!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ηδονή

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: ηδονή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Δεν πρόκειται να καταργηθεί ο ασφαλέστερος, γρηγορότερος και φτηνότερος τρόπος δικτύωσης!
Cecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 15:23 Θέλω να καταργηθεί από τα μόντεμ, μιας και στα νέα λάτοπ καταργήθηκε. Όχι και ντελ δεν έχει και λενόβο δεν έχει το λεπτό και απλ δεν έχει και hp το καινούριο το λεπτό δεν έχει.
Δεν καταργήθηκε λέμε, 2018 λαπτοπ σου έφερα!
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Να πάτε να δείτε αν έρχομαι με τις μπακατέλες σας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Cecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 15:23
shrike έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 15:22
Γιατί να καταργηθεί;;;

Πάντως, δεν ξέρω για τον Psi, αλλά εγώ καταμπερδεύτηκα. Τελικά, θες να καταργηθεί ή λες ότι έχει ήδη καταργηθεί;
Με όσα διάβασα απ' αυτά που έγραψες, το δεύτερο κατάλαβα. Αλλά δε νομίζω να ισχύει, απ' όσο ξέρω όλα τα μοντέλα (ακόμα και τα πολύ καινούρια) έχουν, και Dell και Lenovo κλπ κλπ.
Θέλω να καταργηθεί από τα μόντεμ, μιας και στα νέα λάτοπ καταργήθηκε. Όχι και ντελ δεν έχει και λενόβο δεν έχει το λεπτό και απλ δεν έχει και hp το καινούριο το λεπτό δεν έχει.
Α, μιλάς τότε γι' αυτά τα slim που λέει ο Πσις, οκ. Μη νομίζεις, είμαι άσχετος από laptops (βασικά, τα σιχαίνομαι), απλά με το που είδα το ποστ σου ρώτησα έναν φίλο που πουλάει υπολογιστές, έριξα μια ματιά και σε μια λίστα στο Πλαίσιο και όλα όσα είδα (αλλά όντως δεν ήταν σλjιμ) είχαν κανονικά ethernet.

Από τα router όμως, να μην καταργηθεί. Ποτές! Άντε, που μου μάθατε όλοι με τα γουάι-φάι σας, εγώ που έχω καλωδιωμένο όλο (σχεδόν... :oops: ) το σπίτι για να μην έχω παντού ακτινοβολίες, χαζός είμαι*;

* Ρητορικό, δεν χρειάζεται να απαντήσεις. Λάθος... μην τυχόν και απαντήσεις. :011:

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

αν υπάρχει δυνατότητα χωροταξικά για καλώδιο δεν το συζητώ ότι είναι 100 φορές ανώτερος τρόπος δικτύωσης. Οι κατασκευαστές είναι τελείως μαλάκες άμα κόβουνε τα 3-4 κυβικά εκατοστά που χρειάζεται ένα μοντέρνο κύκλωμα wi-fi μαζί με την εσοχή.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Εννοείται καλώδιο >>>>>>>>>>>>>> wifi

wifi Μονο στα κινητά, και το λαπτοπ με καλώδιο ειναι. Αν και ήταν υπερκαταναλωτική αγορά, και είναι μόνιμα κλειστό :lol:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

εδώ έχει το Pi και ο κατασκευαστής λάπτοπ στο παίζει ότι πιάνει χώρο. Τι πιάνει χώρο ρε ξεφτίλα που η μπακατέλα σου είναι 100 φορές μεγαλύτερη από το Pi.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Η μόδα θέλει Ultraslim 5 χιλιοστά παχύ λαπτοπ, δεν ξέρω γιατί, για να καίγονται ευκολότερα; :lol:
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

και για τα νεας γενιας λαπτοπ χωρις ethernet υπαρχουν λυσεις παντως
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

foscilis έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 11:17 έφτιαξαν επιτέλους το www.cosmote.gr και θυμάται το password άμα έχεις πει "να θυμάσαι το password"
Πάντως αυτή τη στιγμή το γαμίδι δεν λειτουργεί. Δεν με βάζει μέσα ούτε με email/password, ούτε με QR code, έχω κάνει reset ταπανταόλα και απλά αρνείται, με ξαναβγάζει στο login prompt.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”