεν έχει και λενόβο δεν έχει το λεπτό και απλ δεν έχει και hp το καινούριο το λεπτό δεν έχει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ηδονή
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: ηδονή
Δεν πρόκειται να καταργηθεί ο ασφαλέστερος, γρηγορότερος και φτηνότερος τρόπος δικτύωσης!
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- Cecily Anne
Να πάτε να δείτε αν έρχομαι με τις μπακατέλες σας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Α, μιλάς τότε γι' αυτά τα slim που λέει ο Πσις, οκ. Μη νομίζεις, είμαι άσχετος από laptops (βασικά, τα σιχαίνομαι), απλά με το που είδα το ποστ σου ρώτησα έναν φίλο που πουλάει υπολογιστές, έριξα μια ματιά και σε μια λίστα στο Πλαίσιο και όλα όσα είδα (αλλά όντως δεν ήταν σλjιμ) είχαν κανονικά ethernet.Cecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 15:23Θέλω να καταργηθεί από τα μόντεμ, μιας και στα νέα λάτοπ καταργήθηκε. Όχι και ντελ δεν έχει και λενόβο δεν έχει το λεπτό και απλ δεν έχει και hp το καινούριο το λεπτό δεν έχει.shrike έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 15:22
Γιατί να καταργηθεί;;;
Πάντως, δεν ξέρω για τον Psi, αλλά εγώ καταμπερδεύτηκα. Τελικά, θες να καταργηθεί ή λες ότι έχει ήδη καταργηθεί;
Με όσα διάβασα απ' αυτά που έγραψες, το δεύτερο κατάλαβα. Αλλά δε νομίζω να ισχύει, απ' όσο ξέρω όλα τα μοντέλα (ακόμα και τα πολύ καινούρια) έχουν, και Dell και Lenovo κλπ κλπ.
Από τα router όμως, να μην καταργηθεί. Ποτές! Άντε, που μου μάθατε όλοι με τα γουάι-φάι σας, εγώ που έχω καλωδιωμένο όλο (σχεδόν...
* Ρητορικό, δεν χρειάζεται να απαντήσεις. Λάθος... μην τυχόν και απαντήσεις.
αν υπάρχει δυνατότητα χωροταξικά για καλώδιο δεν το συζητώ ότι είναι 100 φορές ανώτερος τρόπος δικτύωσης. Οι κατασκευαστές είναι τελείως μαλάκες άμα κόβουνε τα 3-4 κυβικά εκατοστά που χρειάζεται ένα μοντέρνο κύκλωμα wi-fi μαζί με την εσοχή.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Εννοείται καλώδιο >>>>>>>>>>>>>> wifi
wifi Μονο στα κινητά, και το λαπτοπ με καλώδιο ειναι. Αν και ήταν υπερκαταναλωτική αγορά, και είναι μόνιμα κλειστό
wifi Μονο στα κινητά, και το λαπτοπ με καλώδιο ειναι. Αν και ήταν υπερκαταναλωτική αγορά, και είναι μόνιμα κλειστό
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Η μόδα θέλει Ultraslim 5 χιλιοστά παχύ λαπτοπ, δεν ξέρω γιατί, για να καίγονται ευκολότερα; 
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
και για τα νεας γενιας λαπτοπ χωρις ethernet υπαρχουν λυσεις παντως
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Nameless Ghoul
Πάντως αυτή τη στιγμή το γαμίδι δεν λειτουργεί. Δεν με βάζει μέσα ούτε με email/password, ούτε με QR code, έχω κάνει reset ταπανταόλα και απλά αρνείται, με ξαναβγάζει στο login prompt.foscilis έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 11:17 έφτιαξαν επιτέλους το www.cosmote.gr και θυμάται το password άμα έχεις πει "να θυμάσαι το password"